bella02
|
Hej! Končno sem tolk spraznila kabinet, da sem priša do mize . Sem v petek sem prinesla stajico in danes sem pospravila ven igrače (nam je že dooolgo služila le kot koš za igrače ) in sem jo zložila. Včeraj sem vas prebrala na svakovem računalniku, komentirat mi pa ni uspelo . Bom zdej, sam bom verjetno kej pozabila. Kaja02, lepi punčari . Jaz je ne bi pustila na mizi tako za sek, bi že šla dol, je pravi vražiček naša bejba . Si dieto zaključila? In rezultat? Sej, za vsak kg ti , to vemo le tisti, ki dajemo to čez Sayuri, v Massu nisem bila nič, pravzaprav nisem bila nikjer. Je ta teden doma, pa se mi ne da nikamor. Naša Teja tudi danes spi normalno, je luna nič ne trka . Ej, dej mi prosim link za uno stran hit animators al nekej podobnega, je ne najdem . Pa za te tudi, pliiiiis. Aja, pa slišali se bova, kako naj prodam nekaj stvari. Sem ti enkrat že nekej omenila, a ne Zoja Miša, ja, služba je pred vrati. Že mora bit tako. Pa upam, da se končno naspiš in prideš k sebi. Sem se pa spomnila nate prej, ko sem študirala, kako se bo Teji zrušil sistem. Zdaj vstane okoli 8h in gre okoli pol 11h že spat. Ko bo v vrtcu, pa bomo vstajale okoli 7h, kosilo pa imajo ob 11h. Pojma nimam, kako bo to. Hočem reči, da tudi mene skrbi, pa sem to pri Tjaši že dala čez. Pa sem, ker vem, da jo bom fuuuul pogrešala, sva praktično cel dan skupaj, potem pa kar ne bovačveč. Pri Tjaši je blo mal drugač, sem pri njenih 8-ih mesecih že morala začet hodit na predavanja. Pa Teja je tak cuker, da se kar topim. Sej je Tjaša tud, sam vseen. Čisto drugače sem doživljala Tejino rojstvo in prvo leto, kot Tjašino. Takrat sem bila mlajša, pa nismo bili na svojem, pa ... Aja, sem se prej spomnila, da bo letos misija jaslice in jelka ena velika fešta s Tejine strani Za avto ti pa ne vem povedat, meni ti poganjalčki niso ne vem kaj všeč, morda zato, ker je Tjaša z njega vsaj 2x padla vznak, pa ima kao prepreko, da ne gre nazaj, sam se je malo dvignila pri pragu in je blo bum. Imamo pa enga kužita, ki je čisto nizek in je zakon. Zdaj Teja pleza čez njega, poganjat ga še ne zna. Sorry, teh na sliki pa ne poznam morda so ok. Na sestanek bi šla tudi jaz, grem vedno, ker se mi zdi fan, da sem na tekočem. Pa še posebej, ker bo šlo za spoznavno srečanje, ga nikar ne zamudi. Teja sedi na miru kako minuto, če se zamoti s kakšno igračo, drugače pa šeta sem ter tja in sem ter tja ... Sem prej rekla mojmu, da bi verjetno naklepala ful km, če bi ji na rit dala za km štet Matejchi, žal mi je za zobarja. Še posebej, če je bil uredu. Jaz bom pri svoji šolski, dokler bom imela status, je zakon, pa čeprav se moram vozit 20km do nje gajka, nismo hribolazci, zato ti ne morem nič svetovat. Upam, da bo oči uredu prestal op tejkaz, sej naši sploh ne vedo, koliko je dela z našimi malčki. Naš je bil prav smešen, ko je šel enkrat s Tejo kar spat, pa sem ga napodila iz sobe ven, ker je drugače zmeraj sama zaspala. Kako naj ve, če ni bil nikoli takrat noter . Teja je bila taka v soboto, verjetno od vse te gužve in vsega dogajanja, v nedeljo je bila pa že uredu. Upam, da ne bo Jaša kaj zbolel Katja in Jan, za hojo Zaenkrat bo to vse. Mejte se in se smejte. čeprav je vreme bolj kislo
|