|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
3.8.2009 11:12:53   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čer, kako smo? Mi smo danes prispeli z našega popotovanja po Italiji in dvodnevnem uživanju na Lošinju. Imeli smo se super in komaj čakamo še soboto, ko odrinemo pa na dopust v pravem pomenu besedeuser posted image

In kaj je kaj novega pri vas? Bi katera naredila kratko obnovo?user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
3.8.2009 11:13:53   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober večer!

SE na hitro malce javim, da me ne boste dale med izbrisane.

Pri nas več ali manj vse po starem. Edino jaz trenutno delam od četrtka naprej , oziroma sem na usposabljanju na delovnem mestu za 3.mesece. Mi je kar fino, ker poznam celotno ustanovo in več ali manj vse zaposlene user posted image , tako da bi kar tam ostala, če bi bila možnost, pa je žal ni user posted image .
Sem pa dobila eno ponudbo za v en lokal delat, za delj časa, samo še ne vem kakšne pogoje mi bodo ponudili, tako da ne vem kaj in kako sem bom odločila.

Nč, pa naj bo to za nocoj vse. Šibam še zobe umit in v horizontalo.... lahko in mirno noč želim vsem skupaj..... hroščke, vi pa spite prosim celo noč brez alarmov.... in Manca moja, to velja tudi zate.

NOČKO

user posted image user posted image user posted image vso srečo glede službe

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
3.8.2009 11:27:49   
kasso
Estrella, jaz sem včasih delala zelo dobro enolončnico iz stročjega fižola...a to je bilo nekje pred 20 imi leti in se ne prav spomnim.
Se mi zdi, da sem dala kuhat krompir na koščke in stročji fižol, zabelila in solila. Ko daš na krožnik pa ponudiš zraven vinski kis. Ful paše, da malo kisli.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
3.8.2009 11:44:05   
Srčekgirll
Oj!
Pr nas smo odlično. V vrtcu na uvajanju je blo SUPER. Takoj se je vklopil v dužbo in ko sva se mal z moji umaknila ven naju sploh ni pogrešal, še domov sva ga komaj spravila. Bom pol prpopala par slikc.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
3.8.2009 11:46:03   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Estrella, jaz sem včasih delala zelo dobro enolončnico iz stročjega fižola...a to je bilo nekje pred 20 imi leti in se ne prav spomnim.
Se mi zdi, da sem dala kuhat krompir na koščke in stročji fižol, zabelila in solila. Ko daš na krožnik pa ponudiš zraven vinski kis. Ful paše, da malo kisli.

Pr nas damo pa skoraj k vsaki enolončnici, ko je na krožniku, not kislo smetano, mmmmm njamiii

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
3.8.2009 12:06:53   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Oj!
Pr nas smo odlično. V vrtcu na uvajanju je blo SUPER. Takoj se je vklopil v dužbo in ko sva se mal z moji umaknila ven naju sploh ni pogrešal, še domov sva ga komaj spravila. Bom pol prpopala par slikc.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
3.8.2009 13:52:54   
Čmrlika
Ojla ženske!

Evo, mi smo preživeli dva čudovita dneva kopanaj v aqualuni...Taja je uživala sto na uro, midva pa tud ko sva jo gledala!  user posted image user posted image  Tako veselje in iskrice v očeh, da ne morem opisat, še spat je nisma mogla spravit, pol je pa avtuv sekundi podlegla spancu user posted image  

Kako ste kaj ve, upam in verjamem da ok...?

Grem malo prebrat kaj dogaja...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
3.8.2009 13:59:17   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

malo mi je nerodno:

user posted image

tako se pa bašemuser posted image

user posted image

Kakšna srčkana damica user posted image user posted image user posted image

Res ja! kaka kravžlika je postala! user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
3.8.2009 13:59:25   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober večer!

Pri nas več ali manj vse po starem. Edino jaz trenutno delam od četrtka naprej , oziroma sem na usposabljanju na delovnem mestu za 3.mesece. Mi je kar fino, ker poznam celotno ustanovo in več ali manj vse zaposlene user posted image , tako da bi kar tam ostala, če bi bila možnost, pa je žal ni user posted image .
Sem pa dobila eno ponudbo za v en lokal delat, za delj časa, samo še ne vem kakšne pogoje mi bodo ponudili, tako da ne vem kaj in kako sem bom odločila.

Nč, pa naj bo to za nocoj vse. Šibam še zobe umit in v horizontalo.... lahko in mirno noč želim vsem skupaj..... hroščke, vi pa spite prosim celo noč brez alarmov.... in Manca moja, to velja tudi zate.

NOČKO

Podpišem... Ej jaz sem bla pred kakimi tremi tedni na razgovoru na CSd maribor za uvajanje na delovnem mestu.grrrrrrrr...so me razjezili...mislim vzeli so tri z total izkušnajmi, in namen je bil kao nudit izkušnje nbekomu.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
3.8.2009 14:09:42   
Čmrlika
Špelin@ sem zasledila da gregi hodi...user posted image user posted image user posted image
Pa v laškem ste se pred dnevi kopale, kako je tam za otročke, mi poveš malo?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
3.8.2009 15:15:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Špelin@ sem zasledila da gregi hodi...user posted image user posted image user posted image
Pa v laškem ste se pred dnevi kopale, kako je tam za otročke, mi poveš malo?

Zakon je, ker imajo dvodelni otroški bazenček (povezan z nekakšno položno drčo). Prvi del ima le 10 cm vode, kar je super za kobacanje po vseh 4 - Gregi je bil ves divji user posted image Drugi del ima vode nekako do pasu male pike. Odlično je, če prideš tja med tednom takoj ob 9h, ko odprejo, ker je do 11h notri samo peščica kopalcev in je vse čisto, prostora na pretek user posted image Po 13h se začne polnit. Imajo tudi bazen z valovi in je velika pika uživala 100/uro user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
3.8.2009 15:16:17   
špelin@

Ojla ženske!

Evo, mi smo preživeli dva čudovita dneva kopanaj v aqualuni...Taja je uživala sto na uro, midva pa tud ko sva jo gledala!  user posted image user posted image  Tako veselje in iskrice v očeh, da ne morem opisat, še spat je nisma mogla spravit, pol je pa avtuv sekundi podlegla spancu user posted image  

Kako ste kaj ve, upam in verjamem da ok...?

Grem malo prebrat kaj dogaja...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
3.8.2009 15:17:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

mafi, kako kaj zdravje pri vas? In tvoja roka?

superuser posted image user posted image user posted image ,
sam je Filip sitn za po.piz.dit mu zdej full zobki rinejo ven no pa še mal ga daje ta vročina. dobil smo še eno enkico spodajuser posted image .

kako je Gregi a spi zdej ponoči???

Da bi prespal noč, mu še ni "potegnilo". Je pa zdaj toliko lažje, ker je le redkokdaj spet težka noč, običajno se pač zbuja za pit in dudko. Žal pa v posteljici vstane in tuli, dokler ne pride k nama, potem oba nabrca in zaspi.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
3.8.2009 15:18:24   
špelin@

Dober dan!user posted image

Še na dopust nismo šli,pa imam že polno žehte.user posted image Sedajle mi je uspelo zlikati od prejšnjega tedna,sedaj pa spet perem drugi stroj.user posted image
tašča je šla danes na morje,čeprav sta mislila,da sploh ne bosta šla,saj je njenega prijatelja pičil sršen in je šel včeraj na urgenco po injekcijo in je sedaj ok.

V soboto po šihtu smo šli malo v nabavo.Sem si po dolgem času privoščila eno oblekico za na morjeuser posted image .Včeraj pa smo se hladili v bazenu in obmetavali z vodnimi balončkiuser posted image

Počasi že malo pripravljam za na morje,da ne bo potem vse naenkrat in bi kaj pozabili.Saj kot vedno,bo user posted image  vzel največ cunj s sabo,tako da na koncu še jaz nosim kakšno njegovo majico ,ker ji meni zmanjkauser posted image

user posted image za novo oblekico. Ej, ti pa res zgodaj začneš pakirat user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
3.8.2009 20:45:03   
Anonimen
čeruser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
3.8.2009 21:17:05   
jana81

jana81, jaz srčno upam, da bo prihajajoča noč lažja. Za vse user posted image
Koliko je stara prva bratova hčerkica? Kako sta kaj tvoja svakinja in novorojenka?

hvala, ena noč je ok, druga ni, kaj čmo, polna luna verjetno..
Bratova prva hčerkica je točno 7 mesecev strejša kot Nejc, svakinja je ok, tamala pravi cuker, kr spi in je...sem že pozabla kako je to..bi kr še enega..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
3.8.2009 21:17:40   
jana81

malo mi je nerodno:

user posted image

user posted image

kak je srčkana..prava lepotička... tebi pa čestitam,sva na isti teži..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
3.8.2009 21:47:45   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro user posted image

Estrella*, enolončnica s stročjim fižolom - jaz jo naredim kot klasično piščančjop enolončnico, pač dam noter še dobro mero na kvadratke zrezanega stročjega fižola, mmmmmmmmmm, dobra je user posted image

jaz naredim isto kot Špelin@, samo da jo jem sama, ker moj je anti zelenjavar user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
3.8.2009 21:53:59   
Soncnica Sandra ***

Dober večer!

NOČKO

user posted image user posted image user posted image Jaz bi ti vseeno najbolj privoščila, da bi te na CSD obdržali v službi. Mogoče bi bila pa ta služba v lokalu ok?
Pestke stiskam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako pa kaj Manca?

Špelin@, bomo videli kaj bo s to drugo službo, bom videla kakšne pogoje mi bo ponudil. Sem pa danes še mojima staršema malce o tem govorila, pa nista najbolj navdušena, ker je cesta do tja zelo po domače povedana "smotana" in sploh pozimi je tja težko priti sej se je treba povzpeti čez en hrib, kjer zelo poredko plužijo user posted image

Manca pa več ali manj po starem. Po noči se še vedno zbudi okrog pol 2h in nikakornoče več spati v svoji postelji. Potem jo dam k nama in kdaj lepo spi do ranega jutra, kdaj pa jamra in jamra, pa stoka in joka, ..... sem ji danes malce po ustih šarila in se mi dozdeva, da je čeljust na eni strani čisto nabrekla, pa vidim, da si jo ful drgne, tako da je zobek ti pod površjem, amapk dlesni nikakor ne prebije user posted image , in tako jo ful daje bogico.

DRugače pa je ful pridna v varstvu pri atiju. Do sedaj nista bila še nikoli sama celo dopoldan, sedaj se pa prav super ujameta. No prejšnji teden in ta teden sta še moja starša doma, ker imata dopust, da jo še onadva malce razvaja, drugi tedn bosta pa čisto sama pa bomo potem videli kako in kaj, ampak upam, da ne bo neke panike.

Kako pa kaj Gregi in vaše spanje???

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
3.8.2009 21:55:02   
Soncnica Sandra ***

malo mi je nerodno:

user posted image

user posted image

Kakšna srčkana damica user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiii kolk je cortika.user posted image user posted image user posted image
vidim pa da je vaša še veliko bolj skodrana kot naša

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
3.8.2009 21:56:34   
Soncnica Sandra ***
No pa dober večer vsem skupaj user posted image

grem počasi pod tuš in v horizontalo ker vidim da ni nobene čveke

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4271
3.8.2009 22:28:00   
Soncnica Sandra ***

Dober večer!

NOČKO

Podpišem... Ej jaz sem bla pred kakimi tremi tedni na razgovoru na CSd maribor za uvajanje na delovnem mestu.grrrrrrrr...so me razjezili...mislim vzeli so tri z total izkušnajmi, in namen je bil kao nudit izkušnje nbekomu.. user posted image user posted image user posted image

če ti po pravici povem, meni ni delovalo, da bi tudi tu pri nas nekoga vzeli, ki nima čisto nič delovnih izkušenj, amapk pač človeka ki jih je všeč.... tako kot je pri vsakem razpisu... žal user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
4.8.2009 8:07:56   
Estrella*

Dobro jutro user posted image

Estrella*, enolončnica s stročjim fižolom - jaz jo naredim kot klasično piščančjop enolončnico, pač dam noter še dobro mero na kvadratke zrezanega stročjega fižola, mmmmmmmmmm, dobra je user posted image

jaz naredim isto kot Špelin@, samo da jo jem sama, ker moj je anti zelenjavar user posted image

Sem naredila kar tako kot vi2 in je bila odlična. Zakuhala sem jo z gresovimi knedeljči, ker ni bilo krompirja v župci. Za posladek pa nutelino rolado s smetano. Mnjamiii....

Pri nas pa vsi radi jemo zelenjavo HB. Meni je veliko lažje, ker mi meso ne gre najbolje, pa ga lažje jaz ven izločim, kot če bi mogla zelenjavouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4273
4.8.2009 8:08:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

... tebi pa čestitam,sva na isti teži..

Potem si tudi ti 2kg skinilauser posted image user posted image user posted image  Si že bliže ciljuuser posted image  Jaz imam še 2 kg za dat dol , potem pa začnem pospešeno delat na mišični masi.

Pa čestitke za vnovično tetkarstvouser posted image user posted image  

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
4.8.2009 8:10:41   
Estrella*
iiiiiiiiii kolk je cortika.user posted image user posted image user posted image
vidim pa da je vaša še veliko bolj skodrana kot naša

Bi se res enkrat oglasile pri vas enklrat proti koncu avgusta, da vidim malo tvojo kravžljikouser posted image
Za službo pa upam, da se se ti pokaže kaka boljša prilika. Držim pestke. Tudi jaz jo iščem, samo meni je vseeno lažje, ker imam vsaj to, čeprav je bolj tako tako.

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 4.8.2009 8:12:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?