Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:40:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally, daj mi povej a Emiljija še je v antilopa stolčku???? Pri nas je z dneva v dan večja kriza , ker skoz ustaja in leze ven je je še not. kaj pa vem pri nas ni še take sile, da bi vstajala sej veš ona je bolj lenorita, včasih da eno nogico gor, sam jo tudi hitro pospravi nazaj .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:41:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer! SE na hitro malce javim, da me ne boste dale med izbrisane. Pri nas več ali manj vse po starem. Edino jaz trenutno delam od četrtka naprej , oziroma sem na usposabljanju na delovnem mestu za 3.mesece. Mi je kar fino, ker poznam celotno ustanovo in več ali manj vse zaposlene , tako da bi kar tam ostala, če bi bila možnost, pa je žal ni . Sem pa dobila eno ponudbo za v en lokal delat, za delj časa, samo še ne vem kakšne pogoje mi bodo ponudili, tako da ne vem kaj in kako sem bom odločila. Nč, pa naj bo to za nocoj vse. Šibam še zobe umit in v horizontalo.... lahko in mirno noč želim vsem skupaj..... hroščke, vi pa spite prosim celo noč brez alarmov.... in Manca moja, to velja tudi zate. NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:44:53
|
|
|
|
tally
|
nič grem v horizontalo, mal sem zaspana . Estrella, če se slišimo do srede vam želim lep in prijeten dopust, uživajte maximalno vsem pa lahko nočko in prijetne sanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:46:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! SE na hitro malce javim, da me ne boste dale med izbrisane. Pri nas več ali manj vse po starem. Edino jaz trenutno delam od četrtka naprej , oziroma sem na usposabljanju na delovnem mestu za 3.mesece. Mi je kar fino, ker poznam celotno ustanovo in več ali manj vse zaposlene , tako da bi kar tam ostala, če bi bila možnost, pa je žal ni . Sem pa dobila eno ponudbo za v en lokal delat, za delj časa, samo še ne vem kakšne pogoje mi bodo ponudili, tako da ne vem kaj in kako sem bom odločila. Nč, pa naj bo to za nocoj vse. Šibam še zobe umit in v horizontalo.... lahko in mirno noč želim vsem skupaj..... hroščke, vi pa spite prosim celo noč brez alarmov.... in Manca moja, to velja tudi zate. NOČKO SS škoda ker ni možnosti, da bi tam ostala, upam da bo vsaj v tem lokalu kaj pametnega in da dobiš službo. stiskam pestke, zdej pa res lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:47:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally, daj mi povej a Emiljija še je v antilopa stolčku???? Pri nas je z dneva v dan večja kriza , ker skoz ustaja in leze ven je je še not. kaj pa vem pri nas ni še take sile, da bi vstajala sej veš ona je bolj lenorita, včasih da eno nogico gor, sam jo tudi hitro pospravi nazaj . Potem imaš še srečo. Pri nas je stanje nevzdržno in ji moram trip trap priskrbet in za mizo postavit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:48:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally nič grem v horizontalo, mal sem zaspana . Estrella, če se slišimo do srede vam želim lep in prijeten dopust, uživajte maximalno vsem pa lahko nočko in prijetne sanje Hvala Jaz upam na najboljše Se pa zmenimo za po 17.8.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:49:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! SE na hitro malce javim, da me ne boste dale med izbrisane. Pri nas več ali manj vse po starem. Edino jaz trenutno delam od četrtka naprej , oziroma sem na usposabljanju na delovnem mestu za 3.mesece. Mi je kar fino, ker poznam celotno ustanovo in več ali manj vse zaposlene , tako da bi kar tam ostala, če bi bila možnost, pa je žal ni . Sem pa dobila eno ponudbo za v en lokal delat, za delj časa, samo še ne vem kakšne pogoje mi bodo ponudili, tako da ne vem kaj in kako sem bom odločila. Nč, pa naj bo to za nocoj vse. Šibam še zobe umit in v horizontalo.... lahko in mirno noč želim vsem skupaj..... hroščke, vi pa spite prosim celo noč brez alarmov.... in Manca moja, to velja tudi zate. NOČKO ss, mogoče pa enkrat dobiš tudi tu službo. Prakse si boš kar nabrala, pa prilika se včasih naredi tudi iz nemogočega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:50:52
|
|
|
|
Estrella*
|
Glede na to, da ste vse mrknile, bom pa še jaz Lahko noč vse skupaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 22:14:06
|
|
|
|
Anitka
|
Čer, kako smo? Mi smo danes prispeli z našega popotovanja po Italiji in dvodnevnem uživanju na Lošinju. Imeli smo se super in komaj čakamo še soboto, ko odrinemo pa na dopust v pravem pomenu besede In kaj je kaj novega pri vas? Bi katera naredila kratko obnovo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 7:47:13
|
|
|
|
Estrella*
|
Dobro jutro! Je kar pasalo potegnit do 7.30h Mulčka še spita, gospod pa je v nabavi. Anitka: WB, žal ti ne morem z nobeno obnovo pomagat, bi jo rabila tudi sama Imam pa eno vprašanje: Ali katera kuha enolončnico iz stročjega fižola in kako jo pripravi<????? Imam doma stročji fižol in bi ga naredila za večejo delavcem. Mi smo ga jedli drugače v solati ali pa s krompirjem v oblicah zabeljeno z ocvirki in kislo smetano.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 8:09:12
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Estrella*, enolončnica s stročjim fižolom - jaz jo naredim kot klasično piščančjop enolončnico, pač dam noter še dobro mero na kvadratke zrezanega stročjega fižola, mmmmmmmmmm, dobra je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 8:33:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer, kako smo? Mi smo danes prispeli z našega popotovanja po Italiji in dvodnevnem uživanju na Lošinju. Imeli smo se super in komaj čakamo še soboto, ko odrinemo pa na dopust v pravem pomenu besede In kaj je kaj novega pri vas? Bi katera naredila kratko obnovo? za uspel dopust, odlično
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 8:34:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! SE na hitro malce javim, da me ne boste dale med izbrisane. Pri nas več ali manj vse po starem. Edino jaz trenutno delam od četrtka naprej , oziroma sem na usposabljanju na delovnem mestu za 3.mesece. Mi je kar fino, ker poznam celotno ustanovo in več ali manj vse zaposlene , tako da bi kar tam ostala, če bi bila možnost, pa je žal ni . Sem pa dobila eno ponudbo za v en lokal delat, za delj časa, samo še ne vem kakšne pogoje mi bodo ponudili, tako da ne vem kaj in kako sem bom odločila. Nč, pa naj bo to za nocoj vse. Šibam še zobe umit in v horizontalo.... lahko in mirno noč želim vsem skupaj..... hroščke, vi pa spite prosim celo noč brez alarmov.... in Manca moja, to velja tudi zate. NOČKO Jaz bi ti vseeno najbolj privoščila, da bi te na CSD obdržali v službi. Mogoče bi bila pa ta služba v lokalu ok? Pestke stiskam zate Kako pa kaj Manca?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 8:36:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: popravi ticker od AT A bi ti rada vidla, da je skoz pod 1 letom stara??? mah se mi ne da niti slučajno Se mi je zdelo . Andraž je celo pot govoril od Mr P Je totalno navdušen nad njim P hoče še fantka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 8:36:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Hojla hoj, mi smo se v petek vrnili s Pašmana. Vidim, da vas je še nekaj nudistov tukaj. MI smo bili sedaj 2. v Sovinjah na Pašmanu. Super, mali kamp, ful slovenskih družin. Mislim, men je sicer vseeno, ampak z aotroke je super. Lana je prihajala domov ob 10h zvečer, je našla ful družbe. Kamp je majhen tako, da so se igrali vedno kje blizu. Ob sanitarnem objektu je igrišče. Je pa to tak manjši kamp in sva tudi midva dobila nekaj novih prijateljev (v bistvu zarad otrok) in ko smo odhajali so nam mahali :) Sta pa oba na morju ful uivala, Maj je kr vriskal v vodi, Lana pa noče več rokavčkov, čeprav še ne plava čisto. Je pa fajn tud zato ta kemp ker ima mivko na plaži in se lahko otroc igrajo, pa voda je kar daleč stran še dovolj nizka da lana lahko stoji. Da se še malo pohvalim v 3 mescih sem sedaj shujšala skoraj 11kg. Počas pa ziher, ja in privoščim si tud kar nekaj sladoledov, samo obroki so malo manjši (ne ful, v bistvu nimam občutka da bi bila lačna), pa zvečer bolj samo kak jogurt. Pa telovadba 2x teden (45min powerplata in 45min bicikla). Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 8:37:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* malo mi je nerodno: tako se pa bašem Kakšna srčkana damica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 8:38:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Danes smo šli kupit copatke za v vrtec. V pondelk gremo na uvajanje . Kako ste pa kaj ostale? za Vidka, da mu bo v vrtcu fino.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 8:50:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* malo mi je nerodno: tako se pa bašem Kakšna srčkana damica se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 9:54:15
|
|
|
|
špelin@
|
mafi, kako kaj zdravje pri vas? In tvoja roka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 11:08:42
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Še na dopust nismo šli,pa imam že polno žehte. Sedajle mi je uspelo zlikati od prejšnjega tedna,sedaj pa spet perem drugi stroj. tašča je šla danes na morje,čeprav sta mislila,da sploh ne bosta šla,saj je njenega prijatelja pičil sršen in je šel včeraj na urgenco po injekcijo in je sedaj ok. V soboto po šihtu smo šli malo v nabavo.Sem si po dolgem času privoščila eno oblekico za na morje .Včeraj pa smo se hladili v bazenu in obmetavali z vodnimi balončki Počasi že malo pripravljam za na morje,da ne bo potem vse naenkrat in bi kaj pozabili.Saj kot vedno,bo vzel največ cunj s sabo,tako da na koncu še jaz nosim kakšno njegovo majico ,ker ji meni zmanjka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 11:09:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, kako kaj zdravje pri vas? In tvoja roka? super , sam je Filip sitn za po.piz.dit mu zdej full zobki rinejo ven no pa še mal ga daje ta vročina. dobil smo še eno enkico spodaj . kako je Gregi a spi zdej ponoči???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 11:09:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Danes smo šli kupit copatke za v vrtec. V pondelk gremo na uvajanje . Kako ste pa kaj ostale? za Vidka, da mu bo v vrtcu fino. podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 11:10:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Še na dopust nismo šli,pa imam že polno žehte. Sedajle mi je uspelo zlikati od prejšnjega tedna,sedaj pa spet perem drugi stroj. tašča je šla danes na morje,čeprav sta mislila,da sploh ne bosta šla,saj je njenega prijatelja pičil sršen in je šel včeraj na urgenco po injekcijo in je sedaj ok. V soboto po šihtu smo šli malo v nabavo.Sem si po dolgem času privoščila eno oblekico za na morje .Včeraj pa smo se hladili v bazenu in obmetavali z vodnimi balončki Počasi že malo pripravljam za na morje,da ne bo potem vse naenkrat in bi kaj pozabili.Saj kot vedno,bo vzel največ cunj s sabo,tako da na koncu še jaz nosim kakšno njegovo majico ,ker ji meni zmanjka za šoping. kdaj pa odrinete na morje???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 11:11:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* malo mi je nerodno: tako se pa bašem Kakšna srčkana damica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.8.2009 11:12:02
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, kako kaj zdravje pri vas? In tvoja roka? super , sam je Filip sitn za po.piz.dit mu zdej full zobki rinejo ven no pa še mal ga daje ta vročina. dobil smo še eno enkico spodaj . kako je Gregi a spi zdej ponoči??? za Filipa gremo v soboto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?