|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
2.8.2009 21:40:56   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

tally, daj mi povej a Emiljija še je v antilopa stolčku???? Pri nas je z dneva v dan večja kriza , ker skoz ustaja in leze venuser posted image

je je še not. kaj pa vem pri nas ni še take sile, da bi vstajala sej veš ona je bolj lenorita, včasih da eno nogico gor, sam jo tudi hitro pospravi nazaj user posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
2.8.2009 21:41:55   
Soncnica Sandra ***
Dober večer!

SE na hitro malce javim, da me ne boste dale med izbrisane.

Pri nas več ali manj vse po starem. Edino jaz trenutno delam od četrtka naprej , oziroma sem na usposabljanju na delovnem mestu za 3.mesece. Mi je kar fino, ker poznam celotno ustanovo in več ali manj vse zaposlene user posted image , tako da bi kar tam ostala, če bi bila možnost, pa je žal ni user posted image .
Sem pa dobila eno ponudbo za v en lokal delat, za delj časa, samo še ne vem kakšne pogoje mi bodo ponudili, tako da ne vem kaj in kako sem bom odločila.

Nč, pa naj bo to za nocoj vse. Šibam še zobe umit in v horizontalo.... lahko in mirno noč želim vsem skupaj..... hroščke, vi pa spite prosim celo noč brez alarmov.... in Manca moja, to velja tudi zate.

NOČKO

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
2.8.2009 21:44:53   
tally
nič grem v horizontalo, mal sem zaspana user posted image .

Estrella, če se slišimo do srede vam želim lep in prijeten dopust, uživajte maximalno

vsem pa lahko nočko in prijetne sanje

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
2.8.2009 21:46:50   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober večer!

Pri nas več ali manj vse po starem. Edino jaz trenutno delam od četrtka naprej , oziroma sem na usposabljanju na delovnem mestu za 3.mesece. Mi je kar fino, ker poznam celotno ustanovo in več ali manj vse zaposlene user posted image , tako da bi kar tam ostala, če bi bila možnost, pa je žal ni user posted image .
Sem pa dobila eno ponudbo za v en lokal delat, za delj časa, samo še ne vem kakšne pogoje mi bodo ponudili, tako da ne vem kaj in kako sem bom odločila.

Nč, pa naj bo to za nocoj vse. Šibam še zobe umit in v horizontalo.... lahko in mirno noč želim vsem skupaj..... hroščke, vi pa spite prosim celo noč brez alarmov.... in Manca moja, to velja tudi zate.

NOČKO

SS škoda ker ni možnosti, da bi tam ostala, upam da bo vsaj v tem lokalu kaj pametnega in da dobiš službo. stiskam pestke,

zdej pa res lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 4229
2.8.2009 21:47:24   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

tally, daj mi povej a Emiljija še je v antilopa stolčku???? Pri nas je z dneva v dan večja kriza , ker skoz ustaja in leze venuser posted image

je je še not. kaj pa vem pri nas ni še take sile, da bi vstajala sej veš ona je bolj lenorita, včasih da eno nogico gor, sam jo tudi hitro pospravi nazaj user posted image .

Potem imaš še srečo. Pri nas je stanje nevzdržno in ji moram trip trap priskrbet in za mizo postavit.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
2.8.2009 21:48:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

nič grem v horizontalo, mal sem zaspana user posted image .

Estrella, če se slišimo do srede vam želim lep in prijeten dopust, uživajte maximalno

vsem pa lahko nočko in prijetne sanje

Hvalauser posted image  Jaz upam na najboljšeuser posted image Se pa zmenimo za po 17.8.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
2.8.2009 21:49:47   
Estrella*

Dober večer!

NOČKO

ss, mogoče pa enkrat dobiš tudi tu službo. Prakse si boš kar nabrala, pa prilika se včasih naredi tudi iz nemogočegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4232
2.8.2009 21:50:52   
Estrella*
Glede na to, da ste vse mrknile, bom pa še jazuser posted image  Lahko noč vse skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 4233
2.8.2009 22:14:06   
Anitka
Čer, kako smo? Mi smo danes prispeli z našega popotovanja po Italiji in dvodnevnem uživanju na Lošinju. Imeli smo se super in komaj čakamo še soboto, ko odrinemo pa na dopust v pravem pomenu besedeuser posted image

In kaj je kaj novega pri vas? Bi katera naredila kratko obnovo?user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
3.8.2009 7:47:13   
Estrella*
Dobro jutro!

Je kar pasalo potegnit do 7.30huser posted image  Mulčka še spita, gospod pa je v nabavi.

Anitka: WB, žal ti ne morem z nobeno obnovo pomagat, bi jo rabila tudi samauser posted image

Imam pa eno vprašanje: Ali katera kuha enolončnico iz stročjega fižola in kako jo pripravi<?????

Imam doma stročji fižol in bi ga naredila za večejo delavcem. Mi smo ga jedli drugače v solati ali pa s krompirjem v oblicah zabeljeno z ocvirki in kislo smetano.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
3.8.2009 8:09:12   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Estrella*, enolončnica s stročjim fižolom - jaz jo naredim kot klasično piščančjop enolončnico, pač dam noter še dobro mero na kvadratke zrezanega stročjega fižola, mmmmmmmmmm, dobra je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4236
3.8.2009 8:33:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čer, kako smo? Mi smo danes prispeli z našega popotovanja po Italiji in dvodnevnem uživanju na Lošinju. Imeli smo se super in komaj čakamo še soboto, ko odrinemo pa na dopust v pravem pomenu besedeuser posted image

In kaj je kaj novega pri vas? Bi katera naredila kratko obnovo?user posted image

user posted image user posted image za uspel dopust, odlično user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
3.8.2009 8:34:43   
špelin@

Dober večer!

NOČKO

user posted image user posted image user posted image Jaz bi ti vseeno najbolj privoščila, da bi te na CSD obdržali v službi. Mogoče bi bila pa ta služba v lokalu ok?
Pestke stiskam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako pa kaj Manca?

Neposredna povezava do sporočila: 4238
3.8.2009 8:36:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

edinaos: popravi ticker od ATuser posted image  A bi ti rada vidla, da je skoz pod 1 letom stara???user posted image

mah se mi ne dauser posted image

niti slučajnouser posted image

Se  mi je zdelouser posted image .  Andraž je celo pot govoril od Mr Puser posted image Je totalno navdušen nad njimuser posted image

user posted image user posted image P hoče še fantkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
3.8.2009 8:36:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Hojla hoj,
mi smo se v petek vrnili s Pašmana. Vidim, da vas je še nekaj nudistov tukaj. MI smo bili sedaj 2. v Sovinjah na Pašmanu. Super, mali kamp, ful slovenskih družin. Mislim, men je sicer vseeno, ampak z aotroke je super. Lana je prihajala domov ob 10h zvečer, je našla ful družbe. Kamp je majhen tako, da so se igrali vedno kje blizu. Ob sanitarnem objektu je igrišče. Je pa to tak manjši kamp in sva tudi midva dobila nekaj novih prijateljev (v bistvu zarad otrok) in ko smo odhajali so nam mahali :) Sta pa oba na morju ful uivala, Maj je kr vriskal v vodi, Lana pa noče več rokavčkov, čeprav še ne plava čisto. Je pa fajn tud zato ta kemp ker ima mivko na plaži in se lahko otroc igrajo, pa voda je kar daleč stran še dovolj nizka da lana lahko stoji.

Da se še malo pohvalim v 3 mescih sem sedaj shujšala skoraj 11kg. Počas pa ziher, ja in privoščim si tud kar nekaj sladoledov, samo obroki so malo manjši (ne ful, v bistvu nimam občutka da bi bila lačna), pa zvečer bolj samo kak jogurt. Pa telovadba 2x teden (45min powerplata in 45min bicikla).

Lepo se imejte!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
3.8.2009 8:37:12   
špelin@

malo mi je nerodno:

user posted image

tako se pa bašemuser posted image

user posted image

Kakšna srčkana damica user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4241
3.8.2009 8:38:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
 Danes smo šli kupit copatke za v vrtec. V pondelk gremo na uvajanjeuser posted image . Kako ste pa kaj ostale?

user posted image user posted image za Vidka, da mu bo v vrtcu fino.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
3.8.2009 8:50:26   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

malo mi je nerodno:

user posted image

user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
3.8.2009 9:54:15   
špelin@
mafi, kako kaj zdravje pri vas? In tvoja roka?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
3.8.2009 11:08:42   
tilči
Dober dan!user posted image

Še na dopust nismo šli,pa imam že polno žehte.user posted image Sedajle mi je uspelo zlikati od prejšnjega tedna,sedaj pa spet perem drugi stroj.user posted image
tašča je šla danes na morje,čeprav sta mislila,da sploh ne bosta šla,saj je njenega prijatelja pičil sršen in je šel včeraj na urgenco po injekcijo in je sedaj ok.

V soboto po šihtu smo šli malo v nabavo.Sem si po dolgem času privoščila eno oblekico za na morjeuser posted image .Včeraj pa smo se hladili v bazenu in obmetavali z vodnimi balončkiuser posted image

Počasi že malo pripravljam za na morje,da ne bo potem vse naenkrat in bi kaj pozabili.Saj kot vedno,bo user posted image  vzel največ cunj s sabo,tako da na koncu še jaz nosim kakšno njegovo majico ,ker ji meni zmanjkauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
3.8.2009 11:09:07   
mafi

superuser posted image user posted image user posted image ,
sam je Filip sitn za po.piz.dit mu zdej full zobki rinejo ven no pa še mal ga daje ta vročina. dobil smo še eno enkico spodajuser posted image .

kako je Gregi a spi zdej ponoči???

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
3.8.2009 11:09:27   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
 Danes smo šli kupit copatke za v vrtec. V pondelk gremo na uvajanjeuser posted image . Kako ste pa kaj ostale?

user posted image user posted image za Vidka, da mu bo v vrtcu fino.

podpišem

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
3.8.2009 11:10:48   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!user posted image

Še na dopust nismo šli,pa imam že polno žehte.user posted image Sedajle mi je uspelo zlikati od prejšnjega tedna,sedaj pa spet perem drugi stroj.user posted image
tašča je šla danes na morje,čeprav sta mislila,da sploh ne bosta šla,saj je njenega prijatelja pičil sršen in je šel včeraj na urgenco po injekcijo in je sedaj ok.

V soboto po šihtu smo šli malo v nabavo.Sem si po dolgem času privoščila eno oblekico za na morjeuser posted image .Včeraj pa smo se hladili v bazenu in obmetavali z vodnimi balončkiuser posted image

Počasi že malo pripravljam za na morje,da ne bo potem vse naenkrat in bi kaj pozabili.Saj kot vedno,bo user posted image  vzel največ cunj s sabo,tako da na koncu še jaz nosim kakšno njegovo majico ,ker ji meni zmanjkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za šoping.

kdaj pa odrinete na morje???

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
3.8.2009 11:11:07   
tilči

malo mi je nerodno:

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
3.8.2009 11:12:02   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

superuser posted image user posted image user posted image ,
sam je Filip sitn za po.piz.dit mu zdej full zobki rinejo ven no pa še mal ga daje ta vročina. dobil smo še eno enkico spodajuser posted image .

kako je Gregi a spi zdej ponoči???

user posted image user posted image user posted image za Filipa

gremo v soboto

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?