Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 1.8.2009 21:03:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, drgač pa HELOW! Pr nas smo super, vreme je pre vroče. Vid spi prvo rundo. Danes smo šli kupit copatke za v vrtec. V pondelk gremo na uvajanje . Kako ste pa kaj ostale? Nam je tudi vroče, samo se hladimo v bazenu in s sladoledom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 10:27:56
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! Joj, joj, joj kakšna gužva . Jaz sem moja dva moška zopet nagnala in imam prosto dopoldan. Tako prosto tudi ne, ker me čaka , pa , potem še in . Ker smo včeraj cel dan lumpali, pa imam še veliko za službo nardit in mi ne gine. Toliko o prostem dopoldnevu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 10:31:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, drgač pa HELOW! Pr nas smo super, vreme je pre vroče. Vid spi prvo rundo. Danes smo šli kupit copatke za v vrtec. V pondelk gremo na uvajanje . Kako ste pa kaj ostale? Nam je tudi vroče, samo se hladimo v bazenu in s sladoledom. Jaz že dve leti nisem vidla bazena , pa tudi letos ne vem, če bom do njega prišla. Pa tak bi rada šla na , pa sma z mojim nekaj zmrdala pri dopustu, pa ne vem, če boma isti teden doma .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 10:34:25
|
|
|
|
hijenca
|
Zdaj pa grem , pa bom še potem kaj sem gor poškilila. Najprej pa si grem še eno skuhat, potem pa veselo na delo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 12:15:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, drgač pa HELOW! Pr nas smo super, vreme je pre vroče. Vid spi prvo rundo. Danes smo šli kupit copatke za v vrtec. V pondelk gremo na uvajanje . Kako ste pa kaj ostale? Nam je tudi vroče, samo se hladimo v bazenu in s sladoledom. Jaz že dve leti nisem vidla bazena , pa tudi letos ne vem, če bom do njega prišla. Pa tak bi rada šla na , pa sma z mojim nekaj zmrdala pri dopustu, pa ne vem, če boma isti teden doma . Ko boste v hiši si boste že lahko privoščili en plastičen bazen kot ga imamo mi na zelenici. Pravega bazena pa jaz nisem videla en čas. Nazadnje sem bila ko so nas povabili na roj. dan na kopališče pred tem pa spomladi v toplicah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 14:11:02
|
|
|
|
mya26
|
Hojla hoj, mi smo se v petek vrnili s Pašmana. Vidim, da vas je še nekaj nudistov tukaj. MI smo bili sedaj 2. v Sovinjah na Pašmanu. Super, mali kamp, ful slovenskih družin. Mislim, men je sicer vseeno, ampak z aotroke je super. Lana je prihajala domov ob 10h zvečer, je našla ful družbe. Kamp je majhen tako, da so se igrali vedno kje blizu. Ob sanitarnem objektu je igrišče. Je pa to tak manjši kamp in sva tudi midva dobila nekaj novih prijateljev (v bistvu zarad otrok) in ko smo odhajali so nam mahali :) Sta pa oba na morju ful uivala, Maj je kr vriskal v vodi, Lana pa noče več rokavčkov, čeprav še ne plava čisto. Je pa fajn tud zato ta kemp ker ima mivko na plaži in se lahko otroc igrajo, pa voda je kar daleč stran še dovolj nizka da lana lahko stoji. Da se še malo pohvalim v 3 mescih sem sedaj shujšala skoraj 11kg. Počas pa ziher, ja in privoščim si tud kar nekaj sladoledov, samo obroki so malo manjši (ne ful, v bistvu nimam občutka da bi bila lačna), pa zvečer bolj samo kak jogurt. Pa telovadba 2x teden (45min powerplata in 45min bicikla). Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 14:41:08
|
|
|
|
Estrella*
|
Dan! Vidim, da je gužva na naši temi . V službi imamo pestro in sem kar zadovoljna, da sem popokala na dopust, saj ga do konca leta ne bo možno več koristit . Začeli bomo s selitvijo laboratorijev in uvajanje novega računalniškega programa zato bom srečna, če bom kak dan pred 31 .12 lahko ostala doma. Na Djerbo gremo v sredo zjutraj; sedaj samo perem, pakirala bom zadnji dan. Iskala sem nove kopalke in jih celo dobila v CALCEDONII. Po celi LJ nisem našla primernega zgornjega dela , sedaj pa sem dobila za 18 eu oba dela V LS mi še vedno ostaja 12 obisov in mi po pravici povedano že kar malo preseda. Hujšanje je prešlo v fazo vzdrževana oz. minimalne izgube teže. Sem na -33kg oz. 57kg. Otroka sta zdrava in uživata doma; drugače pa nič posebnega ne dogaja pri nas. MYA: za uspeh pri hujšanju, le tako naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 14:49:49
|
|
|
|
Estrella*
|
malo mi je nerodno: tako se pa bašem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 19:40:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* malo mi je nerodno: tako se pa bašem IIIIIIII KERE KODRČKE MA (caps lock)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 20:55:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer wauuu kaka gužva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 20:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* malo mi je nerodno: tako se pa bašem v živo je še lepša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 20:58:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer wauuu kaka gužva Huda ni kaj . A je AT zaspala? Naše je kot popisnana muha. Ni hotla večerje več kot par žličk, sedaj jo je pa M dal spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:02:43
|
|
|
|
Estrella*
|
edinaos: popravi ticker od AT A bi ti rada vidla, da je skoz pod 1 letom stara???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:03:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer wauuu kaka gužva Huda ni kaj . A je AT zaspala? Naše je kot popisnana muha. Ni hotla večerje več kot par žličk, sedaj jo je pa M dal spat smo zdaj v živo premalo čvekale , ja AT je pojedla en mini monte in zaspala mene pa glava boli ej in to od 2 bandidosov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: popravi ticker od AT A bi ti rada vidla, da je skoz pod 1 letom stara??? mah se mi ne da niti slučajno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:06:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer wauuu kaka gužva Huda ni kaj . A je AT zaspala? Naše je kot popisnana muha. Ni hotla večerje več kot par žličk, sedaj jo je pa M dal spat smo zdaj v živo premalo čvekale , ja AT je pojedla en mini monte in zaspala mene pa glava boli ej in to od 2 bandidosov Mea culpa To je pa tako, če so oči preveč žejne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:07:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: popravi ticker od AT A bi ti rada vidla, da je skoz pod 1 letom stara??? mah se mi ne da niti slučajno Se mi je zdelo . Andraž je celo pot govoril od Mr P Je totalno navdušen nad njim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer wauuu kaka gužva Huda ni kaj . A je AT zaspala? Naše je kot popisnana muha. Ni hotla večerje več kot par žličk, sedaj jo je pa M dal spat smo zdaj v živo premalo čvekale , ja AT je pojedla en mini monte in zaspala mene pa glava boli ej in to od 2 bandidosov Mea culpa To je pa tako, če so oči preveč žejne točno tako, ker od enega me zihr ne bi bolela nič punči grem mal še tv pobulit in počas prosti spalnici, saj bo ura 5 kmalu tu. lepo pančkaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: popravi ticker od AT A bi ti rada vidla, da je skoz pod 1 letom stara??? mah se mi ne da niti slučajno Se mi je zdelo . Andraž je celo pot govoril od Mr P Je totalno navdušen nad njim P hoče še fantka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:10:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer wauuu kaka gužva Huda ni kaj . A je AT zaspala? Naše je kot popisnana muha. Ni hotla večerje več kot par žličk, sedaj jo je pa M dal spat smo zdaj v živo premalo čvekale , ja AT je pojedla en mini monte in zaspala mene pa glava boli ej in to od 2 bandidosov Mea culpa To je pa tako, če so oči preveč žejne točno tako, ker od enega me zihr ne bi bolela nič punči grem mal še tv pobulit in počas prosti spalnici, saj bo ura 5 kmalu tu. lepo pančkaj Nočko. Jaz pa lahko spimmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:10:59
|
|
|
|
tally
|
ku ku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:11:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: popravi ticker od AT A bi ti rada vidla, da je skoz pod 1 letom stara??? mah se mi ne da niti slučajno Se mi je zdelo . Andraž je celo pot govoril od Mr P Je totalno navdušen nad njim P hoče še fantka Mislim, da bi bilo prav luštno, da naročite še enega . P je kar pripraven za take reči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:12:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer wauuu kaka gužva Huda ni kaj . A je AT zaspala? Naše je kot popisnana muha. Ni hotla večerje več kot par žličk, sedaj jo je pa M dal spat smo zdaj v živo premalo čvekale , ja AT je pojedla en mini monte in zaspala mene pa glava boli ej in to od 2 bandidosov Mea culpa To je pa tako, če so oči preveč žejne točno tako, ker od enega me zihr ne bi bolela nič punči grem mal še tv pobulit in počas prosti spalnici, saj bo ura 5 kmalu tu. lepo pančkaj Nočko. Jaz pa lahko spimmmmmmmmmm Edina nočko, jaz tudi lahko spim ker sem popoldanc
< Sporočilo je popravil tally -- 2.8.2009 21:13:03 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:13:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Ojla. Juti si pa popoldanka, če se prav spomnim?Kako je s tabo, si počutiš že kaj bolj ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:15:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Ojla. Juti si pa popoldanka, če se prav spomnim?Kako je s tabo, si počutiš že kaj bolj ? ne , čisto nič, kot da ne bi bila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?