Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:15:38
|
|
|
|
Estrella*
|
tally: že dolgo je nisem napopala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:16:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: že dolgo je nisem napopala sam res , a ti si že na dopustu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:17:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Ojla. Juti si pa popoldanka, če se prav spomnim?Kako je s tabo, si počutiš že kaj bolj ? ne , čisto nič, kot da ne bi bila Lepo sicer boš pa kmalu dobila žogico spredaj in boš še kako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:18:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: že dolgo je nisem napopala sam res , a ti si že na dopustu? Od ju3 uradno Glede na štalo, ki jo imamo na šihtu mi paše mal odklopa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:19:32
|
|
|
|
Estrella*
|
tally: a MR Đ je že ta teden doma?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:19:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Ojla. Juti si pa popoldanka, če se prav spomnim?Kako je s tabo, si počutiš že kaj bolj ? ne , čisto nič, kot da ne bi bila Lepo sicer boš pa kmalu dobila žogico spredaj in boš še kako sej jo imam že zdej , Emilija že zdej kaže na moj trebuh in govori aua aua (to je po njeno žoga )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:20:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: a MR Đ je že ta teden doma? ne ma še 4 jutranje pol je pa do 21.8 doma, potem pa spet dela 4 dni pa je do 11.9. doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:21:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Ojla. Juti si pa popoldanka, če se prav spomnim?Kako je s tabo, si počutiš že kaj bolj ? ne , čisto nič, kot da ne bi bila Lepo sicer boš pa kmalu dobila žogico spredaj in boš še kako sej jo imam že zdej , Emilija že zdej kaže na moj trebuh in govori aua aua (to je po njeno žoga ) mala faca. Glede na to, da je ful zgovorna boš kmalu kaj novega slišala od "svoje žogice"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:21:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: že dolgo je nisem napopala sam res , a ti si že na dopustu? Od ju3 uradno Glede na štalo, ki jo imamo na šihtu mi paše mal odklopa. super, zdej si pa napolni baterije aja pa Alči je ful corti s temi kodrčki, parava lepotica, drugič jo moraš pripeljat s sabo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:22:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: a MR Đ je že ta teden doma? ne ma še 4 jutranje pol je pa do 21.8 doma, potem pa spet dela 4 dni pa je do 11.9. doma Torej bo uvajanje v vrtec samo njegova naloga?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:23:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Ojla. Juti si pa popoldanka, če se prav spomnim?Kako je s tabo, si počutiš že kaj bolj ? ne , čisto nič, kot da ne bi bila Lepo sicer boš pa kmalu dobila žogico spredaj in boš še kako sej jo imam že zdej , Emilija že zdej kaže na moj trebuh in govori aua aua (to je po njeno žoga ) mala faca. Glede na to, da je ful zgovorna boš kmalu kaj novega slišala od "svoje žogice" jao k bi ti vidla kolk je nama prej razlagala v tisti svoji kitajščini, jaz sem se do solz nasmejala,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:24:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: že dolgo je nisem napopala sam res , a ti si že na dopustu? Od ju3 uradno Glede na štalo, ki jo imamo na šihtu mi paše mal odklopa. super, zdej si pa napolni baterije aja pa Alči je ful corti s temi kodrčki, parava lepotica, drugič jo moraš pripeljat s sabo Jo bom, če bo pridna Ne, jo bom res pripeljala pa še Andraža, da bo za rezervno varuško . Sicer se pa lahko vi kdaj oglasite pri nas na klepetu . Povej Mr. Đ , da ne grizemo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:24:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: a MR Đ je že ta teden doma? ne ma še 4 jutranje pol je pa do 21.8 doma, potem pa spet dela 4 dni pa je do 11.9. doma Torej bo uvajanje v vrtec samo njegova naloga? jp jaz sem fraj kar se tega tiče , on je pa reku da se bo zjoku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:25:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Ojla. Juti si pa popoldanka, če se prav spomnim?Kako je s tabo, si počutiš že kaj bolj ? ne , čisto nič, kot da ne bi bila Lepo sicer boš pa kmalu dobila žogico spredaj in boš še kako sej jo imam že zdej , Emilija že zdej kaže na moj trebuh in govori aua aua (to je po njeno žoga ) mala faca. Glede na to, da je ful zgovorna boš kmalu kaj novega slišala od "svoje žogice" jao k bi ti vidla kolk je nama prej razlagala v tisti svoji kitajščini, jaz sem se do solz nasmejala, Naša ma tud samogovore in me prav zanima, če bi kako po babje rekle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:26:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: že dolgo je nisem napopala sam res , a ti si že na dopustu? Od ju3 uradno Glede na štalo, ki jo imamo na šihtu mi paše mal odklopa. super, zdej si pa napolni baterije aja pa Alči je ful corti s temi kodrčki, parava lepotica, drugič jo moraš pripeljat s sabo Jo bom, če bo pridna Ne, jo bom res pripeljala pa še Andraža, da bo za rezervno varuško . Sicer se pa lahko vi kdaj oglasite pri nas na klepetu . Povej Mr. Đ , da ne grizemo mu bom. pa sej Emilija tut ni pridna to gre pač zraven v zakup , ti kr pripelji oba
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:27:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: a MR Đ je že ta teden doma? ne ma še 4 jutranje pol je pa do 21.8 doma, potem pa spet dela 4 dni pa je do 11.9. doma Torej bo uvajanje v vrtec samo njegova naloga? jp jaz sem fraj kar se tega tiče , on je pa reku da se bo zjoku Zjokal??? Prej utrdil To je pa super, da si vsaj tega rešena, ker ni nič prijetno opravilo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:27:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Ojla. Juti si pa popoldanka, če se prav spomnim?Kako je s tabo, si počutiš že kaj bolj ? ne , čisto nič, kot da ne bi bila Lepo sicer boš pa kmalu dobila žogico spredaj in boš še kako sej jo imam že zdej , Emilija že zdej kaže na moj trebuh in govori aua aua (to je po njeno žoga ) mala faca. Glede na to, da je ful zgovorna boš kmalu kaj novega slišala od "svoje žogice" jao k bi ti vidla kolk je nama prej razlagala v tisti svoji kitajščini, jaz sem se do solz nasmejala, Naša ma tud samogovore in me prav zanima, če bi kako po babje rekle al pa bi se stepli po babje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:30:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: a MR Đ je že ta teden doma? ne ma še 4 jutranje pol je pa do 21.8 doma, potem pa spet dela 4 dni pa je do 11.9. doma Torej bo uvajanje v vrtec samo njegova naloga? jp jaz sem fraj kar se tega tiče , on je pa reku da se bo zjoku Zjokal??? Prej utrdil To je pa super, da si vsaj tega rešena, ker ni nič prijetno opravilo. je hudo mu bo če bo ona jokala, princess sej veš . ja mi kr odgovarja da bo on tam, pa upam, da se bo čimprej navadila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:31:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Ojla. Juti si pa popoldanka, če se prav spomnim?Kako je s tabo, si počutiš že kaj bolj ? ne , čisto nič, kot da ne bi bila Lepo sicer boš pa kmalu dobila žogico spredaj in boš še kako sej jo imam že zdej , Emilija že zdej kaže na moj trebuh in govori aua aua (to je po njeno žoga ) mala faca. Glede na to, da je ful zgovorna boš kmalu kaj novega slišala od "svoje žogice" jao k bi ti vidla kolk je nama prej razlagala v tisti svoji kitajščini, jaz sem se do solz nasmejala, Naša ma tud samogovore in me prav zanima, če bi kako po babje rekle al pa bi se stepli po babje Bo treba res probat. Na koncu se pa še povohale ne bi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:32:41
|
|
|
|
tally
|
A Alči že spi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:32:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: a MR Đ je že ta teden doma? ne ma še 4 jutranje pol je pa do 21.8 doma, potem pa spet dela 4 dni pa je do 11.9. doma Torej bo uvajanje v vrtec samo njegova naloga? jp jaz sem fraj kar se tega tiče , on je pa reku da se bo zjoku Zjokal??? Prej utrdil To je pa super, da si vsaj tega rešena, ker ni nič prijetno opravilo. je hudo mu bo če bo ona jokala, princess sej veš . ja mi kr odgovarja da bo on tam, pa upam, da se bo čimprej navadila. Da ne bo šla rade vojlje od njega, pa bo užaljen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:34:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A Alči že spi? Seveda. Danes ni spala svojega popoldansega spanca, ker smo šli k edini na piknik(spet) in jo je matralo. Zato je šla prej v koromandijo. Kaj pa Emilija, še skače naokoli?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:36:40
|
|
|
|
Estrella*
|
tally, daj mi povej a Emiljija še je v antilopa stolčku???? Pri nas je z dneva v dan večja kriza , ker skoz ustaja in leze ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:37:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: a MR Đ je že ta teden doma? ne ma še 4 jutranje pol je pa do 21.8 doma, potem pa spet dela 4 dni pa je do 11.9. doma Torej bo uvajanje v vrtec samo njegova naloga? jp jaz sem fraj kar se tega tiče , on je pa reku da se bo zjoku Zjokal??? Prej utrdil To je pa super, da si vsaj tega rešena, ker ni nič prijetno opravilo. je hudo mu bo če bo ona jokala, princess sej veš . ja mi kr odgovarja da bo on tam, pa upam, da se bo čimprej navadila. Da ne bo šla rade vojlje od njega, pa bo užaljen glede na to, da ima rada otroke mislim, da ne bi smelo bit večjih težav, on bo pa tudi preživel .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 2.8.2009 21:38:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally A Alči že spi? Seveda. Danes ni spala svojega popoldansega spanca, ker smo šli k edini na piknik(spet) in jo je matralo. Zato je šla prej v koromandijo. Kaj pa Emilija, še skače naokoli? Emilija tudi že spi, čeprav je danes spala 2x po dobro uro, ponavadi spi 1x. po tanovem gre spat tam okoli 21h.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?