|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
30.7.2009 15:18:44   
nia5
Zunaj pa je nenormalno vroče user posted image , moj otrok je že eno uro v bazenčku, zdaj sem jo komaj spravla nekaj pojest, pol pa roma nazaj, ker uživa na polno.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
30.7.2009 20:07:22   
aurora28
Jana sej jaz tudi obožujem sladoled, ampak pravilo pri hujšanju je: VSE KAR IMAŠ NAJRAJE DAJ STRAN IN BOŠ SHUJŠAL!

Danes sva si z mojim privoščila po dolgem času sauno in je bilo super, najprej greš v vročino, nato pod hladen tuš in nato gol ležeš na ležalnik in se nastavljaš soncu. user posted image to je uživancija.

V soboto pa v Vrsar - Koversado, komaj čakam.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
30.7.2009 20:24:57   
hijenca
Dan dan!

Danes pa je bil zopet en grozno vroč dan. HB, da je jutri petek, potem pa dva dni malo miru.

Novega ni nič, vse po starem.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
30.7.2009 20:25:15   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Gremo mi zdaj malo ven, otroci in pes že težijo user posted image Čeprav je stanovanje totalno razmetano in bi bilo koristneje, da bi jih napodila delat generalno user posted image user posted image user posted image Čakamo na dež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, ne govori! jst sm šla v soboto šele zvečer ob 10ih tla brisat, ker drugače ne pridem zraven. user posted image  snoči sem likala do 1ih, danes me pa spet čakata še 2 pralna stroja. kdaj bo konc?

če te potolažim lahko rečem na morju  (ne boš likala), drugače pa realno nikoli..

na žalost res user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
30.7.2009 21:01:36   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

[/color]

A niso tu sami Slovenci user posted image
Pejdi raje v Valalto pri Rovinju ;) ... zelo zrihtan in fajn kamp user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
30.7.2009 22:05:57   
špelin@

Jana sej jaz tudi obožujem sladoled, ampak pravilo pri hujšanju je: VSE KAR IMAŠ NAJRAJE DAJ STRAN IN BOŠ SHUJŠAL!
Zame bi bilo to bolj podobno kazni user posted image

Danes sva si z mojim privoščila po dolgem času sauno in je bilo super, najprej greš v vročino, nato pod hladen tuš in nato gol ležeš na ležalnik in se nastavljaš soncu. user posted image to je uživancija.
user posted image za uživanje.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
30.7.2009 22:06:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Sem se spravila pakirat Tilnove kašice in mleko,koharček,pa malo drobnarije,pa je tako težka potovalka,da moram prestaviti v tisto s koleščki,ker to ne bo noben nosiluser posted image

Tašča gre tudi sedaj 1x na morje,pa se še ni zjasnila kdajuser posted image .Včeraj je prijatelja vprašala,kdaj gresta,pa je bil njegov odgovor: jaz zase vem,kdaj grem,zate pa ne vem?Saj se je hecal,samo včasih mora pa tudi pomisliti,kaj zine,ker je tašča hitro užaljena.To še jaz vem,da se moram kdaj v jezik ugrizniti,da ni dolg nos

zgleda da bo taščica odrinila na dopust istočasno z vamiuser posted image user posted image

Bog ne daj!

Ne,ne,to pa ne.Mora hišo in psa čuvatuser posted image

Btw: kako kaj vaša user posted image ?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
30.7.2009 22:06:32   
špelin@

evo, je sestrca malo brskala po računalniku in našla tole user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
30.7.2009 22:54:54   
špelin@
Aha, vidim, da bo zdaj res treba iti spat user posted image

Samo toliko še moram počakati, da kruhomat začivka in zavijem svežo štručko v serveto, potem pa v horizontalo.

Mirno nočko vsem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
31.7.2009 8:35:38   
jana81
dobro jutro..

Naša noč je bla bolj tako tako, ne vem kaj ga je mučilo, ampak kr v spanju je nekaj jamral..tako da je na koncu pristal pri naju..

Danes je šel zadnji dan v vrtec, avgusta bomo skupaj uživali doma. Vzgojiteljicama sem nesla vsaki eno svileno ruto, doma poslikano in z odtisom Nejčkovih rok.. mislim da bo vredu.
drugače pa danes imam še kar nekaj dela, avgusta pa bolj na izi.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
31.7.2009 8:42:22   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Pri nas je bila po doooolgeeeeeeeem času noč spet resnično grozna user posted image user posted image Vreščanje!!! Ni da bi govoril user posted image

jana81, upam, da ste potem, ko je Nejček pristal pri vama v postelji, lažje prespali noč user posted image

Danes je šel zadnji dan v vrtec, avgusta bomo skupaj uživali doma. Vzgojiteljicama sem nesla vsaki eno svileno ruto, doma poslikano in z odtisom Nejčkovih rok.. mislim da bo vredu.

Meni se zdi krasna ideja user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
31.7.2009 9:48:52   
Anonimen
DANuser posted image

evo mene, dopusta je konec in je treba delatuser posted image

Naj se pohvalim, da smo se na dopustu imeli krasnooooooooooouser posted image user posted image , sem mislila da bo bolj utrujajo pa ravno obratnouser posted image , miška je uživala 100 na uro, pa ne boste verjele spali smo 2x na dan po min. 2 urci, in še celo nočuser posted image , voda je bila mrzla, pa smo se vseeno kopali.

Skratka: noro je bilouser posted image

V sredo smo na morju dobili obisk, Žan in njegova družinca, in sta mala zaljubljenca prav uživala skupaj, vam moram pol pokazat slikce kako sta skupaj spala na plažiuser posted image  in to 2 urciuser posted image

Je pa miška fasala neko vnetje luleuser posted image , ima že cel teden živo rdečo, čeprav je zanimivo da ko jo maževa nič ne treza, nič jo ne boliuser posted image , barva pa je takauser posted image , tako da danes jo ati pelje k zdravniku da vidmo kaj je to.

Ko bo malo več cajta, pa pogledam kaj je tu novegauser posted image

papa

računi kar kričijouser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4162
31.7.2009 9:48:55   
jana81

Dobro jutro user posted image

Pri nas je bila po doooolgeeeeeeeem času noč spet resnično grozna user posted image user posted image Vreščanje!!! Ni da bi govoril user posted image

OČITNO je bilo nekaj v luftu, ker je tud Nejc jamral, pa ne vem zakaj, nečakinja pa celo noč driskala in jokala, bogi moj bratec pa trpel zraven, ker je mamica še v P.[sm=smiley19.gif]

jana81, upam, da ste potem, ko je Nejček pristal pri vama v postelji, lažje prespali noč user posted image

ja no, ni bilo najbolje, ampak zadovoljivo

Meni se zdi krasna ideja user posted image

kaj je zdej to,ko citiram je vse tako nepregledno ?user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
31.7.2009 9:51:37   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

DANuser posted image

si pa hitro nazaj ? niste bili cel teden?

Naj se pohvalim, da smo se na dopustu imeli krasnooooooooooouser posted image user posted image , sem mislila da bo bolj utrujajo pa ravno obratnouser posted image , miška je uživala 100 na uro, pa ne boste verjele spali smo 2x na dan po min. 2 urci, in še celo nočuser posted image , voda je bila mrzla, pa smo se vseeno kopali.

V sredo smo na morju dobili obisk, Žan in njegova družinca, in sta mala zaljubljenca prav uživala skupaj, vam moram pol pokazat slikce kako sta skupaj spala na plažiuser posted image  in to 2 urciuser posted image
a je anja zamenjala ljubimca? user posted image da vemo ali lahko Nejc kero drugo zagrabi user posted image , zdej se jih še otepa..user posted image  
Je pa miška fasala neko vnetje luleuser posted image , ima že cel teden živo rdečo, čeprav je zanimivo da ko jo maževa nič ne treza, nič jo ne boliuser posted image , barva pa je takauser posted image , tako da danes jo ati pelje k zdravniku da vidmo kaj je to.

papa

< Sporočilo je popravil jana81 -- 31.7.2009 9:52:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
31.7.2009 9:53:41   
jana81
sploh ne bom več citirala, ker se mi bo zmešalo, tako je vse v k....

user posted image user posted image user posted image za Anjo Tio.da bo čimprej OK.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
31.7.2009 12:03:14   
kasso

papa

o boga mala user posted image user posted image user posted image za AT

pa user posted image user posted image za uživancijo na morju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
31.7.2009 13:14:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

papa

o boga mala user posted image user posted image user posted image za AT

pa user posted image user posted image za uživancijo na morju user posted image

HVALA PUNCE

jo je moj peljal zdravniku: ima GLJIVICEuser posted image

smo dobili kremo za lulo in usta, baje da mora biti bolje v roku 2 dnehuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
31.7.2009 13:17:17   
Srčekgirll
Helow!

Kako smo? Pr nas je vse fajn, spanje, počutje, vreme - VROČE, sam mal hladen zrak popiha in je fajn. Vid se je ravnokar zbudil. Odkar smo doma spi super, itak k ma dormeo jogiuser posted image . Drgač pa nč nouga.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
31.7.2009 13:17:19   
Srčekgirll

DANuser posted image

papa

user posted image user posted image user posted image
O bogica, upam da bo kmalu vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
31.7.2009 13:17:20   
Srčekgirll

evo, je sestrca malo brskala po računalniku in našla tole user posted image
user posted image

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
31.7.2009 19:50:18   
aurora28
Pozdravljena Edinaos, me veseli, da ste uživali na morju. Kje ste pa bili?
Upam, da se bo AT hitro pocajtala, je pa boga revica. A si AT takoj iz morja preoblekla v suho pleničko? Morska voda zelo pomaga proti glivicam, saj jih uniči.

Kasso ja, v Koversadi je veliko slovencev, pa mene to ne moti, itak smo nagi vsi isti user posted image user posted image . Letos gremo prvič tja, predvsem zato, ker je blizu, user posted image gre lahko zraven in se z nami tudi kopa, pa moj je bil pred leti tam in je pohvalil.
za drugo leto pa bomo šli kam drugam, mogoče na otok Rab v Lapor, ker je baje svetovno in prijazno otrokom.

Mi gremo pa na morje, se plavat naučit.... user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
31.7.2009 21:36:52   
suzy85
Mi gremo pa na morje, se plavat naučit.... user posted image user posted image

podpišem! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
31.7.2009 21:45:18   
špelin@
Čer user posted image

edinaos, boga AT s temile glivicami user posted image Ampak se bodo hitro pozdravile user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa user posted image za morsko uživanje.

jana81, jaz srčno upam, da bo prihajajoča noč lažja. Za vse user posted image
Koliko je stara prva bratova hčerkica? Kako sta kaj tvoja svakinja in novorojenka?

Srčekgirll, le glej, da nas boš informirala, ko bo kaj novega - saj veš, o čem govorim user posted image user posted image

aurora28 in suzy85: UŽIVAJTE NA MORJUUUUUUUUUUUUUUU!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
1.8.2009 9:49:21   
Srčekgirll

Čer user posted image

edinaos, boga AT s temile glivicami user posted image Ampak se bodo hitro pozdravile user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa user posted image za morsko uživanje.

jana81, jaz srčno upam, da bo prihajajoča noč lažja. Za vse user posted image
Koliko je stara prva bratova hčerkica? Kako sta kaj tvoja svakinja in novorojenka?

Srčekgirll, le glej, da nas boš informirala, ko bo kaj novega - saj veš, o čem govorim user posted image user posted image

aurora28 in suzy85: UŽIVAJTE NA MORJUUUUUUUUUUUUUUU!!! user posted image user posted image user posted image

O vem vem o čem govoriš, sam ne bo še nč zdej mogoče mal bl poluser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
1.8.2009 11:30:06   
Srčekgirll
Aja, drgač pa HELOW!

Pr nas smo super, vreme je pre vroče. Vid spi prvo rundo. Danes smo šli kupit copatke za v vrtec. V pondelk gremo na uvajanjeuser posted image . Kako ste pa kaj ostale?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?