Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:08:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, jaz srčno upam, da bo prihajajoča noč lažja. Za vse Koliko je stara prva bratova hčerkica? Kako sta kaj tvoja svakinja in novorojenka? hvala, ena noč je ok, druga ni, kaj čmo, polna luna verjetno.. Bratova prva hčerkica je točno 7 mesecev strejša kot Nejc, svakinja je ok, tamala pravi cuker, kr spi in je...sem že pozabla kako je to..bi kr še enega.. Go for it
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:09:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hoj, hoj! Mi smo dal še eno uvajanje skozi. Sm ga spet komaj domov spravla. Ju3 greva mal prej da bo še tam dobil zajtrk. Oz. ga bo ju3 ati pelal , upam . Drgač pa smo ok. Mal smo mel dežka, kok je fajn zrak zdej, bl sveže prej je bla pa sauna. Nč, grem kuhat kosilo pol pa za 4h v šiht. Aja, pa v šihtu so mi odobril in bom 1.9. ko bom začela delat po 8h delala sam dopoldne . Ajd se še kej javim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:09:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ... tebi pa čestitam,sva na isti teži.. Potem si tudi ti 2kg skinila Si že bliže cilju Jaz imam še 2 kg za dat dol , potem pa začnem pospešeno delat na mišični masi. Pa čestitke za vnovično tetkarstvo za obe. Madonca, E.*, ti boš šla vsa šlank in fit na morje Ja, ja res, samo brez eurotov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:10:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Nisem vas prej utegnila priti pozdravit, imam polno hišo otrok (beri: velika pika je imela pižama party, ki se je raztegnil na celo dopoldne, zdaj pa počasi zaključujejo), zraven sem pa še prvič v življenju pekla potico, ki je celo uspela Estrella* in tilči, dobro spakirajta mafi, za pridnega Filipa. Pozdravčki tudi ostalim Potico??? Čestitke. Jaz se še nisem opogumila Je.be.mu.mast, zdaj je pa ne morem nehat žret...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:11:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Nisem vas prej utegnila priti pozdravit, imam polno hišo otrok (beri: velika pika je imela pižama party, ki se je raztegnil na celo dopoldne, zdaj pa počasi zaključujejo), zraven sem pa še prvič v življenju pekla potico, ki je celo uspela Estrella* in tilči, dobro spakirajta mafi, za pridnega Filipa. Pozdravčki tudi ostalim Potico??? Čestitke. Jaz se še nisem opogumila Je.be.mu.mast, zdaj je pa ne morem nehat žret... Ti si kar privošči, saj si jo le enkrat prvič spekla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:13:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Nisem vas prej utegnila priti pozdravit, imam polno hišo otrok (beri: velika pika je imela pižama party, ki se je raztegnil na celo dopoldne, zdaj pa počasi zaključujejo), zraven sem pa še prvič v življenju pekla potico, ki je celo uspela Estrella* in tilči, dobro spakirajta mafi, za pridnega Filipa. Pozdravčki tudi ostalim Potico??? Čestitke. Jaz se še nisem opogumila Je.be.mu.mast, zdaj je pa ne morem nehat žret... Ti si kar privošči, saj si jo le enkrat prvič spekla. Grem z otroki potem na kosilo k mojim staršem in sem si rekla, da moram prinesti s seboj nekaj za h kavi V trgovino se mi ni dalo iti, poleg tega je vse nobel pecivo tako drago, da se ti utrga - pa sem šla sama pacat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:14:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: men je tud taka muka pakirat in se temu ponavadi do zadnjega izogibam. Še huje je pa razpakirat, to ponavadi dela Mr M Pa za uspešno zaspanje. Pri naših mulcih velja le eno pravilo in tio je vztrajnost in doslednost, če ga ne upoštevaš te povozijo se strinjam, zdej pri pakiranju ti nisem čist nč fovž , bom pa čez kakšen da
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:15:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Nisem vas prej utegnila priti pozdravit, imam polno hišo otrok (beri: velika pika je imela pižama party, ki se je raztegnil na celo dopoldne, zdaj pa počasi zaključujejo), zraven sem pa še prvič v življenju pekla potico, ki je celo uspela Estrella* in tilči, dobro spakirajta mafi, za pridnega Filipa. Pozdravčki tudi ostalim Potico??? Čestitke. Jaz se še nisem opogumila Je.be.mu.mast, zdaj je pa ne morem nehat žret... Ti si kar privošči, saj si jo le enkrat prvič spekla. Grem z otroki potem na kosilo k mojim staršem in sem si rekla, da moram prinesti s seboj nekaj za h kavi V trgovino se mi ni dalo iti, poleg tega je vse nobel pecivo tako drago, da se ti utrga - pa sem šla sama pacat S seboj...ja vrajt v želodčku Lepo si se spomnila. Kakšno si pa naredila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:15:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Nisem vas prej utegnila priti pozdravit, imam polno hišo otrok (beri: velika pika je imela pižama party, ki se je raztegnil na celo dopoldne, zdaj pa počasi zaključujejo), zraven sem pa še prvič v življenju pekla potico, ki je celo uspela Estrella* in tilči, dobro spakirajta mafi, za pridnega Filipa. Pozdravčki tudi ostalim Potico??? Čestitke. Jaz se še nisem opogumila Je.be.mu.mast, zdaj je pa ne morem nehat žret...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:16:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: men je tud taka muka pakirat in se temu ponavadi do zadnjega izogibam. Še huje je pa razpakirat, to ponavadi dela Mr M Pa za uspešno zaspanje. Pri naših mulcih velja le eno pravilo in tio je vztrajnost in doslednost, če ga ne upoštevaš te povozijo se strinjam, zdej pri pakiranju ti nisem čist nč fovž , bom pa čez kakšen da to pa verjamem... A greste letos še kam na more?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:16:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hoj, hoj! Mi smo dal še eno uvajanje skozi. Sm ga spet komaj domov spravla. Ju3 greva mal prej da bo še tam dobil zajtrk. Oz. ga bo ju3 ati pelal , upam . Drgač pa smo ok. Mal smo mel dežka, kok je fajn zrak zdej, bl sveže prej je bla pa sauna. Nč, grem kuhat kosilo pol pa za 4h v šiht. Aja, pa v šihtu so mi odobril in bom 1.9. ko bom začela delat po 8h delala sam dopoldne . Ajd se še kej javim. Vid
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:17:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: men je tud taka muka pakirat in se temu ponavadi do zadnjega izogibam. Še huje je pa razpakirat, to ponavadi dela Mr M Pa za uspešno zaspanje. Pri naših mulcih velja le eno pravilo in tio je vztrajnost in doslednost, če ga ne upoštevaš te povozijo se strinjam, zdej pri pakiranju ti nisem čist nč fovž , bom pa čez kakšen da to pa verjamem... A greste letos še kam na more? JAAAAA in komi čakam , še naslednji teden delam pol pa odjadram do 31.8
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:18:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: men je tud taka muka pakirat in se temu ponavadi do zadnjega izogibam. Še huje je pa razpakirat, to ponavadi dela Mr M Pa za uspešno zaspanje. Pri naših mulcih velja le eno pravilo in tio je vztrajnost in doslednost, če ga ne upoštevaš te povozijo se strinjam, zdej pri pakiranju ti nisem čist nč fovž , bom pa čez kakšen da to pa verjamem... A greste letos še kam na more? JAAAAA in komi čakam , še naslednji teden delam pol pa odjadram do 31.8 FOVŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ Uživajte!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:25:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: men je tud taka muka pakirat in se temu ponavadi do zadnjega izogibam. Še huje je pa razpakirat, to ponavadi dela Mr M Pa za uspešno zaspanje. Pri naših mulcih velja le eno pravilo in tio je vztrajnost in doslednost, če ga ne upoštevaš te povozijo se strinjam, zdej pri pakiranju ti nisem čist nč fovž , bom pa čez kakšen da to pa verjamem... A greste letos še kam na more? JAAAAA in komi čakam , še naslednji teden delam pol pa odjadram do 31.8 FOVŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ Uživajte!! bomo probal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:27:04
|
|
|
|
mafi
|
zdej grem pa na en orek kofi no pa še zluftat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:50:21
|
|
|
|
nia5
|
Dan Kako ste kaj? Danes pa prav paše ta dež, da se malo ohladi, ker ta sparina je že bila too much. Včeraj hb ni bilo tako hudo pri nas glede neurja, sicer nas je skoraj odpihnilo in to sredi noči, ampak vsaj toče ni bilo. Mafi bravo za Filipa in spanje, a kr tako easy je bilo kot praviš; položil ga je in je zaspal , pri Nii je to nemogoče, se še kr nosimo, no izjemoma zaspi po premetavanju pri nama v postelji Estrella kaka lubica je Alja s temi kodrčki , pa uživajte na morju Srčekgirll za pridnega Vida, ti je kar olajšanje verjetno, ker se ima tako fino Špelin@ za uspelo potico Tilči tudi vi uživajte na morju Sem kaj pozabla ? Voda za kavico po kosilu vre, tako da papa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:56:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako ste kaj? Danes pa prav paše ta dež, da se malo ohladi, ker ta sparina je že bila too much. Včeraj hb ni bilo tako hudo pri nas glede neurja, sicer nas je skoraj odpihnilo in to sredi noči, ampak vsaj toče ni bilo. Mafi bravo za Filipa in spanje, a kr tako easy je bilo kot praviš; položil ga je in je zaspal , pri Nii je to nemogoče, se še kr nosimo, no izjemoma zaspi po premetavanju pri nama v postelji tako faco sem mela tudi jaz . pri nas smo se tudi nosil, tko da sem mela roke že k šimpanz o križu pa da ne govorim , glede na njegovo kilažo. Pol sem pa ubrala tako taktiko, da s ga dala v posteljo in malo zibala, da mi je zaspal s tem, da mu nisem pustila, da bi vstal in iz mene delal norca. to zdele je pa res super in upam, da bo vam tud ratal. Estrella kaka lubica je Alja s temi kodrčki , pa uživajte na morju Srčekgirll za pridnega Vida, ti je kar olajšanje verjetno, ker se ima tako fino Špelin@ za uspelo potico Tilči tudi vi uživajte na morju Sem kaj pozabla ? Voda za kavico po kosilu vre, tako da papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 12:58:18
|
|
|
|
mafi
|
vidim, da je tukaj full gužva in sploh ne pridem do besede , grem kar domov. Estrella: uživaj na dopustu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 14:05:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi šefa a si že vse spakirala??? ne še nič. Sem ravno vse zlikala, sedaj pa jem snickers sladoled a zdej že lahko grešiš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 14:53:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi šefa a si že vse spakirala??? ne še nič. Sem ravno vse zlikala, sedaj pa jem snickers sladoled a zdej že lahko grešiš? Grešim s sladoledom skoraj vsak dan Ostalih pregreh pa nimam . Saj ni nobene panike, če sem ter tja mal zabluzim, ker količinsko pazim, da ne požrem cele banjce. Na kg se prav nič ne pozna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 14:54:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako, cunje so spakirane, sedaj pa pride ta najbolj mučni del; toaleta in ostale prčkarije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 16:41:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, cunje so spakirane, sedaj pa pride ta najbolj mučni del; toaleta in ostale prčkarije A greste v hotel ali apartma?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 16:42:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Nisem vas prej utegnila priti pozdravit, imam polno hišo otrok (beri: velika pika je imela pižama party, ki se je raztegnil na celo dopoldne, zdaj pa počasi zaključujejo), zraven sem pa še prvič v življenju pekla potico, ki je celo uspela Estrella* in tilči, dobro spakirajta mafi, za pridnega Filipa. Pozdravčki tudi ostalim Potico??? Čestitke. Jaz se še nisem opogumila Je.be.mu.mast, zdaj je pa ne morem nehat žret... Ti si kar privošči, saj si jo le enkrat prvič spekla. Grem z otroki potem na kosilo k mojim staršem in sem si rekla, da moram prinesti s seboj nekaj za h kavi V trgovino se mi ni dalo iti, poleg tega je vse nobel pecivo tako drago, da se ti utrga - pa sem šla sama pacat S seboj...ja vrajt v želodčku Lepo si se spomnila. Kakšno si pa naredila? Z lešnikovim in mandljevim nadevom - po orehih me preveč zgaga peče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 16:42:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: men je tud taka muka pakirat in se temu ponavadi do zadnjega izogibam. Še huje je pa razpakirat, to ponavadi dela Mr M Pa za uspešno zaspanje. Pri naših mulcih velja le eno pravilo in tio je vztrajnost in doslednost, če ga ne upoštevaš te povozijo se strinjam, zdej pri pakiranju ti nisem čist nč fovž , bom pa čez kakšen da to pa verjamem... A greste letos še kam na more? JAAAAA in komi čakam , še naslednji teden delam pol pa odjadram do 31.8
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.8.2009 16:43:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako ste kaj? Danes pa prav paše ta dež, da se malo ohladi, ker ta sparina je že bila too much. Včeraj hb ni bilo tako hudo pri nas glede neurja, sicer nas je skoraj odpihnilo in to sredi noči, ampak vsaj toče ni bilo. Super, da ni bilo toče Mafi bravo za Filipa in spanje, a kr tako easy je bilo kot praviš; položil ga je in je zaspal , pri Nii je to nemogoče, se še kr nosimo, no izjemoma zaspi po premetavanju pri nama v postelji Gregi je sposoben zaspat samo na takle način
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?