yania
|
Najaa ma nisem šla zaradi tega v Lj Imava zdej 17.8., takrat pa res....ma, je tako lepo vreme, pa doma bi samo nekaj cunj oprala, pa drugi dan vožnja sama nazaj, ma ne da se mi, pa še moja best f.je isto sama tu , ko je šel njen z mojim skupaj, no moj je šel z njim v Lj, in jutri prideta,, Timon je pa danes končno uspel se prevrnit iz hrbta na trebušček, ....je bil tako srečen, da je kar čukasto gledal, kak mi je to uspelo...ga dam kar pred prikolo na tla, na blazino, pa brisačo čez...ma ga dam dol, pa je čez nekaj minut čisto drugje, pa sploh ne na blazini...facko mali...pa tak dobrovoljček je....ga kopam v obročku, pa pol pod hladen tuš na plaži, pa sam slišiš kopalce: pa ka si ti noor...sam pogledi ga, kak je faca, tudi štime ne puša.... Mi pa zdej tako lepo pase kravice, nič ne zavija v katero smer, pa tudi vratek mu lepo vidim, tako da se mi zdi , da se stanje izboljšuje, sej veš kaj ti povem, tole plavanje v obroču mu fuuul koristi, ko je lepo naravnan...se mi zdi no...
< Sporočilo je popravil yania -- 22.7.2009 23:59:53 >