|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
22.7.2009 23:39:46   
*MaJaLe*
Grem spat, ker ni nič iz vasuser posted image user posted image

nočkoooooooooo

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
22.7.2009 23:40:21   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps je spet v elementu! WELCOME back!! user posted image
user posted image user posted image user posted image  Moram mal nadoknadit,ker se bom počas mal umaknila iz internetnega svetauser posted image user posted image user posted image

bi rada doživela ta dan user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
22.7.2009 23:40:23   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Saj NISEM... Hvala vseeno! user posted image

V bistvu se šteje to mleko tudi, ja. Mene pa zanima, a mogoče veš oz. imaš (ali katera) tisto formulo za izračun, koliko mora otrok pojesti mleka glede na težo?
Ker Nika je danes npr. ful malo jedla, pa že prejšnji teden je nekaj štrajkala. Zarad vročine verjetno, pa me zanima.

a ni 15% svoje teže? a ti moram formulo tut napisat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
22.7.2009 23:40:26   
felix7

SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada...user posted image Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi?

ne user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
22.7.2009 23:41:28   
yania
Ojla...kaj je še kera tu gor....jaz komaj tako uro prilezem do neta, ta teden, ko sem spet sama z  mojima sončkoma...
aja, pa ni mi čist jasn, kaj je treba kako slikico dat novo, oz.staro? sem videla seznam...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
22.7.2009 23:41:36   
felix7
evo. glih vse uspem prebrat, pa greste vse spat... grem pa še jest, IZ PROTESTA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
22.7.2009 23:44:33   
yania
Izračun, a ni tako: teža X 1.5 in deliš z obroki...u bistvu dobiš kolk naj bi otrok popil čez cel dan...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
22.7.2009 23:45:32   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ojla...kaj je še kera tu gor....jaz komaj tako uro prilezem do neta, ta teden, ko sem spet sama z  mojima sončkoma...
aja, pa ni mi čist jasn, kaj je treba kako slikico dat novo, oz.staro? sem videla seznam...

ooooooo, lej jo user posted image smo te že pogrešal
ja, Majale seznam preštimava - eno nosečniško sliko, eno prvih slik po rojstvu in eno zadnjih slik ji moraš dat

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
22.7.2009 23:45:33   
yania
Felix ti si vsaj prebrala....jaz sem takoj mal napisala...ker bi bilo drugače isto...oz.je istouser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
22.7.2009 23:47:34   
yania
 smo te že pogrešal    to pa lepo slišat....

ok, bom dala, ko bom imela kej več časa za net...a prav....zdej se mi glih ne da brskat,ko še komaj gledam, sem rekla, vas morm malo pozdraviti...
kaj glasujete še kaj na mami...je Jure zmagal?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
22.7.2009 23:48:01   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

ma sej te nočem silit.. lahko tudi stran vržemuser posted image

NEEEEEE, ne vržt stran!
Kdaj maš čas za kofe?
OK, OKuser posted image
jutri? se čujemo preko telefona dej... ki sm se spownla da gremo v petek v Meduliiiiiiiiiiiiiiiinuser posted image user posted image user posted image ma samo do nedelje, ker moj ni dobil frajuser posted image bolje išta nego ništauser posted image

Ok, se slišimo. user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
22.7.2009 23:48:42   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Saj NISEM... Hvala vseeno! user posted image

V bistvu se šteje to mleko tudi, ja. Mene pa zanima, a mogoče veš oz. imaš (ali katera) tisto formulo za izračun, koliko mora otrok pojesti mleka glede na težo?
Ker Nika je danes npr. ful malo jedla, pa že prejšnji teden je nekaj štrajkala. Zarad vročine verjetno, pa me zanima.

a ni 15% svoje teže? a ti moram formulo tut napisat? user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam. Kaj to pomeni, če ima 6200, tam okoli 700ml na dan?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
22.7.2009 23:49:29   
Najaa

Izračun, a ni tako: teža X 1.5 in deliš z obroki...u bistvu dobiš kolk naj bi otrok popil čez cel dan...

Jaaaaa! To je to! Hvala yania!
Kako si kaj? Sta bila v RA?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
22.7.2009 23:51:23   
felix7

Felix ti si vsaj prebrala....jaz sem takoj mal napisala...ker bi bilo drugače isto...oz.je istouser posted image

kdaj se pa vrnete na morje?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
22.7.2009 23:56:04   
yania
Najaa ma nisem šla zaradi tega v Lj user posted image
Imava zdej 17.8., takrat pa res....ma, je tako lepo vreme, pa doma bi samo nekaj cunj oprala, pa drugi dan vožnja sama nazaj, ma ne da se mi, pa še moja best f.je isto sama tu , ko je šel njen z mojim skupaj, no moj je šel z njimuser posted image  v Lj, in jutri prideta,,
Timon je pa danes končno uspel se prevrnit iz hrbta na trebušček, ....je bil tako srečen, da je kar čukasto gledal, kak mi je to uspelo...ga dam kar pred prikolo na tla, na blazino, pa brisačo čez...ma ga dam dol, pa je čez nekaj minut čisto drugje, pa sploh ne na blazini...facko mali...pa tak dobrovoljček je....ga kopam v obročku, pa pol pod hladen tuš na plaži, pa sam slišiš kopalce: pa ka si ti noor...sam pogledi ga, kak je faca, tudi štime ne puša....user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa zdej tako lepo pase kravice, nič ne zavija v katero smer, pa tudi vratek mu lepo vidim, tako da se mi zdi , da se stanje izboljšuje, sej veš kaj ti povem, tole plavanje v obroču mu fuuul koristi, ko je lepo naravnan...se mi zdi no...

< Sporočilo je popravil yania -- 22.7.2009 23:59:53 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
22.7.2009 23:57:53   
yania

misliš kdaj pridete z morjauser posted image ....zdej bo moj, no vsaj rekel je, da po vsej verjetnosti, bo ostal teden z nami, se pravi še cel drugi teden, potem bi pa bil res čas da malo v Lj.odpeketam....za kake tri dni, potem pa nazaj...na morski zrak...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
22.7.2009 23:58:41   
Najaa

Najaa ma nisem šla zaradi tega v Lj user posted image
Imava zdej 17.8., takrat pa res....ma, je tako lepo vreme, pa doma bi samo nekaj cunj oprala, pa drugi dan vožnja sama nazaj, ma ne da se mi, pa še moja best f.je isto sama tu , ko je šel njen z mojim skupaj, no moj je šel z njimuser posted image  v Lj, in jutri prideta,,
Timon je pa danes končno uspel se prevrnit iz hrbta na trebušček, ....je bil tako srečen, da je kar čukasto gledal, kak mi je to uspelo...ga dam kar pred prikolo na tla, na blazino, pa brisačo čez...ma ga dam dol, pa je čez nekaj minut čisto drugje, pa sploh ne na blazini...facko mali...pa tak dobrovoljček je....ga kopam v obročku, pa pol pod hladen tuš na plaži, pa sam slišiš kopalce: pa ka si ti noor...sam pogledi ga, kak je faca, tudi štime ne puša....user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš, da sem te hotla vprašat, če boste sam zarad tega hodil v LJ! user posted image Ma ja, valda si prestavila.
Super za tvojega dobrovoljčka! user posted image Do kdaj pa boste na morju?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
23.7.2009 0:01:33   
felix7

misliš kdaj pridete z morjauser posted image ....zdej bo moj, no vsaj rekel je, da po vsej verjetnosti, bo ostal teden z nami, se pravi še cel drugi teden, potem bi pa bil res čas da malo v Lj.odpeketam....za kake tri dni, potem pa nazaj...na morski zrak...

poglej ti uživače user posted image aha, dobro, da vem, kok plenic kupit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
23.7.2009 0:02:16   
yania

Mi pa zdej tako lepo pase kravice, nič ne zavija v katero smer, pa tudi vratek mu lepo vidim, tako da se mi zdi , da se stanje izboljšuje, sej veš kaj ti povem, tole plavanje v obroču mu fuuul koristi, ko je lepo naravnan...se mi zdi no...

< Sporočilo je popravil yania -- 22.7.2009 23:59:53 >

na morju pa ja, vsaj še ene 10 dni no....mi je fino, a...pa saj ste vi tudi na morju, kaj bi še rada...user posted image

kako tvoja Nikica, napreduje...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
23.7.2009 0:03:35   
felix7
o Najaaaaaaaaaa, a teb se tud še ne spi?
ne, sej jest pa moram it, drugače me bo moj ven iz spalnice enkrat zaklenil, haha
Pridne bodite, pa lahko noč!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
23.7.2009 0:04:47   
yania

poglej ti uživače user posted image aha, dobro, da vem, kok plenic kupit user posted image user posted image user posted image

ajaaaa...joj, pa dej sej ko bom naročila, ti sporočim, sej meni jih bo tudi kaj zmanjkalo....čeprav mu tu dosti ritko pustim kar odvito, in pištolca strelja po tetra plenički, da se mal ritka  zrači, tako da porabiva ene 4 pleničke na dan, al pa tri,,,tm tm.....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
23.7.2009 0:05:25   
Najaa
Ne, danes se mi kar ne spi... Tule iz kampa se sliši živa muzika in se mava z mojim prav fajn vsak na svojem rač. user posted image

yania, sej če ga sama popravljaš, že s tem veliko narediš.user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 23.7.2009 0:06:04 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
23.7.2009 0:07:21   
yania
ven zaklenil...hahaha...
sej mene pa tudi že nekaj hladi tule zunaj, ko sem še v kopalkah....sem samo kratke hlače prej gor vrgla, in majico,in smo šle s tamalo dol v Minidisco, ko imajo vsak dan....
ajaaaa...ne boš verjela Feliška, kaj  smo potem ob 22ih pekli.......
PALAČINKEEEEEEEee
hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
23.7.2009 0:09:09   
yania
yania, sej če ga sama popravljaš, že s tem veliko narediš.user posted image

itak, sej tm ti tudi čudeža ne morejo naredit...vaditi doma, pa je...pa da ni preveč pokonci....
Povej mi kako Nikica....zakaj imata toliko fizioterapij?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
23.7.2009 0:11:56   
yania
Tudi tu se s Krka sliši (z mesta) ena muzika, samo trance varianta.....ma je lepo vzdušje, ko je takole glasba, ko veš da nisi čist sam, ob taki uri....
ne sej zdej morm pa res jit....da grem mal odležat....Timči se mi zbuja zdej ob 8ih al pa še več...potem pa zaspi nazaj do ene 10 ali več...ampak, čez dan pa spi, enkrat ene pol urce, potem pa okrog 16 začori za ene 2 urce....okrog 21-22 pa nočna...je čist utrujen...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?