Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 21:49:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Jaz ga redčim zato, ker sem tako prebrala v "Paparici". Pa se mi tudi zdi bolje, da spije več vode kot soka. Pač moje mnenje. Pije pa zelo rad tako razredčenega, ga spije cca 150ml na dan. Pije pa po flaški, ja. aha ti mu ga torej daješ za žejo ... no pol je to smiselno, da ga rečiš ... hvala za odgovor Piše tudi, da sok ni primeren do 6m, ker ga slabo prebavljajo. No, pri mojem to definitivno ne drži, ker ga zelo dobro. za Valentina. Jaz bi ji tud kar dala za probat kak sokec... Bom počakala do posvetovalnice drug teden, da vidim kaj bo P rekla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 21:49:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer mačkice. Hvala za vse. Grem pa se na ptuj kopat ker imam tam blizu starše na vikendu da mi pomagata mulca namakat. Se pa noter kopamo ker ne rabim pazit da jih zažge,pa še gužve ni :) Če ste za seveda se lahko dobimo ni blema.Samo ne tak ko ena v mariboru ko jo kličeš ,pa se ne javi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 21:49:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce sedaj pa nekaj resnega: Če dam Valentinu kdaj pa kdaj za jesti tiste kašice, ki že vsebujejo AM in se mešajo z vodo, potem lahko štejem ta obrok kot mlečni oz. kot da bi zaužil AM??? Zaužije AM, ja. Sej ne bo nič narobe al zakaj sprašuješ? Pa daj Najaa, saj vem, da ga zaužije, če pa ga z njim zmešam.... samo piše, da mora otrok imeti v tej starosti na dan še npr. cca 500-600ml mleka (ko uvajaš GH)..zato sem vprašala, če se potem taka kombinacija mleka z kosmiči lahko šteje kot da bi samo mleko pil. Ne znam bolje napisati. Ja, seveda se šteje. Oprosti, nisem razumela, kaj si hotla vprašat. Ne bit huda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 21:50:48
|
|
|
|
tasa_m
|
*Majale* za seznam: Joj, kak čas beži..se mi zdi, da še ni bilo dolgo, ko smo vsak mesec slike bušijev gor leple, zdaj pa je že Lija taka navihanka in z žavbami namazana, da joj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 21:53:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Grem pa se na ptuj kopat ker imam tam blizu starše na vikendu da mi pomagata mulca namakat. Se pa noter kopamo ker ne rabim pazit da jih zažge,pa še gužve ni :) Če ste za seveda se lahko dobimo ni blema.Samo ne tak ko ena v mariboru ko jo kličeš ,pa se ne javi jaz tud grem na ptuj naslednjič ja.. joj, Persida pa kaj te maš to za eno, da se ti ne oglasi??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 21:55:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer mačkice. Hvala za vse. Grem pa se na ptuj kopat ker imam tam blizu starše na vikendu da mi pomagata mulca namakat. Se pa noter kopamo ker ne rabim pazit da jih zažge,pa še gužve ni :) Če ste za seveda se lahko dobimo ni blema.Samo ne tak ko ena v mariboru ko jo kličeš ,pa se ne javi kdaj pa pridete kaj do mene? sam ne na LJ na okol
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 21:55:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer mačkice. Hvala za vse. Grem pa se na ptuj kopat ker imam tam blizu starše na vikendu da mi pomagata mulca namakat. Se pa noter kopamo ker ne rabim pazit da jih zažge,pa še gužve ni :) Če ste za seveda se lahko dobimo ni blema.Samo ne tak ko ena v mariboru ko jo kličeš ,pa se ne javi JAZ SEM Z MOJIM BAVCEM TUDI NOTER KOPAM...UPS..velike črke....ne se vstrašiti... Javi kdaj se boste šli, pa bom videla, če bo šlo skozi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 21:58:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kdaj pa pridete kaj do mene? sam ne na LJ na okol kaj a je Persida prišla do tebe pa skoraj do Lj. zavila ?? Ahjoj,Persida..mene bi cuj vzela bi prej našle
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 21:58:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce sedaj pa nekaj resnega: Če dam Valentinu kdaj pa kdaj za jesti tiste kašice, ki že vsebujejo AM in se mešajo z vodo, potem lahko štejem ta obrok kot mlečni oz. kot da bi zaužil AM??? Zaužije AM, ja. Sej ne bo nič narobe al zakaj sprašuješ? Pa daj Najaa, saj vem, da ga zaužije, če pa ga z njim zmešam.... samo piše, da mora otrok imeti v tej starosti na dan še npr. cca 500-600ml mleka (ko uvajaš GH)..zato sem vprašala, če se potem taka kombinacija mleka z kosmiči lahko šteje kot da bi samo mleko pil. Ne znam bolje napisati. Ja, seveda se šteje. Oprosti, nisem razumela, kaj si hotla vprašat. Ne bit huda. Saj NISEM... Hvala vseeno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:03:15
|
|
|
|
spps
|
MIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAV
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:04:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj nas kličeš SPPS???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:06:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - te pa se ne učiš kolko vem nimaš glih dost časa .Samo glede na to kak dolgo se jaz k tebi vozim se še maš cajt učit .Da nebi blo na pikniku slučajno kaj govora o tem ker jez sem se do celja peljala ne vem s kom se je tasa vozla .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:06:24
|
|
|
|
tasa_m
|
spps in kateri je zdaj moj? ali jih moram delit??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:06:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kdaj pa pridete kaj do mene? sam ne na LJ na okol kaj a je Persida prišla do tebe pa skoraj do Lj. zavila ?? Ahjoj,Persida..mene bi cuj vzela bi prej našle Sej če ne bi vidve s Persido čvekale tolk na veliko, bi mogoče še vidle, kje morata dol iz avtoceste
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:06:47
|
|
|
|
Najaa
|
spps je spet v elementu! WELCOME back!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:06:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - te pa se ne učiš kolko vem nimaš glih dost časa .Samo glede na to kak dolgo se jaz k tebi vozim se še maš cajt učit .Da nebi blo na pikniku slučajno kaj govora o tem ker jez sem se do celja peljala ne vem s kom se je tasa vozla .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:07:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - veš ful paše samo se bojim da me spodaj začne kaj srbet
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:07:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kdaj pa pridete kaj do mene? sam ne na LJ na okol kaj a je Persida prišla do tebe pa skoraj do Lj. zavila ?? Ahjoj,Persida..mene bi cuj vzela bi prej našle Sej če ne bi vidve s Persido čvekale tolk na veliko, bi mogoče še vidle, kje morata dol iz avtoceste nič ne vem o tem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:07:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps je spet v elementu! WELCOME back!! Moram mal nadoknadit,ker se bom počas mal umaknila iz internetnega sveta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:07:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - veš ful paše samo se bojim da me spodaj začne kaj srbet pa daj persida ej, ti si faca
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:08:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Saj NISEM... Hvala vseeno! V bistvu se šteje to mleko tudi, ja. Mene pa zanima, a mogoče veš oz. imaš (ali katera) tisto formulo za izračun, koliko mora otrok pojesti mleka glede na težo? Ker Nika je danes npr. ful malo jedla, pa že prejšnji teden je nekaj štrajkala. Zarad vročine verjetno, pa me zanima.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:08:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - veš ful paše samo se bojim da me spodaj začne kaj srbet Čuj a ti vibrator pošljem? Bolje išta nego ništa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:08:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps je spet v elementu! WELCOME back!! Moram mal nadoknadit,ker se bom počas mal umaknila iz internetnega sveta PA NEEEEEEEE! Kaj tebi bo tudi "burja" kable potrgala????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:08:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps je spet v elementu! WELCOME back!! Moram mal nadoknadit,ker se bom počas mal umaknila iz internetnega sveta KAKO prosim? Kam se boš umaknila??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:09:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kdaj pa pridete kaj do mene? sam ne na LJ na okol kaj a je Persida prišla do tebe pa skoraj do Lj. zavila ?? Ahjoj,Persida..mene bi cuj vzela bi prej našle Sej če ne bi vidve s Persido čvekale tolk na veliko, bi mogoče še vidle, kje morata dol iz avtoceste nič ne vem o tem... Tolk,da naslednjič v TEPANJU DOL ,da ne bosta imele izgovorov,da niste vedle
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?