|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
22.7.2009 21:49:04   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Jaz ga redčim zato, ker sem tako prebrala v "Paparici". Pa se mi tudi zdi bolje, da spije več vode kot soka. Pač moje mnenje. Pije pa zelo rad tako razredčenega, ga spije cca 150ml na dan. Pije pa po flaški, ja.user posted image

aha ti mu ga torej daješ za žejo ... no pol je to smiselno, da ga rečiš ... hvala za odgovoruser posted image

Piše tudi, da sok ni primeren do 6m, ker ga slabo prebavljajo. user posted image

No, pri mojem to definitivno ne drži, ker ga zelo dobro. user posted image

user posted image za Valentina.
Jaz bi ji tud kar dala za probat kak sokec... Bom počakala do posvetovalnice drug teden, da vidim kaj bo P rekla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
22.7.2009 21:49:19   
PERSIDA
Dober večer mačkice.
Hvala za vse.

Grem pa se na ptuj kopat ker imam tam blizu starše na vikendu da mi pomagata mulca namakat.
Se pa noter kopamo ker ne rabim pazit da jih zažge,pa še gužve ni :)
Če ste za seveda se lahko dobimo ni blema.Samo ne tak ko ena v mariboru ko jo kličeš ,pa se ne javiuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
22.7.2009 21:49:21   
Najaa

Punce sedaj pa nekaj resnega:

Če dam Valentinu kdaj pa kdaj za jesti tiste kašice, ki že vsebujejo AM in se mešajo z vodo, potem lahko štejem ta obrok kot mlečni oz. kot da bi zaužil AM??? user posted image

Zaužije AM, ja. Sej ne bo nič narobe al zakaj sprašuješ?user posted image

Pa daj Najaa, saj vem, da ga zaužije, če pa ga z njim zmešam....user posted image samo piše, da mora otrok imeti v tej starosti na dan še npr. cca 500-600ml mleka (ko uvajaš GH)..zato sem vprašala, če se potem taka kombinacija mleka z kosmiči lahko šteje kot da bi samo mleko pil. Ne znam bolje napisati. user posted image user posted image

Ja, seveda se šteje. Oprosti, nisem razumela, kaj si hotla vprašat. Ne bit huda. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
22.7.2009 21:50:48   
tasa_m
*Majale* za seznam:

user posted image  

user posted image

user posted image

Joj, kak čas beži..se mi zdi, da še ni bilo dolgo, ko smo vsak mesec slike bušijev gor leple, zdaj pa je že Lija taka navihanka in z žavbami namazana, da joj.. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
22.7.2009 21:53:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA
Grem pa se na ptuj kopat ker imam tam blizu starše na vikendu da mi pomagata mulca namakat.
Če ste za seveda se lahko dobimo ni blema.Samo ne tak ko ena v mariboru ko jo kličeš ,pa se ne javiuser posted image
jaz tud grem na ptuj naslednjič ja.. user posted image

joj, Persida pa kaj te maš to za eno, da se ti ne oglasi?? user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
22.7.2009 21:55:32   
spps

Dober večer mačkice.
Hvala za vse.

user posted image user posted image user posted image  kdaj pa pridete kaj do mene? sam ne na LJ na okoluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
22.7.2009 21:55:33   
KOKICA32

Dober večer mačkice.
Hvala za vse.

JAZ SEM Z MOJIM BAVCEM TUDI NOTER KOPAM...UPS..velike črke....ne se vstrašiti...
Javi kdaj se boste šli, pa bom videla, če bo šlo skozi...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
22.7.2009 21:58:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps
user posted image user posted image user posted image  kdaj pa pridete kaj do mene? sam ne na LJ na okoluser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image   kaj a je Persida prišla do tebe pa skoraj do Lj. zavila ?? Ahjoj,Persida..mene bi cuj vzela bi prej našle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
22.7.2009 21:58:53   
KOKICA32

Punce sedaj pa nekaj resnega:

Če dam Valentinu kdaj pa kdaj za jesti tiste kašice, ki že vsebujejo AM in se mešajo z vodo, potem lahko štejem ta obrok kot mlečni oz. kot da bi zaužil AM??? user posted image

Zaužije AM, ja. Sej ne bo nič narobe al zakaj sprašuješ?user posted image

Pa daj Najaa, saj vem, da ga zaužije, če pa ga z njim zmešam....user posted image samo piše, da mora otrok imeti v tej starosti na dan še npr. cca 500-600ml mleka (ko uvajaš GH)..zato sem vprašala, če se potem taka kombinacija mleka z kosmiči lahko šteje kot da bi samo mleko pil. Ne znam bolje napisati. user posted image user posted image

Ja, seveda se šteje. Oprosti, nisem razumela, kaj si hotla vprašat. Ne bit huda. user posted image

Saj NISEM... Hvala vseeno! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
22.7.2009 22:03:15   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAVuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
22.7.2009 22:04:13   
KOKICA32
Kaj nas kličeš SPPS???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
22.7.2009 22:06:10   
PERSIDA
spps - te pa se ne učiš kolko vem nimaš glih dost časauser posted image .Samo glede na to kak dolgo se jaz k tebi vozim se še maš cajt učituser posted image .Da nebi blo na pikniku slučajno kaj govora o tem ker jez sem se do celja peljala ne vem s kom se je tasa vozlauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
22.7.2009 22:06:24   
tasa_m
spps in kateri je zdaj moj? ali jih moram delit?? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
22.7.2009 22:06:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image   kaj a je Persida prišla do tebe pa skoraj do Lj. zavila ?? Ahjoj,Persida..mene bi cuj vzela bi prej našle user posted image user posted image user posted image

Sej če ne bi vidve s Persido čvekale tolk na veliko, bi mogoče še vidle, kje morata dol iz avtocesteuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
22.7.2009 22:06:47   
Najaa
spps je spet v elementu! WELCOME back!! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
22.7.2009 22:06:55   
tasa_m

spps - te pa se ne učiš kolko vem nimaš glih dost časauser posted image .Samo glede na to kak dolgo se jaz k tebi vozim se še maš cajt učituser posted image .Da nebi blo na pikniku slučajno kaj govora o tem ker jez sem se do celja peljala ne vem s kom se je tasa vozlauser posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
22.7.2009 22:07:24   
PERSIDA
spps - veš ful paše samo se bojim da me spodaj začne kaj srbetuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
22.7.2009 22:07:30   
tasa_m

Sej če ne bi vidve s Persido čvekale tolk na veliko, bi mogoče še vidle, kje morata dol iz avtocesteuser posted image user posted image
nič ne vem o tem... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
22.7.2009 22:07:31   
spps

user posted image user posted image user posted image  Moram mal nadoknadit,ker se bom počas mal umaknila iz internetnega svetauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
22.7.2009 22:07:48   
tasa_m

pa daj persida ej, ti si faca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
22.7.2009 22:08:14   
Najaa

Saj NISEM... Hvala vseeno! user posted image

V bistvu se šteje to mleko tudi, ja. Mene pa zanima, a mogoče veš oz. imaš (ali katera) tisto formulo za izračun, koliko mora otrok pojesti mleka glede na težo?
Ker Nika je danes npr. ful malo jedla, pa že prejšnji teden je nekaj štrajkala. Zarad vročine verjetno, pa me zanima.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
22.7.2009 22:08:23   
spps

Čuj a ti vibrator pošljem? Bolje išta nego ništauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
22.7.2009 22:08:42   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image  Moram mal nadoknadit,ker se bom počas mal umaknila iz internetnega svetauser posted image user posted image user posted image

PA NEEEEEEEE! Kaj tebi bo tudi "burja" kable potrgala???? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
22.7.2009 22:08:48   
Najaa

KAKO prosim? Kam se boš umaknila??

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
22.7.2009 22:09:26   
spps

nič ne vem o tem... user posted image

Tolk,da naslednjič  v TEPANJU DOLuser posted image user posted image user posted image ,da ne bosta imele izgovorov,da niste vedleuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?