Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:52:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi še nebomo začeli grisa devat en čas..samo sokec in kašica..tu pa je za nekaj časa zaklučla kariero Saj prav tak, ker ti še vedno dojiš..Jaz sem pa danes mojemu dala borovnice, jabolko in hruško s cimetom...je zmazal 150ml v dveh rundah sicer...Pa celi je bil vijolični po obrazu, da sem ga komaj spucala..sem se kar spomnila, ko je ena rekla da bo borovnice komaj na morju dala, da malega kar v morje namoči po hranjenju,...no, saj ni bilo tak hudo....ni nič pacal s prstki..le lička in nosek , pa okoli ust....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:52:45
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Uhhh... končno smo dobili internet... rajši ne povem zakaj ga nismo meli grem brat za nazaj.. a je burja kable potrgala? slabše Je burja kable odnesla? ne...me je preveč sram
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:53:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sprašujem zato, ker vem da je v živ žavu ni, na popu ob sobotah tud ne... Ob nedeljah pa ne gledamo popa zjutraj. Če katera ve, se priporočam! aha, pol pa ni na popu Čuj najaa ko bomo pri HK ti javim, zdaj smo pri Nodiju Velja. Ste malo za nami.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:53:27
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia Majale-kje si?????kaj je s seznamom ??ja pa še nekaj ti si isti letnik kot jaz,zato si se ponudila za urejanje seznama imaš energije,kajne? Majale je že zrihtala seznam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:53:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:53:59
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Dej nehajte tako hitro pisat, ker vam ne sledim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:54:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Uhhh... končno smo dobili internet... rajši ne povem zakaj ga nismo meli grem brat za nazaj.. a je burja kable potrgala? slabše Je burja kable odnesla? ne...me je preveč sram daj povej no....aja, mogoče si pozabila račun plačati...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:54:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* ne...me je preveč sram ja druge ni, kot pa da je bila takšna akcija da je kable potrgalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:54:43
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia Majale-kje si?????kaj je s seznamom ??ja pa še nekaj ti si isti letnik kot jaz,zato si se ponudila za urejanje seznama imaš energije,kajne? Majale je že zrihtala seznam Zdej sm vidla, da si se opravičla... ni panike
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:54:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oj... kokica vidim da so te zopet napadle s tem FB... ma si pa res vztrajna ... pa ni noben bav bav, pridi dej , ti bomo vse povedale kak se prijaviš, kak se vse dela.... še na farmo te bomo povabile .. sam popusti in se prijavi...dej noooo lahko bi kira tudi meni request poslala, ker js nič ne farmiram MAJALE,lahk začneš
< Sporočilo je popravil spps -- 22.7.2009 22:59:16 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:55:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 daj povej no....aja, mogoče si pozabila račun plačati... na FB je rekla da ni to
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:55:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia Majale-kje si?????kaj je s seznamom ??ja pa še nekaj ti si isti letnik kot jaz,zato si se ponudila za urejanje seznama imaš energije,kajne? Majale je že zrihtala seznam To sem ravno hotela napisati... Kaj danes tudi dobiš pozni obisk, MaJaLe?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:55:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dej nehajte tako hitro pisat, ker vam ne sledim Ok, pišem počasi. Kako si?? Kako je Leon?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:55:56
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? sm kadila 4 leta... ma zdej bo (11.avgust) 4 leta odkar ne kadim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:56:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? ne dojim ,za eno še vem,da kadi Kar se mojega kajenja tiče,....tk,dobr,da je samo to
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:56:40
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* ne...me je preveč sram ja druge ni, kot pa da je bila takšna akcija da je kable potrgalo ja valda.. ni straha ne... zadnjič je bla akcija, pa sm se kar umes sesedla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:56:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 daj povej no....aja, mogoče si pozabila račun plačati... na FB je rekla da ni to kaj niti tam ni povedala, ko je vse tako "zasebno"?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:56:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? sm kadila 4 leta... ma zdej bo (11.avgust) 4 leta odkar ne kadim Kadila nekdaj, že dolgo je tega... Dolgo pred svojimi potomci...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:57:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? sm kadila 4 leta... ma zdej bo (11.avgust) 4 leta odkar ne kadim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:57:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 daj povej no....aja, mogoče si pozabila račun plačati... na FB je rekla da ni to kaj niti tam ni povedala, ko je vse tako "zasebno"? Ne, ker še ni prišla do marčevskega zida danes.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:58:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 daj povej no....aja, mogoče si pozabila račun plačati... na FB je rekla da ni to kaj niti tam ni povedala, ko je vse tako "zasebno"? Majale ,daj napiši,na FB tu pa ne povedat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:58:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 SPPS- Zakaj pa ti kadiš? Pa še dojiš? Grda razvada... Ne moreš nehati? Še katera tukaj, ki kadi? sm kadila 4 leta... ma zdej bo (11.avgust) 4 leta odkar ne kadim jaz pa eno leto, v prevm letniku srednje šole...pa me je sestra mami zatožila, ki mi je "zagrozila", da me bop fotru zatožila, pa sem raje od straha nehala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:59:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 daj povej no....aja, mogoče si pozabila račun plačati... na FB je rekla da ni to kaj niti tam ni povedala, ko je vse tako "zasebno"? Majale ,daj napiši,na FB tu pa ne povedat to sem čakala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:59:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* ne...me je preveč sram ja druge ni, kot pa da je bila takšna akcija da je kable potrgalo ja valda.. ni straha ne... zadnjič je bla akcija, pa sm se kar umes sesedla ti tudi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:01:16
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 daj povej no....aja, mogoče si pozabila račun plačati... na FB je rekla da ni to kaj niti tam ni povedala, ko je vse tako "zasebno"? zdej pa ti pikaš, ne?? ma ok... pač mi interneta nimamo od petka al sobote... in kličemo na siol ko blesavi in jim je.be.mo mater ker se je spet vse pokvarlo (enkrat smo že meli probleme, pa smo čakali 2 tedna, da so prišli popravit)... no, in danes končno pridejo... pa gre tja k telefonu pa reče stric, da ne dela... sm rekla, da vem, da ne dela, ker sm ga izštekala ven, ker ga ne rabim in mi gre na živce, da zvoni v prazno (kličejo nono - imamo dvojčka)... pa me pogleda debelo... ni čudno, da ne dela internet, če nimate priključenega telefona važno, da smo bli vsi pametni kako je SPET siolova napaka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?