|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
23.7.2009 13:46:53   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Sm pa brala ta forum zjutraj in sm se začela tako jokatuser posted image sm šla stisnit Leona takooo močno in ga celega poljupčkala... nism se mogla ustavit...
grozne zgodbice... še dobro, da je blo z mano vse ok res...
sožalje vsem mamicamuser posted image

Mamice malih angelov

tud jaz sem ga prebrala in tak  user posted image zraven, da joj.
Grem kr takoj stisnit mojo Lijo..

js sm ga tudi full stisnla... in jokala zraven... meni prow rabijo kakšni takšni forumi očitno da se spomnem kakšno srečo mam... drugače se mi zdi vse tako samoumevnouser posted image
sm mu prow govorila kako ga mam rada in kolko mi pomeni... ma zgleda, da sm rabla nekaj da me na to spomne... katastrofa.. včasih sm res smotanauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
23.7.2009 13:47:37   
*MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

MaJaLe- odličen slinček! Leon ima okus! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
verjetno ji je kr sam pokazal katerega hoče..user posted image user posted image

itak... pa še I love my daddy si je zbral... čisto sam... resuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
23.7.2009 13:50:53   
KOKICA32

Sm pa brala ta forum zjutraj in sm se začela tako jokatuser posted image sm šla stisnit Leona takooo močno in ga celega poljupčkala... nism se mogla ustavit...

Mamice malih angelov

Joj, sem začela brat, pa takoj tudi nehala...ne morem...tudi mene boli spomin....user posted image

a ti si tudi mela kaj takega?! nisem vedlauser posted image user posted image

ja september 2007, abrazija dvojčkov v 8 tednu.user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
23.7.2009 13:51:33   
KOKICA32

MaJaLe- odličen slinček! Leon ima okus! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej vem, sej vem.. to ma po mamiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image normalno, po kom pa...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
23.7.2009 13:59:13   
*MaJaLe*

Mamice malih angelov

Joj, sem začela brat, pa takoj tudi nehala...ne morem...tudi mene boli spomin....user posted image

ujjooojj... mi je žal resuser posted image
maš pa vsaj to srečo, da ti je spet uspelo in da zdej veselo cartaš...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
23.7.2009 14:12:55   
KOKICA32

Mamice malih angelov

ujjooojj... mi je žal resuser posted image
maš pa vsaj to srečo, da ti je spet uspelo in da zdej veselo cartaš...

imaš prav...me že kliče...šibam! user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
23.7.2009 14:32:16   
PERSIDA
Jaz ,pa jima doben dan ne pozabim povedat kako ju imam rada.Sem pridna ne.Ko bi ati to slišo ,uf.....user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
23.7.2009 14:33:46   
PERSIDA
Jutri padejo ptujske toplice pa je kak je.Špeh se mi topi,vročeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........................

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
23.7.2009 14:44:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jutri padejo ptujske toplice pa je kak je.Špeh se mi topi,vročeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........................

Uživajte..jaz jutri ne morem, ker imava FT!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
23.7.2009 14:47:39   
tasa_m

ma daj..idite naslednji teden raje. Jaz grem naslednji tedn, jutri ne morem.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
23.7.2009 15:16:50   
Najaa

Mamice malih angelov

O čem to govorite?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
23.7.2009 15:16:53   
Najaa

Pa javi, kako bo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
23.7.2009 15:24:02   
NoBady
MaJaLe -- zgleda da imata tvoj Leon in moj Taj isti okus... user posted image s tem da si je on zbral še I love my Grandmauser posted image ( se je hotu mal prlizntuser posted image )

tist forum sm tudi jaz šla brat, ma je prehudo, nism vsega prebrala... si sploh ne morem predstavljat kaka izguba kaki občutki so to... grozno, upam da mi nikoli ne bo treba it čez to.. vse tiste ki pa ste šle pa en velik objemuser posted image

mi se gremo pa jutri kopat v Čatežke.... user posted image user posted image user posted image komi čakam, da se mal namočimo...ej kak ste mele ve user posted image oblečene? ste mele bodi al ne? in zakaj je sploh dobro met bodi glede na to da meni ne bi blo prijetno met mokre majce na sebi, se še prej prehladi... za sonce je pa bolš ja....hmmm user posted image

Taj pa noče bit več v vozičku, se tok dret začne...sam po rokah bi se nosu...če ga dam pa ležat na tla, se pa v šusu okol obrne na trebuhuser posted image do zdej kadar je bil zaspan sem ga dala v pojstlco spat in je zaspal, zdej se pa kr okol obrača in pol stoka ko je tak utrujen, okol iz trebuha na hrbet mu pa ne gre...tak da sm ga zdej kr podložla malo da se ne more obračat - sam takrat kadar gre spat...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
23.7.2009 16:11:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa javi, kako bo. user posted image

Bom...me je kar malo strah, kaj bodo rekli..meni se zdi, da je pikec ful popravil in se mi zdi, da ni več nič zategnjen v desno...kot je bil prva 2 meseca...bomo videli, kaj bodo stručkoti rekli...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
23.7.2009 16:12:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mamice malih angelov

O čem to govorite?

o temi, ki jo je MaJaLe prilepila...Mamice malih angelov....če ti je ...preberi..jaz nisem mogla...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
23.7.2009 16:22:43   
tasa_m
KOKICA.. user posted image user posted image samo zate !! 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
23.7.2009 16:31:21   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Tudi tu se s Krka sliši (z mesta) ena muzika, samo trance varianta.....ma je lepo vzdušje, ko je takole glasba, ko veš da nisi čist sam, ob taki uri....
ne sej zdej morm pa res jit....da grem mal odležat....Timči se mi zbuja zdej ob 8ih al pa še več...potem pa zaspi nazaj do ene 10 ali več...ampak, čez dan pa spi, enkrat ene pol urce, potem pa okrog 16 začori za ene 2 urce....okrog 21-22 pa nočna...je čist utrujen...

ej, yania, a pri vas v kampu ni nič hrupno? ker pri kolegih v Selcah je to do 2h zjutraj taka norišnica, se mularija po kampu podi in vpijejo kot jesiharji... zjutraj pa ob 6h prinorijo smetarji, tako da... user posted image ni to glih kamp prijazen družinam z majhnimi otroki user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
23.7.2009 16:31:25   
felix7

Dober dan vsem skupaj... mater, sm povožena danes... te nočne marčevske debate me bojo uničleuser posted image

user posted image user posted image user posted image pri nas to utrujenost tako rešujemo, da spimo do 11h user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
23.7.2009 16:31:41   
felix7

Mamice malih angelov

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
23.7.2009 17:01:48   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Dober dan vsem skupaj... mater, sm povožena danes... te nočne marčevske debate me bojo uničleuser posted image

user posted image user posted image user posted image pri nas to utrujenost tako rešujemo, da spimo do 11h user posted image
sej js ponavadi tudi... ma danes se je odloču, da bo protestiraluser posted image user posted image pa že 2krat mi je spal popoldan... po celih 15minut... luksuz je danes resuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
23.7.2009 19:34:48   
KOKICA32

KOKICA.. user posted image user posted image samo zate !! 

Hvala!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
23.7.2009 19:41:54   
KOKICA32
Babe žabe kje ste? Še bebiji bedijo al kaj? Moj že panča...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
23.7.2009 19:52:57   
KOKICA32
Pa spet malo o GH..user posted image

Valentin je danes jedel kolerabo...pa sladki krompir in korenček...večina je bilo kolerabe (danes kot novo živilo)..sem mu najprej 120ml naštimala, pa je zmazal in potem še cca 30ml. Priden. user posted image Je pa smešen...najprej, ko mu dam 1. žličko v usta se tak kremži, kot da  mu sploh ni dobro, potem pa odpira kljunček kot ptiček...pa kruli zraven...res...ful ga je zanimivo opazovati...ga moram snemati drugič...bom na stojalo kamero naštimala, ker on to je za kosilo, ko sva še sama doma...

Pa ve? Kaj ste danes lepega počele? Pri nas je tak pihalo, da me skoraj dopoldan na šetnji odpihnilo z vozičkom vred...potem pa se je veter še v senčnik uprl, te pa sem tiščala vozek ko vol...user posted image Komaj sedaj je veter pojenjal...imam v bazenu polno semen od breze..sem ga pokrila...se pa ni še niti enkrat kopal, ker se voda ne segreje dovolj...se vedno ponoči ohladi na 20 stopinj in potem traja in traja, da doseže normalno temperaturo...te pa je že tak ura 5 popoldan...meni se zdi ful topla, samo ne vem, če je zanj okej..tam nekje 27 stopinj...samo morje pa je itak hladnejše, ne...kaj pravite...ga dam noter? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
23.7.2009 19:56:56   
Lolita23

Pa spet malo o GH..user posted image

Valentin je danes jedel kolerabo...pa sladki krompir in korenček...večina je bilo kolerabe (danes kot novo živilo)..sem mu najprej 120ml naštimala, pa je zmazal in potem še cca 30ml. Priden. user posted image Je pa smešen...najprej, ko mu dam 1. žličko v usta se tak kremži, kot da  mu sploh ni dobro, potem pa odpira kljunček kot ptiček...pa kruli zraven...res...ful ga je zanimivo opazovati...ga moram snemati drugič...bom na stojalo kamero naštimala, ker on to je za kosilo, ko sva še sama doma...

Pa ve? Kaj ste danes lepega počele? Pri nas je tak pihalo, da me skoraj dopoldan na šetnji odpihnilo z vozičkom vred...potem pa se je veter še v senčnik uprl, te pa sem tiščala vozek ko vol...user posted image Komaj sedaj je veter pojenjal...imam v bazenu polno semen od breze..sem ga pokrila...se pa ni še niti enkrat kopal, ker se voda ne segreje dovolj...se vedno ponoči ohladi na 20 stopinj in potem traja in traja, da doseže normalno temperaturo...te pa je že tak ura 5 popoldan...meni se zdi ful topla, samo ne vem, če je zanj okej..tam nekje 27 stopinj...samo morje pa je itak hladnejše, ne...kaj pravite...ga dam noter? user posted image

Jaz jo dam noteruser posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
23.7.2009 20:44:07   
tasa_m

Babe žabe kje ste? Še bebiji bedijo al kaj? Moj že panča...user posted image
moja tudi..

prišla sem samo mal prečekirat,moram likat it danes pa mi tak ni..samo si bom enega Bandidosa odprla pa bo likanje lažje šlo.. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......