Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 0:13:17
|
|
|
|
yania
|
Nočko , pa lepe sanje vsem.....tistim ki že spite, in tistim ki še ne spite....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 0:22:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania yania, sej če ga sama popravljaš, že s tem veliko narediš. itak, sej tm ti tudi čudeža ne morejo naredit...vaditi doma, pa je...pa da ni preveč pokonci.... Povej mi kako Nikica....zakaj imata toliko fizioterapij? V redu je mala. Nazadnje jo je v RA pohvalila, da se je čisto popravila. FT sva imeli pa vsak teden, zdaj pa na 14 dni. Zakaj toliko? Ker je bila kar precej zategnjena in je menda rabila. Kaj jaz vem, strinjam se s tabo, da doma največ narediš. Tam ti sam pokažejo vaje, s katerimi otroku pokažeš, kako mora mišico uporabljat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 0:23:09
|
|
|
|
Najaa
|
Lahko noč vsem skupaj... Upam, da me bo jutri za dobro jutro čakala kaka spps-jina fotka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 5:56:17
|
|
|
|
spps
|
Jutro! Taša, a nisi napisala,da boš prva?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 7:48:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Jutro! Taša, a nisi napisala,da boš prva? jutro. Sem ja, samo nisem vedela,da si ti postala tako zgodnji jutranji frik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 8:01:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro. Hhahhaa, spps, a si jo prehitela?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 8:34:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro še iz Slovenskih goric .Včeraj visela tu gor zdaj ,pa mam satana.Verjetno mi je nekdo uro prešaltal .Pa jima lepo okno pustim odprto ,da bosta ja mela zrakeca in da bosta fajn spančkala ,pa ja polde pozabi.Na koncu sem Anžeja dala k sebi ker nisem več folgala mu flaš nosit v sobico.Sem ga kar v spanju hranla,če bi stala bi se verjetno vsipala pri postlici.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 8:40:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ja nič namesto ,d bi še eno kitico vrezo tak vriska v sobi da grem kar kole pripravit.Ko se tomaž zbudi te ,pa gas na zrak zdaj je še znosno. Majale - danes ko pomislim nazaj mi je vedno hudo,v glavnem ,da sem takrat bila psihično močna in da sem imela vašo podporo.Ne moreš si predstavljat kako mi je pomagalo ,če sem vam lahko vse težave stresla iz sebe.Eni ljudje so se me bali poklicat ,ker niso vedeli kako bom odreagirala ampak na žalost sem jih tako potrebovala,pa tega niso vedeli.Zato res svaka vam čast za vsako besedo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 9:59:13
|
|
|
|
Najaa
|
Nema fotke... Dobro jutro, punce. Kako ste? Mi smo vsi dobre volje, naspani. Še posebej naša zaspanka Nika. Sicer se je zbudila ponoči in tudi zjutraj je jedla, pol pa potegnila skoraj do zdej. Vsi smo vstali pred njo, včeraj je pa prva zaspala. Zdaj pa pojem svojo dozo čokolešnika in gremo ven. Je dragi obljubil kavico...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 10:38:23
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve sma nazaj s sprehoda. Kaj si nor kak gori na ogenj mečejo.. Jaz pa grem zdaj pospravljat, druge ni razen če se katera javi???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 10:52:08
|
|
|
|
sanna
|
Jutro damice! Mi smo se vrnili z dolgega dopusta, Aleks je užival sto na uro. Zdaj že prespimo celo noč, je velika mamina mazica, se samo smejčka. Z zadnjega pregleda še nisem javila, sem imela ogromno za spakirat. Težek 8750g, velik 63cm, bil cepljen, lepo napreduje, naslednji pregled 4.8. Grem malo za nazaj brat, vse ne, sem preveč zamudila. Poljubčke vašim sončkom!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 11:33:28
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Majalčica...nič takega...morski zrak mi je malo udaril v glavo a ma si tuuuuuuuuuuuuu?? Bila včeraj na hitro...pridemo v sredo spet...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 12:03:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nema fotke... Dobro jutro, punce. Kako ste? Mi smo vsi dobre volje, naspani. Še posebej naša zaspanka Nika. Sicer se je zbudila ponoči in tudi zjutraj je jedla, pol pa potegnila skoraj do zdej. Vsi smo vstali pred njo, včeraj je pa prva zaspala. Zdaj pa pojem svojo dozo čokolešnika in gremo ven. Je dragi obljubil kavico... Super za NIkino spanje. To noč je tudi moj Valentin spet spal kot nekoč. Se je zbudil komaj ob 4h (zaspal od 20h) in potem mspet spal do 08h.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 12:03:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve sma nazaj s sprehoda. Kaj si nor kak gori na ogenj mečejo.. Jaz pa grem zdaj pospravljat, druge ni razen če se katera javi??? Res je...samo v Bistrici fulll piha, pa se vročina ne čuti tak...Kaj v MB ne piha? Pa ne bodi preveč pridna, ker bom ti fauš, ker jaz nisem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 12:03:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Jutro damice! Mi smo se vrnili z dolgega dopusta, Aleks je užival sto na uro. Zdaj že prespimo celo noč, je velika mamina mazica, se samo smejčka. Z zadnjega pregleda še nisem javila, sem imela ogromno za spakirat. Težek 8750g, velik 63cm, bil cepljen, lepo napreduje, naslednji pregled 4.8. Grem malo za nazaj brat, vse ne, sem preveč zamudila. Poljubčke vašim sončkom! Pozdravljena! za nove mere in g!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 12:39:16
|
|
|
|
mediuhec
|
pozdravljene punce, samo na kratko se javljam. naš mali lump je danes spal do 7.15 zjutraj! kolk fajn, mi je pasal, da ni spet norel že ob 5.00 ali 6.00...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 12:58:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec pozdravljene punce, samo na kratko se javljam. naš mali lump je danes spal do 7.15 zjutraj! kolk fajn, mi je pasal, da ni spet norel že ob 5.00 ali 6.00... Bravco za spanje. Očitno je bila taka noč, da se jim ni dalo dret... Kam pa se ti mudi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 13:15:05
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Dober dan vsem skupaj... mater, sm povožena danes... te nočne marčevske debate me bojo uničle pa še ena slika mojega miša... slinček si je sam zbral v trgovini... da ne bo kakšne pomote slučajno pa še za seznam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 13:18:48
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Sm pa brala ta forum zjutraj in sm se začela tako jokat sm šla stisnit Leona takooo močno in ga celega poljupčkala... nism se mogla ustavit... grozne zgodbice... še dobro, da je blo z mano vse ok res... sožalje vsem mamicam Mamice malih angelov
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 13:31:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Sm pa brala ta forum zjutraj in sm se začela tako jokat sm šla stisnit Leona takooo močno in ga celega poljupčkala... nism se mogla ustavit... grozne zgodbice... še dobro, da je blo z mano vse ok res... sožalje vsem mamicam Mamice malih angelov Joj, sem začela brat, pa takoj tudi nehala...ne morem...tudi mene boli spomin....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 13:32:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
MaJaLe- odličen slinček! Leon ima okus!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 13:36:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Sm pa brala ta forum zjutraj in sm se začela tako jokat sm šla stisnit Leona takooo močno in ga celega poljupčkala... nism se mogla ustavit... grozne zgodbice... še dobro, da je blo z mano vse ok res... sožalje vsem mamicam Mamice malih angelov tud jaz sem ga prebrala in tak zraven, da joj. Grem kr takoj stisnit mojo Lijo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 13:36:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MaJaLe- odličen slinček! Leon ima okus! verjetno ji je kr sam pokazal katerega hoče..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 13:43:55
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Sm pa brala ta forum zjutraj in sm se začela tako jokat sm šla stisnit Leona takooo močno in ga celega poljupčkala... nism se mogla ustavit... grozne zgodbice... še dobro, da je blo z mano vse ok res... sožalje vsem mamicam Mamice malih angelov Joj, sem začela brat, pa takoj tudi nehala...ne morem...tudi mene boli spomin.... a ti si tudi mela kaj takega?! nisem vedla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 13:45:09
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MaJaLe- odličen slinček! Leon ima okus! sej vem, sej vem.. to ma po mami
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?