Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:15:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ni bla jadrnica....se je pa mal rej javila točno tako!!Joj me že pa meče, kot takrat ko sem bila kaj če si pa spet? Bejži spat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:15:25
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, pa ti si prava slika, res...BRAVO!!!! kaj samo js ne štekam te slike???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:15:37
|
|
|
|
tasa_m
|
ooooo Piruri, kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:15:44
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dej nehajte tako hitro pisat, ker vam ne sledim Ok, pišem počasi. Kako si?? Kako je Leon? uhh... js sm fajn... malo umorna, ma biće bolje Leon je pa zvezda.. itak vi 4je ste ok? Ma... tako. Tija kašlja, moj je na dopustu (no to je ok ), Nika je pa super! Aja, jaz sem pa... še kar. sej smo use Ah, jaz sem pa super, me kar malo razganja...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:16:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m HK je risanka ja.. samo nič pametnega. Vsaj meni ne, Lija se navdušuje nad Nodijem. Sem jo zadnjič beg obrnila od TV ko je Nodi bil pa se je taaak začela dret, da sem jo kuj nazaj dala. Hello Kitty je bila včasih na TIJI, pa so jo skenslali...http://www.youtube.com/watch?v=Zk0C3EfiIMw...pri nas je zdaj aktualen DIBO...http://www.youtube.com/watch?v=zIgruG1eghs...samo da v francoščini in tudi jaz že znam pesmico ...tudi Neotkotu je všeč, danes je kar veselo čebljal ob gledanju... DIBO-ta tudi Tija rada gleda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:16:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ni bla jadrnica....se je pa mal rej javila točno tako!!Joj me že pa meče, kot takrat ko sem bila kaj če si pa spet? ne se hecat s tem.. A je sploh možno Tasa? p.s. glede na "počitnice"
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:16:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, pa ti si prava slika, res...BRAVO!!!! kaj samo js ne štekam te slike??? slika - drevo življenja. To je bil odgovor, kdo še kadi..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:16:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, pa ti si prava slika, res...BRAVO!!!! kaj samo js ne štekam te slike??? Na sliki je drevo življenja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:16:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ah, jaz sem pa super, me kar malo razganja... a tebe tud ??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:16:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dej nehajte tako hitro pisat, ker vam ne sledim Ok, pišem počasi. Kako si?? Kako je Leon? uhh... js sm fajn... malo umorna, ma biće bolje Leon je pa zvezda.. itak vi 4je ste ok? Ma... tako. Tija kašlja, moj je na dopustu (no to je ok ), Nika je pa super! Aja, jaz sem pa... še kar. sej smo use Ah, jaz sem pa super, me kar malo razganja... Le zakaj, le zakaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:16:52
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Če boste o risankah govorile, bom šla spat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:17:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, pa ti si prava slika, res...BRAVO!!!! kaj samo js ne štekam te slike??? Prvi nick od Leo*tie...Aja, mogoče pa TI rožic ne poznaš...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:17:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A je sploh možno Tasa? p.s. glede na "počitnice" no, samo tud med počitnicami te pa te kakšno knjigo pogledaš a ne??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:17:59
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Na sliki je drevo življenja. IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m slika - drevo življenja. To je bil odgovor, kdo še kadi.. ajaaa?? js sm ga vidla samo u obliki torte... pa ni blo tako
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:18:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Če boste o risankah govorile, bom šla spat O, še prehitro boš tudi ti o risankah govorila! Kmalu boš v klubu Nodi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:18:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Če boste o risankah govorile, bom šla spat O, še prehitro boš tudi ti o risankah govorila! Kmalu boš v klubu Nodi! prvo nodi pol pa HK
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:18:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A je sploh možno Tasa? p.s. glede na "počitnice" no, samo tud med počitnicami te pa te kakšno knjigo pogledaš a ne?? Seveda, seveda, pa jo tudi podrobno prečitaš...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:19:09
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, pa ti si prava slika, res...BRAVO!!!! kaj samo js ne štekam te slike??? Prvi nick od Leo*tie...Aja, mogoče pa TI rožic ne poznaš... ne poznam ne... mislim... vem kako zgleda trobentica... pa vijolica in zvončki.. še kakšno vrtnico bi prepoznala... ma to je tudi vse
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:19:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Če boste o risankah govorile, bom šla spat O, še prehitro boš tudi ti o risankah govorila! Kmalu boš v klubu Nodi! prvo nodi pol pa HK Ja, je treba it po vrsti. Nič prehitevat. Mogoče so sam še telebajski prej...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:19:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Na sliki je drevo življenja. IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m slika - drevo življenja. To je bil odgovor, kdo še kadi.. ajaaa?? js sm ga vidla samo u obliki torte... pa ni blo tako Kake pa tota seka...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:19:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce full je lušno klepetat, sam ko pomislim, da bo naša Lija ček kašne 4 urce gor pa mi ni več nič smešno, tak da grem raje spat. Jutri bom itak spet prva po RR strašla LAHKO NOČ!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:19:59
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Če boste o risankah govorile, bom šla spat O, še prehitro boš tudi ti o risankah govorila! Kmalu boš v klubu Nodi! psssssssssssssssst ps: kdaj pade kakšna kavica? mam prištiman lonček od mlekca zate...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:20:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, pa ti si prava slika, res...BRAVO!!!! kaj samo js ne štekam te slike??? Prvi nick od Leo*tie...Aja, mogoče pa TI rožic ne poznaš... ne poznam ne... mislim... vem kako zgleda trobentica... pa vijolica in zvončki.. še kakšno vrtnico bi prepoznala... ma to je tudi vse To je VELIKO...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:20:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A je sploh možno Tasa? p.s. glede na "počitnice" no, samo tud med počitnicami te pa te kakšno knjigo pogledaš a ne?? Seveda, seveda, pa jo tudi podrobno prečitaš...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 23:20:38
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooooo Piruri, kako si? Se mi je tako fajn začelo dogajat na FB-ju, pa ste vse zginle...meni se smeje...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?