|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
20.7.2009 22:42:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image evo še naše slikice......user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
20.7.2009 22:44:57   
KOKICA32
Evo še od mene:
Nosečnost 36T (zadnje slikanje, saj sem v 37T že rodila):

user posted image

Valentin star 1 dan:

user posted image

Valentin star 4M2T2D:

user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
20.7.2009 22:49:24   
Anonimen
većer...eno vprašanje--kadj babija dat v trip trap???mi smo ga danes pripeljali ker v vozeku je ne morem hranit,je vozek preveč zanimiv..bolj kot žličkauser posted image ,pa me zanima če jo lahko za 10min imam not..saj bi jo podložila...al pa počakamo še 1mesec...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
20.7.2009 22:56:46   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia

većer...eno vprašanje--kadj babija dat v trip trap???mi smo ga danes pripeljali ker v vozeku je ne morem hranit,je vozek preveč zanimiv..bolj kot žličkauser posted image ,pa me zanima če jo lahko za 10min imam not..saj bi jo podložila...al pa počakamo še 1mesec...user posted image

Mislim, da ni dobro, beri predvsem varno, da jo daš v trip trap-a, če še ne sedi samostojno. user posted image user posted image Jaz ga hranim v ležalniku (ga dvignem) ali celo v jajčki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
20.7.2009 23:04:52   
KOKICA32
LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
20.7.2009 23:27:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mislim, da ni dobro, beri predvsem varno, da jo daš v trip trap-a, če še ne sedi samostojno. user posted image user posted image Jaz ga hranim v ležalniku (ga dvignem) ali celo v jajčki.

problem je da sediuser posted image ...se v vozeku dvigne v sedeči položaj...malo jo ravnotežje zeza...sam res,malo je prehitro....in tudi to da se dvigne...pa v posteljki se dvigne do polovice naprej...še malo pa bo ji mogoče uspelo..čez 2mesecauser posted image ...grem.danes sem pokosila veliko trave,skuhala,not pospravila..žže 4dni generalka..omare vse v nulo,vse čisto---to obožujem...user posted image pa ud avto opran,in rože okopaneuser posted image ....kaj češ,negdo mora urejat..moj je na terenu in pride vsake 3tedneuser posted image ...nočko

(odgovor članu KOKICA32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
21.7.2009 8:47:30   
spps
user posted image 39.teden
user posted image 1. dan
user posted image  4,5 meseca

Sem morala vse za nazaj prečekirat, ko se je začelo dogajat,haha.

In kako ste kaj?
Mi smo ok, no jaz sem se včeraj po 2-eh letih spravila na kolo,prekolesarila 10km, dans pa glih komaj sedim, ker me ta zadnja boliuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 21.7.2009 8:49:19 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
21.7.2009 9:33:11   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Evo še naše slike:

user posted image

hihi, Lolitka, kakšno dobro čupco ima pikica user posted image

iz teh mal las res ne more bit čudežuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
21.7.2009 10:48:54   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mi smo se imeli danes zelo lepo. Dopoldan smo se vlekli ko cunje po stanovanju (ja, tud to zna bit fajn user posted image ), popoldan smo šli pa v ZOO. Tija je bila navdušena... Nika je spala, pol pa večinoma sitnarila... pa dobro, imamo izgovor - zobke.
Tiste, ki jim dajete po flaški - koliko pojejo? Nika že dolgo poje največ 130ml. Zadnje dneve, odkar sem imela tisto čaranje z AM-ji user posted image  pa največ 110ml. In potem je prej lačna. Tak da jo za tiste vmesne "prigrizke" podojim, drugače pa je čez dan na AM.

Moj poje cca 120ml/obrok, zvečer pa kar ene 180ml.

Na koliko ur pa čez dan?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
21.7.2009 10:49:54   
Najaa

Mislim, da otrok pri teh mesecih še zdaleč ni za trip trap. To je stolček, v katerem otrok sam sedi, to pomeni da brez opore, zato mora že stabilno sedet. Razumeš? Ne da se prevali z enega na drugo stran, ker tako ti lahko samo pade in se poškoduje.
Ne prehitevaj, vse še pride na vrsto. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
21.7.2009 10:53:05   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LEON OD MAJALE! user posted image  user posted image  user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE NEO OD PIRURI! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
21.7.2009 10:57:12   
Anonimen
lp...danes sem malo dala v trip-trap za 10minut..tako se ji je dopadlo....je bila pridna in res lepo sedela...samo ne bo dolgo not..max 10minut,še je premajhnauser posted image ...evo še dokazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
21.7.2009 11:01:32   
Anonimen

Mislim, da otrok pri teh mesecih še zdaleč ni za trip trap. To je stolček, v katerem otrok sam sedi, to pomeni da brez opore, zato mora že stabilno sedet. Razumeš? Ne da se prevali z enega na drugo stran, ker tako ti lahko samo pade in se poškoduje.
Ne prehitevaj, vse še pride na vrsto. user posted image

vem jauser posted image ....danes sem videla da še ni za tri-trap...saj lepo sedi,ne prevali se s ene na drugo stranuser posted image ,,je lepo sedela,ampak vseeno bomo mal počakali...zaradi hrbtenice mi ni vseeno,še kakšna 2meseca pa bo lahko not.danes je bil samo poskususer posted image ...je uživala...lp in fajn se mejteuser posted image

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2038
21.7.2009 11:30:37   
KOKICA32

Mi smo se imeli danes zelo lepo. Dopoldan smo se vlekli ko cunje po stanovanju (ja, tud to zna bit fajn user posted image ), popoldan smo šli pa v ZOO. Tija je bila navdušena... Nika je spala, pol pa večinoma sitnarila... pa dobro, imamo izgovor - zobke.
Tiste, ki jim dajete po flaški - koliko pojejo? Nika že dolgo poje največ 130ml. Zadnje dneve, odkar sem imela tisto čaranje z AM-ji user posted image  pa največ 110ml. In potem je prej lačna. Tak da jo za tiste vmesne "prigrizke" podojim, drugače pa je čez dan na AM.

Moj poje cca 120ml/obrok, zvečer pa kar ene 180ml.

Na koliko ur pa čez dan?

V povprečju na 3, lahko pa tudi na 2 ali 4. Ful različno.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
21.7.2009 11:31:16   
KOKICA32

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LEON OD MAJALE! user posted image  user posted image  user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE NEO OD PIRURI! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
21.7.2009 11:33:29   
KOKICA32
Kje ste babuške? Se kopate, se sprehajate ali lenarite kje v senčki?

Mi smo včeraj napolnili bazen, pa se je voda čez noč spet tako ohladila, da se spet ne bo segrela, da bi lahko Valentina noter dala. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
21.7.2009 11:46:30   
Piruri
HVALA ZA ČESTITKE...v naprej in za nazaj...user posted image ...Neo vsem pošilja slinaste poljubčke user posted image user posted image

Še slike za seznam...podatki pa so iz domačega tehtanja in merjenja...cca 7100 g in 64 cm...

user posted image

user posted image

user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
21.7.2009 12:01:02   
Najaa

Na koliko ur pa čez dan?

V povprečju na 3, lahko pa tudi na 2 ali 4. Ful različno.

Pol je pa dokaj podobno kot pri Niki. S tem, da zvečer poje max 140ml. Ne vem točno, ker 120 po flaški pa pol še malo pri meni... Zadnje dni se pa zbuja ponoči in imam občutek, da zato ker je lačna čez dan. Pa sploh opažam, da je že kar pripravljena na GH...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
21.7.2009 12:02:13   
Najaa

Mi smo včeraj napolnili bazen, pa se je voda čez noč spet tako ohladila, da se spet ne bo segrela, da bi lahko Valentina noter dala. user posted image

Kaj delamo mi - Nika spi že 2,5 ure, moj se tušira, s Tijo pa čakava obadva, da gremo pol jest... haha, na kosilo v MCD. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
21.7.2009 12:02:47   
trinity22

vse naj naj tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
21.7.2009 12:12:46   
trinity22
jojoj res sem čist zmedena .. ene že dajete otorka sedet, pa je star glih tolk kot moj ... jaz pa se sprašujem če sem ga kaj posračkala, ko sem ji včeraj dala 3 žličke korenčkovega soka od Fructala, ki pa ga je zelo lepo sprejela, prav lepo je pogoltnila vsebino razen ena žlička na kateri so bile tudi BioGaja kapljice je šla v celoti ven iz ustuser posted image user posted image user posted image  no danes sva vajo ponovile in ga je pojedla/popila kar ene 10 ml prav sama si je žličko vlekla k ustom in če ji nisem več prištimala je začela kr jokatuser posted image  Zdaj pa ne vem a je pripravljena na GH al naj še malo počakam, jaz sem bila namreč prepričana, da jo bom izključno dojila do 6. meseca, vendar jo gledam, kako nas gleda ko jemo, ali pijemo se mi zdi, da bi ona tud, zadnjič si je kozarec s sokom od mene k ustom vlekla, res nimam pojma a naj počasi začnem al naj še čakamuser posted image  Kak nasvet bo dobrodošel, čeprav vem, da se mora vsaka mama ravnati po svojem otroku in pa seveda po svojem občutkuuser posted image  tudi ponoči mi več ne spi celo noč in se sedaj okoli 2h, 3h spet dojiva... je to tudi znak, da dobi premalo, če je samo mleko?
Še neki me zanima, zakaj rečite te sokove? Jaz ji ga dam po žlički in ga nisem rečla, a je kaj narobe?
upam, da ne pišem prevelikih bedarij, ampak se res ne znajdem, sem tak popoln lolek.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
21.7.2009 12:13:37   
trinity22

Kaj delamo mi - Nika spi že 2,5 ure, moj se tušira, s Tijo pa čakava obadva, da gremo pol jest... haha, na kosilo v MCD. user posted image

upam da sta sedaj že dočakale .... pa dober tekuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
21.7.2009 12:28:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

jojoj res sem čist zmedena .. ene že dajete otorka sedet, pa je star glih tolk kot moj ... jaz pa se sprašujem če sem ga kaj posračkala, ko sem ji včeraj dala 3 žličke korenčkovega soka od Fructala, ki pa ga je zelo lepo sprejela, prav lepo je pogoltnila vsebino razen ena žlička na kateri so bile tudi BioGaja kapljice je šla v celoti ven iz ustuser posted image user posted image user posted image  no danes sva vajo ponovile in ga je pojedla/popila kar ene 10 ml prav sama si je žličko vlekla k ustom in če ji nisem več prištimala je začela kr jokatuser posted image  Zdaj pa ne vem a je pripravljena na GH al naj še malo počakam, jaz sem bila namreč prepričana, da jo bom izključno dojila do 6. meseca, vendar jo gledam, kako nas gleda ko jemo, ali pijemo se mi zdi, da bi ona tud, zadnjič si je kozarec s sokom od mene k ustom vlekla, res nimam pojma a naj počasi začnem al naj še čakamuser posted image  Kak nasvet bo dobrodošel, čeprav vem, da se mora vsaka mama ravnati po svojem otroku in pa seveda po svojem občutkuuser posted image  tudi ponoči mi več ne spi celo noč in se sedaj okoli 2h, 3h spet dojiva... je to tudi znak, da dobi premalo, če je samo mleko?
Še neki me zanima, zakaj rečite te sokove? Jaz ji ga dam po žlički in ga nisem rečla, a je kaj narobe?
upam, da ne pišem prevelikih bedarij, ampak se res ne znajdem, sem tak popoln lolek.

No točno tako se obnaša tudi Nika že nekaj dni. Ko jem, me tako čudno gleda kao "mami, jaz tudi!" user posted image , ponoči se zbuja... Znaki, hmm, po teoriji so da naj bi otrok sedel (z oporami seveda, se pravi v ležalniku), da nima več tistega refleksa, ko z jezičkom ven tišči, pol da te gleda ko ješ... In še nekaj, pa se ne spomnem več. Vsekakor mislim, da sta najini pupi pripravljeni.
Jaz bom začela tudi s korenčkom, ampak ji bom doma stisnila sok ven tak da glede mešanja fructalovega soka ne vem... Ga pa jaz tudi ne bi mešala, ne vem zakaj sploh? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2048
21.7.2009 12:29:26   
novo
hojla punce!
Da se vam javim in upam, da bom spet sprejeta v "klub"user posted image .
No, lepo po vrst, javljam podatke za nazaj:
ZOJA:
20.3.- 3100g, 50 cm,
6.2. - 3290g, 52 cm,
18.5. - 4820g, 57 cm,
14.7. - 6630g, 63 cm in prestala je prvo cepljenje;
no, user posted image user posted image user posted image ima pa bronhitis od srede in sva na antibiotikih. Je kr boga, za nameček pa jo močno še zvija po AB. user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bo hitro mimo in da bo res ok, ker do zdaj še ni nič boljše, pa že je AB 4 dni!? user posted image
Vas berem, da uživate v kopanju, mi pa še, glede na stanje, bomo malce počakali. Pa bo potem toliko slajše! Slikico pa še naknadno prilepim! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

Neposredna povezava do sporočila: 2049
21.7.2009 12:29:43   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

upam da sta sedaj že dočakale .... pa dober tekuser posted image

Hvala.  Dočakale, sam najprej bo Nika jedla.
Sem včeraj po dolgem času načrpala 80ml... s tem, da pred tem nisem kakšnih 8 ur dojila.

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

PRVI ZOBKI
nataly33

Kdaj je vaš dojenček dobil prvi zobek?

pri 3 mesecih (14%)

pri 4 mesecih (13%)

pri 5 mesecih (17%)

pri 6 mesecih (22%)

pri 7 mesecih (10%)

pri 8 mesecih (24%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!