Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jojoj res sem čist zmedena .. ene že dajete otorka sedet, pa je star glih tolk kot moj ... jaz pa se sprašujem če sem ga kaj posračkala, ko sem ji včeraj dala 3 žličke korenčkovega soka od Fructala, ki pa ga je zelo lepo sprejela, prav lepo je pogoltnila vsebino razen ena žlička na kateri so bile tudi BioGaja kapljice je šla v celoti ven iz ust no danes sva vajo ponovile in ga je pojedla/popila kar ene 10 ml prav sama si je žličko vlekla k ustom in če ji nisem več prištimala je začela kr jokat Zdaj pa ne vem a je pripravljena na GH al naj še malo počakam, jaz sem bila namreč prepričana, da jo bom izključno dojila do 6. meseca, vendar jo gledam, kako nas gleda ko jemo, ali pijemo se mi zdi, da bi ona tud, zadnjič si je kozarec s sokom od mene k ustom vlekla, res nimam pojma a naj počasi začnem al naj še čakam Kak nasvet bo dobrodošel, čeprav vem, da se mora vsaka mama ravnati po svojem otroku in pa seveda po svojem občutku tudi ponoči mi več ne spi celo noč in se sedaj okoli 2h, 3h spet dojiva... je to tudi znak, da dobi premalo, če je samo mleko? Še neki me zanima, zakaj rečite te sokove? Jaz ji ga dam po žlički in ga nisem rečla, a je kaj narobe? upam, da ne pišem prevelikih bedarij, ampak se res ne znajdem, sem tak popoln lolek. No točno tako se obnaša tudi Nika že nekaj dni. Ko jem, me tako čudno gleda kao "mami, jaz tudi!" , ponoči se zbuja... Znaki, hmm, po teoriji so da naj bi otrok sedel (z oporami seveda, se pravi v ležalniku), da nima več tistega refleksa, ko z jezičkom ven tišči, pol da te gleda ko ješ... In še nekaj, pa se ne spomnem več. Vsekakor mislim, da sta najini pupi pripravljeni. Jaz bom začela tudi s korenčkom, ampak ji bom doma stisnila sok ven tak da glede mešanja fructalovega soka ne vem... Ga pa jaz tudi ne bi mešala, ne vem zakaj sploh?
|