|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
20.7.2009 17:29:24   
tasa_m
feliša  user posted image user posted image kateri pa je tist frajer z očali?? a se lahko kaj zmenimo?? user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
20.7.2009 17:43:16   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

feliša  user posted image user posted image kateri pa je tist frajer z očali?? a se lahko kaj zmenimo?? user posted image user posted image

a tko k v starih cajtih, se bomo starši med sabo zmenil? Kakšno doto pa ma Lija? A balo si ji že prštimala? user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
20.7.2009 18:39:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

SEZNAM:

Js bom nardila malo revolucijouser posted image
k slikam bom dodala še eno sliko trebuščka v nosečnosti, eno sliko iz P oz. prvih dni doma, zadnja (tretja) slika bo pa aktualna slika in to bom menjavala tako kot smo jo menjavali do zdej.
Se mi zdi lepo, da vidimo kako rastejo naši zvončki in trobentice. Kako bo to zgledalo lahko vidite na seznamu pri meni (21.2.). Če vam ideja ni ušeč pa lahko poveste, pa bom skenslalauser posted image

Slike- bi vam bla hvaležna, če mi nove slike pošiljate (samo za zdej pri revoluciji) že pomanjšanje (shrani.si), ker čene bom mela tono dela... če pa ne znate, bom pa že... samo bo trajalo malo več časa..

Uh, se ti pa da. user posted image  Za moje pojme bo seznam ko jara kača, ampak če je vsem všeč ideja... pa naj bo tako.

Aja, itak si pa rekla, da jih boš še brisala tiste, ki se ne javljajo. No, pol bo pa seznam krajši.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 20.7.2009 18:40:08 >

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
20.7.2009 18:44:04   
Najaa
Mi smo se imeli danes zelo lepo. Dopoldan smo se vlekli ko cunje po stanovanju (ja, tud to zna bit fajn user posted image ), popoldan smo šli pa v ZOO. Tija je bila navdušena... Nika je spala, pol pa večinoma sitnarila... pa dobro, imamo izgovor - zobke.
Tiste, ki jim dajete po flaški - koliko pojejo? Nika že dolgo poje največ 130ml. Zadnje dneve, odkar sem imela tisto čaranje z AM-ji user posted image  pa največ 110ml. In potem je prej lačna. Tak da jo za tiste vmesne "prigrizke" podojim, drugače pa je čez dan na AM.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
20.7.2009 20:10:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

a tko k v starih cajtih, se bomo starši med sabo zmenil? Kakšno doto pa ma Lija? A balo si ji že prštimala? user posted image user posted image user posted image
nebi zdaj tu javno pisala..user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
20.7.2009 20:11:42   
tasa_m
mama_m vidim teeeeeee !!! 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
20.7.2009 20:23:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mi smo se imeli danes zelo lepo. Dopoldan smo se vlekli ko cunje po stanovanju (ja, tud to zna bit fajn user posted image ), popoldan smo šli pa v ZOO. Tija je bila navdušena... Nika je spala, pol pa večinoma sitnarila... pa dobro, imamo izgovor - zobke.
Tiste, ki jim dajete po flaški - koliko pojejo? Nika že dolgo poje največ 130ml. Zadnje dneve, odkar sem imela tisto čaranje z AM-ji user posted image  pa največ 110ml. In potem je prej lačna. Tak da jo za tiste vmesne "prigrizke" podojim, drugače pa je čez dan na AM.

Moj poje cca 120ml/obrok, zvečer pa kar ene 180ml.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
20.7.2009 20:23:16   
KOKICA32

Trinity22 samo da ste se imeli fajn, to je važno !! user posted image user posted image user posted image  user posted image Imate pa že super mere!! Mi smo pri cm tud tu nekje, pri g pa mislim da imamo malenkost manj še..

kokica.. še malo pa boste imeli 7-tonca pri bajti user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja, to pa res...

pikec je bil danes tak priden, da bo jutri dobil eno darilce. Nič ni bilo problemov zaradi cepljenja, pa še sedaj je tak lepo zaspančkal nič ni jokal, kot ponavadi. Upam, da tako ostane še čez noč. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
20.7.2009 20:23:39   
KOKICA32

nebi zdaj tu javno pisala..user posted image user posted image

Boš na FB, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
20.7.2009 20:33:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Boš na FB, ne? user posted image user posted image user posted image

nop, tudi ne..
lahko preko sms user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
20.7.2009 20:34:14   
tasa_m
kako si kaj Kokica?

Jaz sem tudi danes Liji nakupla malo večjih majčk v Benettonu za jesen/zimo. Čeprav jih ima na milijone sem ji morala še nekaj..kr vleklo me je med police user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
20.7.2009 20:56:36   
tasa_m
pa kaj ste vse na FB al kak?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
20.7.2009 21:00:53   
tasa_m
No, če pa vas ni pa bom tud jaz odšla..

lepo bodite, se tipkamo kaj..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
20.7.2009 21:05:03   
NoBady

Taj poje 180 skor vedno, redko kej pusti, prej mu je premalo, ker če bi blo več bi še pojedel, sam ni pa tak da bi se potem jokal... pa vidi se da okli 12-13ure poje 180 in je čez eno urom že lačen, potem mu dam GH--kak korenček, razmišljam da bom kak krompirček probala dat.... al pa kak sadje...... in potem spet mleko....zvečer pa dobiva zdaj po žlički kašico in pridno vse poje...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
20.7.2009 21:05:03   
NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LIJA OD TASE! user posted image  user posted image  user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE BLAŽ OD POCKE IN MARUŠA OD TREZIKE! user posted image  user posted image  user posted image

čestitkeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tuddi jszuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
20.7.2009 21:37:01   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

SEZNAM:

Js bom nardila malo revolucijouser posted image
k slikam bom dodala še eno sliko trebuščka v nosečnosti, eno sliko iz P oz. prvih dni doma, zadnja (tretja) slika bo pa aktualna slika in to bom menjavala tako kot smo jo menjavali do zdej.
Se mi zdi lepo, da vidimo kako rastejo naši zvončki in trobentice. Kako bo to zgledalo lahko vidite na seznamu pri meni (21.2.). Če vam ideja ni ušeč pa lahko poveste, pa bom skenslalauser posted image

Slike- bi vam bla hvaležna, če mi nove slike pošiljate (samo za zdej pri revoluciji) že pomanjšanje (shrani.si), ker čene bom mela tono dela... če pa ne znate, bom pa že... samo bo trajalo malo več časa..

ma meni je to super ideja, če maš čas in voljo, user posted image samo res zbriši tiste ki se ne javlajo brez milosti...če se ne javlajo mislim da ne bojo jezne, nimajo bit za kaj, saj same tak vejo kaj sledi...

slikice so pa sledeče...

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil NoBady -- 20.7.2009 21:53:38 >

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
20.7.2009 21:55:11   
NoBady
ma kaj me to zdej neki heca...grrr... dvakrat sem popravlala ...v shrani.si sm dala pomanšaj, pa soo še vseen velke slike... MaJaLe...očitno mi je namenjen da ti pač še malo več dela naložimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
20.7.2009 21:55:16   
Piruri

Naš zvečer zmaže 180 ml in večx ga še pred tem in po tem podojim user posted image ...tako, da je prava energijska bomba...

ZOO...mi bi tudi šli...ma bomo enkrat konec poletja, ko bo manj toplo user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
20.7.2009 21:57:19   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Naš zvečer zmaže 180 ml in večx ga še pred tem in po tem podojim user posted image ...tako, da je prava energijska bomba...

ZOO...mi bi tudi šli...ma bomo enkrat konec poletja, ko bo manj toplo user posted image

ha, mi se tudi v ZOO odpravljamo user posted image samo nam nekako ne rata, mogoče pa naju oči kmalu pelje :P

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
20.7.2009 22:13:40   
KOKICA32
Zdaj pa res ne vem ....kaj sedaj moramo same dati slikice gor za seznam ali se bodo uporabile tiste, ki smo jih že dale in so na starih seznamih???user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
20.7.2009 22:15:25   
KOKICA32

kako si kaj Kokica?

Jaz sem tudi danes Liji nakupla malo večjih majčk v Benettonu za jesen/zimo. Čeprav jih ima na milijone sem ji morala še nekaj..kr vleklo me je med police user posted image user posted image

Danes je bil en res lep dan. Z Valentinom sva se imala zelo lepo. Popoldan pa mu je ati še bazen pripravil na terasi, tak da bomo jutri že čofotali, če se bo voda dovolj ogrela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
20.7.2009 22:20:59   
Lolita23
Evo še naše slike:

user posted image

user posted image

user posted image

Zoo mi se tudi odpravljamo , pa še ate ni skapiral da peljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
20.7.2009 22:29:49   
felix7

Zdaj pa res ne vem ....kaj sedaj moramo same dati slikice gor za seznam ali se bodo uporabile tiste, ki smo jih že dale in so na starih seznamih???user posted image

same jih moramo dat, da ne bo boga Majale po vseh starih seznamih brskala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
20.7.2009 22:30:47   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Evo še naše slike:

user posted image

hihi, Lolitka, kakšno dobro čupco ima pikica user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
20.7.2009 22:37:27   
julam
čer!

se bom po dolgem času malo oglasila. Vidim, da še kar pridno čvekate, čeprav FB očitno dela redukcijo. user posted image
Ker nima časa brat za nazaj, ne bom komentirala, lahko pa dodam naš piskerček user posted image .

Naša žabica pridno raste, odkar so krčki mimo user posted image , je en pravi smeško. Spimo tako tako, zato že veselo uničujemo GH. Zaenkrat je kar priden jedec. Zvečer poje malo polentice z AM, popoldne sva poskusili bučko z Am, sicer pa se prridno dojiva.

Bratca jo imata noro rada in res jih je lušno skupaj gledat.

Mala je živec, ne more bit pri miru. Včasih ji že uspe s hrbta na trebuh, obratno pa skoraj vedno. Trebušnjake dela še za mamico user posted image , ker je tak firbec babji. Ampak jo kar brzdam, bo že sedela, ko bo cajt. V vozičku je v športnem delu, košara je prevroča (sicer se ni nič pritoževala, ampak...).

No, pa mi bo baterija šla user posted image . Pa drugič naprej...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Popoldanske aktivnosti
binyy

Ali vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...

da, plesne, telovadbo,... (33%)

da, pravljične urice (5%)

da, tuje jezike (7%)

ne, je se premajhen (32%)

ne, ker ni zainteresiran (7%)

ne, ker nimamo finančnih sredstev (16%)

Število vseh glasov: 178

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!