Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 17:29:24
|
|
|
|
tasa_m
|
feliša kateri pa je tist frajer z očali?? a se lahko kaj zmenimo??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 17:43:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m feliša kateri pa je tist frajer z očali?? a se lahko kaj zmenimo?? a tko k v starih cajtih, se bomo starši med sabo zmenil? Kakšno doto pa ma Lija? A balo si ji že prštimala?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 18:39:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* SEZNAM: Js bom nardila malo revolucijo k slikam bom dodala še eno sliko trebuščka v nosečnosti, eno sliko iz P oz. prvih dni doma, zadnja (tretja) slika bo pa aktualna slika in to bom menjavala tako kot smo jo menjavali do zdej. Se mi zdi lepo, da vidimo kako rastejo naši zvončki in trobentice. Kako bo to zgledalo lahko vidite na seznamu pri meni (21.2.). Če vam ideja ni ušeč pa lahko poveste, pa bom skenslala Slike- bi vam bla hvaležna, če mi nove slike pošiljate (samo za zdej pri revoluciji) že pomanjšanje (shrani.si), ker čene bom mela tono dela... če pa ne znate, bom pa že... samo bo trajalo malo več časa.. Uh, se ti pa da. Za moje pojme bo seznam ko jara kača, ampak če je vsem všeč ideja... pa naj bo tako. Aja, itak si pa rekla, da jih boš še brisala tiste, ki se ne javljajo. No, pol bo pa seznam krajši.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 20.7.2009 18:40:08 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 18:44:04
|
|
|
|
Najaa
|
Mi smo se imeli danes zelo lepo. Dopoldan smo se vlekli ko cunje po stanovanju (ja, tud to zna bit fajn ), popoldan smo šli pa v ZOO. Tija je bila navdušena... Nika je spala, pol pa večinoma sitnarila... pa dobro, imamo izgovor - zobke. Tiste, ki jim dajete po flaški - koliko pojejo? Nika že dolgo poje največ 130ml. Zadnje dneve, odkar sem imela tisto čaranje z AM-ji pa največ 110ml. In potem je prej lačna. Tak da jo za tiste vmesne "prigrizke" podojim, drugače pa je čez dan na AM.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 20:10:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m feliša kateri pa je tist frajer z očali?? a se lahko kaj zmenimo?? a tko k v starih cajtih, se bomo starši med sabo zmenil? Kakšno doto pa ma Lija? A balo si ji že prštimala? nebi zdaj tu javno pisala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 20:11:42
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_m vidim teeeeeee !!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 20:23:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi smo se imeli danes zelo lepo. Dopoldan smo se vlekli ko cunje po stanovanju (ja, tud to zna bit fajn ), popoldan smo šli pa v ZOO. Tija je bila navdušena... Nika je spala, pol pa večinoma sitnarila... pa dobro, imamo izgovor - zobke. Tiste, ki jim dajete po flaški - koliko pojejo? Nika že dolgo poje največ 130ml. Zadnje dneve, odkar sem imela tisto čaranje z AM-ji pa največ 110ml. In potem je prej lačna. Tak da jo za tiste vmesne "prigrizke" podojim, drugače pa je čez dan na AM. Moj poje cca 120ml/obrok, zvečer pa kar ene 180ml.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 20:23:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Trinity22 samo da ste se imeli fajn, to je važno !! Imate pa že super mere!! Mi smo pri cm tud tu nekje, pri g pa mislim da imamo malenkost manj še.. kokica.. še malo pa boste imeli 7-tonca pri bajti ja, to pa res... pikec je bil danes tak priden, da bo jutri dobil eno darilce. Nič ni bilo problemov zaradi cepljenja, pa še sedaj je tak lepo zaspančkal nič ni jokal, kot ponavadi. Upam, da tako ostane še čez noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 20:23:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m feliša kateri pa je tist frajer z očali?? a se lahko kaj zmenimo?? a tko k v starih cajtih, se bomo starši med sabo zmenil? Kakšno doto pa ma Lija? A balo si ji že prštimala? nebi zdaj tu javno pisala.. Boš na FB, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 20:33:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Boš na FB, ne? nop, tudi ne.. lahko preko sms
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 20:34:14
|
|
|
|
tasa_m
|
kako si kaj Kokica? Jaz sem tudi danes Liji nakupla malo večjih majčk v Benettonu za jesen/zimo. Čeprav jih ima na milijone sem ji morala še nekaj..kr vleklo me je med police
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 20:56:36
|
|
|
|
tasa_m
|
pa kaj ste vse na FB al kak??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 21:00:53
|
|
|
|
tasa_m
|
No, če pa vas ni pa bom tud jaz odšla.. lepo bodite, se tipkamo kaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 21:05:03
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi smo se imeli danes zelo lepo. Dopoldan smo se vlekli ko cunje po stanovanju (ja, tud to zna bit fajn ), popoldan smo šli pa v ZOO. Tija je bila navdušena... Nika je spala, pol pa večinoma sitnarila... pa dobro, imamo izgovor - zobke. Tiste, ki jim dajete po flaški - koliko pojejo? Nika že dolgo poje največ 130ml. Zadnje dneve, odkar sem imela tisto čaranje z AM-ji pa največ 110ml. In potem je prej lačna. Tak da jo za tiste vmesne "prigrizke" podojim, drugače pa je čez dan na AM. Taj poje 180 skor vedno, redko kej pusti, prej mu je premalo, ker če bi blo več bi še pojedel, sam ni pa tak da bi se potem jokal... pa vidi se da okli 12-13ure poje 180 in je čez eno urom že lačen, potem mu dam GH--kak korenček, razmišljam da bom kak krompirček probala dat.... al pa kak sadje...... in potem spet mleko....zvečer pa dobiva zdaj po žlički kašico in pridno vse poje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 21:05:03
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LIJA OD TASE! VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE BLAŽ OD POCKE IN MARUŠA OD TREZIKE! čestitkeeeeeeeeeee čestitam Jaz tudi! tuddi jsz
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 21:37:01
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* SEZNAM: Js bom nardila malo revolucijo k slikam bom dodala še eno sliko trebuščka v nosečnosti, eno sliko iz P oz. prvih dni doma, zadnja (tretja) slika bo pa aktualna slika in to bom menjavala tako kot smo jo menjavali do zdej. Se mi zdi lepo, da vidimo kako rastejo naši zvončki in trobentice. Kako bo to zgledalo lahko vidite na seznamu pri meni (21.2.). Če vam ideja ni ušeč pa lahko poveste, pa bom skenslala Slike- bi vam bla hvaležna, če mi nove slike pošiljate (samo za zdej pri revoluciji) že pomanjšanje (shrani.si), ker čene bom mela tono dela... če pa ne znate, bom pa že... samo bo trajalo malo več časa.. ma meni je to super ideja, če maš čas in voljo, samo res zbriši tiste ki se ne javlajo brez milosti...če se ne javlajo mislim da ne bojo jezne, nimajo bit za kaj, saj same tak vejo kaj sledi... slikice so pa sledeče...
< Sporočilo je popravil NoBady -- 20.7.2009 21:53:38 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 21:55:11
|
|
|
|
NoBady
|
ma kaj me to zdej neki heca...grrr... dvakrat sem popravlala ...v shrani.si sm dala pomanšaj, pa soo še vseen velke slike... MaJaLe...očitno mi je namenjen da ti pač še malo več dela naložim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 21:55:16
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi smo se imeli danes zelo lepo. Dopoldan smo se vlekli ko cunje po stanovanju (ja, tud to zna bit fajn ), popoldan smo šli pa v ZOO. Tija je bila navdušena... Nika je spala, pol pa večinoma sitnarila... pa dobro, imamo izgovor - zobke. Tiste, ki jim dajete po flaški - koliko pojejo? Nika že dolgo poje največ 130ml. Zadnje dneve, odkar sem imela tisto čaranje z AM-ji pa največ 110ml. In potem je prej lačna. Tak da jo za tiste vmesne "prigrizke" podojim, drugače pa je čez dan na AM. Naš zvečer zmaže 180 ml in večx ga še pred tem in po tem podojim ...tako, da je prava energijska bomba... ZOO...mi bi tudi šli...ma bomo enkrat konec poletja, ko bo manj toplo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 21:57:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi smo se imeli danes zelo lepo. Dopoldan smo se vlekli ko cunje po stanovanju (ja, tud to zna bit fajn ), popoldan smo šli pa v ZOO. Tija je bila navdušena... Nika je spala, pol pa večinoma sitnarila... pa dobro, imamo izgovor - zobke. Tiste, ki jim dajete po flaški - koliko pojejo? Nika že dolgo poje največ 130ml. Zadnje dneve, odkar sem imela tisto čaranje z AM-ji pa največ 110ml. In potem je prej lačna. Tak da jo za tiste vmesne "prigrizke" podojim, drugače pa je čez dan na AM. Naš zvečer zmaže 180 ml in večx ga še pred tem in po tem podojim ...tako, da je prava energijska bomba... ZOO...mi bi tudi šli...ma bomo enkrat konec poletja, ko bo manj toplo ha, mi se tudi v ZOO odpravljamo samo nam nekako ne rata, mogoče pa naju oči kmalu pelje :P
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 22:13:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Zdaj pa res ne vem ....kaj sedaj moramo same dati slikice gor za seznam ali se bodo uporabile tiste, ki smo jih že dale in so na starih seznamih???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 22:15:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kako si kaj Kokica? Jaz sem tudi danes Liji nakupla malo večjih majčk v Benettonu za jesen/zimo. Čeprav jih ima na milijone sem ji morala še nekaj..kr vleklo me je med police Danes je bil en res lep dan. Z Valentinom sva se imala zelo lepo. Popoldan pa mu je ati še bazen pripravil na terasi, tak da bomo jutri že čofotali, če se bo voda dovolj ogrela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 22:20:59
|
|
|
|
Lolita23
|
Evo še naše slike: Zoo mi se tudi odpravljamo , pa še ate ni skapiral da pelje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 22:29:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zdaj pa res ne vem ....kaj sedaj moramo same dati slikice gor za seznam ali se bodo uporabile tiste, ki smo jih že dale in so na starih seznamih??? same jih moramo dat, da ne bo boga Majale po vseh starih seznamih brskala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 22:30:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo še naše slike: hihi, Lolitka, kakšno dobro čupco ima pikica
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 22:37:27
|
|
|
|
julam
|
čer! se bom po dolgem času malo oglasila. Vidim, da še kar pridno čvekate, čeprav FB očitno dela redukcijo. Ker nima časa brat za nazaj, ne bom komentirala, lahko pa dodam naš piskerček . Naša žabica pridno raste, odkar so krčki mimo , je en pravi smeško. Spimo tako tako, zato že veselo uničujemo GH. Zaenkrat je kar priden jedec. Zvečer poje malo polentice z AM, popoldne sva poskusili bučko z Am, sicer pa se prridno dojiva. Bratca jo imata noro rada in res jih je lušno skupaj gledat. Mala je živec, ne more bit pri miru. Včasih ji že uspe s hrbta na trebuh, obratno pa skoraj vedno. Trebušnjake dela še za mamico , ker je tak firbec babji. Ampak jo kar brzdam, bo že sedela, ko bo cajt. V vozičku je v športnem delu, košara je prevroča (sicer se ni nič pritoževala, ampak...). No, pa mi bo baterija šla . Pa drugič naprej...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
FORD C-MAXsararali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?da (
70%)
ne (
30%)
Število vseh glasov: 220Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!