Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jojoj res sem čist zmedena .. ene že dajete otorka sedet, pa je star glih tolk kot moj ... jaz pa se sprašujem če sem ga kaj posračkala, ko sem ji včeraj dala 3 žličke korenčkovega soka od Fructala, ki pa ga je zelo lepo sprejela, prav lepo je pogoltnila vsebino razen ena žlička na kateri so bile tudi BioGaja kapljice je šla v celoti ven iz ust no danes sva vajo ponovile in ga je pojedla/popila kar ene 10 ml prav sama si je žličko vlekla k ustom in če ji nisem več prištimala je začela kr jokat Zdaj pa ne vem a je pripravljena na GH al naj še malo počakam, jaz sem bila namreč prepričana, da jo bom izključno dojila do 6. meseca, vendar jo gledam, kako nas gleda ko jemo, ali pijemo se mi zdi, da bi ona tud, zadnjič si je kozarec s sokom od mene k ustom vlekla, res nimam pojma a naj počasi začnem al naj še čakam Kak nasvet bo dobrodošel, čeprav vem, da se mora vsaka mama ravnati po svojem otroku in pa seveda po svojem občutku tudi ponoči mi več ne spi celo noč in se sedaj okoli 2h, 3h spet dojiva... je to tudi znak, da dobi premalo, če je samo mleko? Še neki me zanima, zakaj rečite te sokove? Jaz ji ga dam po žlički in ga nisem rečla, a je kaj narobe? upam, da ne pišem prevelikih bedarij, ampak se res ne znajdem, sem tak popoln lolek. Ma čisto naravno je, da si v prvo "lolek"...boš videla, da je v drugo vse lažje Glede GH menim, da jo je za dat, ko je otrok sam pripravljen...Mii smo probali dat pri 5. mesecih in se je ful kremžila...pri 6. pa je lepo odpirala kljunček... Sokov sedaj ni potrebno redčit, ker so kao naravni...kasneje, ko so pa zobki pa je bolj fajn voda... Naš nas tudi gleda ko jemo, ma mislim, da je to zgolj radovednost...moje osebno mnenje je, da je telo pripravljeno za hrano, ko dobi prve zobe...mogoče nas je narava tako "naredila"... tvoje mnenje je sicer zelo smiselno, samo kaj pa tisti, ki dobijo zobke zelo pozno npr. pri 8. mesecih, a pol pomeni, da do takrat ne sme jest goste hrane Ena moja kolegica je svojo punco dojila - izključno dojila - do enega leta, brez dodajanja pa je pupca napredovala boljše kot kakšen njen vrstnik...tako, da nebi vedela ... Ma, ja, sej moja tašča in moja mama mi nonstop vtepata v glavo, da oni so začeli dodajat že pri enem mesecu...malo je stvar mode, malo narave...