|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
21.7.2009 20:06:53   
julam
evo, da izkoristim gužvo doma user posted image :

GH: jaz sem pri vseh začela s polento (redko, zmešano z AM, ker svojega imam glih za glih) ali pa z rižolinotom. potem pa z zelenjavo: bučko, kolerabico, korenček, krompir, špinačo. vse razen špinače skuham na sopari, v vodo od zelenjave vmešam AM, zelenjavo pa speštam z vilico. tako počasi nastane pravi obrok. pri dojenčici sva
šele na začetku pri bučki, ker imam ravno domače. potem bom pa začela še s sadjem - jabolčka, banano, borovnice,... baje da je fuul dobro banana in bučka user posted image , mogoče probam. pa v sadne kašice bom dodala polento kasneje, da bo bolj nasitno, ali pa ajdovo kašo.

naša nima nobenih problemov z večjimi koščki, upam, da ostane tako.
za pit bom dajala kar vodo.

pripravljenost na GH: če bi jaz čakalaa na prve zobke, bi tud morala dojit do 11m pri obeh. user posted image Meni se zdi naša ful pripravljena, gleda nas in požira z očmi. Ko zdaj vidi žličko, maha z rokcami in se smeje.

alarm

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
21.7.2009 20:09:26   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Prosim povejte kaj ste ve prvo začele uvajati in kako??????

Tiji sem za začetek stisnila svež korenček. Najprej sem ga naribala, pol pa stisnila skozi cunjo. Kompliciranje, ja, ampak nekako mi na začetek ne pašejo kupljeni sokovi. Pa še časa sem imela na pretek. Mogoče bo pri Niki drugače... user posted image
Aja, dala sem ji pa po žlički. Še zdaj se velikokrat spomneva z mojim, kako je mljaskala zraven. user posted image

S čem začneš, je tudi po moje vseeno. Ni povezano s tem, kaj bo otrok kasneje imel raje. Jaz sem začela s korenčkom, ima pa raje sadje in sladkarije. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
21.7.2009 20:09:31   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sem včeraj po dolgem času načrpala 80ml... s tem, da pred tem nisem kakšnih 8 ur dojila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je zihr od ljubljanskega zraka user posted image user posted image user posted image

Ali pa od več počivanja... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
21.7.2009 20:09:35   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz sem da danes Valentinu naredila kombinacijo 3/4 banane z borovnicami in jabolkom, vsega skupaj je bilo 140ml, pa je vse zmazal. Sem ugotovila, da mu ta hrana bolj paše kot AM, ker tega več poje. Bom počasi pričela uvajati že 2 obroka GH. Saj sedaj že 1 mesec počasi GH, vsako hrano 2 dni poskušava. Do sedaj še ni bilo nobene reakcije oz. alergije. Se pa mu je zelooo poboljšala prebava! user posted image Prej je kakal na 2-3 dni enkrat. Sedaj pa čisto vsak dan, včasih tudi 2x. user posted image user posted image Mogoče ve tudi kaj takega opažate?

Super za prebavo user posted image in super za tvojega velike jedca! user posted image

Agrumi - čim kasneje. Tija je po pomaranči ali mandarini še po enem letu takoj dobila rdečo ritko. So pa agrumi alergeni, če se ne motim. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
21.7.2009 20:46:41   
julam
prebava se z uvajanjem GH po mojih izkušnjah večkrat spremeni. zaprtje, ki je doletelo oba moja fanta in večino mladičev mojih znank, sem jaz reševala predvsem s suhimi slivami. bomo videl, kaj bo to pot!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
21.7.2009 20:56:26   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

pitje- Jaz mu dajem za piti Nestle-jev jabolčni sok, ki ga redčim v razmerju 1:3, torej eno enoto soka in 3 enote vode (kar iz pipe). Korenčkovega nimajo, imajo še multivitaminskega. Kdaj se lahko začnejo agrumi dajati? Na soku sicer piše, da je od 4. meseca dalje..user posted image

zakaj rečiš sok ... je gost al sladkan, al kaj? Pa to mu dajše po flaški za odžejat? Jaz sem ji dala z žličko .. do zdaj ni pila s flaške pa je tudi sedaj ne bi rada navajala na to, al je to neizbežno? Sprašujem, ker ne vem, ne ker bi hotla nagajatuser posted image

moja fantiča nista imela nikoli flaške, pila sta po žlički, nato pa direkt na magični lonček. upam, da tudi tokrat uidemo flaški, da bo ena stvar manj za odvajat. user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
21.7.2009 20:57:02   
Najaa
julam, Tijo je tud na začetku GH zaprla in sem prav tako reševala s suhimi slivami. Ni imela ne vem kakih problemov, verjetno ravno zarad sliv ne.

Punce, definitivno je nekaj pri meni na rač. narobe, da imam tole okence čudno in da imam pri seznamu hieroglife. user posted image Pri tašči mi je vse super delalo... Bo moj pol mal pogledal... Ko mu bom prepustila rač. To pa še ne vem, kdaj bo. user posted image

Kje pa je MaJaLe in novitete na seznamu? Kaj ti je žal, da si kej rekla, ker je toliko dela s tem? user posted image user posted image (moram te mal)

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
21.7.2009 20:59:57   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: julam

pitje- Jaz mu dajem za piti Nestle-jev jabolčni sok, ki ga redčim v razmerju 1:3, torej eno enoto soka in 3 enote vode (kar iz pipe). Korenčkovega nimajo, imajo še multivitaminskega. Kdaj se lahko začnejo agrumi dajati? Na soku sicer piše, da je od 4. meseca dalje..user posted image

zakaj rečiš sok ... je gost al sladkan, al kaj? Pa to mu dajše po flaški za odžejat? Jaz sem ji dala z žličko .. do zdaj ni pila s flaške pa je tudi sedaj ne bi rada navajala na to, al je to neizbežno? Sprašujem, ker ne vem, ne ker bi hotla nagajatuser posted image

moja fantiča nista imela nikoli flaške, pila sta po žlički, nato pa direkt na magični lonček. upam, da tudi tokrat uidemo flaški, da bo ena stvar manj za odvajat. user posted image

haha, spet isto pri Tiji. Čeprav je flaško imela nekaj časa - po 6m do kakega leta, dokler ni začela pit s slamico (tisto navadno, ne v lončku). Magičnega lončka ni nikoli sprejela, pa še tako "srečo" sem imela, da sem kupila dva, ki sta bila tako magična, da sta oba puščala. user posted image Pa tudi druge lončke smo sprobali, pa ji noben ni bil pretirano všeč. Tako da je imela kar flaško, odvajat pa ni bilo treba, ker se ni tak navadla na njo. Al pa ji je bila navadna slamica tako všeč, da je v trenutku pozabla na flaško. user posted image
Začeli pa sva prav tako z žličko.
Joj se ponavljam. To sem danes menda že parkrat napisala. user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
21.7.2009 21:00:06   
julam
aja, skor sem pozabila,da smo danes dobil drugo pikico in drugo dozo proti rota. nove mere so pa: 5900g in 62cm. sicer pa tudi če me brišete s seznama, saj še vedno nimam slikc, moja prisotnost je pa tud bolj boga. Sej lahko kej 'pametnega' povem tud, če nisem na seznamu, a ne user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
21.7.2009 21:02:52   
julam
nam je pa magični super služil. No, pri prvem sem mela malo težav naučit ga, pri malem sem pa pogruntala foro: je bil žejen, pa sem dala not vodo, potem sem pa ustnik dodatno namočla z vodo in je pač potegnil kot pri dojenju In je steklo user posted image user posted image user posted image . Se mi pa zdi, da so te magični bolj kot ne za dojene user posted image , ker je treba kar fajn potegnit. user posted image user posted image user posted image ugibam...

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
21.7.2009 21:09:38   
Najaa
Sej Tija je bila dojena... pa ni šlo. Pa tud puščal nam je in sem po hitrem postopku nehala z njim. Imela je pa nekaj mesecev nukovo flaško, pol pa sem jo en dan sam stran dala in je pila naprej s slamico.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
21.7.2009 21:14:37   
julam
no, kako so si otroc različni. moj tamali fantolin ima še zdej pri skoraj 3l jutranji obred, ko sedi na kahlici pred tv in z magičnim, polnim mleka user posted image . mogoče mi pa tamala zaštrajka user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
21.7.2009 21:17:58   
KOKICA32

Jaz ga redčim zato, ker sem tako prebrala v "Paparici". Pa se mi tudi zdi bolje, da spije več vode kot soka. Pač moje mnenje. Pije pa zelo rad tako razredčenega, ga spije cca 150ml na dan. Pije pa po flaški, ja.user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
21.7.2009 21:18:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

hej!

tko.....me sva prišle iz pregleda......uspešno drugo cepljenje........podatki......
62,5cm, 6300g.......prvi zobek 20.7.......
naslednje cepljenje......25.9

pr nas je edino kar je novega da imamo zobek.....drugače pa vse po starem......mal je čez dan bol tečka.....ponoči pa še vedno uspešno spimo celo noč......včer je celo spala od 22.00 do 8.30......brez hranjenja vmes......ponavadi najkasnej ob šestih jemo in potem spimo do devetih, desetih.......drgač se pa kr not držimo ker je itak ful vroče....al pa smo na terasi......
se še kej tipkamo.....
papa

user posted image user posted image user posted image user posted image Vauuuuu! To pa je menda prvi zobek med marčevskimi otroci, ne? Čestitam!!!!!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
21.7.2009 21:18:02   
KOKICA32

Jaz sem da danes Valentinu naredila kombinacijo 3/4 banane z borovnicami in jabolkom, vsega skupaj je bilo 140ml, pa je vse zmazal. Sem ugotovila, da mu ta hrana bolj paše kot AM, ker tega več poje. Bom počasi pričela uvajati že 2 obroka GH. Saj sedaj že 1 mesec počasi GH, vsako hrano 2 dni poskušava. Do sedaj še ni bilo nobene reakcije oz. alergije. Se pa mu je zelooo poboljšala prebava! user posted image Prej je kakal na 2-3 dni enkrat. Sedaj pa čisto vsak dan, včasih tudi 2x. user posted image user posted image Mogoče ve tudi kaj takega opažate?

Super za prebavo user posted image in super za tvojega velike jedca! user posted image

Agrumi - čim kasneje. Tija je po pomaranči ali mandarini še po enem letu takoj dobila rdečo ritko. So pa agrumi alergeni, če se ne motim. user posted image

Ja, hvala Najaa, se mi je zdelo. Zato tudi ne bom kupila onega sokeca, ki vsebuje pomaranče. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
21.7.2009 21:18:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: julam

prebava se z uvajanjem GH po mojih izkušnjah večkrat spremeni. zaprtje, ki je doletelo oba moja fanta in večino mladičev mojih znank, sem jaz reševala predvsem s suhimi slivami. bomo videl, kaj bo to pot!

Aja, pri mojem se je fulll popravila. Danes je bil kar 3x pokakan. user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
21.7.2009 21:23:59   
Najaa
Aja, pozabila sem povedat, da zdaj pa že par dni tudi Nika spije malo čaja po flaški. Tam ene 50ml na dan. Sem vesela, ker čez dan je večinoma na AM in je fajn, da dobi mal druge tekočine.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
21.7.2009 21:24:11   
tasa_m

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LEON OD MAJALE! user posted image  user posted image  user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE NEO OD PIRURI! user posted image  user posted image  user posted image
čestitaaaammm !!!

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

aja, pa glasovat ne pozabite
kje pa?? user posted image

Nič ni nobene, grem knjigo brati: Znanost o vzgoji! Res je super knjiga, kar požiram strani v njej.  Super, da ste jo svetovale, saj ne vem več katera. Vseeno hvala! 
res je super ja.. Zdaj bomo namesto na kavice ko gremo na sprehod hodile v park in tam knjigo brale!user posted image
Hvala Pupa in Felix za priporočilo.. user posted image

sadni sokovi
.. midve uporbljava sokove od Fruteka in jih ko je full vroče redčim, drugače pa ne. Pije jih v vsakem primeru..prav požira jih. prav tako, ko ji kakšno kašico doma pripravim. Tako usta odpira da joj..user posted image
pr nas je edino kar je novega da imamo zobek....

super za zobek

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.7.2009 21:25:06 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
21.7.2009 21:24:34   
tasa_m

Aja, pozabila sem povedat, da zdaj pa že par dni tudi Nika spije malo čaja po flaški. Tam ene 50ml na dan. Sem vesela, ker čez dan je večinoma na AM in je fajn, da dobi mal druge tekočine.
super user posted image user posted image bravo Nika.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
21.7.2009 21:31:08   
helimaša

hej!

tko.....me sva prišle iz pregleda......uspešno drugo cepljenje........podatki......
62,5cm, 6300g.......prvi zobek 20.7.......
naslednje cepljenje......25.9

pr nas je edino kar je novega da imamo zobek.....drugače pa vse po starem......mal je čez dan bol tečka.....ponoči pa še vedno uspešno spimo celo noč......včer je celo spala od 22.00 do 8.30......brez hranjenja vmes......ponavadi najkasnej ob šestih jemo in potem spimo do devetih, desetih.......drgač se pa kr not držimo ker je itak ful vroče....al pa smo na terasi......
se še kej tipkamo.....
papa

user posted image user posted image user posted image user posted image Vauuuuu! To pa je menda prvi zobek med marčevskimi otroci, ne? Čestitam!!!!!

no pa naj bo ena stvar ki je prva med namiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
21.7.2009 21:37:50   
Najaa
Zobke bomo tudi imele v seznamu, ne?

MaJaLeeeeeeeeeee, kje siiiiiiiii??? user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
21.7.2009 21:41:07   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image  a te je strah,da bo tebe seznam počakal? :DDDD

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
21.7.2009 21:58:06   
KOKICA32

Jaaaaaaa! Super ideja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
21.7.2009 21:59:29   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

res je super ja.. Zdaj bomo namesto na kavice ko gremo na sprehod hodile v park in tam knjigo brale!user posted image
Hvala Pupa in Felix za priporočilo.. user posted image

Hvala res!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
21.7.2009 22:03:58   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image  a te je strah,da bo tebe seznam počakal? :DDDD

Ne ne, ni me strah. Jaz ga ne morem rihtat. Vsaj doma ne.

Vse, ki berete knjigo Znanost o vzgoji - se jo dobi v knjižnici?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (15%)

Luka (53%)

Rok (33%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!