trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Mi smo pa bili v Čatežkih tri dni in smo ful uživali ....Tiana ful uživa v vodi, še najbolj všeč pa ji je ko s celimi usti zagrize v Fredov obroč in pol je ko en kuža, drži tist obroč samo da je neki v ustih, pol je pa full fajn Nogic še nismo odkrili ... no da si že roke na kolena in potem tk frajersko zgleda, k ustom jih pa še ne nosi Drugače pa smo imeli danes cepljenje ... drugo pikico je kar pogumno prestala zdaj je pa čist gotova in sam spančka no pa smejčka se tud Mere za na seznam: 6415 g in 62 cm Čatež... ja, meni se prav toži po Čatežu mi veliko hodimo tja, ker ima firma tam eno hiško in je to najugodnejša varianta - 30 EUR/dan za hišico in še karte za bazene so vključene. Bomo šli verjetno proti koncu poletja/začetku jeseni kaj pogledat. A voda se ti je zdela dovolj čista za Tiano? Ker mene v Čatežu edino to moti, da se mi voda ne zdi ravno čista... Pa čestitke za prestano pikico! Meni je bilo super, ker je povsod topla voda .... kar se čistoče tiče, sem bila malo skeptična, je pa res, da smo jo kopali samo v enem bazenu,( tistem na sredi, ki je že bol star in je ful topla voda) kjer ni nobenih toboganov in tega in skoraj ni bilo v tistem bazenu ljudi ... Bili smo nastanjeni v hotelu Terme, ki ima tudi svoj bazen in tam se mi je zdela voda dokaj čista( tam smo bili tudi največ), ker ni nobene gužve, ker vsi hodijo na rivero, mi pa smo bili skoraj sami par Italjanov je še bilo ko smo bili pa v notranjih bazenih, smo jo pa tudi kopali samo v tem na začetku, kakšna je bila tam voda nimam pojma, vem samo da je Tiana ful uživala .... je pa notri ful smotano, ker nimajo nič prilagojeno za vozičke in smo jo mogli z vozičkom vred nest čez tiste mostičke, pa ful je bila gužva in galama, tam bo fajn, ko bo malo večja, sedaj pa še ni tam zanjo MaJaLe jaz sem za, da tako spremeniš seznam, če se ti le ljubi toliko delat, drugače pa dobra ideja pa za na seznam še naslednji pregled 22. 9. 2009
|