|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
27.6.2009 7:38:54   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Takle si je pa včeraj na izletu Minijev Elina ogledovala male "avtočke":

user posted image
user posted image user posted image

Joj, kolk jih je user posted image  Ziher so se ji dopadli. A je bla najmljašja Minijašica?

Ja ja, najmanjša in najmlajša Minijašica! Pa največja atrakcija, poleg avtov, seveda! user posted image user posted image 18 Minijev je bilo na kupu. Največ, kar sma midva bila zraven na teh srečanjih, pa 34. Tist je šele bil lep pogled, hehe!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
27.6.2009 7:47:26   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

...
Bethany, a spravite sploh voziček u Minija?user posted image

seveda! user posted image user posted image Gre sicer na knap, ampak gre. Zato pa sma izbrala kr Quinny-ja, ki ima najmanjše mere, ko je zložen (razen marel, seveda). Pa v ta avto sma spravila že "vsegaboga": omare in postlo iz Ikee, tavelik tv (je šel po mm noter, heh), pralni stroj, Elinino posteljico... pa še kaj bi se našlo. Da ne omenjam, da smo šli lani trije na smučanje z minijem, pa ni bilo glih malo prtljage, samo smučke so bile na strehi, ostalo v avtu. Tak da, ima vse kar imajo veliki avti... (tudi ceno) user posted image user posted image user posted image user posted image Mal se je treba znajdit in zorganizirat, kako noter vse pospraviti, pa gre.

Sej se nama čez kak mesec pridruži ornk velik avto, tist bo pa bolj komot glede prtljage in vsega...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
27.6.2009 8:22:30   
katja_p
Jutro babuške!

Mi2 sma pokonc, spravljene za na pot - no, Tjašaja je, js sm še v pižami, moj pa še spi.

Noč je bila super! Spanje od 20.00 do 1.30, papica in po vstajanje ob 7.30! Joj, da bi bil vsak dan tak user posted image  ... so moje želje ... Ampak zizo mi je pa skor razneslo!

Lepo se imejte dans, dan bo lep - če izključmo padavine popoldan!

Bethany: čakam na sms do popoldneva, s seznamom

Sahary: luškan tale hrošček! Pa se kljub temu, da je predelan smatra kot oldtimer?

kathy: user posted image user posted image  za izpit. Kaj pa maš? Slo al geo?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
27.6.2009 8:31:08   
Bethany

Jutro babuške!

...
Bethany: čakam na sms do popoldneva, s seznamom

...

jap, dobiš! user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
27.6.2009 8:39:46   
Bethany
Katja, lepo se mejte! Upam, da bo vreme zdržalo. Kaka ploha je napovedala... Sem pa gledala vremensko napoved, pa od srede tedna naprej obljubljajo manj dežja in več sonca. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
27.6.2009 22:55:57   
_kathy_

Slo. user posted image Kaj si ti hodla u LJ al MB?

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
27.6.2009 23:10:41   
sahary
 katja_p ja naš hrošček je oldtimer, prej smo meli ful dobrega rdečega zdaj pa tegale
hja, predelan ni bolj bi rekla da je okrancljan, usnje pa spojlerji pa to...je pa tretiran kot oldtimer, ma prav cetrifikat in še sama ne morem verjet, na leto nas stane zavarovanje (s tem certifikatom) 60 eur user posted image

Bethany res ste face s tem minijem kolk spravite noter
jaz se vedno pritožujem nad premajhnim avtom... ampak pri teh res tamalih avtočkih me najbolj skrbi varnost ...se mi zdi da je pri kakem karambolu skor direkten udar, glede na to kako malo pločevine te varuje... včeraj ko sem mogla s hroščem okol me je ravno to najbolj skrbelo, popoldan sem mela fante naročene pri frizerju, pa sem z drugim izgovorom odpovedla,pa sem jih raje peljala danes ko sem mela svojga hjuuudž avta nazaj

a se je vam menstruacija po porodu že uredila? Kaj pa tiste ki dojite, verjetno nimate redne? Jaz sem mela prvi ciklus samo 23 dni user posted image  upam da se ne misli tako nadaljevat... danes pa sem glih začela s tabletami primulat da si menzes prestavim glede na to da bomo menda v ponedeljek pa res krenli proti morju...

še prej pa morava z nežo še enkrat dat kri za crp, more bit normalen , nočejo tvegat ker pač nisem dala antibiotikov...pediater pa dela popoldan tako da zgleda da se bomo šele proti večeru nadihali morskega zraka

lej pa spet bo polnoč preden bom šla spat
bom se mogla usest pa resno pomenit sama s sabouser posted image

< Sporočilo je popravil sahary -- 27.6.2009 23:12:50 >

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
28.6.2009 7:47:22   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

...
lej pa spet bo polnoč preden bom šla spat
bom se mogla usest pa resno pomenit sama s sabouser posted image

user posted image user posted image user posted image
to je včasih najtežje, se sam sabo resno pomenit, hehe!

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
28.6.2009 8:01:14   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

...
Bethany res ste face s tem minijem kolk spravite noter
jaz se vedno pritožujem nad premajhnim avtom... ampak pri teh res tamalih avtočkih me najbolj skrbi varnost ...se mi zdi da je pri kakem karambolu skor direkten udar, glede na to kako malo pločevine te varuje... včeraj ko sem mogla s hroščem okol me je ravno to najbolj skrbelo, popoldan sem mela fante naročene pri frizerju, pa sem z drugim izgovorom odpovedla,pa sem jih raje peljala danes ko sem mela svojga hjuuudž avta nazaj

a se je vam menstruacija po porodu že uredila? Kaj pa tiste ki dojite, verjetno nimate redne? Jaz sem mela prvi ciklus samo 23 dni user posted image  upam da se ne misli tako nadaljevat... danes pa sem glih začela s tabletami primulat da si menzes prestavim glede na to da bomo menda v ponedeljek pa res krenli proti morju...
... 

Mene pa varnost pri Miniju ne skrbi, najin model ima na "kreš" testu oceno 4 od 5, tanovi modeli pa celo 5ko! Tak da...se počutim kar varno, seveda predvse pa zaradi mojga - ki je običajno voznik minija in mu 100% zaupam. user posted image Samo kaj ko ne moreš zaupat vsem ostalim na cesti... ampak to je že druga tema!

Medtem, ko v mojem starem avtu - punteku, me je pa bilo vedno strah na cesti, al sem bila sama ali z Elino, ker ni glih neki varnostno dodelan... Ja, verjamem, da v v vašem hroščeku se ne počutiš varno z otroci zraven. Tudi jaz se ne bi. Mi je pa pri takih avtih všeč to, da so nekaj posebnega. user posted image

Menstruacija (hehe, kaki različni temi hkrati obdelujem): js je še nimam, ampak sem že od tistega prvega pregleda po porodu na tabletkah. Tak da bolj kot dojenje sumim tabletke, da še ni tete M nazaj. user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
28.6.2009 8:44:09   
tinca84
Dobro jutro, najprej vas častim s kavico in posladkomuser posted image ...

user posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
28.6.2009 8:50:11   
tinca84
Menstruacija jst sem 5 tednov po porodu in sem jo že dobla, sicer ni nevem kak močna, ampak je še nisem pričakovala ker polno dojimuser posted image Je pa res da imam sedaj malo problemčkov ko dojim, mi ful odklanja in noče zagrabit bradavice.

Nik mi je danes spal od 22h-4h user posted image user posted image user posted image in nato do 7.30, joj ko bi ble vse noči take.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
28.6.2009 9:32:06   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Dobro jutro, najprej vas častim s kavico in posladkomuser posted image ...

user posted image

Oooo, super kavica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
28.6.2009 12:22:15   
sandrine
Živjo!
še ena Celjanka, ki vas večkrat prebere, zmanjka pa časa za pisatiuser posted image
Rodila se 24/7 2008, sinčka Tjana- kmalu bomo že upihnili prvo svečko, joj,joj, čist prehitr greuser posted image No, tu imam pa kar eno prošnjo- ena je enkrat nalimala slikice od takkkoooo lepe tortice žabice in če se ne motim je rekla, da jih peče njena sorodnica. Žal se ne spomnem katera je to bilauser posted image Me pa zanima, če bi se dalo naročiti kako takšno tortico za 1 RD? Bi prosla za kak kontakt...

No, drugače sem še študentka- imam še par izpitov, diplomo,...tako da sem zdaj polno zaposlena z učenjemuser posted image
Zadnjič sem mislila priti v CC, da se malo spoznamo (ker smo se že gotovo kaj srečevale na sprehodih, aja sem drugače iz Nove vasi), pa sem misla, da je zaradi vremena odpadlouser posted image Škoda, no pa drugič.

Še malo na hitro pokomentiram zadnje zadeve (a se vidi, da se mi ne da učiti?user posted image )
Menstruacija: evo, šele zdajle po 11mescih nekak ta prava (polno dojenje, zdaj pa še samo zvečer, ponoči, zjutraj).
Bethany: luškan avto in še lepša mini princeska na srečanjuuser posted image
Kathy: kapo dol za izpiteuser posted image res si pridna... jaz se pa tako težko spravim še teh zadnjih par naredituser posted image Se bom mogla po tebi zgledovat al pa če še za mene kakega narediš?user posted image
Blue eyes: vauuuuuu, jaz bi tudi tak dopust. Sem gledala slike, ko sem se najbolj učila, pa ko je blo tu tako nikakvo vreme,... v glavnem lušte na kubik!

Nč, grem zdaj za knjige... se slišimo...
papa

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
28.6.2009 14:34:56   
blue eye
evo mene,

zadnje dni sem samo izvajala ciklus: PRANJE - OBEŠANJE - ZLAGANJE - LIKANJE ........ter drugi ciklus PUCANJE - POMETANJE - POMIVANJE....skratka spravljanje stanovanja v red.

drugače mamo pa nore dni, jernej se že od torka k smo pršl domov dere ko nor, še povrhu vsega nama je zbolel, zobki so tik pred startom......dežurava izmenično in sma že čisto brez energije in spanca, ponoči se prav histerično dere tk da sma že pomisnla da je kej ornk narobe in sma šla včeraj k dežurnemu, pa jih ni blo so mogl it na intervencijo. tk da greva jutr k najini zdravnici. V glavnem jst sem čist fertik. Spim podnevi takrat ko jernej spi, ko ga ma pa moj pa pospravlam. Upam da se bo kmal uredil. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA še ritm si nazaj urejamo, ker je blo zamika v času ena ura in se kr pozna.

GH - je včeraj jedu krompir in špinačo, danes govejo juho z nudlčki in korenčkom in ni nobenih alergijskih znakov (seveda skoraj nič začinjeno in njemu prilagojeno, mi smo si pa potem dosolili in ostalo), jedla sva že tudi mlečn riž skuhan s kravjem (razredčenem) mleku not sem mu pa pretlačla malina, mu pa ni blo najbolj všeč, je blo zgleda prekislo.

Vse nove mamice - dobrodošleuser posted image user posted image user posted image user posted image  in vse najlepše za vaše user posted image user posted image user posted image  

menstruacija - je pršla po dveh mesecih, (takoj po nehanju dojenja, 1,5 meseca je rabla da se je uredila, zdj je bla pa že tretja redna na 27 dni).

bethany - super mini baby je tale vaša Elinauser posted image user posted image user posted image user posted image

nč, grem počasi na kosilo: pečene ribice in pečen mlad krompirček v pečici naše dete pa trenutno pridno spi.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
28.6.2009 14:44:50   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

hej

mi smo doma, potovanje uspelo, brez težav, smo pa mal zmatrani ker smo začeli ob 2 zjutri (spat smo šli ob 1) in prišli ob 18 uri domov. LJUBO DOMA KDOR GA IMA!. Sej je fajn it sam še lepš je pa prit domov (beri: njihove domače živalce so ŠČURKI.....GROOOOZA!, vse ostalo pa božansko, ko le tega ne bi bilo).

Srečanje ste imele, lepo. Se pa za naslednjega priporočama tudi midva pa še kako novo mamico da spoznamo.

Nč, grem razpakirat (najslabša stvar, ki te doleti ko prideš domov).

Se tipkamo in beremo jutri.

meni se zdi še slabša še pranje in potem likanje user posted image user posted image user posted image kar ne zmanka...

drugače pa lepo da ste uživali, se imeli lepo in srečno prispeli domovuser posted image

ja pa je res to najhujš, sploh pa po tako dolgem potovanju, kr ne zmanjka.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
28.6.2009 14:50:49   
urška13
ooo kako lepo, da se je tale naša tema malo razživela in imamo nekaj podmladkauser posted image sandrine dobrodošla tudi ti.

jaz po 3,5 meseca še nimam menstruacije, ampak še polno dojim, tako da upam, da je še nekaj časa ne bo.

blue eye user posted image user posted image za jerneja. upam, da ni nič hudega.

punce, ko imate mal starejše bebice, kdaj postane malo lažje? jaz sem tak utrujena, saj me spet vsak dan tak noge bolijouser posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
28.6.2009 17:42:56   
Bethany
Hojla. Pisem iz mobitela, pa da vidim, ce mi bo sploh objavilo. . . Smo na poti iz Bleda proti domu.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
28.6.2009 17:49:55   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Slo. user posted image Kaj si ti hodla u LJ al MB?

LJ. Na Filozofsko.

Menstruacija: js sm na tabletkah in je še nimam.

Sandrine: dobrodošla user posted image  Torta žabica: kontaktiraj Bethany, njena žlahta je to.

user posted image user posted image user posted image  za Jerneja

Pa še moje poročilo vikenda:
včeri smo bili v Rogaški pr tastu in tašči, ši na sprehod tam okol po hribčkih in hostah. Tjaša je 1x zaspala v nahrbtniku, da si je mal odpočila. Popoldne pa je zaspala še v vozeku, ko smo šli na kosilo. Je bla zlo pridna cel dan, kljub temu, da ni spala njene doze. Je pa ponoč jo zmanjkalo od 21.00-5.00 in pol še do 7.30.
Danes pa smo zopet šli na planinski izlet, na Šmohor. Se med potjo najedli borovnic in malin, na koči pa še malo toplega dali vase. Tamala je spala med potjo v obe smeri - po cca. 15 min. Zdle pa spi že od 16.30, moj pa tud.
V glavnem, zlo dajn vikend!

utrujenost: hja ... čist odvisno ... naša se v povprečju še vedno zbuja nekje 2x na noč. Ima pa nek ustaljen ritem nekje od 4m. Tudi dnevni ritem ima vsak dan podoben, kar se tiče spanja. So sicer kake izjeme, ker ji mi podremo urnik, a gre. Nekje pr njenih 4m sem se naučila prepoznat njene znake utrujenosti in jo pač položim spat in takrat zaspi.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
28.6.2009 17:50:45   
katja_p

Hojla. Pisem iz mobitela, pa da vidim, ce mi bo sploh objavilo. . . Smo na poti iz Bleda proti domu.

It works! user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
28.6.2009 19:00:10   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: urška13

punce, ko imate mal starejše bebice, kdaj postane malo lažje? jaz sem tak utrujena, saj me spet vsak dan tak noge bolijouser posted image

pr nas se je po tretjem mesecu malo umirilo in se mi je zdej kot da že imam vse pod kontrolo in da ima mali svoj ritem, noge so me pa tja do 4 meseca tako sv.....ko bolele, da bi si jih včasih najraj populila. Zdj je pa 5 mescev mimo in me ne boljio več, se mi je pa vse spet zrušlo. zobki, nič spanja, vsak dan drug ritem, mali živahen, začel sedet, noče več ležat, non stop se je treba ukvarjat z njim, drgač se dere ko črep. Sem misnla da sem 1. mesec utrujena, pa ni tisto nič proti temu zdaj. Verjetn je pa odvisno od vsakega posameznega otroka in mamice.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
28.6.2009 19:33:35   
urška13
ja, jaz sem tudi že mislila, da imamo vse skupaj končno malo bolj pod kontrolo pred pol meseca, ko so se krči nehali. pa noge so me vmes že nehale tako zelo boleti. sedaj pa kar naenkrat spet ful bolijo. po moje je to kronična utrujenost. no, sam da bo enkat minil.
ja, pri ta malih je pa tako ves čas nekaj, razen če imaš malčka,ki veliko spi. naš je pač prvelik radovednež, da bi veliko spančkal podneviuser posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
28.6.2009 20:39:03   
Bethany
Sandrine, a misliš tole žabico: user posted image user posted image

user posted image

Ja, od mojga moža teta dela take tortice in seveda se jo da naročit, ti pošljem na zs njen kontakt in jo kar pokličeš in se zmeniš. Če rabiš konec julija za rd, jo enkrat sredi meseca kontaktiraj, da ne bo slučajno na dopustu takrat.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
28.6.2009 20:40:51   
Bethany

It works! user posted image

ja, samo enkrat. Ko sem napisala malo krajši roman, seveda ni objavilo... user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
28.6.2009 20:52:51   
sandrine
Bethany- ta, ta jauser posted image res, je supeeeruser posted image user posted image hvala ti...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
28.6.2009 21:04:10   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: urška13
...

hmmmm... ej, js nisem nikoli imela neke strašne utrujenosti zarad Eline... Me ni tulk namatrala, kot tebe Jaša user posted image user posted image A to te noge bolijo od utrujenosti... tako trganje ob kosteh?? Uf, to je zoprna bolečina user posted image user posted image pa ko nič ne pomaga... Boga!!

Sej bo! Itak meseci tako hitro drvijo mimo, da bo naenkrat star eno leto, takrat bo pa mel že spet kake druge fore, na te, ki te pa sedaj mučijo, boš pa že ful pozabila! Ali pa se tolaži s tem, da se ti bo ziher vse obrestovalo pri tadrugem, ki bo ekstra priden in bo prvih šest mesecev kr prespal, hehe! user posted image user posted image

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.