![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 27.6.2009 7:38:54
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Takle si je pa včeraj na izletu Minijev Elina ogledovala male "avtočke": Joj, kolk jih je Ziher so se ji dopadli. A je bla najmljašja Minijašica? Ja ja, najmanjša in najmlajša Minijašica! Pa največja atrakcija, poleg avtov, seveda! 18 Minijev je bilo na kupu. Največ, kar sma midva bila zraven na teh srečanjih, pa 34. Tist je šele bil lep pogled, hehe!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 27.6.2009 7:47:26
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ ... Bethany, a spravite sploh voziček u Minija? seveda! Gre sicer na knap, ampak gre. Zato pa sma izbrala kr Quinny-ja, ki ima najmanjše mere, ko je zložen (razen marel, seveda). Pa v ta avto sma spravila že "vsegaboga": omare in postlo iz Ikee, tavelik tv (je šel po mm noter, heh), pralni stroj, Elinino posteljico... pa še kaj bi se našlo. Da ne omenjam, da smo šli lani trije na smučanje z minijem, pa ni bilo glih malo prtljage, samo smučke so bile na strehi, ostalo v avtu. Tak da, ima vse kar imajo veliki avti... (tudi ceno) Mal se je treba znajdit in zorganizirat, kako noter vse pospraviti, pa gre. Sej se nama čez kak mesec pridruži ornk velik avto, tist bo pa bolj komot glede prtljage in vsega...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 27.6.2009 8:22:30
|
|
|
|
katja_p
|
Jutro babuške! Mi2 sma pokonc, spravljene za na pot - no, Tjašaja je, js sm še v pižami, moj pa še spi. Noč je bila super! Spanje od 20.00 do 1.30, papica in po vstajanje ob 7.30! Joj, da bi bil vsak dan tak ... so moje želje ... Ampak zizo mi je pa skor razneslo! Lepo se imejte dans, dan bo lep - če izključmo padavine popoldan! Bethany: čakam na sms do popoldneva, s seznamom Sahary: luškan tale hrošček! Pa se kljub temu, da je predelan smatra kot oldtimer? kathy: za izpit. Kaj pa maš? Slo al geo?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 27.6.2009 8:31:08
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Jutro babuške! ... Bethany: čakam na sms do popoldneva, s seznamom ... jap, dobiš!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 27.6.2009 8:39:46
|
|
|
|
Bethany
|
Katja, lepo se mejte! Upam, da bo vreme zdržalo. Kaka ploha je napovedala... Sem pa gledala vremensko napoved, pa od srede tedna naprej obljubljajo manj dežja in več sonca.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 27.6.2009 22:55:57
|
|
|
|
_kathy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p kathy: za izpit. Kaj pa maš? Slo al geo? Slo. Kaj si ti hodla u LJ al MB?
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 27.6.2009 23:10:41
|
|
|
|
sahary
|
katja_p ja naš hrošček je oldtimer, prej smo meli ful dobrega rdečega zdaj pa tegale hja, predelan ni bolj bi rekla da je okrancljan, usnje pa spojlerji pa to...je pa tretiran kot oldtimer, ma prav cetrifikat in še sama ne morem verjet, na leto nas stane zavarovanje (s tem certifikatom) 60 eur Bethany res ste face s tem minijem kolk spravite noter jaz se vedno pritožujem nad premajhnim avtom... ampak pri teh res tamalih avtočkih me najbolj skrbi varnost ...se mi zdi da je pri kakem karambolu skor direkten udar, glede na to kako malo pločevine te varuje... včeraj ko sem mogla s hroščem okol me je ravno to najbolj skrbelo, popoldan sem mela fante naročene pri frizerju, pa sem z drugim izgovorom odpovedla,pa sem jih raje peljala danes ko sem mela svojga hjuuudž avta nazaj a se je vam menstruacija po porodu že uredila? Kaj pa tiste ki dojite, verjetno nimate redne? Jaz sem mela prvi ciklus samo 23 dni upam da se ne misli tako nadaljevat... danes pa sem glih začela s tabletami primulat da si menzes prestavim glede na to da bomo menda v ponedeljek pa res krenli proti morju... še prej pa morava z nežo še enkrat dat kri za crp, more bit normalen , nočejo tvegat ker pač nisem dala antibiotikov...pediater pa dela popoldan tako da zgleda da se bomo šele proti večeru nadihali morskega zraka lej pa spet bo polnoč preden bom šla spat bom se mogla usest pa resno pomenit sama s sabo
< Sporočilo je popravil sahary -- 27.6.2009 23:12:50 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 7:47:22
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary ... lej pa spet bo polnoč preden bom šla spat bom se mogla usest pa resno pomenit sama s sabo to je včasih najtežje, se sam sabo resno pomenit, hehe!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 8:01:14
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary ... Bethany res ste face s tem minijem kolk spravite noter jaz se vedno pritožujem nad premajhnim avtom... ampak pri teh res tamalih avtočkih me najbolj skrbi varnost ...se mi zdi da je pri kakem karambolu skor direkten udar, glede na to kako malo pločevine te varuje... včeraj ko sem mogla s hroščem okol me je ravno to najbolj skrbelo, popoldan sem mela fante naročene pri frizerju, pa sem z drugim izgovorom odpovedla,pa sem jih raje peljala danes ko sem mela svojga hjuuudž avta nazaj a se je vam menstruacija po porodu že uredila? Kaj pa tiste ki dojite, verjetno nimate redne? Jaz sem mela prvi ciklus samo 23 dni upam da se ne misli tako nadaljevat... danes pa sem glih začela s tabletami primulat da si menzes prestavim glede na to da bomo menda v ponedeljek pa res krenli proti morju... ... Mene pa varnost pri Miniju ne skrbi, najin model ima na "kreš" testu oceno 4 od 5, tanovi modeli pa celo 5ko! Tak da...se počutim kar varno, seveda predvse pa zaradi mojga - ki je običajno voznik minija in mu 100% zaupam. Samo kaj ko ne moreš zaupat vsem ostalim na cesti... ampak to je že druga tema! Medtem, ko v mojem starem avtu - punteku, me je pa bilo vedno strah na cesti, al sem bila sama ali z Elino, ker ni glih neki varnostno dodelan... Ja, verjamem, da v v vašem hroščeku se ne počutiš varno z otroci zraven. Tudi jaz se ne bi. Mi je pa pri takih avtih všeč to, da so nekaj posebnega. Menstruacija (hehe, kaki različni temi hkrati obdelujem): js je še nimam, ampak sem že od tistega prvega pregleda po porodu na tabletkah. Tak da bolj kot dojenje sumim tabletke, da še ni tete M nazaj.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 8:44:09
|
|
|
|
tinca84
|
Dobro jutro, najprej vas častim s kavico in posladkom ...
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 8:50:11
|
|
|
|
tinca84
|
Menstruacija jst sem 5 tednov po porodu in sem jo že dobla, sicer ni nevem kak močna, ampak je še nisem pričakovala ker polno dojim Je pa res da imam sedaj malo problemčkov ko dojim, mi ful odklanja in noče zagrabit bradavice. Nik mi je danes spal od 22h-4h in nato do 7.30, joj ko bi ble vse noči take.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 9:32:06
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84 Dobro jutro, najprej vas častim s kavico in posladkom ... Oooo, super kavica!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 12:22:15
|
|
|
|
sandrine
|
Živjo! še ena Celjanka, ki vas večkrat prebere, zmanjka pa časa za pisati Rodila se 24/7 2008, sinčka Tjana- kmalu bomo že upihnili prvo svečko, joj,joj, čist prehitr gre No, tu imam pa kar eno prošnjo- ena je enkrat nalimala slikice od takkkoooo lepe tortice žabice in če se ne motim je rekla, da jih peče njena sorodnica. Žal se ne spomnem katera je to bila Me pa zanima, če bi se dalo naročiti kako takšno tortico za 1 RD? Bi prosla za kak kontakt... No, drugače sem še študentka- imam še par izpitov, diplomo,...tako da sem zdaj polno zaposlena z učenjem Zadnjič sem mislila priti v CC, da se malo spoznamo (ker smo se že gotovo kaj srečevale na sprehodih, aja sem drugače iz Nove vasi), pa sem misla, da je zaradi vremena odpadlo Škoda, no pa drugič. Še malo na hitro pokomentiram zadnje zadeve (a se vidi, da se mi ne da učiti? ) Menstruacija: evo, šele zdajle po 11mescih nekak ta prava (polno dojenje, zdaj pa še samo zvečer, ponoči, zjutraj). Bethany: luškan avto in še lepša mini princeska na srečanju Kathy: kapo dol za izpite res si pridna... jaz se pa tako težko spravim še teh zadnjih par naredit Se bom mogla po tebi zgledovat al pa če še za mene kakega narediš? Blue eyes: vauuuuuu, jaz bi tudi tak dopust. Sem gledala slike, ko sem se najbolj učila, pa ko je blo tu tako nikakvo vreme,... v glavnem lušte na kubik! Nč, grem zdaj za knjige... se slišimo... papa
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 14:34:56
|
|
|
|
blue eye
|
evo mene, zadnje dni sem samo izvajala ciklus: PRANJE - OBEŠANJE - ZLAGANJE - LIKANJE ........ter drugi ciklus PUCANJE - POMETANJE - POMIVANJE....skratka spravljanje stanovanja v red. drugače mamo pa nore dni, jernej se že od torka k smo pršl domov dere ko nor, še povrhu vsega nama je zbolel, zobki so tik pred startom......dežurava izmenično in sma že čisto brez energije in spanca, ponoči se prav histerično dere tk da sma že pomisnla da je kej ornk narobe in sma šla včeraj k dežurnemu, pa jih ni blo so mogl it na intervencijo. tk da greva jutr k najini zdravnici. V glavnem jst sem čist fertik. Spim podnevi takrat ko jernej spi, ko ga ma pa moj pa pospravlam. Upam da se bo kmal uredil. PA še ritm si nazaj urejamo, ker je blo zamika v času ena ura in se kr pozna. GH - je včeraj jedu krompir in špinačo, danes govejo juho z nudlčki in korenčkom in ni nobenih alergijskih znakov (seveda skoraj nič začinjeno in njemu prilagojeno, mi smo si pa potem dosolili in ostalo), jedla sva že tudi mlečn riž skuhan s kravjem (razredčenem) mleku not sem mu pa pretlačla malina, mu pa ni blo najbolj všeč, je blo zgleda prekislo. Vse nove mamice - dobrodošle in vse najlepše za vaše menstruacija - je pršla po dveh mesecih, (takoj po nehanju dojenja, 1,5 meseca je rabla da se je uredila, zdj je bla pa že tretja redna na 27 dni). bethany - super mini baby je tale vaša Elina nč, grem počasi na kosilo: pečene ribice in pečen mlad krompirček v pečici naše dete pa trenutno pridno spi.
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 14:44:50
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: blue eye hej mi smo doma, potovanje uspelo, brez težav, smo pa mal zmatrani ker smo začeli ob 2 zjutri (spat smo šli ob 1) in prišli ob 18 uri domov. LJUBO DOMA KDOR GA IMA!. Sej je fajn it sam še lepš je pa prit domov (beri: njihove domače živalce so ŠČURKI.....GROOOOZA!, vse ostalo pa božansko, ko le tega ne bi bilo). Srečanje ste imele, lepo. Se pa za naslednjega priporočama tudi midva pa še kako novo mamico da spoznamo. Nč, grem razpakirat (najslabša stvar, ki te doleti ko prideš domov). Se tipkamo in beremo jutri. meni se zdi še slabša še pranje in potem likanje kar ne zmanka... drugače pa lepo da ste uživali, se imeli lepo in srečno prispeli domov ja pa je res to najhujš, sploh pa po tako dolgem potovanju, kr ne zmanjka.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 14:50:49
|
|
|
|
urška13
|
ooo kako lepo, da se je tale naša tema malo razživela in imamo nekaj podmladka sandrine dobrodošla tudi ti. jaz po 3,5 meseca še nimam menstruacije, ampak še polno dojim, tako da upam, da je še nekaj časa ne bo. blue eye za jerneja. upam, da ni nič hudega. punce, ko imate mal starejše bebice, kdaj postane malo lažje? jaz sem tak utrujena, saj me spet vsak dan tak noge bolijo
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 17:42:56
|
|
|
|
Bethany
|
Hojla. Pisem iz mobitela, pa da vidim, ce mi bo sploh objavilo. . . Smo na poti iz Bleda proti domu.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 17:49:55
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ IZVIRNO SPOROČILO: katja_p kathy: za izpit. Kaj pa maš? Slo al geo? Slo. Kaj si ti hodla u LJ al MB? LJ. Na Filozofsko. Menstruacija: js sm na tabletkah in je še nimam. Sandrine: dobrodošla Torta žabica: kontaktiraj Bethany, njena žlahta je to. za Jerneja Pa še moje poročilo vikenda: včeri smo bili v Rogaški pr tastu in tašči, ši na sprehod tam okol po hribčkih in hostah. Tjaša je 1x zaspala v nahrbtniku, da si je mal odpočila. Popoldne pa je zaspala še v vozeku, ko smo šli na kosilo. Je bla zlo pridna cel dan, kljub temu, da ni spala njene doze. Je pa ponoč jo zmanjkalo od 21.00-5.00 in pol še do 7.30. Danes pa smo zopet šli na planinski izlet, na Šmohor. Se med potjo najedli borovnic in malin, na koči pa še malo toplega dali vase. Tamala je spala med potjo v obe smeri - po cca. 15 min. Zdle pa spi že od 16.30, moj pa tud. V glavnem, zlo dajn vikend! utrujenost: hja ... čist odvisno ... naša se v povprečju še vedno zbuja nekje 2x na noč. Ima pa nek ustaljen ritem nekje od 4m. Tudi dnevni ritem ima vsak dan podoben, kar se tiče spanja. So sicer kake izjeme, ker ji mi podremo urnik, a gre. Nekje pr njenih 4m sem se naučila prepoznat njene znake utrujenosti in jo pač položim spat in takrat zaspi.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 17:50:45
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Hojla. Pisem iz mobitela, pa da vidim, ce mi bo sploh objavilo. . . Smo na poti iz Bleda proti domu. It works!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 19:00:10
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 punce, ko imate mal starejše bebice, kdaj postane malo lažje? jaz sem tak utrujena, saj me spet vsak dan tak noge bolijo pr nas se je po tretjem mesecu malo umirilo in se mi je zdej kot da že imam vse pod kontrolo in da ima mali svoj ritem, noge so me pa tja do 4 meseca tako sv.....ko bolele, da bi si jih včasih najraj populila. Zdj je pa 5 mescev mimo in me ne boljio več, se mi je pa vse spet zrušlo. zobki, nič spanja, vsak dan drug ritem, mali živahen, začel sedet, noče več ležat, non stop se je treba ukvarjat z njim, drgač se dere ko črep. Sem misnla da sem 1. mesec utrujena, pa ni tisto nič proti temu zdaj. Verjetn je pa odvisno od vsakega posameznega otroka in mamice.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 19:33:35
|
|
|
|
urška13
|
ja, jaz sem tudi že mislila, da imamo vse skupaj končno malo bolj pod kontrolo pred pol meseca, ko so se krči nehali. pa noge so me vmes že nehale tako zelo boleti. sedaj pa kar naenkrat spet ful bolijo. po moje je to kronična utrujenost. no, sam da bo enkat minil. ja, pri ta malih je pa tako ves čas nekaj, razen če imaš malčka,ki veliko spi. naš je pač prvelik radovednež, da bi veliko spančkal podnevi
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 20:39:03
|
|
|
|
Bethany
|
Sandrine, a misliš tole žabico: Ja, od mojga moža teta dela take tortice in seveda se jo da naročit, ti pošljem na zs njen kontakt in jo kar pokličeš in se zmeniš. Če rabiš konec julija za rd, jo enkrat sredi meseca kontaktiraj, da ne bo slučajno na dopustu takrat.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 20:40:51
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Hojla. Pisem iz mobitela, pa da vidim, ce mi bo sploh objavilo. . . Smo na poti iz Bleda proti domu. It works! ja, samo enkrat. Ko sem napisala malo krajši roman, seveda ni objavilo...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 20:52:51
|
|
|
|
sandrine
|
Bethany- ta, ta ja res, je supeeer hvala ti...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.6.2009 21:04:10
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 ... punce, ko imate mal starejše bebice, kdaj postane malo lažje? jaz sem tak utrujena, saj me spet vsak dan tak noge bolijo hmmmm... ej, js nisem nikoli imela neke strašne utrujenosti zarad Eline... Me ni tulk namatrala, kot tebe Jaša A to te noge bolijo od utrujenosti... tako trganje ob kosteh?? Uf, to je zoprna bolečina pa ko nič ne pomaga... Boga!! Sej bo! Itak meseci tako hitro drvijo mimo, da bo naenkrat star eno leto, takrat bo pa mel že spet kake druge fore, na te, ki te pa sedaj mučijo, boš pa že ful pozabila! Ali pa se tolaži s tem, da se ti bo ziher vse obrestovalo pri tadrugem, ki bo ekstra priden in bo prvih šest mesecev kr prespal, hehe!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.