Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.6.2009 8:52:50
|
|
|
|
murkica
|
Se*-še ena bejba!!!! Ful dobro :) Živa za slikice in uspešno opravljen pregled. Kliki Vsem pozdravčke šibam na sprehod s kužiko, potem pa upam, da mi bo čas dopuščal da se še kaj javim.
< Sporočilo je popravil murkica -- 25.6.2009 8:53:08 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.6.2009 10:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
dan bejbe! evo mene včeri sem preživela r.Softiča in morm rečt da je bil ful vredu zgledal je pa tko k en medvedek take kravžljčke je mel in mi je dal injekcijo da nisem nč čutila k mi je ful vrtal pa pol še neki modrostnega popravljal sam pol k je pa injekcija popustila je bila pa kriza,v avtu sm skor skup padla zaotečena bila tok k da bi bila z Tysonom v ringu ma ni da ni dans sm pa že mal bolj sam štos je da ne vem al mi je že mal vode odteklo bom vidla kako bo čez dan k lahk da se je sam na mehur usedla tko da bomo videl nč lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.6.2009 11:00:04
|
|
|
|
murkica
|
Larilu ti kr noge skupi drž, ne sme še prijokat na svet... Ma še skor 3 mesece časa, tko da naj še kar lepo počaka :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.6.2009 19:14:48
|
|
|
|
~Biba~
|
Se za deklino...to bo ata tiral fante okrog bajte larilu upam, da ni voda...je mal hitro drugače za vodo Kliki ne vem kaj ti naj povem, saj še zase ne vem od kod se grem ta krog vedno in vedno znova živažava bravisimo za lepe slikce. spps piflarka vse ostale
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.6.2009 20:06:18
|
|
|
|
ledenka
|
se* končno spet ena pupa, da bojo meli naši fantje nevesto
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.6.2009 20:15:42
|
|
|
|
ledenka
|
parim sem poslala še link do albuma, upam, da bo delovalo... tiste, ki me imate na FBju, slikce so enake ali podobne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 9:49:02
|
|
|
|
ledenka
|
jutro kje ste, čvekice?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 10:50:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ Se za deklino...to bo ata tiral fante okrog bajte larilu upam, da ni voda...je mal hitro drugače za vodo Kliki ne vem kaj ti naj povem, saj še zase ne vem od kod se grem ta krog vedno in vedno znova živažava bravisimo za lepe slikce. spps piflarka vse ostale piflarka bom mogla bit, da še maturo najprej naredim,haha
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 11:53:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Odgovooor je..... ...takšen se mi je zdelo da bo pupa ,ker imaš čist drgačen buši kot sem ga imela jaz
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 12:35:04
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! evo mene na raportu mam dans tamavčija doma in zato nimam kej dost cajta,tist včer k mi je pa voda šla vn ja se je pa bejba prečno dala in vmes pritisnila na mehur in hopla tko da se je iz riti prestavila prečno madona iz enga položaja v druzga in spet bom mela to srečo da bom v zadnjih minutah pred porodom vedela kako bo al bo CR al ji bo kapnilo na misel da se bo na bučko postavila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 19:40:42
|
|
|
|
ledenka
|
čveke neki za poletni večer... kdaj bom to lahko pila...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 20:08:32
|
|
|
|
Serendipity
|
Pa še tukaj o naši Lučki: Mamina sreča in očkov ponos prijokala na svet sem brez zobkov in bosa. Velika sem 50 cm in težka 2790 g. Svoj prve pozdravčke ti pošiljam NEŽA. ČESTITKE DRUŽINICI!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 20:16:40
|
|
|
|
Serendipity
|
Pa, če me spomin ne vara še en mini mesič - za mojo mašiko - PUNCA - UŽIVAJ JUTRI STO NA URO! Z mislimi bom s tabo in naj bo res prelepo vreme, prelepa nevesta itaq bo in naj vajina ljubezen cveti v takem žaru za vedno!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 20:41:52
|
|
|
|
Kliki
|
No pa se še jast na raport javljam. Mojega dragega ni doma jast pa somo kofetkam. Včeraj sem bila pa tako boga me je želodec bolel da se mi ni dalo nič pokukat sem gor. Ravno sem prišla iz obiska pri kolegici ki ima sedem mesecov starega fantka sem še čist raznežena mali je taka faca da dol padeš. Tečka se je normalizirala in se bo tudi kmalu poslovila potem pa v nov boj. Kako ste pa ve kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 20:49:39
|
|
|
|
Kliki
|
Vse borke dajte mi nekaj pomagat. Po laparo sem imela normalno cikel na 28dni. V letošnjem letu pa se mi dogaja že nekaj mesecov da je moj cikel dolg 28 dni naslednji pa potem 32dni, sledi mu spet 28 dni in potem spet 32dni. Zdaj pa me zanima če se še kateri to dogaja?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 21:28:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pa še tukaj o naši Lučki: Mamina sreča in očkov ponos prijokala na svet sem brez zobkov in bosa. Velika sem 50 cm in težka 2790 g. Svoj prve pozdravčke ti pošiljam NEŽA. ČESTITKE DRUŽINICI! uuuuuuuuuuu še ena pupa za mojega fanta čestitke Lučki in g. Lučkotu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 21:29:19
|
|
|
|
ledenka
|
joj, Fargica se poroči
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 21:32:08
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Vse borke dajte mi nekaj pomagat. Po laparo sem imela normalno cikel na 28dni. V letošnjem letu pa se mi dogaja že nekaj mesecov da je moj cikel dolg 28 dni naslednji pa potem 32dni, sledi mu spet 28 dni in potem spet 32dni. Zdaj pa me zanima če se še kateri to dogaja? to je pa zanimivo a imaš mogoče kak PCO ali kaj takega? no, sicer so bili moji cikli tudi precej nihajoči, pa je pri meni vse ok...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 21:48:48
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pa še tukaj o naši Lučki: Mamina sreča in očkov ponos prijokala na svet sem brez zobkov in bosa. Velika sem 50 cm in težka 2790 g. Svoj prve pozdravčke ti pošiljam NEŽA. ČESTITKE DRUŽINICI!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 21:50:35
|
|
|
|
sonček33
|
LUČKA, ja čestitke za Nežiko. Čudovito ime sta izbrala. naj bo punčki pot posuta z rožicami. Rada jo imejta in čuvajta jo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 21:52:07
|
|
|
|
sonček33
|
Fargi imejta se rada. Jutri bo čudovit dan.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 21:58:00
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Vse borke dajte mi nekaj pomagat. Po laparo sem imela normalno cikel na 28dni. V letošnjem letu pa se mi dogaja že nekaj mesecov da je moj cikel dolg 28 dni naslednji pa potem 32dni, sledi mu spet 28 dni in potem spet 32dni. Zdaj pa me zanima če se še kateri to dogaja? kliki, rada bi ti pomagala, a nimam pojma. takih in podobnih težav nisem mela. cikle sem mela od 24-30dni. nikoli točno. tam nekje na 26, odmiki so pa bili.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.6.2009 22:35:56
|
|
|
|
miska73
|
Lučkec moj, čestitke, čestitke, čestitke. Uživajte, radi se mejte. Skratka Maši se pridružujem lepim željam za jutrišnji dan. Ajsi kolk mam jst tebe rada.... mohito ... njama, njama... Seki hvala za posredovanje novičke. Pa si le dosti prej prišla do compa kot jst.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.6.2009 7:34:09
|
|
|
|
miklarom
|
Fergi - čestitke ob današnjem najlepšem dogodku, in naj vama bo vajino življenje in sreča z rožicami postlana.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......