Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 12:29:05
|
|
|
|
NATAŠA35
|
moj je tudi včeraj rekel, da se obnašam, ko da sem tik pred porodom, ko sem skakala sem ter tja in gledala, kaj za vraga imajo v trgovini....pa itak, da bom vse nakupila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 14:24:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquica je imela včeraj laparo. Oba jajcevoda sta žal neprehodna in je to vzrok, da jima še ni ratalo. Verjetno gre že danes domov in vas vse lepo pozdravlja. Aqui draga držimo pestke, da bo sedaj ata Reško naredil vajin mali čudež . Upam, da boš že danes doma in hitro okrevaš Lubice lep dan vsem se podpišem in aqui drži se ,zdaj bo šlo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 14:24:29
|
|
|
|
sonček85
|
murkica:čestitke za in res ji bo lepo ime-Lana
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 14:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Se* kako lahk pr pasjem dihanju zatrokiraš?jaz sm pa glih pri vsem drugem sam tle ne,pa še babica je vmes rekla no zdej pa dihi k zadihan pes uff nč lažje uff softič ej veš me je kr mal strah k pojma nimam kakšen je,pa sestra je tud vsa neki našpičena tko da zgleda glih ne štekata dobr tko da se bom jutr tresla k šiba na vod čeprav se zobarjev ne bojim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 14:31:23
|
|
|
|
NATAŠA35
|
larilu kar takoj popravljat zobe, meni so vse tri nosečnosti vzele skoraj vse zobe, pa nisem še toliko stara...se nnič ne da pomagat, kar pokajo eden za drugim, čeprav pijem vitaminske tabletke, pa tudi med nosečnostjo...dokler imaš malo za popravit še gre, če pa kar veliko potem je pa hudo...jaz se ne sekiram preveč, si bom pa implatante vsadila, če bo mogoče....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 14:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ma štos je da ta k me zdej boli je čist mal plombe vn padel,ta druga dva mam pa odprta in sta mi zdravila vn padla pa se zobarca takrat ni sekirala tko da se tud jaz nisem potem obremenjevala,sam ne vem če bo ta zobar tud na to tko gledu ma sm mislna da bom lahk počakala sam preveč boli ****t ga
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 16:22:09
|
|
|
|
ledenka
|
aqui vsaj veš razlog. naj ti že 1. ivf prinese larilu, ti pa nimaš sreče nataša, kaj pa če bo še 4. fant? murki za pupo! se*, kaki mini buši lep, lep! beyba, mali Eli vse najboljše! žiži, tudi tebi lep dan dajmo kaj sončka zacoprat, sončici, vidve se skrivata eh, spet dojim...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 16:49:53
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Nonči - jap! Tan tan. Mah, meni samo ide na jetra, ka za tisto mlakužo moren plačate parkirnino - či bi še nekša solidarnostna cejna bar bijla (ala 1 €) no, no. saj ni tak hudo. moreš iti z mano, pa do ti mir dali.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 16:52:19
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity No - tole je pa naš 32. teden (če man majčko gor se skoraj nič ne vidi - pa sem se ''vam'' raje slekla) Se*, buši? skoro ga nič ni! te do ti pa pravli kak meni, ge ste pa tou velko dejte nosili? mogoče bo pa akcija zdaj zadnja dva mesca. skoro te že šišan.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 16:56:35
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica No poročilo od nas... baje bomo imeli eno luštno punčko. Vse kar vidijo na UZ-ju je super samo nekako mi je datum postavil 30.10. tako, da naj bi bilo kakšen dan prej!!! Mami in oči sta čist v 7. nebesih jeee!!! ti boš mela 30.10 deklico, jaz pa baje tudi 30.10 dečka. kaj pa če bo ravno obratno?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 17:02:50
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity No - tole je pa naš 32. teden (če man majčko gor se skoraj nič ne vidi - pa sem se ''vam'' raje slekla) iiiiiiiiiii kak lep trebušček .....pa res ga skoraj nič ni za 32. teden ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 17:04:54
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: murkica No poročilo od nas... baje bomo imeli eno luštno punčko. Vse kar vidijo na UZ-ju je super samo nekako mi je datum postavil 30.10. tako, da naj bi bilo kakšen dan prej!!! Mami in oči sta čist v 7. nebesih jeee!!! ti boš mela 30.10 deklico, jaz pa baje tudi 30.10 dečka. kaj pa če bo ravno obratno? Super murkica in Nončika bosta imele en lep par
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 17:05:40
|
|
|
|
Nončika
|
očitno se pogovarjam sama s sabo. larilu, samo zobobola ne omenjaj. celo nosečnost me mantra modrosti zob, danes pa me je tak vsekalo, da sem skoraj... aqui, ata bo rešil vse in boš kmalu vesela nosečka. murki, lepo ime sta zbrala. res! moj je tudi pri hčerki non stop upala na fanta, ampak, ko jo je pa zagledal se je takoj zaljubil vanjo in pozabil nato, da le zakaj ni fantek. zdaj pa je rekel, da mu je totalno vseeno. ko sem mu rekla, da bi naj baje meli fantka, je samo izjavil, da bo verjel, ko bo dete privekalo na svet in da bo zdravo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 17:13:58
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquica je imela včeraj laparo. Oba jajcevoda sta žal neprehodna in je to vzrok, da jima še ni ratalo. Verjetno gre že danes domov in vas vse lepo pozdravlja. Aqui draga držimo pestke, da bo sedaj ata Reško naredil vajin mali čudež . Upam, da boš že danes doma in hitro okrevaš Lubice lep dan vsem se podpišem in aqui drži se ,zdaj bo šlo aqui čimprej okrevaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 18:11:44
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquica je imela včeraj laparo. Oba jajcevoda sta žal neprehodna in je to vzrok, da jima še ni ratalo. Verjetno gre že danes domov in vas vse lepo pozdravlja. Aqui draga držimo pestke, da bo sedaj ata Reško naredil vajin mali čudež . Upam, da boš že danes doma in hitro okrevaš Lubice lep dan vsem se podpišem in aqui drži se ,zdaj bo šlo Aqui lubika Upam, da boš čimprej prišla k sebi. Pa že vnaprej držim pestke, da z atom ustvarite mali čudež
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 18:12:52
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: murkica No poročilo od nas... baje bomo imeli eno luštno punčko. Vse kar vidijo na UZ-ju je super samo nekako mi je datum postavil 30.10. tako, da naj bi bilo kakšen dan prej!!! Mami in oči sta čist v 7. nebesih jeee!!! ti boš mela 30.10 deklico, jaz pa baje tudi 30.10 dečka. kaj pa če bo ravno obratno? Super murkica in Nončika bosta imele en lep par Bravo pupike
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 22:43:44
|
|
|
|
Kliki
|
Sporočam da je moja M kljub zamudi prišla ravnokar. Gremo dalje in upam na boljše čase.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 23:13:17
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquica je imela včeraj laparo. Oba jajcevoda sta žal neprehodna in je to vzrok, da jima še ni ratalo. Verjetno gre že danes domov in vas vse lepo pozdravlja. Aqui draga držimo pestke, da bo sedaj ata Reško naredil vajin mali čudež . Upam, da boš že danes doma in hitro okrevaš Lubice lep dan vsem se podpišem in aqui drži se ,zdaj bo šlo Aqui lubika Upam, da boš čimprej prišla k sebi. Pa že vnaprej držim pestke, da z atom ustvarite mali čudež se podpišem pod vse tole. Draga aqui držimo pesti, da vama uspe. murki za pupo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 23:35:17
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa...ver ar ju? Pa špelika, pa erin, pa sunšajn33;85,pa benika, polaris, luna,....hajmo dečve....ste vse že na morju? tukaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 23:40:32
|
|
|
|
polaris
|
Se*
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.6.2009 23:46:58
|
|
|
|
polaris
|
Vsem klepetuljam, borkam, nosečkam, mamicam in še posebej našim malim sončkom pa nočka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 7:32:34
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro na ta deževen dan. Tale teden je pa zame krut. Imam nizek pritisk in sem te dni čist v podnu. Upam, da se bo kej kmal sonček naredu. Aqua, boš videla, bo Reš vse porihtal da bo vse tko kot mora bit. Je pa fino, da zdaj vsaj veš razlog. Murki super za . Ime je pa sploh super duper. Moja nečakinja je tud Lana. Se* imaš res luškan trebušček, pa že v 32. tednu si. Beyba čestitke tvoji prinčipesi za 1. rojstni da. Je pa res prava princeska. Ledenka a se je mož že kaj vnesel? Upam, da se je. Pozdrav tudi vsem ostalim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 8:07:15
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ledenka, ja spola pač ne morem izbirat ne...samo upam, da me tud v 4-to ne preseneti pištolca, bom razočarana priznam, ampak vseeno bo naš ljubljenček, kako vsi trije, še posebno pa zadnji vem, pa če bo pupa, bo pa fante čisto okol prsta vrtela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 11:26:00
|
|
|
|
ledenka
|
dodala sem par slikc v album, upam, da jih vse vidite če ne, mi javite! razmišljam, kaj bi danes počela... malce lena sem, da bi šla na sprehod, ampak bo kar treba. pa tako zoprno zgleda zunaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 12:18:29
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dodala sem par slikc v album, upam, da jih vse vidite če ne, mi javite! razmišljam, kaj bi danes počela... malce lena sem, da bi šla na sprehod, ampak bo kar treba. pa tako zoprno zgleda zunaj No jaz jih ne vidim
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......