Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 12:13:53
|
|
|
|
Nončika
|
kliki, ti samo uživaj in bo detece kaj hitro tu. jazzzika, še malo, še malo. larilu, torta? jaz bom tudi malo morala lukat in iskat po netu. še malo pa bo naša pikica dopolnila 4l. joj, kdaj je čas odšibal mimo nas? prinas pa ružijo in pa vrtajo z 100km/h. naj samo delajo. hura! Se* sem nardila malo halabuke in evoga že nan delajo centralno. ti si še na bolniškon? kak si dobila papire z komisije? je man napisano gibanje okrog hiše oz. stanovanja. mirovanje mi ne piše.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 12:42:34
|
|
|
|
~Biba~
|
toliko da se javim na raport..kaj naj povem čez vikend so naju s sestro gostili moji starši...smo se cartali z nečakinjo (v bistvu sem jo jaz "ugrabila" za 2 dni ), klepetali pozno v noč, roštiljali, spali sva v svojih starih sobah...spet sem prebudila otroka v sebi vreme pa je primerno mojemu počutju
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 18:51:21
|
|
|
|
ledenka
|
alo, borke ker sem spet na enoročnem, vam želim lep večer
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.6.2009 20:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jst nevem kje se vse borke potepate? Jazzzi že dihaš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 9:52:48
|
|
|
|
ledenka
|
da vas malo zbudim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 9:57:39
|
|
|
|
~Biba~
|
jutro živa in hvala za kavico ledenka kje pa ste ostale?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 9:59:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa ste ostale? user posted image Jst se tudi to sprašujem....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 10:02:06
|
|
|
|
ledenka
|
midva imava en kup načrtov za danes upam, da nama bo uspelo it pozdravit eno faaaajn teto pa v BC greva malo zapravit bone, ki jih je M dobil, da mu kupimo zadeve za na morje. potem ma pa še mami brazilsko, da malo razredčimo goščavo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 10:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
waaaaaw Bravo mami Jst bi morala pa na CSD papirje odnest ampak nisem ziher kaj naj nardim... Sem ostala brez nadomestila in če hočem prejemat polno porodniško se moram zaposlit. Sej me bo verjetno svakinja zaposlila, tko da bom na dan nastopa porodniške zaposlena, ampak ker je na vlogo treba napisat delodajalca, nisem ziher če naj že kar napišem ali še počakam, da se stvari realizirajo... Pa itak bi mogla še do pošte, ipd. pa se bojim, da bom ven prišla in zašvicala ko konj, pol se mi pa nič več ne bo dalo Kje ste čvekice vse??? Larilu, Nončika, Jazzzi, Aqui, Pikici obe, Sončka oba,Se*, Nataška, Kliki, Žižika, Erin, spps, Beyba, Mišika, Mikla,..... PUPEEEE?????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 10:33:37
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce, hvala ker mislite name in dihate z mano...samo jaz sem še vedno tu!!! Ne grem še....pa karta mi še manjka Punce, veste kaka babnica je naša Žiži, mene je skor kap!!! Lepotička Ajsi kdaj grešna morje? Punce, borke moje, jaz vam povem da ta mesec bo vaš...imajo semenkoti in jajčki take lepe vremenske pogoje za . Tako da veselo na delo!!!!!! Živika..kako si mi ti? Je kaj novega? Bibika....super za vikend. Prav je da daš mal na off.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 10:35:09
|
|
|
|
miklarom
|
Živa25 - evo mene tudi tukaj. sem malo pospravljala po stanovanju, zdaj pa se malo spočijem Ledenka - ooo, hvala za današnjo tako dobro kavico, je pasala
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 10:46:31
|
|
|
|
Kliki
|
Evo mene sem popoldne v službi pa ni kaj dosti časa za javljanje. Moja tečak je odšla in gremo veselo v nov boj. Moj dragi sicer danes spet poslovno odhaja na morje ampak do O se pa ravno vrne. Jutri bom pa šla malo k njemu na morje da malo klimo zamenjam. V četrtek pa spet veselo na delo. Kako ste pa ve?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 10:47:43
|
|
|
|
miklarom
|
JAZZZ - lepo da is še z nami, saj karta za v P je oa že na poti , tak da se kar počasi pripravi . Praviš da je naša Žiži prava lepotička, ja to pa je lepo slišat
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 11:06:34
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, zdajle greva na obisk k žiži in po voucher, v petek pa na morje mojega sva pa danes odpravila, se je šel mal odpočit bogi revež, ko ponoč vstaja in hrani tamalega... NOT
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 11:11:02
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce, veste kaka babnica je naša Žiži, mene je skor kap!!! Lepotička Vemo, vemo. Fejst tko in drugač. Žižek, lubčka. Jazzzi lepo da si še z nami Lunči karta se nuca. Živči jst sem tuki... sam bolj lena za čvekanje. Ajsi Maks je pa super. Kjut pa taka polna lička. Drgač pa če še kera ni vidla... sem svojo bušo včeraj v album nalimala. A ima kera kej novičk od Aque? Pa s Špelko ima kera kej kontaktov?
< Sporočilo je popravil miska73 -- 30.6.2009 11:13:25 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 11:13:23
|
|
|
|
sonček85
|
hejla! Živči tle sem,sedaj sem maloi bolj malo na rr ,pa še to ko pridem sem bolj na naši temi,k sem raje z mali,saj boš videla kako bo ko boš rodila. Ne pa mislit da sem pozabila na vas.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 11:20:03
|
|
|
|
jazzz27
|
Madona, vse veste kok je fejst...ma da se enkrat dobimo, sedaj pa brez zaj*!! Ajsi kam greste na morje? Ali greste spet v Toscano? Ja tvoj je pa mučenik, nimaš kaj, saj bo bolje....mogoče nekega dne mu bo še žal, da je zamujal stvari, ki se ne vrnejo . Ampak glavo gor, morje spremeni vse....boš videla, da bodo batarije polne... mikla...ja karto, počasi prihaja . Tud ve ji ne uidete super duper podgani....povej kako smo? A trebušček že konkretno napreduje kaj? Včer sem pa en glaž piva
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 11:23:15
|
|
|
|
jazzz27
|
mišika...se opravičujem, videla bušija...tako lep!! Bravo, ti res privoščim in naj raste!!!! Kar se tiče Špelkice in Aque...ne vem kje hodijo...bo treba kake plave spet ven potegnit.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 11:31:38
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Super duper podgani....povej kako smo? A trebušček že konkretno napreduje kaj? Včer sem pa en glaž piva A to je blo to... jst sem pa že mislila, kaj ta alkoholizem pomeni... Malo je itak treba... sam jst sem bolj za vinčka... pa ta teden ga še nisem... bo treba kej tazga skuhat, da bo zravn pasu... Jst sem pa drgač prou fajn. Pa miškolinkota tudi. Ti pa še čist malo... moram dat šampanjc na hladno, da bo pri roki, ko objaviš veselo novičko.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 11:52:06
|
|
|
|
sonček85
|
erin:happy birthday to you in ostani še naprej taka faca kot si .
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 12:02:13
|
|
|
|
sonček85
|
jazzzika:še 1 t ne morem verjet da gre tko hitro bom dihala s tabo ko bo potrebno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 12:10:47
|
|
|
|
miklarom
|
Miska73 - vidla tvojga lepiga bušija, juter ga bom pa še v živo in od blizu vidla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 12:12:01
|
|
|
|
miklarom
|
jazzz - ja, res nobeni ne uide karta, sam me smo še malo daleč do tja, tak da jo še imajo dosti cajta za naredit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 12:36:54
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 erin:happy birthday to you in ostani še naprej taka faca kot si . Hvala ti...cmooooook
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.6.2009 12:56:56
|
|
|
|
NATAŠA35
|
oooo, erin vse naj naj naj še iz moje strani jazzy lahko fotokopiraš karto do P, pa vsem pošlješ, da se slučajno ne bomo zgubile , ko bo treba it....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......