|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
18.6.2009 17:34:48   
~Biba~
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 676
18.6.2009 17:39:54   
~Biba~
izvolite user posted image ma zgleda nek strupen user posted image izberite raje same user posted image  

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 677
18.6.2009 18:15:18   
miklarom
Biba - no jaz si bom kar postreglauser posted image , zgledajo tako mamljivi, da se mi že sline cedijouser posted image

larilu - pa kam si ti meni pobegnala, sem te že z interpolom iskalauser posted image

Se - za tvoj seznamček prosim, k me še nisi dalauser posted image  PDP 18.01.2010

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 678
18.6.2009 20:49:19   
Serendipity
                                                                                                       user posted image   BORKE ZA user posted image :      user posted image

user posted image

Fargesia  -   user posted image   - user posted image user posted image
Polaris - MB - jolly vnovčen  user posted image
aqua77- KP - laparoskopija - 22.6.2009   user posted image
~Biba~ -  user posted image
pikicao -  user posted image
gigi1  -  user posted image user posted image
skuštrana suzi- user posted image -
daisy23 - IVF/ICSI -user posted image
kliki- čaka na  user posted image user posted image
Stella Rossa- user posted image
Pikica36 - user posted image - user posted image
argojuhica -  user posted image  - user posted image
Hmm - user posted image  - user posted image
Miniko - user posted image   - user posted image
BarbiG -  user posted image
Nataša35 - user posted image

Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke  !!!

user posted image NAŠE SREČKE NOSEČKE:  

Jazzz27 - srečka nosečka user posted image PDP 7.7.2009 user posted image
Lučka 25 - srečka nosečka user posted image  PDP user posted image
Serendipity - Prekmurje - srečka nosečka user posted image  PDP 18.8.2009 user posted image
Živa25-LJ- srečka nosečka user posted image PDP 20.08.2009user posted image
Oktavija - CE - srečka nosečka user posted image PDP 7.9.09 user posted image
larilu - srečka nosečka user posted image  PDP 20.9.09
metir - srečka nosečka user posted image PDP ?
Spelka12 - srečka nosečka user posted image  PDP 23.10.2009 user posted image
Nončika - srečka nosečka user posted image  PDP 24./30.10 oz 3.11 user posted image user posted image
    Murkica - LJ - srečka nosečka user posted image 1.11.2009
                      Miška73 - srečka nosečka user posted image PDP 10.11.2009 user posted image in ?
       Vita80 - srečka user posted image PDP 1.1.2010 user posted image
miklarom - srečka user posted image PDP 18.01.2010

user posted image   PONOSNE MAMICE:   user posted image

user posted image Erin - 6.8.2008 povila Tilna user posted image
user posted image  Beyba - 23.6.2008 povila Elo user posted image

user posted image  Hmm -  9.10.2008 - 21.10.2008 user posted image   Konstantin user posted image
user posted image
user posted image Pikapoka2 - 7.1.2009 povila Nežo user posted image
user posted image sonček33 - 31.1.2009 povila Lovra user posted image
user posted image Gantar - 16.2.2009 user posted image  Gašper user posted image user posted image
user posted image spps - 6.3.2009 povila Marcela user posted image

user posted image  trinity - 13.3.2009 povila Tiano user posted image
user posted image  Matt - 19.4.2009 povila Vito user posted image
user posted image  Sonček85 - 23.4. povila Aleksandra
user posted image
user posted image   Ledenka - 5.5.2009 povila Maksa  user posted image
user posted image Sulfinija - 8.6.2009 povila Vala  user posted image
nf - ?

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.6.2009 20:59:44 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 679
18.6.2009 20:50:32   
sonček33
O babe žabe, a smo gut?
Jaz mam tolk mal časa... Lovro je moj šef in šef ma glavno besedo in on hoče mamico skoz.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 680
18.6.2009 20:52:39   
sonček33
Jazzz čist mal še...jaz že včasih mal zadiham zate...A si ok? A je kej strahu?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 681
18.6.2009 20:53:53   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Se - za tvoj seznamček prosim, k me še nisi dalauser posted image  PDP 18.01.2010

Uh, oprosti - porihtano. Pupa, pe če je kaj napačno oz manjka popravite ali povejte user posted image

Jazzi - njep, seno ne vala. Mora bi tslama, perje, proso user posted image user posted image Sam spucajo pa tisti, ki so doma

biba - mmmmm... sljadoled! Sicer sem se ga že danes nažrla (2 kepici svojega pa še možeku sem pol pojedla user posted image ) ampak še kaka kepica, pet ne škodi, mar ne? user posted image

Ah, sem pa res že skoraj takšna user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 682
18.6.2009 20:55:04   
sonček33
O se* kok si luštna

Neposredna povezava do sporočila: 683
18.6.2009 20:55:22   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

O babe žabe, a smo gut?
Jaz mam tolk mal časa... Lovro je moj šef in šef ma glavno besedo in on hoče mamico skoz.

Ah, sunshine - lubi, pozabila odpisat danes...  user posted image Mah, pozabljam, da pozabljam. Oprosti... Ah, tale tvoj sonček je kriv, da nas zanemarjaš, kaj? Naj bo  - ker je glih on...
Sicer pa vrooooočeeeeeee je pa res. Noro.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 684
18.6.2009 20:55:55   
Serendipity

O se* kok si luštna

A ne da? Edino tale zelena barva, mi nekak ne paše user posted image user posted image
Kak je mali princ??

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 685
18.6.2009 20:59:17   
sonček33
mali je v sanjskem svetu... ma danes je tolk malo spal. ta vročina ga čisto umići. In še prejle mu je bilo tolk vroče, da sem ga uspavala na balkonu, sva gor pa dol hodila in pela in se crkljala.

Neposredna povezava do sporočila: 686
18.6.2009 21:02:04   
Serendipity
Ooo, kak sladko - petje, cartanje in uspavanje ... komaj čakam naš biserček. Je pa res nerodna tale vročina, še posebej za bebije. Ma, za drugi teden pa spet druga skrajnost --brrrrrrr....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 687
18.6.2009 22:00:53   
ledenka

mali je v sanjskem svetu... ma danes je tolk malo spal. ta vročina ga čisto umići. In še prejle mu je bilo tolk vroče, da sem ga uspavala na balkonu, sva gor pa dol hodila in pela in se crkljala.
upam, da bo moj mali tudi spal... sicer nekaj jamra, spal pa je cel popoldan zelo trdno. eh. rabim spanje, mene tudi zdeluje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 688
18.6.2009 22:39:03   
sonček85
sekica.ja Aleks lepo rsate in je že okoli60 cm user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 689
18.6.2009 22:42:52   
sonček85
Evo sem malo na temi nore krave povpršala po NF  in dobila tale odg.user posted image user posted image user posted image

RE: "nore krave"
16.6.2009 7:24:33    showPicture("6/16/2009 7:24:33 AM",0,0,0,3974177,144) skuštrana suzi
titleAndStar(1203,0,0,false,"","")

Objave: 1203
Status: odsoten sonček, nf je rodila pred cca. 1 mesecem! Malo  imajo.

Aja, pa dobro jutro.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 690
19.6.2009 8:25:57   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

murki vozek je zelo, zelo lep in cenovno kar ugoden. Morfo pa že čez 6 dniuser posted image . Komaj čakaš ane?

Ja komaj čakam. Zdej pa čmrla nisva vidla že 8 tednov in bi res rada videla kako veselo maha user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa težave z vozom, nikoli si nisem mislila, da bom tako komplicirala, zdej pa kar ne vem katerega bi... Mislim resnično noro...

Vita80- tebi pa iskrene čestitke!!!! Prav polepšajo mi dan take novice, ko vidim, da je naši stari borki uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa samo uživaj!!!!

Jaz pa ravnokar zajtrkujem, potem pa na hitro skočim na eno pijačko, ob 11h pa moram v službo na sestanek in se mi prav nič ne da. kot da se ne da vse zmeniti preko e-pošte. Ma svašta no...

Nič bodite pridne, veliko pišite, d abom imela kaj za prebirat in se seveda beremo...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 691
19.6.2009 9:16:24   
pikica36
jutro pupe, vsem en mučouser posted image user posted image user posted image user posted image , vam glih ne sledim najboljuser posted image , imejte se lepo - rada vas mam user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 692
19.6.2009 10:12:56   
spps
ojla ! Eno prošnjo imam za vAAAAAAAAAAS :D

a mi odgovorite na kratko anketo user posted image     http://pizza.1ka.si/main/survey/index.php?anketa=930

< Sporočilo je popravil spps -- 19.6.2009 10:13:42 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 693
19.6.2009 10:15:25   
Anonimen
jutro bejbe!
dans me že od 2 zjutri modrosten boli,vn se mi ga pa noben ne upa tko da morm prov trpet mislim kje je kle smiseluser posted image

Se* ja bejba je po velikosti čist po jusu narjena sam ma pa 130g več kot naj bi jih mela v tem času tko da se pridno redi,slikco bauhija bom pa enkrat prot večeru dala gor k dobim svojo škatlo nazaj k tale pomožni pc nima naštiman za usb pa se mi ne da zdele še tole rihtatuser posted image

miklaromček moj eh tamavči je bil bolan pa nisem mogla nč na net pridet,zdej k je pa že ok in v vrtcu pa že tle visimuser posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
19.6.2009 10:19:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

a mi odgovorite na kratko anketo user posted image     http://pizza.1ka.si/main/survey/index.php?anketa=930

sm že,sam sm bila v dilemi za težo tko da sm dala kr prekomernouser posted image sej spadajo hrenovke med hitro pripravljeno hrano a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
19.6.2009 10:22:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sm že,sam sm bila v dilemi za težo tko da sm dala kr prekomernouser posted image sej spadajo hrenovke med hitro pripravljeno hrano a ne?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sam,da je nekaj ,haha,da bom mela o čem pisat :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
19.6.2009 10:35:40   
miklarom
spps - evo tudi jaz sem ti odgovorilauser posted image . in kako sta kaj z malim

Se: - hvalauser posted image sej  sen vedla da si najboljša. ti pa tale tvoj buši je pa lepi, samo malo nasmeha bi še lahk dodalauser posted image

Larilu - o bejba poglej jo no si le prišla nazaj. samo da je tvoj mali sedaj zdrav, to je najbolj važno. in drugače

Vita80 - čestitke tudi od meneuser posted image user posted image , pa lepo in zdravo user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 697
19.6.2009 10:35:55   
NATAŠA35
jazzy danes je malo močnejša, samo še vedno ne take barve kot je običajno, napetost v prsih je malo popustila, tako da grem v tretji krog, ki je ponavadi srečen zameuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 698
19.6.2009 10:38:58   
miklarom
sonček33 - joj kolk sem jaz smotane, da pozabim nateuser posted image , kako vama hitro tečejo dnevi saj ne morem verjeti, lepo je to da je Lovro tvoj šef, saj tak more biti , sam je pa luštkan in srčkam tale mali šef, bi ga kar si malo sposodlauser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 699
19.6.2009 10:49:24   
Serendipity

Ajej, meni se je že zadrgnilo pri prvem vprašanju, je bilo malo računanja vmes user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......