Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 12:55:13
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ledenka, jaz jih tud ne vidim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 13:23:46
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka joj kakšno lepo bitjece, cukrček mali. Aqua objem zate.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 13:29:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dodala sem par slikc v album, upam, da jih vse vidite če ne, mi javite! razmišljam, kaj bi danes počela... malce lena sem, da bi šla na sprehod, ampak bo kar treba. pa tako zoprno zgleda zunaj Njep.. ne vidim lepotca , ampak če so take kot na FB, ni panike - sem se včeraj nasladkala z njim!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 13:34:15
|
|
|
|
Serendipity
|
Mi smo imeli danes UZ, sem videla našega hroščija , zdaj se mi pa že ceeel čas samo smeji. Sem kot v sedmih nebesih. Komaj čakam tale naš zakladek v svojem naročju! Ima dooolge noge, glavica je že dol obrnjena (naj samo tak ostane!) in tokrat smo držali nogice narazen! BTW - beyba, preveri ti malo ta svoj čut, zdaj te že drugič pustil na cedilu . Tehtamo 1700 g in je vse by the book. No, G je rekla, da imam ''zanimiv'' trebušček, ampak ravnoprav velikega .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 13:48:50
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Sporočam da je moja M kljub zamudi prišla ravnokar. Gremo dalje in upam na boljše čase. žal mi je... Bravo za optimizem! In verjemi, boljše časi, časi in so blizu....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 13:49:01
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Sporočam da je moja M kljub zamudi prišla ravnokar. Gremo dalje in upam na boljše čase. naslednjič se pripravljaj, da pride in je pol ne bo. M ne bo, ko boš najmanj mislila in pričakovala in bo namesto nje en lepi +.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 13:51:02
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquica je imela včeraj laparo. Oba jajcevoda sta žal neprehodna in je to vzrok, da jima še ni ratalo. Verjetno gre že danes domov in vas vse lepo pozdravlja. Aqui draga držimo pestke, da bo sedaj ata Reško naredil vajin mali čudež . Upam, da boš že danes doma in hitro okrevaš Lubice lep dan vsem se podpišem in aqui drži se ,zdaj bo šlo Aqui lubika Upam, da boš čimprej prišla k sebi. Pa že vnaprej držim pestke, da z atom ustvarite mali čudež se podpišem pod vse tole. Draga aqui držimo pesti, da vama uspe. murki za pupo Jaz se tudi podpišem... Aqua murkica - bravo za Lano..končno spet ena punca
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 13:52:12
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity tokrat smo držali nogice narazen! in???????????????? pa ne reci, da nisi vprašala, ali pa da nam ne boš povedala!!!!!!!!!!!!!!! sicer pa bravo za hroščija in za mamico, ki je v 7nebesih.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 13:54:41
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Se* hihihi, dober smajli... Seki, res maš lepega bauhija... Se drugače dobro počitiš? Srček še nagaja? Meni je tudi med nosečnostjo veš... no pa še sedj mi tudi možno da imaš aritmijo... sem šla med nosečnostjo h kardiologu da so preverili situacijo... vprašaj gin za napotnico, če te skrbi...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 14:03:10
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ima dooolge noge, glavica je že dol obrnjena (naj samo tak ostane!) in tokrat smo držali nogice narazen! Iiiiiiiiiiiin???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 14:29:02
|
|
|
|
NATAŠA35
|
glede na obliko trebuščka ima nosi fantka....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 15:22:53
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 glede na obliko trebuščka ima nosi fantka.... haahaaa, jaz sem celo 1.nosečnost po obliki trebuščka nosila fantka, rodila pa se je deklica. jaz tudi tak pravim, vsaj iz njenih postov tak razberem, da nosi fantka.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 17:14:09
|
|
|
|
Serendipity
|
Odgovooor je..... ...takšen
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 17:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla čvekice Sekica... ČESTITKE ZA PUPIKO Mi smo tudi danes imeli pregled in UZ in vagamo 1970g (kar sploh ni malo ). Vstava je glavična, vse je OK, pokazal pa nam je še enkrat, da ima med nogami ornk zadevo končno smo dobili leeeeepeeee slikice in celo opremo je poslikala, da bo ati lažje ponosen Naslednji pregledek imamo 23.7. kliki Ajsi lepega fantiča mate... sem se že včeraj napasla na FB Jazzzi že dihaš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 18:20:30
|
|
|
|
spps
|
Ojla,punce! Kako ste kaj? Jaz sem danes čist izžeta,se vidi,da sem zadnja 2 tedna imela precej pestra ,morala sem naredit 2 izpita ,eno seminarsko in projektno nalogo za maturo (pravijo boljš pozno kot pa nikol) Tako,da se KOOOOOOOOOOOONČNOOOOOOO bližam zaključku srednje šole, potem pa še bom šla nekaj naprej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 18:21:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ojla čvekice Sekica... ČESTITKE ZA PUPIKO Mi smo tudi danes imeli pregled in UZ in vagamo 1970g (kar sploh ni malo ). Vstava je glavična, vse je OK, pokazal pa nam je še enkrat, da ima med nogami ornk zadevo končno smo dobili leeeeepeeee slikice in celo opremo je poslikala, da bo ati lažje ponosen Naslednji pregledek imamo 23.7. kliki Ajsi lepega fantiča mate... sem se že včeraj napasla na FB Jazzzi že dihaš? ojla! Lepo kilažo že imate,živči,ne se pa prestrašit, ker imajo včasih UZ-i precej velika odstopanja,da se ne boš že zdaj ubadla s tem,kako boš bebija ven spravljala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 18:23:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Odgovooor je..... ...takšen
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 19:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ojla čvekice Sekica... ČESTITKE ZA PUPIKO Mi smo tudi danes imeli pregled in UZ in vagamo 1970g (kar sploh ni malo ). Vstava je glavična, vse je OK, pokazal pa nam je še enkrat, da ima med nogami ornk zadevo končno smo dobili leeeeepeeee slikice in celo opremo je poslikala, da bo ati lažje ponosen Naslednji pregledek imamo 23.7. kliki Ajsi lepega fantiča mate... sem se že včeraj napasla na FB Jazzzi že dihaš? ojla! Lepo kilažo že imate,živči,ne se pa prestrašit, ker imajo včasih UZ-i precej velika odstopanja,da se ne boš že zdaj ubadla s tem,kako boš bebija ven spravljala Do zdaj je bil skoz manjši... zdej pa kr neki Mogoče mu pa res sladkorna malo nagaja... no bomo vidli kako in kaj naprej... zaenkrat ni delala panike G, upam da je tudi prihodnjič ne bo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 19:59:20
|
|
|
|
Kliki
|
Hvala vsem puncam za objemčke in spodbudne besede. Danes sem tako čudne volje da je kaj dokler sva s kolegico in njeno hroščico hodile okoli je še bilo nekako. zdaj ko pa sem domov prišla mi je pa živ obup pa še sama sem doma to mi je pa še najhujše.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 20:00:02
|
|
|
|
sonček33
|
Kliki klepetaj z nami, pa bo boljše
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 20:03:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Hvala vsem puncam za objemčke in spodbudne besede. Danes sem tako čudne volje da je kaj dokler sva s kolegico in njeno hroščico hodile okoli je še bilo nekako. zdaj ko pa sem domov prišla mi je pa živ obup pa še sama sem doma to mi je pa še najhujše. ma tud vreme je zoprno Kaj boljše?
< Sporočilo je popravil spps -- 24.6.2009 20:04:50 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 20:13:38
|
|
|
|
Kliki
|
Ja punce me vedno v dobro voljo spravite.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 21:16:11
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Odgovooor je..... ...takšen bravo za pupiko!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 22:18:03
|
|
|
|
Serendipity
|
kliki - ma, zadnje čase samo narahlo preletim teme... in potem mi marsikaj uide ... Žal mi je. Sem res mela dober feeling. Tisoč objemčkov - izjoči, izkriči, izpiši bolečino. Me smo tu. Zate. Za vse borke - vlepih in manj lepih trenutkih. In verjamemo, da bo vsaka prišla do svojega sončka. Želim le da bi to bilo čimprej ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.6.2009 22:35:31
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Odgovooor je..... ...takšen Še ena bejba za našega fantina woohoooooooooo!!!!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......