|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
27.6.2009 8:36:53   
gigi1
Ahoj pupike

Fargi uživajta danes 100/uro. Želim vama le srečo in veselje na vajini skupni poti.

Lučka čestitke za Nežo tebi in Lučkotu še tukaj user posted image

Sekica saj ne vem, če sem ti že čestitala, ker bo puppa. Se prav veselim user posted image

Larilu res je veliko prezgodaj, da bi tri voda odtekla, me je pa zaskrbelo user posted image . HB, da je vse OK.

Ajsi kaj pa non-alco? user posted image

Lupčke vsem in lep vikendek

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 901
27.6.2009 9:14:12   
jazzz27
Lučka..čestitke tudi tukaj!! Cartajte se 100 na uro....user posted image

Fargi...vso srečo vama želim in veliko ljubezni!!!user posted image

Žižika..moj je zasedel lapitopija in kampira gor..jaz pa ne morem do pošteuser posted image ..ob prvi priliki...saj vešuser posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
27.6.2009 10:41:40   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ajsi kolk mam jst tebe rada.... mohito ... njama, njama...

čez kako leto častim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 903
27.6.2009 10:48:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

JAZ BI TUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej punce jst mam prov ornk željo da bi se ga napila user posted image user posted image user posted image Pa nisem bla pijana že ene dve leti ampak zdej me pa prov ma da bi se ga napila user posted image user posted image user posted image

Fargi SREČNO!!!!!  Naj vama bo pot posuta z veliko otročki in radostmi pa seveda z ljubeznijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzzi a že kej dihaš? Kaj čakaš? Pejd že, da se seznam malo premakne... user posted image user posted image   Bova midve s Se* prej na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
27.6.2009 10:48:47   
Erin
Fargi - naj vam danes sonce sije, skupna pot pa posuta z zdravjem, razumevanjem in večno ljubeznijo... Uživajta!

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 905
27.6.2009 11:50:27   
spps
Fargi, kljub slabemu vremenu, naj bo ta dan nepozabenuser posted image user posted image user posted image   Srečnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 906
27.6.2009 11:55:55   
miska73

A tam kjer delajo najboljše... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ej punce jst mam prov ornk željo da bi se ga napila Pa nisem bla pijana že ene dve leti ampak zdej me pa prov ma da bi se ga napila

No, no... en mal še potrp... no kako leto... kot pravi ajsi

< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.6.2009 11:57:32 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 907
27.6.2009 12:46:57   
ledenka

A tam kjer delajo najboljše... user posted image user posted image user posted image

kje pa to je??? user posted image

žiži, brezalko mohito pa... ni to to user posted image  brezalko pivo redno tankam, sploh v tej vročini... ampak brezalko mohito? neeeeee user posted image  

nič, grem na trg, dete je tečno in upam, da se bo v vozičku umiril user posted image  pri tem vremenu ni čudno...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 908
27.6.2009 13:23:17   
miska73

žiži, brezalko mohito pa... ni to to user posted image  brezalko pivo redno tankam, sploh v tej vročini... ampak brezalko mohito? neeeeee user posted image  

nič, grem na trg, dete je tečno in upam, da se bo v vozičku umiril user posted image  pri tem vremenu ni čudno...

Glede na to, da je bistvena sestavina mohita pravi kubanski rum...
Je brezalkoholna verzija v bistvu neizvedljiva...

Drgač pa Ajsi, baje da je Kuba prijazna dežela tudi za potovanja oziroma dopustovanja z majhnimi otroci.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 909
27.6.2009 14:05:38   
Serendipity

Glede na to, da je bistvena sestavina mohita pravi kubanski rum...
Je brezalkoholna verzija v bistvu neizvedljiva...

Drgač pa Ajsi, baje da je Kuba prijazna dežela tudi za potovanja oziroma dopustovanja z majhnimi otroci.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 910
27.6.2009 21:43:21   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Odgovooor je.....

user posted image user posted image user posted image

...takšen user posted image

A dej nooooooooooo... Špelka, je moj Loli neki gor pšrafala... ti pa si mojmu Sviteku dol odšraufala... jao ka mi delate user posted image user posted image user posted image user posted image . Jah nč.. bo pa zdej 10. tednov pač Zarja user posted image .

drgač pa.... fulllllllllllllll sem veselaaaaa al z al brez tam spodej, glavn da ste o.k user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 911
28.6.2009 11:02:31   
Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Vse borke dajte mi nekaj pomagat.
Po laparo sem imela normalno cikel na 28dni. V letošnjem letu pa se mi dogaja že nekaj mesecov da je moj cikel dolg 28 dni naslednji pa potem 32dni, sledi mu spet 28 dni in potem spet 32dni.

Zdaj  pa me zanima če se še kateri to dogaja?
to je pa zanimivo user posted image  a imaš mogoče kak PCO ali kaj takega? no, sicer so bili moji cikli tudi precej nihajoči, pa je pri meni vse ok...

Nazadnje mi je G rekel da je vse OK. Res pa da tega mu nisem omenila mi je pa čudno sicer samo to da se vsak drugi mesec premakne. Drugače pa pride redno in boleče tudi niso.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 912
28.6.2009 11:04:44   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Po laparo sem imela normalno cikel na 28dni. V letošnjem letu pa se mi dogaja že nekaj mesecov da je moj cikel dolg 28 dni naslednji pa potem 32dni, sledi mu spet 28 dni in potem spet 32dni.

kliki, rada bi ti pomagala, a nimam pojma. takih in podobnih težav nisem mela. cikle sem mela od 24-30dni. nikoli točno. tam nekje na 26, odmiki so pa bili.

Ja vem tudi jast ne vem kaj naj si mislim. Moj dragi je rekel nej se neham že obremnjevati stem kdaj bo prišla in kdaj ne pa bo vse OK in še več šans bo da zanosim.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 913
28.6.2009 11:55:23   
Erin

to je pa zanimivo user posted image  a imaš mogoče kak PCO ali kaj takega? no, sicer so bili moji cikli tudi precej nihajoči, pa je pri meni vse ok...

Nazadnje mi je G rekel da je vse OK. Res pa da tega mu nisem omenila mi je pa čudno sicer samo to da se vsak drugi mesec premakne. Drugače pa pride redno in boleče tudi niso.

Jajčnika se izmenjavata, vsak mesec eden..očitno ti eden malo štrajka oz ima malo daljši cikel... user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 914
28.6.2009 18:55:02   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

kliki, rada bi ti pomagala, a nimam pojma. takih in podobnih težav nisem mela. cikle sem mela od 24-30dni. nikoli točno. tam nekje na 26, odmiki so pa bili.

Ja vem tudi jast ne vem kaj naj si mislim. Moj dragi je rekel nej se neham že obremnjevati stem kdaj bo prišla in kdaj ne pa bo vse OK in še več šans bo da zanosim.

in tvoj dragi ma čisto prav. ne obremenjuj se, sproti se in bo ratalo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 915
28.6.2009 23:30:21   
Kliki
Ja saj se probam in resnično upam da nama kmalu rata.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 916
29.6.2009 8:15:45   
NATAŠA35
lučkauser posted image user posted image user posted image čestitke za nežo
se*user posted image user posted image user posted image za pupo - joj ko bi tud meni ratalo
kliki user posted image user posted image user posted image ne sekiraj se, sprosti se in boš ugledalauser posted image , kakor ti je ena povedala, da ti en jajčnik malo štrajka...vse se bo uštimalo...

mi smo bili te prazniki zelo dejavni in smo dosti user posted image user posted image , pa ni vrag, da se ne prime

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 917
29.6.2009 9:53:22   
murkica
Lučka čestitke za pupiko!!!! Uživajte!!!!!

Fargi- sploh ne dvomim, da si uživala in da je vajin dan minil točno tako, kot si si ga predstavljala. Komaj čakam na slikce!!! No ampak zdaj pa uradno, čestitke GOSPA Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta vikend sem se malo potepala, šla na ogled vozička in zdaj sem čisto navdušena. Ampak še vedno ne vem katerega bomo izbrali. Bi bilo bolje, če bi imeli samo 1 barvo in bi bil problem rešen. user posted image user posted image

Tako, da danes grem položit denar za voziček, potem pa mislim, da ga bova kar naročila user posted image user posted image user posted image user posted image , če se bova seveda lahko zmenila za barvo.user posted image .

Bodite pridne in upam, da vas čudno vreme ne bo spravilo v čudno voljo.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 918
29.6.2009 9:55:53   
jazzz27
še sem tu...in vse kar lahko rečem...i love alcohol!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 919
29.6.2009 10:07:37   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

še sem tu...in vse kar lahko rečem...i love alcohol!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image ... ne vem kako naj si tole tvojo ljubezen predstavljam... user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 920
29.6.2009 10:35:01   
jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image ... ne vem kako naj si tole tvojo ljubezen predstavljam... user posted image

tko da mi fejst dišiuser posted image user posted image user posted image , ko smo že pri temiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 921
29.6.2009 11:13:42   
Anonimen
jazzi jaz sm se pa že spraševala če že dihašuser posted image
men je ta vreme prov že groznuser posted image
zdele že 1 uro brskam za torto kakšno bom tamavčiju naročila k bo mel zdej roj. dan user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
29.6.2009 11:15:06   
miklarom
JAZZZ - o, poglej jo no si še tukaj, no kar bodi še malo , še imaš nekaj dni časauser posted image , jaz si bom pa do takrat napolnila močne baterije, da bom fejst dihala s tabouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 923
29.6.2009 11:21:26   
Kliki
Ja saj probam biti čim bolj sproščena in uživati v življenju. Pa ni hudiča da tudi meni ne bo enkrat ratalo postati srečak user posted image .

V meni in mojemu user posted image  je polno optimizma.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 924
29.6.2009 12:08:16   
NATAŠA35
ooo jazzy je še vedno tu...lepouser posted image

kliki tako se govori, in vem, da bo julij zate roza obarvan..

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......