Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 17:47:38
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Lolita, a je tale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182819 ????? edina, ki stane 35 eur. Sam mislim, da nima ležišča zram... Ja ta sam da je moja rdeča oranžna, ne nima, ga lahk dokupiš je okol 26€, sam lahk pa daš tudi kako dekico, jaz ima to drugo varianto, ker sem jo vidla pri kolegici, pa mi je všeč.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 17:50:43
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Lolita: zakaj odpovedan? A nisi vidla, da bo vreme ok? Ja ker mi imamo dvodnevnega, pa za juter ne kaže najbolje, bomo se juter zjutri odločili, ker potem ne more 20 ljudi spat v šotoru.Je pa res da vsaka napoved je drugaćna.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 17:52:41
|
|
|
|
blue eye
|
hej na hitro se javljam iz madeire, leti so uspeli, jernejček je prav užival, me je bilo preveč strah kako bo, se je vse lepo izteklo. Mi zdj uživamo na polno, kakšno slikco vam bom gor prpopala. Drgač je pa otok res rajski otok, imamo razgled na morje, 3 kopalnice, 4 spalnice .......sonček morje, plaža palme....kavica, ribice....tuna, orada, brancin.....smešno oceni, zelenjava je skor zastonj na tržnici....ni primerjave z nami, meso je pa drago ko hudič, ampak sej smo pršl jest ribice, ker jih doma nimamo lep pozdrav vsem
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 18:00:31
|
|
|
|
katja_p
|
Blue eye: super!!! Vidiš, da je šlo vse OK! Kr kako slikco daj gor, ja Lolita: ti morš še svojo pupo pokazat v avatarju iPod: uf, ne vem, če bom to uspela nagruntat, mi boš kr lepo razložla, Bethany. Piknik: naš je tud v bistvu 2-dnevni, samo z različnimi ljudmi in nobeden ne prespi. Vreme pa mora zdržat, nima kaj!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 18:16:03
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Blue eye: super!!! Vidiš, da je šlo vse OK! Kr kako slikco daj gor, ja Lolita: ti morš še svojo pupo pokazat v avatarju iPod: uf, ne vem, če bom to uspela nagruntat, mi boš kr lepo razložla, Bethany. Piknik: naš je tud v bistvu 2-dnevni, samo z različnimi ljudmi in nobeden ne prespi. Vreme pa mora zdržat, nima kaj! ...pa pr teb tudi če prespijo, jih lahko daš komot spat v hišo. Vsaj ene 50 ljudi lahko pri tebi prespi sam v mansardi...heh...pol v sobah pa še kakih 15 in to vsak z lastno kopalnico, hehehe....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 18:17:59
|
|
|
|
Dali*
|
blue eye - super, sam da se je vse super izšlo, kar se letala tiče. Sedaj pa uživajte na polno. Naberi si kontakte, da nam boš posredovala potem...za kakšen dopust v septembru, recimo... sam resno mislim... Rib se pa le napapcajte, ker jih doma nimate...hehehe
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 18:19:15
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany ej, kak je kul, ko se zdej v čvekanju samo slikce naših bebijev izmenjujejo: enkrat Elina, pa enkrat Tjaša, pa Etien, pa vmes upade še kak drug avatar, pol pa spet E, T in E... v različnih vrstnih redih, heh... ja, to pa js tud opažam, veliko prisotnih, pa nobenega glasu od njih... si ne upajo? ali nimajo kej pripomniti? Kr pogumno! Mogoče začnemo kako temo, ki je me še nismo obdelale. Ja...full fajn zgleda... bi mogla dat eno slikco k je bolj od blizu, bi prišla še bolj do izraza...bom pogledala, ker imam eno, ko se full reži...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 18:20:44
|
|
|
|
Dali*
|
error
< Sporočilo je popravil Dali* -- 5.6.2009 18:34:18 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 19:04:41
|
|
|
|
Lolita23
|
Bom dodala avatar sem, da mi moj pomaga Sej jaz bom imela par ljudi v hiši pa sej bi jih šlo vsi Evo par slik moje lubike url=http://www.shrani.si/?1M/m8/39bXCU3u/img2444.jpg] [/url] moj smeško in moj krotilec
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 21:53:29
|
|
|
|
Bethany
|
Uf, imam odmor od zlaganja poročnih fotk v album... mora bit do nedelje zrihtan, ko prideta mladoporočenca po njega. Sem pa posvoje vesela, da sma se poročila pred Elino, ker si s tole mojo okroglo postavo ne predstavljam tiščanja v poročno obleko... moje itak zdele ne bi mogla zapret Čeprav po drugi strani, bi pa verjetno imela ful zagona za shujšat, če bi me še to čakalo... al pa ne, hehe... Torej, Blue eye uživa na dopustu!! Sem fauš in jim privoščim. Ipod: Katja, ni panike, boma pogledale v nedeljo, kaj te muči. Je čist ajnfoh, sam mal usmeritve rabiš. Ej, ko smo glih pri nedelji, a rabiš kej pomoči pri pripravi? Lahk pridem prej, ko bo Elina spala, če boš rabila, ok?? Dali, kaj to ti pa kravice pase E. na slikci v avatarju? Js mam eno zelo podobno od Eline, hehe. Lolita, jeeej, kak je Tjaša že velika. Pa kr levčeka napada! Bravo, punca!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 21:56:37
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Dali, kaj to ti pa kravice pase E. na slikci v avatarju? Js mam eno zelo podobno od Eline, hehe. Jah, sem ga prej slikala s telefonom. Sej mam boljše fotke še s fotoaparatom, pa mi jih noče dat za vaatar. Kak ti je ratala pizza? Moja odlično...jo še jem...heh...malo pozno, pa vendar.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 22:15:21
|
|
|
|
katja_p
|
Nedelja: glede na to, da bom itak ju3 že mela generalko in vse nardila ... ne bo panike. Če bo slučajn ostal kak čevam za nardit, ga bomo pa v nedeljo, ko pridete. Sej ni panike. Solato bom pa ju3 nardila, pa dala v hladilnik. Itak pa nismo skomplicirane! iPOd: ok, hvala Aja, lahk prnesete kopalke, če čte, pa ne v preveč fensi cotah prit, ker vas tu noben ne vidi in se ne morte kazat - je okol in okol visoka ograja Naša se je očitno dans tk najedla kašice in še pol mal jabčka, da ni kaj velik hotla pr men jest in imam čist trdo dojko. Grem pod toplo vodo, da se mal zmehča in steče kaj ven. Pa spat grem ... bo delo počakalo na ju3 zjutraj. Pica: mmm ... js bi jo tud! Bo kmal na jedlniku, ko Bethany prnese rukolo iz vrta Js sm zdle lačna ... ker od kosila nism jedla, sam bom probala ne it jest, ker ni zdravo sploh ... grem rajš kr spat, da pozabim Lolita: joj, ka je že velika!!!! Frajerka mala! Luštna, res! jo mormo še v živo spoznat!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.6.2009 8:20:36
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ... Kak ti je ratala pizza? Moja odlično...jo še jem...heh...malo pozno, pa vendar. ni blo pice včeraj... nisem mela kvasa doma, za testo... mam pa take lušte, da jo drug teden ziher enkrat naredim in to tako, mojo najljubšo s svežim paradižnikom in rukolo. Sma pol jedla pz špagete iz Eurospina in bolognese-zelenjavno omakco zram, iz skrinje. Tud ok. Je Elina mal špagetekov probala. Ko sem ji dala en mali konček na jeziček, se je ful spačila, potem pa kr veselo pogoltnila.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.6.2009 8:42:34
|
|
|
|
katja_p
|
Jutro! Smo spali do zdle in se ponoči samo 1x zbudili, ob 5! Sicer je šla spat šele ob 10, ker mene prej ni blo doma, ampka je prvič prespala 7 ur! Moje pobožneželje: keep on good work, Tjaša Dans me ne bo preveč tu gor, ker nimam cajta, sej vete. Dali: js imam doma še ribje fileje od Blue eye, in jih bom ju3 dala ven, da jih bomo pekli (bo najbrž kr tvoj M za to zadolžen). A jih samo odtalim? A jih kaj posolim, naoljim, dam v kako marinado ...?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.6.2009 9:36:47
|
|
|
|
Bethany
|
BRAVO, TJAŠA!!! za doooolgoooo spanje! Kar tako naprej! Katja, naj ti danes gre vse po planu, pa vreme naj zdrži!! Pošiljam sončeka: Lep dan tudi vsem ostalim!! papa
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.6.2009 10:06:29
|
|
|
|
Dali*
|
Dobro jutro! Mi2 sva prava zaspančka. Šele sedaj sva se vsatala iz postelje, ati je pa že itak zjutraj šel na fax, tko da sva si privoščila in podaljšala spanec. Na sprehod bomo šli pa skupaj po kosilu. Danes so blue eye ribice na maniju. Njami... Katja pa je že v lovu za prenosno posteljico. Me je ravnokar klicala, da tisto za katero piše v pikapolonici, da vključuje vzmetnico, da temu ni tako. Heh...zdej gre še v BC.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.6.2009 10:08:48
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ... Kak ti je ratala pizza? Moja odlično...jo še jem...heh...malo pozno, pa vendar. ni blo pice včeraj... nisem mela kvasa doma, za testo... mam pa take lušte, da jo drug teden ziher enkrat naredim in to tako, mojo najljubšo s svežim paradižnikom in rukolo. Sma pol jedla pz špagete iz Eurospina in bolognese-zelenjavno omakco zram, iz skrinje. Tud ok. Je Elina mal špagetekov probala. Ko sem ji dala en mali konček na jeziček, se je ful spačila, potem pa kr veselo pogoltnila. ...ka mi nisi rekla, nimaš kvasa, ker jaz sem ga v nedeljo v mercatorju kupila 500g, ker niso imeli tamalih. Če rabiš kvas, sam povej, ti ga jutri lahko mal prnesem. Resno mislim, ker sem ga do sedaj porabila 50 g. torej, ga imam še fullll....Da boš lahko spekla pizzo, pa kake buhtlčke, hehehe... no, moja najljubša je tudi z mozzarelo, paradižnikom in rukolo (na sveže), pa včasih še čisto na sveže dodan pršut (nč pečen), ker potem je slano ko hudič. na sveže=al crudo v italiji...se tko reče...pr nas pa nevem kako bi rekla na hitro...
< Sporočilo je popravil Dali* -- 6.6.2009 10:10:37 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.6.2009 10:12:05
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Dali: js imam doma še ribje fileje od Blue eye, in jih bom ju3 dala ven, da jih bomo pekli (bo najbrž kr tvoj M za to zadolžen). A jih samo odtalim? A jih kaj posolim, naoljim, dam v kako marinado ...? Ti sporočim kako in kaj, ko pride domov... Al pa pobrskamo po kakem receptu na kulinariki...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.6.2009 10:52:57
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Mi bomo kar imeli piknik, pač bomo pod streho, v takih primerih sem vesela da imamo delavnice.z popravljanje tovornjakov itd.Prostora još in još, spali bodo pa kar v kuhinji, kjer imam placa toliko kot kaka koča podstrešje, to je res prednost, če imaš veliko stanovanje, čeprav ko pucaš pa švicaš Jaz sem ponoči študirala, če bomo kupila še jogi za v p, posteljico, pa ne vem če... Blue eye to pa je život, ribe ti pa kar sledijo
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.6.2009 11:04:05
|
|
|
|
Bethany
|
Dali, se priporočam za kvas... če ga imaš viška. mi pol ni treba v trgovino sam zarad tega, pa lahko že v pon. ali torek naredim pico.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.6.2009 11:32:39
|
|
|
|
Dali*
|
Etien je pa danes dopolnil 3 mesece.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.6.2009 11:51:20
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Etien je pa danes dopolnil 3 mesece. IIIIIIIIIJEEEEEEEEEE!!! Kaj je že 3 mesece mimo.... Čestitke, Etien!! Za prvo četrtino leta! Košček tortice si že osvojil!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.6.2009 12:47:32
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Etien je pa danes dopolnil 3 mesece.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.6.2009 8:41:23
|
|
|
|
Bethany
|
Dobro jutro! Danes pa piknik pri Tjaši! Juhuuu! Upam, da je ostalo kaj tortice medvedka! Sicer pa, po mojih včerajšnjih pregrehah (jagodno pecivo in princeske), imam dost zaloge sladkega za vsaj en teden... Tak da danes se moram mal bolj nazaj držat: sam meseka, ribice in zelenjavo.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.