|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
7.6.2009 22:33:41   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Bethany - si iskala to v BC, po mojem se ti splača preverit tukaj...

Link:http://www.bolha.com/oglas382995409/vozicki-nastavek-in-sencnik-za-vozicek-quinny-buzz

Juhu! Ravno to iščem! Sem že poslala preverko! user posted image user posted image

Hvala ti za info! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
7.6.2009 22:35:33   
katja_p
Češnje: po decembrkah sodeč jih menda že lahk ... bom vprašala P

Evo: srajce za ta teden zlikane, pripravljena majčka in kratke hlače za Elino, napisan "ajnkaufscetl" za Müllerja (ja, Dali, tud tvoje stvari so gor).

Zdaj pa menda že lahk grem spat, ne?

Dans sm že ene petič slišala, da sm podobna Drew Barrymore ... user posted image  sam men se to ne zdi ... sm šla njene slike gledat v strica Googla.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
7.6.2009 22:36:17   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

...

Telovadba: ja, js bi tud, sam se mi ne lubi. MOrm najdit pilates CD; ko mi ga je Bethany dala ... al pa se sprehodit v mansardo na orbitrek ... sam ko je tk daaaaaallleeeeččč user posted image

Pa če ne bi tk dolg visela na RR pa FB, bi že ene 50 trebušnjakov lahk nardila ... tk pa sam prste treniram na tej tipkovnici user posted image

Telovadba: jah, sej je bilo samo 10 min razteznih vaj za lahko noč... Ampak!!! Boljš kot nič. user posted image user posted image

Ja sej, tole čepenje na RR in FB! Madonca bi že imele izklesane postave, če bi ves ta čas namenile trebušnjakom, sklecom in počepom!! Babnce, smotane smo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
7.6.2009 22:40:16   
Bethany

...

Ej, a že lahk dajemo češnje, Bethany?

Češnje? hm... a so kej problematične? Pomoje ne. Elina je eno že mal pocuzala in ziher bo še kako, ko bo naša češnja zrela... Ne manjka več veliko, kak dan al dva. Je pa TAAAKOOOO polna, da lahk naslednje dni in tedne od jutra do večera samo češnje jemo, pa jih bo še ostalo nekaj za ptiče. user posted image user posted image

Tak da lahk pridete k nam na češnje, so ful dobre pa tudi dokaj lahko dosegljive. user posted image user posted image

... nič, zdej grem pa res spat! Lahko noč!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
7.6.2009 22:40:54   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...

Telovadba: ja, js bi tud, sam se mi ne lubi. MOrm najdit pilates CD; ko mi ga je Bethany dala ... al pa se sprehodit v mansardo na orbitrek ... sam ko je tk daaaaaallleeeeččč user posted image

Pa če ne bi tk dolg visela na RR pa FB, bi že ene 50 trebušnjakov lahk nardila ... tk pa sam prste treniram na tej tipkovnici user posted image

Telovadba: jah, sej je bilo samo 10 min razteznih vaj za lahko noč... Ampak!!! Boljš kot nič. user posted image user posted image

Ja sej, tole čepenje na RR in FB! Madonca bi že imele izklesane postave, če bi ves ta čas namenile trebušnjakom, sklecom in počepom!! Babnce, smotane smo! user posted image user posted image user posted image

Ja ... pol pa js zavijem še kdaj na U blog, pa Očkotov blog, pa dans še Matejin blog ... pa naj gre vse nekam ... se bom pa ulegla, bo pa Tjaša pokonc user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
7.6.2009 23:34:40   
_kathy_
Ojla!
No mi smo pa bli včeri na eni 40-letnici in ko so začeli muzikantje igrat, se je Gal začel ful jokat, zato sem ga spokala in sva šla domov. Sva se oblekla v pižamico, podojila in že je ajal. Prišla sta ga pa moja mami in ati pazit. Ob 3 h sva šla domov, lubi je hotel še u Locala, jst pa ne. Sej veste kak je to ... čeprav ga pazijo in jim zaupam, ves čas mislim nanj in takoooo sem ga že pogrešala.user posted image Pa je ostal naš ati brez pjačke.user posted image user posted image
Danes smo pa se šli v Laško malo kopat. Gal je ful užival.user posted image

Glede hrane ... midva sva tisi sirup - iz Koroških nikje v gostilni "zasrala" in potem sma mu kr en tak majhn medek kupila. Tak da če je zelo utrujen in ne more dude zagrabit, mu dam kapljico medeka gor. Pravijo da kao ni še zdej priporočljiv, ker je alergen, pa kot kaže je pri nas vse ok in tudi rad ga ima, pa še pomirja baje.
Sma mu pa že probala dat malo krompirčka, korenja, banane, juhice ... pa je vse imel rad, razen juhe. Najraje pa ima kruh. Ga liže, grizlja ... da je na koncu cel popacan, stolček tudi, da o tleh ne govorimo.user posted image Si malo zobeke brusi.user posted image user posted image

A ve ste pa danes bile na fešti? Sploh nisem vedla, da je Katja priredila zabavo za Tjašin r.d.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
8.6.2009 8:02:29   
katja_p
kathy: a nisi dobila zs že kr neki časa nazaj? Sm ti poslala, če pridete vi tud ...  Pa drugič user posted image

Sicer pa dobro jutro!

Mi2 sma pokonc, je bila super noč! Zaspala je ob 20.00, se zbudila ob 3.00 in  vstala ob 7.30 user posted image  Ko bi to še kdaj ponovila ...user posted image

Aha, a dans je pa sonce!!!! user posted image user posted image user posted image

kathy: kk je pa voda v Laškem? Zdaj bi se tud mi šli kopat, ko imamo obroč.

Bethany: mi2 sma na vezi kr po telefonu za pol.

A še rabi ktera kaj iz Müllerja?

Grem na kavico, Tjaša pa backa Jona pogledat ...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
8.6.2009 8:02:52   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Ojla!
...

A ve ste pa danes bile na fešti? Sploh nisem vedla, da je Katja priredila zabavo za Tjašin r.d.user posted image

kok nisi vedela? Nisi dobila zs? user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
8.6.2009 8:08:21   
Bethany
ja, dobro jutro tudi od naju. Elina je bila danes tudi malo kasneje zjutraj pokonci, kak se pozna tiste pol ure kasnejše budnice. user posted image user posted image

Sonce!! Pa kak lep dan zgleda da bo... user posted image No, pa sej. Sam da je včeraj zdržalo pri peki, pol je blo pa tud kul pod strehco.

Js sem že jutranjo telovadbo dala skoz (ne vem, kaj me drži zadnje dni, hehe) Zdele grema z Elino mal igrat, kar v bazenček na sredi sobe, brez vode, seveda. Je ful fajn not, ko je mehko, pa če pade iz sedečega položaja, pade na mehko.

Katja, se slišima pol.

Kathy, js ne bi devala medu, da ti ne bo spet kake alergije fasal... user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
8.6.2009 9:12:02   
katja_p
Tjaša je bila pred kratkim odložena v posteljo za prvo dopoldansko spanje in že spi. Torej, slabi 2 uri, če bo vse po sreči.

Jedli bova danes: jabolko in hruška, popoldne pa še ne vem ... razmišljam o krompiru in bučki al pa špinači in krompirju - najbrž to ta drugo, pa bom še za nju isto naredila.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
8.6.2009 9:13:41   
katja_p
Med tud men ni najbolj posrečen ... Pol daj rajš kuminov sirup al pa kaj podobnega, če mu morš dat kaj sladkega. Res rajš ne meda ... Pa ne da kompliciramo pa smo picajzlaste, sam se ga res ful odsvetuje - tk kot jagode.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
8.6.2009 9:15:24   
katja_p
Telovadba: js sm tud včeri zvečer nardila mal vaj, pred spanjem user posted image  no, dans pa še ne, se mi ne da. Bom spet zvečer se mal pretegnla.

Bethany: ej, mi2 bi lahk kak dan popoldne, ko sta najina dva doma, za kake pol urce šle na kolo.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
8.6.2009 9:20:38   
Bethany
Js sem tud Elino pravkar odložila spat, za kako urco in pol največ, pomoje. Sicer še ne spi, upam, da bo kmalu... Je tak tečnarila zdele zadnje pol ure, kr nič ji ne paše. No, naj se naspi, da bo potem čez poldne dobre volje za izlet v Velenje.

Kolo: Sploh ni slaba ideja!! Men se že tak lušta mal gonit. Bi lahk naredle takratko turco okoli Šmarjaka. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
8.6.2009 9:23:32   
Dali*

Telovadba: js sm tud včeri zvečer nardila mal vaj, pred spanjem user posted image  no, dans pa še ne, se mi ne da. Bom spet zvečer se mal pretegnla.

Bethany: ej, mi2 bi lahk kak dan popoldne, ko sta najina dva doma, za kake pol urce šle na kolo.

Se vama še jst pridružim na kolesu. Sam ne kake hude ture...za začet mal do jezera pa nazaj, pa tko mal naokoli, da si naberemo malo kondicije...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
8.6.2009 9:27:31   
Dali*
Dobro jutro!

Mi2 sva se zbudila ob 8.45, potem sva se malce pocartala, 5 minut igralnice in že je začel tečkat. Sedaj je v košari in se trudi neki dremuckat.

Danes je pa prvo cepljenje. Ob 10.30 imava posvetovalnico, tako, da se bom počasi začela rihtat, da potem še njega nahranim in zrihtam in odkorakava proti ZD, kjer se nama bo pridružil še ati.

Mirena - no zdej nismo rekle nč na to temo. Jst sem imela zeloooo malo izcedka po vstavitvi in nobenih bolečin ali kakšnega posebnega čutenja, da imam kak tujek v telesu. Zaenkrat toplo priporočam.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
8.6.2009 9:28:16   
Bethany

Se vama še jst pridružim na kolesu. Sam ne kake hude ture...za začet mal do jezera pa nazaj, pa tko mal naokoli, da si naberemo malo kondicije...

kul! user posted image user posted image ti kr pridi, gremo skupaj! sej to je takratka turca. Čist na izi. Za začetek. No fino, sam čas si še mormo splanirat, kdaj bi to bilo izvedljivo. Kdaj imate kosilo popoldan? In kdaj otročki spijo? Midva običajno jema okoli petih, Elina pa spi do kakih štirih. Tak da če js jem kosilo prej, bi lahk med peto in šesto šla na kolo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
8.6.2009 9:29:50   
Dali*

kul! user posted image user posted image ti kr pridi, gremo skupaj! sej to je takratka turca. Čist na izi. Za začetek. No fino, sam čas si še mormo splanirat, kdaj bi to bilo izvedljivo. Kdaj imate kosilo popoldan? In kdaj otročki spijo? Midva običajno jema okoli petih, Elina pa spi do kakih štirih. Tak da če js jem kosilo prej, bi lahk med peto in šesto šla na kolo.

Jst se bom prilagodila vam, ker mi še nimamo nekega urnika, tko da... uh, sej je kr nekaj lepih turic okrog CE. Superca. Tudi ta ura mi odgovarja...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
8.6.2009 9:32:12   
Dali*

Link:http://www.bolha.com/oglas382995409/vozicki-nastavek-in-sencnik-za-vozicek-quinny-buzz

Juhu! Ravno to iščem! Sem že poslala preverko! user posted image user posted image

si že dobila kak odgovor?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
8.6.2009 9:36:54   
katja_p
Kolo: tud midva jeva okrog 5. Js bi šla na kolo mal pred 6 oz. okol pol šestih, da smo nekje do 7 že lepo doma in zrihtane, ko je treba otroke dat spat. Tura okol Šmarjaka je men kul. Sam picikl morm spucat, ker je mal praha gor user posted image

< Sporočilo je popravil katja_p -- 8.6.2009 9:37:43 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
8.6.2009 9:38:33   
Bethany
Dali, fajn opravita cepljenje! Ej, tvoj je pa taka faca. Skoz take poka, da se mu morš kr režat. user posted image user posted image A je kdaj resen? user posted image Me prav zanima, kak je med tvojim porodom zabaval vso osebje, hehe!

Mirena: no, fajn, da ti je kul! Js imam sicer še za štiri mesece tabletk, ki mi delajo preglavice, ker jih pozabljam jesti user posted image user posted image Pa še mal jih sumim, da tudi pripomorejo k mojemu nehujšanju... user posted image Hm... sam ideja o nečem vstavljenim v telo in da je skoz tam... mi pa tud ni fajna! Tak da, Dali, boš čez par mesecev spet mal povedala, kako se počutiš in če je kej težav (upam, da ne), pa bom mogoče js tud o tej zaščiti začela razmišljat. user posted image user posted image Ker ne mislim imet kar takoj še enega dojenčka, kake dve leti bomo ziher še počakali.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
8.6.2009 9:45:03   
brkn83
Pozdravljene.

Sej berem vas še kr redno, sam napišem pa bolj redko. Ker ponavadi imate takšne debate o katerih nimam pojma. Namreč zdej me pa zanima, kdaj ste začele z uvajanjem GH, a ste počakale do 6 meseca al kej prej?

Drugače pa je Nik ful priden, lepo ponoči skoz spi, tk da se lahk še js spočijem in seveda tudi učim zraven za izpit, ki ga imam v četrtek. Zdej se bova počasi mal ven spravila, ker je zopet lep dan.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
8.6.2009 10:02:02   
Bethany

si že dobila kak odgovor?

JAAaaa, je še na voljo, mi ga pa pošlje kar po pošti, ker so iz KK. Upam samo, da bo vse ok z njim. user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
8.6.2009 10:15:01   
katja_p
brkn83: ti kr vskoči v kako našo debato user posted image
GH: js sm začela pri 5,5 meseca, z zelenjavo, dopoldanski obrok. Eni začnejo po eno žličko, pa naslednji dve, ... Js sm naši dala tolkkolkr je htela. Mi je že kmal pojedla 125g Hippove jabolčne kašice - domače pa z začetka mal manj. Čist na začetku se je pol še podojila čez, zdaj pa noče več. Tako da ji zizo ponudim šele čez kako uro oz. ko začne tečkat. Ker kr takoj pa noče.
Probam se spomnit, pa ji po ali med kašico dat tud kako žličko prekuhane vode al pa vode, v kateri se je kuhalo sadje.

Bethany: super za senčnik!

Dali: a si si že dala mireno? SM misla, da še ne. No, js grem dans po tabletke ... sm kr vestna v jemanju le-teh, kar se pa tiče nehujšanja, se pa strinjam z Bethany. Pa kaj češ ... Mi tud ne diši pomisel na to, da mi neki dajo noter ... pa sej najbrž ni grozno ...
Kaj pa tista injekcija, ki jo ima martka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
8.6.2009 10:15:56   
katja_p
brkn83: user posted image user posted image  za izpit v četrtek!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
8.6.2009 10:25:47   
Lolita23
Živjo!!

Mi uživamo zunaj na sončku, danes pa mora zdržatuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa zdaj že razmišljam, kdaj prestavit Tjašo v svojo sobouser posted image user posted image

Krema za obraz A uporabljate kako in katero???

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.