|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
5.6.2009 10:06:15   
katja_p
Bethany: cocto dobiš v nedeljo, je že v kleti user posted image , U Ice tudi user posted image , Dali, imata tud vidva kake speš želje?

Dans že od jutra podoživljam porodni dan. Sm se zbudla ob 7 in se spomnla, da so me takrat prklopli na CTG, zdle, ta cajt sm pa ravn šla k zdravnici, ki mi reče, da sm 1 cm odprta in da gremo rodit ... Čez pol ure pa v porodni ... Še cel dan do takrat, ko sm prvič vidla to mojo malo čebelo user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
5.6.2009 10:19:29   
Lolita23
Živjo!!

Ka gre čas hitro kajne, še malo pa bodo vaše punce racaleuser posted image user posted image user posted image

jah ni kaj, moramo izkoristit čas čimboljeuser posted image

Naša punca spi svoj spanec, ki ga ima vedn tak čas, potem pa ob 12(ona bo itak čez 20 min gor) gremp v trgovino pa kar ven na kosilo, moram najdet nekaj kar ni mesnouser posted image Mi ga bo ta vikend še preveč, drugače pa sem meni tudi lušta  nekaj z mehurčkiuser posted image , si bom kar častila.

Aja a veste kupile prenosno posteljico,ker midva sva začela študirat, da bi bilo več placa v njeni strani šotora, če bi spala  v njej, pa še prav nama bi prišla, ko bomo šli za 1 teden v čatež, v sindikalno hiško, pa no na Djerbi, pa če bo seveda kdaj prespala pri starih starših?

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
5.6.2009 10:28:20   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Bethany: cocto dobiš v nedeljo, je že v kleti user posted image , U Ice tudi user posted image , Dali, imata tud vidva kake speš želje?

Dans že od jutra podoživljam porodni dan. Sm se zbudla ob 7 in se spomnla, da so me takrat prklopli na CTG, zdle, ta cajt sm pa ravn šla k zdravnici, ki mi reče, da sm 1 cm odprta in da gremo rodit ... Čez pol ure pa v porodni ... Še cel dan do takrat, ko sm prvič vidla to mojo malo čebelo user posted image

No, mi2 pa pijeva radlerja. Če je pa na voljo pivo, si ga bom zmešala z coctko. Ali pa radler. No, kak deci vina tudi paše ali pa bambus. user posted image

Maso za čevapčiče kupi v tušu, ker majo tanartabolšo.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 5.6.2009 10:29:07 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
5.6.2009 10:32:35   
katja_p
Dali: pa a veš, da sm včeri kupla TuševRadler, ker mi je kr dober, tk da ga tud imamo user posted image  P pivo tud, pa vino tud, pa Istenićev šampanjec tud user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
5.6.2009 10:33:46   
Bethany

Super! kokta!! moja nosečniška manija, hehe!! user posted image

No, ti kar podoživljaj porodni dan, sam popadke izpusti, heheee!! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
5.6.2009 10:35:04   
Bethany
čevapi bojo počakal... danes bo pica! Ja, masa je pa res taboljša v Tušu, ona že pripravljena. Js jo samo tam še kupujem! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
5.6.2009 10:38:02   
Bethany
Elina je budna... grema papcat in pridema do vaju, Katja!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
5.6.2009 10:38:47   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Elina je budna... grema papcat in pridema do vaju, Katja!

ok

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
5.6.2009 10:39:19   
Dali*

Dali: pa a veš, da sm včeri kupla TuševRadler, ker mi je kr dober, tk da ga tud imamo user posted image  P pivo tud, pa vino tud, pa Istenićev šampanjec tud user posted image

super, men je tušev radler tudi super. Ma ti maš vsega dost...mal te mormo sam pohecat, heh. Komaj čakam, da se spet mal vidimo, tokrat s slabšimi polovicami,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
5.6.2009 10:41:09   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

čevapi bojo počakal... danes bo pica! Ja, masa je pa res taboljša v Tušu, ona že pripravljena. Js jo samo tam še kupujem! user posted image user posted image

Ja, res je. Odkar smo to našli, se ne matram več s packanjem. Full pridejo mehki in sočni čevapčiči.

Pol bom pa jst tud pico naredila, če sem ti že dala idejo. Pri nas bo  s tuno z olivami, koruzo, mozzarello...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
5.6.2009 10:48:25   
Dali*
Ojla...veste kaj sem razmišljala...Kaj one Celjanke z okolico, nosečke, kjer smo prej ble, nč ne rojevajo, sploh se nam nobena ne pridruži user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
5.6.2009 13:42:23   
katja_p
Nove mamice: pojma nimam, kje so ... user posted image

iiiiii, Dali ima pa nov avatar! Pol si morm pa js tud Tjašo dat gor ... grem kr iskat slikce ...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
5.6.2009 13:43:17   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ojla...veste kaj sem razmišljala...Kaj one Celjanke z okolico, nosečke, kjer smo prej ble, nč ne rojevajo, sploh se nam nobena ne pridruži user posted image

user posted image user posted image nič jih ni... al pa so se sam parkrat oglasile in konec... user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
5.6.2009 13:53:31   
Bethany

...
iiiiii, Dali ima pa nov avatar! Pol si morm pa js tud Tjašo dat gor ... grem kr iskat slikce ...

JAP, ZADNJI ČAS!! Hitro slikco menjat! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
5.6.2009 13:59:07   
katja_p
Jeeeeeeeeeee

http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/vremenska_napoved_slika.html

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
5.6.2009 15:08:39   
Bethany

Jeeeeeeeeeee

http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/vremenska_napoved_slika.html

user posted image user posted image user posted image

super slikca!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
5.6.2009 15:14:15   
Lolita23
Mislim, da bo naš piknik odpovedan, pa sej kaj moreš bo pa drug teden.user posted image user posted image

Drugače sva mpa midva šla danes v BC in kupila prenosno posteljico, je bila v akciji 35€.

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
5.6.2009 16:21:50   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Mislim, da bo naš piknik odpovedan, pa sej kaj moreš bo pa drug teden.user posted image user posted image

Drugače sva mpa midva šla danes v BC in kupila prenosno posteljico, je bila v akciji 35€.

piknik: zakaj pa odpovedan?? user posted image

prenosna posteljica: katera je pa bila v akciji? pa ima jogi zraven?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
5.6.2009 16:27:35   
Bethany
Lolita, a je tale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182819 ?????

edina, ki stane 35 eur. user posted image user posted image Sam mislim, da nima ležišča zram...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
5.6.2009 16:28:46   
Dali*
Waw...super za napoved...za nedeljo...

...in ja zelo lepa slikca Tjaše...prava pomladanska princesa s klobučkom...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
5.6.2009 16:30:24   
Dali*
...že neki dni opažam, da nas full "kolegic" bere, nobena pa nč ne napiše ali pa se nam pridruži. So mogoče bolj sramežljive sorteuser posted image .

Torej, tiste, ki berete...dobrodošle pri naših debatah...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
5.6.2009 16:59:00   
katja_p
Lolita: zakaj odpovedan? A nisi vidla, da bo vreme ok?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
5.6.2009 17:15:56   
Dali*

Jeeeeeeeeeee

a prnesemo kopalke s seboj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
5.6.2009 17:33:48   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Jeeeeeeeeeee

a prnesemo kopalke s seboj? user posted image user posted image user posted image

Kr ne se norca delat, ko js tk vem, da jih ne boš prnesla user posted image  Lahk jih pa tvoj user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
5.6.2009 17:38:52   
Bethany
ej, kak je kul, ko se zdej v čvekanju samo slikce naših bebijev izmenjujejo: enkrat Elina, pa enkrat Tjaša, pa Etien, pa vmes upade še kak drug avatar, pol pa spet E, T in E... v različnih vrstnih redih, heh... user posted image user posted image user posted image

ja, to pa js tud opažam, veliko prisotnih, pa nobenega glasu od njih... si ne upajo? ali nimajo kej pripomniti? Kr pogumno! Mogoče začnemo kako temo, ki je me še nismo obdelale. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.