Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 10:06:15
|
|
|
|
katja_p
|
Bethany: cocto dobiš v nedeljo, je že v kleti , U Ice tudi , Dali, imata tud vidva kake speš želje? Dans že od jutra podoživljam porodni dan. Sm se zbudla ob 7 in se spomnla, da so me takrat prklopli na CTG, zdle, ta cajt sm pa ravn šla k zdravnici, ki mi reče, da sm 1 cm odprta in da gremo rodit ... Čez pol ure pa v porodni ... Še cel dan do takrat, ko sm prvič vidla to mojo malo čebelo
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 10:19:29
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Ka gre čas hitro kajne, še malo pa bodo vaše punce racale jah ni kaj, moramo izkoristit čas čimbolje Naša punca spi svoj spanec, ki ga ima vedn tak čas, potem pa ob 12(ona bo itak čez 20 min gor) gremp v trgovino pa kar ven na kosilo, moram najdet nekaj kar ni mesno Mi ga bo ta vikend še preveč, drugače pa sem meni tudi lušta nekaj z mehurčki , si bom kar častila. Aja a veste kupile prenosno posteljico,ker midva sva začela študirat, da bi bilo več placa v njeni strani šotora, če bi spala v njej, pa še prav nama bi prišla, ko bomo šli za 1 teden v čatež, v sindikalno hiško, pa no na Djerbi, pa če bo seveda kdaj prespala pri starih starših?
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 10:28:20
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Bethany: cocto dobiš v nedeljo, je že v kleti , U Ice tudi , Dali, imata tud vidva kake speš želje? Dans že od jutra podoživljam porodni dan. Sm se zbudla ob 7 in se spomnla, da so me takrat prklopli na CTG, zdle, ta cajt sm pa ravn šla k zdravnici, ki mi reče, da sm 1 cm odprta in da gremo rodit ... Čez pol ure pa v porodni ... Še cel dan do takrat, ko sm prvič vidla to mojo malo čebelo No, mi2 pa pijeva radlerja. Če je pa na voljo pivo, si ga bom zmešala z coctko. Ali pa radler. No, kak deci vina tudi paše ali pa bambus. Maso za čevapčiče kupi v tušu, ker majo tanartabolšo.
< Sporočilo je popravil Dali* -- 5.6.2009 10:29:07 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 10:32:35
|
|
|
|
katja_p
|
Dali: pa a veš, da sm včeri kupla TuševRadler, ker mi je kr dober, tk da ga tud imamo P pivo tud, pa vino tud, pa Istenićev šampanjec tud
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 10:33:46
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Bethany: cocto dobiš v nedeljo, je že v kleti , U Ice tudi , Dali, imata tud vidva kake speš želje? Dans že od jutra podoživljam porodni dan. Sm se zbudla ob 7 in se spomnla, da so me takrat prklopli na CTG, zdle, ta cajt sm pa ravn šla k zdravnici, ki mi reče, da sm 1 cm odprta in da gremo rodit ... Čez pol ure pa v porodni ... Še cel dan do takrat, ko sm prvič vidla to mojo malo čebelo Super! kokta!! moja nosečniška manija, hehe!! No, ti kar podoživljaj porodni dan, sam popadke izpusti, heheee!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 10:35:04
|
|
|
|
Bethany
|
čevapi bojo počakal... danes bo pica! Ja, masa je pa res taboljša v Tušu, ona že pripravljena. Js jo samo tam še kupujem!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 10:38:02
|
|
|
|
Bethany
|
Elina je budna... grema papcat in pridema do vaju, Katja!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 10:38:47
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Elina je budna... grema papcat in pridema do vaju, Katja! ok
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 10:39:19
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Dali: pa a veš, da sm včeri kupla TuševRadler, ker mi je kr dober, tk da ga tud imamo P pivo tud, pa vino tud, pa Istenićev šampanjec tud super, men je tušev radler tudi super. Ma ti maš vsega dost...mal te mormo sam pohecat, heh. Komaj čakam, da se spet mal vidimo, tokrat s slabšimi polovicami,
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 10:41:09
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany čevapi bojo počakal... danes bo pica! Ja, masa je pa res taboljša v Tušu, ona že pripravljena. Js jo samo tam še kupujem! Ja, res je. Odkar smo to našli, se ne matram več s packanjem. Full pridejo mehki in sočni čevapčiči. Pol bom pa jst tud pico naredila, če sem ti že dala idejo. Pri nas bo s tuno z olivami, koruzo, mozzarello...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 10:48:25
|
|
|
|
Dali*
|
Ojla...veste kaj sem razmišljala...Kaj one Celjanke z okolico, nosečke, kjer smo prej ble, nč ne rojevajo, sploh se nam nobena ne pridruži
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 13:42:23
|
|
|
|
katja_p
|
Nove mamice: pojma nimam, kje so ... iiiiii, Dali ima pa nov avatar! Pol si morm pa js tud Tjašo dat gor ... grem kr iskat slikce ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 13:43:17
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ojla...veste kaj sem razmišljala...Kaj one Celjanke z okolico, nosečke, kjer smo prej ble, nč ne rojevajo, sploh se nam nobena ne pridruži nič jih ni... al pa so se sam parkrat oglasile in konec...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 13:53:31
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... iiiiii, Dali ima pa nov avatar! Pol si morm pa js tud Tjašo dat gor ... grem kr iskat slikce ... JAP, ZADNJI ČAS!! Hitro slikco menjat!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 15:14:15
|
|
|
|
Lolita23
|
Mislim, da bo naš piknik odpovedan, pa sej kaj moreš bo pa drug teden. Drugače sva mpa midva šla danes v BC in kupila prenosno posteljico, je bila v akciji 35€.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 16:21:50
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Mislim, da bo naš piknik odpovedan, pa sej kaj moreš bo pa drug teden. Drugače sva mpa midva šla danes v BC in kupila prenosno posteljico, je bila v akciji 35€. piknik: zakaj pa odpovedan?? prenosna posteljica: katera je pa bila v akciji? pa ima jogi zraven?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 16:28:46
|
|
|
|
Dali*
|
Waw...super za napoved...za nedeljo... ...in ja zelo lepa slikca Tjaše...prava pomladanska princesa s klobučkom...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 16:30:24
|
|
|
|
Dali*
|
...že neki dni opažam, da nas full "kolegic" bere, nobena pa nč ne napiše ali pa se nam pridruži. So mogoče bolj sramežljive sorte . Torej, tiste, ki berete...dobrodošle pri naših debatah...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 16:59:00
|
|
|
|
katja_p
|
Lolita: zakaj odpovedan? A nisi vidla, da bo vreme ok?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 17:38:52
|
|
|
|
Bethany
|
ej, kak je kul, ko se zdej v čvekanju samo slikce naših bebijev izmenjujejo: enkrat Elina, pa enkrat Tjaša, pa Etien, pa vmes upade še kak drug avatar, pol pa spet E, T in E... v različnih vrstnih redih, heh... ja, to pa js tud opažam, veliko prisotnih, pa nobenega glasu od njih... si ne upajo? ali nimajo kej pripomniti? Kr pogumno! Mogoče začnemo kako temo, ki je me še nismo obdelale.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.