|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
4.6.2009 18:35:45   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

MCC: kaj to? Kje to? Nism Celjanka, rabim obrazložitev ... lahk tud v praksi user posted image

mladinski center celje... ane? user posted image user posted image nisem vedla, da imajo kak kafič tam...

Kje pa to je?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
4.6.2009 18:37:17   
katja_p
Tjaša mi je spala od 4 do zdle user posted image  Je nadoknadla za prvi del popoldneva, ko je mogla konjčke gledat user posted image

Bethany: če slučajn ju3 ne bo bog-ve kako pametno vreme, Prit z avtom do mene in skočma na sprehod do Ksenije, sma povabljeni na kavico.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
4.6.2009 18:37:50   
katja_p
user posted image  Tjaša za spanje v kinderpetu user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
4.6.2009 18:49:53   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!
.....
Drugače pa Tjaša spi že 1 mesec v kinderpedu brez večjih problemovuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je že en mesec okoli??? se mi zdi, da si komaj govorila o prvih nočeh v kinderpetu. bravo, Tjaša!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
4.6.2009 18:52:18   
Bethany

...
Bethany: če slučajn ju3 ne bo bog-ve kako pametno vreme, Prit z avtom do mene in skočma na sprehod do Ksenije, sma povabljeni na kavico.

zmenjeno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
4.6.2009 20:54:10   
Bethany
še hitro za konec dneva nekaj napišem...

Ja, sprehod do konjčkov je super. Pa okoliš in kafič. pa fotelji noter so se Elini zelo dopadli user posted image user posted image

Popoldne sem mela masažo v Dobrni in je pasala, ko sam hudič. Tak me je premučkala, da se počutim prerojeno... Večkrat bi si bilo treba kaj takega privoščiti... user posted image user posted image

Elina je bila spet zelo pridna, kar se spanja tiče in tudi hrane, je pa res, da sma zelenjavno kašico danes zaradi pomanjkanja časa in njenega malo zmešanega spanja, spustile. Bo pa jutri! Hruška z banano pa ji je teknila v opoldanskih urah, Tjaši tudi. user posted image user posted image

Tako, zdej grem pa pogledat zadnji del Gossip Girl, pol pa spat. Sem rahlo utrujena, verjetno od današnje budilke ob petih zjutraj in pa masaže...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
4.6.2009 22:33:01   
katja_p
Še js: popoldne smo bli vsi 3 v Tušu, šli nabrat zvezdice, da se lahk gremo pol babe kopat user posted image  no, v bistvu smo šli po pijačo za vikend user posted image  Tjaša spi od mal čez 21. Sma se dans kopali in mi je 2x skor čofnla v vodo. Kača mala ... sm jo lepo posedla in držala za pas od zadaj, ona pa se stegovala naprej za igračami, se neki opirala na noge, ji spodnese rit in čof naprej na nos v vodo user posted image  no, skor v vodo, mal jo je pobožala user posted image

Zdle pa z mojim še gledava Trumana, hitr zlikam še eno srajco za ju3 in grem spat! Upam na čim kasnejše bujenje user posted image

nočko!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
5.6.2009 7:50:36   
Bethany
VSE NAJBOLJŠE, TJAŠA, ZA ŠEST MESECEV!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Par daril od Eline:
user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
5.6.2009 7:52:39   
Bethany
pa še kofe za vse mamice:

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
5.6.2009 9:00:29   
Lolita23

VSE NAJBOLJŠE, TJAŠA, ZA ŠEST MESECEV!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Par daril od Eline:
user posted image

Se pridružujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
5.6.2009 9:16:44   
Dali*
Tjaša vse najboljše za 6 mesecev... user posted image

...slikice pa ne morem prilepit user posted image

< Sporočilo je popravil Dali* -- 5.6.2009 9:17:25 >

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
5.6.2009 9:21:27   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Tjaša vse najboljše za 6 mesecev... user posted image

...slikice pa ne morem prilepit user posted image

probaj tu: http://www.shrani.si/

Men vedno rata. user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
5.6.2009 9:21:28   
Dali*

MCC: kaj to? Kje to? Nism Celjanka, rabim obrazložitev ... lahk tud v praksi user posted image

Ja ja, to je Mladinski center. Super kavico imajo, da je joj...Pa še fajn je plac v senčki pod drevesi...na ratan sedežih, fino oblazinjenih. Mize so full narazen, tko da si ne dledaš z drugimi v šalco, pa lahko fajn sparkiraš voziček...naslednjič, ko gremo do mesta boste šle probat.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 5.6.2009 9:22:50 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
5.6.2009 9:22:26   
Bethany

Ja ja, to je Mladinski center. Super kavico imajo, da je joj...

pol pa mormo it enkrat probat. user posted image user posted image Je kr težko trofit res dobro belo kavo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
5.6.2009 9:25:09   
Dali*
Kaj menite, kakšno bo vreme danes? Jst sem se namreč dogovorila s frendico v mestu, pa upam, da ne bo deževalo...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
5.6.2009 9:27:23   
Dali*
Joj, da vam ne pozabim sporočit novice dneva...z moje strani...heh...

Čez svoja debela stegna sem si uspela na svojo debelo rit navleči svoje kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Ne ne, niso elastičmne...niti 1%...Sm tok vesela... Sej so mi full oprijete, ampak vseen...nekam se premika... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
5.6.2009 9:28:38   
Bethany

Kaj menite, kakšno bo vreme danes? Jst sem se namreč dogovorila s frendico v mestu, pa upam, da ne bo deževalo...

js menim, da bo solidno. Ti kar pojdi, js bi sam kako malo marelo pa zaščito za vozek imela zraven, za vsak slučaj... če imaš plac... sej veš: če nosiš marelo zram, ziher ne bo deževalo. user posted image user posted image

Kje pa sta Katja in Tjaša danes? Je slavljenka povlekla spanje v dopoldan? Nabira energijo za vikend žur? user posted image user posted image

Elina že drugič spi... js pa razmišljam kaj bi delala...lub se mi nič ne... user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
5.6.2009 9:30:53   
Bethany

Čez svoja debela stegna sem si uspela na svojo debelo rit navleči svoje kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Ne ne, niso elastičmne...niti 1%...Sm tok vesela... Sej so mi full oprijete, ampak vseen...nekam se premika... user posted image user posted image user posted image

Dali, popravek: nimaš debelih stegn in še manj debele riti!! Sam prej si bila presuha!! user posted image user posted image

Drugače pa: super! Bravo, kavbojke! user posted image user posted image js si še ne upam tega probat... user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
5.6.2009 9:32:52   
Dali*

js menim, da bo solidno. Ti kar pojdi, js bi sam kako malo marelo pa zaščito za vozek imela zraven, za vsak slučaj... če imaš plac... sej veš: če nosiš marelo zram, ziher ne bo deževalo. user posted image user posted image

Kje pa sta Katja in Tjaša danes? Je slavljenka povlekla spanje v dopoldan? Nabira energijo za vikend žur? user posted image user posted image

Elina že drugič spi... js pa razmišljam kaj bi delala...lub se mi nič ne... user posted image user posted image

Etien tudi počiva. So naju sosedje ob 8. uri prebudili z nekim groznim in hrupnim štemanjem zbudili. joj...se je tok ustrašil, da je začel kr jokcat. No, pa je šel ob 9. uri nazaj spat, jaz sem si pa pripravila zajtrk, sedaj pa pijem še kavico...

Jah, zaščito za vozek imam vedno v vozičku, ker je že bla v kompletu, tako da mali E ne bo moker, dežnikec pa tudi, ker imam enega tako priročnega, da se shrani v tako mini škatlico, kot od malo večjih sončnih očal, če si predstavljaš, heh. Mokra ne bova...rečmo...

< Sporočilo je popravil Dali* -- 5.6.2009 9:33:24 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
5.6.2009 9:34:11   
Dali*

Dali, popravek: nimaš debelih stegn in še manj debele riti!! Sam prej si bila presuha!! user posted image user posted image

Drugače pa: super! Bravo, kavbojke! user posted image user posted image js si še ne upam tega probat... user posted image

Jah, sej to so sam ene izmed kavbojk, drugih si še ne upam probat, heh...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
5.6.2009 9:41:23   
Bethany
Aha, še neki sem hotla povedat:

sem kupila tist špinačni zavitek v Eurospinu, iz listnatega testa, s svežim sirom zraven v fili. Se zmrzjen peče 30 min pri 200 st. C in pride super. Ful dober, če imate rade špinačo. Pa en je čist dost za dva kot glavna jed. midva sma imela samo zeleno solato zraven. Priporočam.

Kaj pa danes za kosilo? Sem mislila čevape, da bi jih zunaj spekla, pa ni glih vreme, da bi se mi še luštalo tega...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
5.6.2009 9:45:33   
Bethany
Hm... nek dežek se obeta v kratkem... kaže radarska slika padavin... dali, počakaj še malo s sprehodom do mesta...

Kak zaspan dan se mi zdi danes... user posted image user posted image Grem mal tv gledat pa počivat na kauču... tele top šop reklame me vedno znova fascinirajo, hehe! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
5.6.2009 9:49:20   
Dali*

O super, hvala za idejo, za kako hitro kosilo.
Čevapi bodo v nedeljo, heh.  Jaz tudi nimam ideje kaj naj pripravim, ker moj pride domov šele okrog 19. - 20. ure. Full se mi lušta pizze in coca cole. Mogoče pa res naredim...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
5.6.2009 9:52:27   
Bethany

O super, hvala za idejo, za kako hitro kosilo.
Čevapi bodo v nedeljo, heh.  Jaz tudi nimam ideje kaj naj pripravim, ker moj pride domov šele okrog 19. - 20. ure. Full se mi lušta pizze in coca cole. Mogoče pa res naredim...

mmmmmm... men tudi, njam njam!! sam raje cocto! hehe... user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
5.6.2009 10:03:44   
katja_p
Heeeeellllooouuu!!!

Ja, res je, midve sma šele zdle vstale user posted image  Zaimiva noč je bla user posted image  Tamla je zaspala ob 21.00, se zbudila ob polnoči in jokcala z dudo v ustih in zaprtimi očkami ... sm jo šal mal pogledat, ji nkrat popravila dudo, jo mal dvignla, če bi sluja bil kupček, odložla nazaj ... in je v okviru 10 min sama lepo zaspala nazaj. Do 3.30, ko sva jedli, se pol zvuila ob 7.00, sma tud mal popaclai, ampak je kr na zizi nazaj zaspala. SM jo odložla in sma spali do zdle user posted image

Tjaša se zahvaljuje za čestitke in darila in se veseli nedelje, ko bodo čevapi (Bethany, ne dans pečt!)

Špinačni zavitek: bo treba it kupit!

Vreme: tako fajn zaspano.

Bethany: a boma lahk skočle do Ksenije? Js bi šla na kak kofe dans user posted image

Dali: user posted image user posted image  za kavbojke!!! Še kak mesec, pa boš vse dobila gor user posted image  No, js svoje sicer dobim gor, ampak se še ful pozna, da mi boki pa niso šli tk fest nazaj ... Pa se še kr obremenjujem s tem, ker mi grdo zgleda, ko mi te kosti tk ven štrlijo ... user posted image  mah, bo že ...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.