|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
7.6.2009 8:52:57   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Dobro jutro!

Mi2 sva prava zaspančka. Šele sedaj sva se vsatala iz postelje, ati je pa že itak zjutraj šel na fax, tko da sva si privoščila in podaljšala spanec. Na sprehod bomo šli pa skupaj po kosilu.

...
Katja pa je že v lovu za prenosno posteljico. Me je ravnokar klicala, da tisto za katero piše v pikapolonici, da vključuje vzmetnico, da temu ni tako. Heh...zdej gre še v BC.

jeeej, vidva kr uživajta, če ti E. še potegne spanec v dopoldan. Mi imamo budnico že kmalu po šesti, pa je kake tri ure ful razpoložena. Ni šans, da bi lahk še kej dremal zraven. Pol, po deveti jo spet zvije, takrat sem pa js že čist prebujena, pa se ne da nazaj spat.

Prenosna posteljica: js sem čist zmedena zdej... če ti piše: ležišče zraven, zakaj potem ni temu tako??? HALOOOO!! user posted image user posted image Da pa moraš še posebej jogi kupovat, ali pa imet na skrbi, da še vedno zraven kako dekico vzameš, da bolj na mehkem spi... ne vem... bom še premislila!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
7.6.2009 9:24:35   
katja_p
Ojla!

Še js na kratko! Piknik včeri uspel, torte še fuuuuullll ... bo vsak dobil še malo za domov dans, ker smo pojedli sam bedrce user posted image

Posteljica: hja, js se zdaj še odločam ... me je čist zmedlo včeri tisto z ležiščem.

Dali: js bi tud mela mal kvasa, prosim.

Bethany ne pozabit adapterja za iPod.

Sam vreme naj se mal zrihta ... no, sej bomo pod streho, tisti, ki bodo pa pekli, jim bomo pa marelo naštimali user posted image  Ma, tud če tako ostane, bi blo OK, sam da ne pada ...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
7.6.2009 9:26:29   
katja_p
Še meseka bom lahk kteri dala, da bo ju3 doma pekla, ker ga bo tud ostalo ... Tile naši starši včeri niso bli glih potratni ... Bi ju3 mogu bit še kak prost dan, da bi še en piknik nardili user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
7.6.2009 9:28:07   
katja_p
Bethany: Mueller in moj G ... varianta je, da greva ju3. Js imam ob 12.15 žganje pr Hudejevi, pol pa lahk gremo v Velenje. Torej, po spancu tamalih dveh. Dela pa ju3 G do 16.00.
A gremo s tvojim avtekom, al vzamem js našga?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
7.6.2009 9:31:49   
katja_p
Fotošuting: bomo nardili en dan, ko bo sonček, sam naj U ima vseen zraven fotiča, da bo kake fajne slikce teh otročkov nardil - pa nas mamic tud, seveda user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
7.6.2009 9:35:41   
katja_p
Sonček se je pokazal .... naj zddddrrrržžžiiiiiii!!!!!!

Aja, Tjašina darila od tasta in tašče ... user posted image  sm js vedla, da bolš, da rečemo, kaj rabmo user posted image  Tako da je dobila bon za BC user posted image user posted image user posted image  poleg tega pa eno tako metuljček knjigico za slike (boste vidle) - ki ni sicer boh-ve-kaj uporabna, ampak jima je bla takooooo všeč ... user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
7.6.2009 10:12:10   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Bethany: Mueller in moj G ... varianta je, da greva ju3. Js imam ob 12.15 žganje pr Hudejevi, pol pa lahk gremo v Velenje. Torej, po spancu tamalih dveh. Dela pa ju3 G do 16.00.
A gremo s tvojim avtekom, al vzamem js našga?

Kul! Z mojim avtekom. user posted image user posted image Sej menda ne bo prevroče, ko ni klime...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
7.6.2009 10:37:44   
katja_p
Dežek je ... user posted image  Sej bo nehalo do popoldneva ...

Naša mala je bla pa tk boga dans ... Zjutr ob 5 je jokala, ker ni mogla kakat ... in se je matrala pa prtikala, pa klobasica ni hotla ven. Sm še js skor jokala. Je banana čist trg kakec nardila. In sm pol ji mal noge vzdigovala, da je lažje šlo ven ...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
7.6.2009 11:01:39   
Lolita23
Živjo!!

Piknik včeraj uspel, pri nas pa hrane ni ostalao pa je je blo 8kg, ja očiten so dedi lačni, ko so pijaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj trenuten mačka hladi, Tjaša aja zraven njega jaz pa posprvljam malenkosti, ki so ostale.

No in ko je še bilo vse razmetano, pa še župan pride čestitat za malo(malo hodi z zamudo), jaz pa imela ljudi speče v jedilnici na tleh, ja kaj češ, ima pa Tjaša zdaj so 100€ več na računuuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
7.6.2009 11:10:33   
Bethany

Dežek je ... user posted image  Sej bo nehalo do popoldneva ...

Naša mala je bla pa tk boga dans ... Zjutr ob 5 je jokala, ker ni mogla kakat ... in se je matrala pa prtikala, pa klobasica ni hotla ven. Sm še js skor jokala. Je banana čist trg kakec nardila. In sm pol ji mal noge vzdigovala, da je lažje šlo ven ...

Dežek je, zato, da bo popoldan suho in mogoče celo malo sončka!! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
7.6.2009 11:28:07   
Bethany
Lolita, super da je pri vas tudi piknik uspel in za dinarčke za Tjašo. user posted image user posted image Js pa še zdaj nisem preverila, če je naša občina nakazala za Elino... Beda, ko sem odpirala čist ekstra račun na kr eni banki, zdaj pa moram direkt enkrat tja (ja, pa butast odpiralni čas imajo.. pa tri štenge do gor, z vozičkom ni šans!!! user posted image user posted image ), ker niso tulk, da bi obvestili z izpiskom stanja... eh...

Katja, kulkrat je pa Tjaša jedla banano, da jo je tak zaprla?? user posted image user posted image Elina jo je zdej trikrat, po polovičko. Pa zaenkrat nima problemov klobasic ven spravit...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
7.6.2009 11:55:50   
katja_p
Dinarčki od občine: ziher ima Elina tud, ker je Tjaša že dobila.

Banana: 2x po pol. Pa vedno jabka zraven ... user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
7.6.2009 12:47:25   
katja_p
Vreme ga sicer neki sračka ... Vi vseen prite, torta je za pojest, na terasi sm spustila strehco. Upam, da se bo dalo kaj spečt ... Drugač bo pač druženje ob pivičku in torti user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
7.6.2009 13:45:31   
sahary
hoj
joj kako vreme zgleda da bomo kr noter danes
mi bi tuuud kak piknik sam bomo počakali na pravo vreme

če greste jutr v mullerja mate pamperske v akciji
sem katalog gledla, sem bla v petek

a uporablja katera kako kvalitetno kozmetiko za prve guvice okrog oči? katero in s kakšnimi efekti??
men je priporočala juvele kozmetiko sam je kr dost draga (od 50 eur naprej pa prodali bi vsega kar majo kak kos)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
7.6.2009 13:56:18   
Bethany

Vreme ga sicer neki sračka ... Vi vseen prite, torta je za pojest, na terasi sm spustila strehco. Upam, da se bo dalo kaj spečt ... Drugač bo pač druženje ob pivičku in torti user posted image

Jooj, mora nehat deževat. Js računam na mesek user posted image user posted image user posted image sma brez kosila danes user posted image user posted image grem zdele naredit brokolijevo juhco. Da mal podložima želodce.

Ej, pa sploh ni bila taka grda napoved... eh, kdo bi še verjel vremenarjem?? user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
7.6.2009 14:08:31   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Jooj, mora nehat deževat. Js računam na mesek user posted image user posted image user posted image sma brez kosila danes user posted image user posted image grem zdele naredit brokolijevo juhco. Da mal podložima želodce.

Ej, pa sploh ni bila taka grda napoved... eh, kdo bi še verjel vremenarjem?? user posted image

Ma ne vem, od kod tole zdaj ... Lahk pa tistim, ki bodo pekli, postavimo tisto marelo za senco, da so pod strehco, jedli bomo pa tk na terasi pod streho.

da vsaj kako papriko, bučko, hrenovko, čevap paražnjič vržemo gor ... aja, pa ribice - če se bodo odtalile do takrat.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
7.6.2009 14:56:58   
Bethany
Skoz gledam skoz okno na zahod, če se bo kaj zjasnilo, pa so skoz same dežne zavese vidne. user posted image user posted image Beda, res, noooo. Pa tak sem se veselila takega sončnega piknika, ko bi lahk tamali na travci, na dekici se igrali. Ja, bo treba vsekakor kmalu ponovit to idejo user posted image user posted image

No, Elina od dveh spi, računam še kake pol urce maks. Pol se pa oblečemo, js naredim kašico in kar pridemo. Bo tam, pri vas pojedla, danes breskvico in pol banane. Bom pa breskvo mal prekuhala, ko jo bo danes prvič jedla.

Tak, da okoli štirih bomo pri tebi, Katja. Fotiča, adapter za ipod... še kaj rabim vzet? Aja, kopalke in sonce! user posted image user posted image user posted image heh....

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
7.6.2009 15:05:53   
Bethany
hmmmm... neki se jasni.... bo al ne bo?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
7.6.2009 20:57:04   
katja_p
Piknik uspel, kuhunja pospravljena, Tjaša spi ... js grem pa tud počas v mižule dans.

Hvala za darulo, hvala za udeležbo, hvala za družbo, hvala za pomoč ... sm še kaj pozabla? No, vsekakor upam, da ste imelo lepo popoldne in da še kdaj pridete. Ampak drugič bo pa res sam sonček in bo še bazen v planu!

Zdaj se pa lahk gremo kr kopat! Ko ima Tjaša obroč user posted image  Js imam Tuševe zvezdice, lahk gremo v Laško.

Bethany: za ju3 sma na vezi!

V četrtek imava mi2 posvetovanico in če bo epo vreme, greva z vozekom.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
7.6.2009 21:08:45   
Bethany
Katja, super je bilo! Res! Fajn hrana in pijača, fajna družba, pridni dojenčki... škoda, ko je Martka tak hitro šla... oz. smo mi tak pozno prišli. No, js se vsekakor priporočam, da se tole še kdaj ponovi, seveda z delitvijo stroškov in dela. Pa plus bazen in sonček! user posted image user posted image user posted image

Js pa grem zdele mal potelovadit, pol posteljo preoblečt in spat.

lahko noč!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
7.6.2009 21:26:11   
Dali*
Bethany - si iskala to v BC, po mojem se ti splača preverit tukaj...

Link:http://www.bolha.com/oglas382995409/vozicki-nastavek-in-sencnik-za-vozicek-quinny-buzz

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
7.6.2009 21:27:43   
Dali*
Super je uspel današnji piknik. Njami njami...še posebej torta...user posted image user posted image user posted image

Naslednjič pa kopalke, šlaufke, bazen, sonček, rener....super...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
7.6.2009 21:31:00   
katja_p
user posted image user posted image user posted image  ko mi napiše ERROR user posted image user posted image user posted image

Torej .... da se spomnim, kaj sm napisala ...

Telovadba: ja, js bi tud, sam se mi ne lubi. MOrm najdit pilates CD; ko mi ga je Bethany dala ... al pa se sprehodit v mansardo na orbitrek ... sam ko je tk daaaaaallleeeeččč user posted image

Pa če ne bi tk dolg visela na RR pa FB, bi že ene 50 trebušnjakov lahk nardila ... tk pa sam prste treniram na tej tipkovnici user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
7.6.2009 21:33:22   
Dali*
user posted image user posted image user posted image Bethany za telovadbo...jst nimam volje. Zdej se že 1 uro spravlam k likalni deski., pa tud nimam volje...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
7.6.2009 21:36:21   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

user posted image user posted image user posted image Bethany za telovadbo...jst nimam volje. Zdej se že 1 uro spravlam k likalni deski., pa tud nimam volje...

Enako ... sam bo treba it, ker Iztok nima nobene srajce več zlikane user posted image

Ej, a že lahk dajemo češnje, Bethany?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.