|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
1.6.2009 11:01:43   
Dali*
E še vedno počiva, ko se zbudi bova papcala, če bo hotel, ker je pred 1 uro, ga oblečem in počasi kreneva proti puncam. Okrog 12 - ih, ne?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
1.6.2009 11:04:08   
Dali*
...se že oglaša...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
1.6.2009 11:05:32   
katja_p
Takšna pa je postrežba pri Blue eye:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
1.6.2009 11:07:56   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

ko smo glih pri hujšanju: sem si danes drznila stopit na vago in kaj pokaže?? 70 dek manj kot prejšnji teden, pa sem na veliko grešila. user posted image user posted image Torej imam "že" 63 kil, točno! Še šest manj, pa bom tam, ko sem začela... user posted image user posted image

Bravo! user posted image  Js ne bom stopla na vago, ker sm v tem tednu prevečkrat prepozno jedla in velik sladkega ... pa se men to zlo hitr pozna. Bom ta tedn pridna, ker v soboto bo torta user posted image  Ja madoniš, pa buhteljni dans user posted image  Da jih ne bi preveč prnesla user posted image

Blue eye, vse spakirano?

Js sm dala Tjašo spat. Sicer ni bla velik pokonc, ampak očitno je navajena, da takle čas dopoldan spi, kljub temu, da je prej dlje potegnla - no, al je pa bla dolg budna pa je js nism čula do 9, ko se je orng oglasla user posted image  üme-biti ...

ja jernejček je mel že včeraj vse spakirano, midva sva dans na vrsti s tem da sledi še vaganje kovčkov in ročne prtljage ter vozeka in jajčke. uuufffff. bogi moj k bo to furu sem pa tja. jerneju mi je uspelo spakirati vse v 3 kovčke po 5 kg tk da lahko vzamema kot ročno prtljago na letalo, ostane nama še 50 kg za spodaj od tega 35 kg cot za naju in ostale krame ter 15 kg sem pustila v rezervi, ker tolko vozek tehta, če nam ga slučajno nebi hotel vzet na letalo zastonj ker je prevelik in nam ni treba plačati, če ga bodo pa vzel mamo pa rezervo 15 kg za domov  (beri: nakupi.....)

bom dala zvečer slikco gor k poslikam kolko je prtljage......upam da bo letalo zdržalo.user posted image user posted image user posted image user posted image

da o hujšanju ne govorimo....včeraj sem si najprej prinesla cote v dnevno da jih zlikam za zravn pa sem si rekla da bom za vsak slučaj vsako rpobala kako to zgleda po porodu na meni in kaj mi je sploh prav da ne bom nosla zraven premajhnih...in rezultat...prazen moj kuferuser posted image user posted image user posted image user posted image jojjojojojoj...no sej neki mi je prav da naga glih ne bom so se pa vrste fejst razredčle.  MMMMMOOOOOOOONTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII POMAGAJ!

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
1.6.2009 11:09:51   
blue eye

Evo, kapučin v četrtem poskusu ratal:

user posted image

sam mal mu morem še videz izboljšat, da bo tak kot v kaki kavarni user posted image user posted image je pa močn ko vrag!

user posted image user posted image user posted image  SE PRIPOROČAM KO PRIDEM NAZAJ IN KATJA ZA TVOJ SLADOLED Z JAGODAMI!!!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
1.6.2009 11:14:08   
blue eye

user posted image

user posted image

user posted image

a ti si to vse poslikala!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
1.6.2009 11:18:16   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

user posted image

user posted image

user posted image

a ti si to vse poslikala!

evo, sem glih pogledala slikce na mailu so tako lepe.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
1.6.2009 11:18:32   
katja_p
Blue eye: a po mailu si dobla fotke? Ja itakq, da sm vse poslikala! Če je blo pa tk nobl, kot da smo me babnce ble oh-in-sploh gostje!

Bethany: a sta vi2 slučajn že prebrale vse pravljice iz "rdeče" knjige? Bi si mi2 s Tjašo jo sposodile pa vama v zameno posodiva pravljice iz "modre" knjige.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
1.6.2009 11:24:06   
katja_p
Tjaša in Elina sta pa pol čist omagali v avtu:

user posted image

user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
1.6.2009 11:37:58   
Dali*
mi2 kreneva čez 15 minut...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
1.6.2009 11:57:39   
katja_p
Dali: spomni me, da ti dam bone za DM!

A ktera ne rabi od DM bona za Fitovalov šampon? Js se priporočam!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
1.6.2009 12:24:09   
blue eye

user posted image

user posted image

vsaka v svojem kotičku zase premleva kako je dan potekal.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
1.6.2009 14:55:37   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

user posted image

user posted image

vsaka v svojem kotičku zase premleva kako je dan potekal.

Našo je Jernej tak šarmiral, da je mogla pol kr jopco k sebi stiskat, ker ni blo njega user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
1.6.2009 14:59:22   
katja_p
Takole: Tjaša spi, predvidevam, da ELina tud, Etien je pa tud zaspal v vozeku user posted image  Kake pridne otroke imamo user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
1.6.2009 18:17:03   
Dali*
Mi2 sva prišla šele zdaj domov...E je še v košari, jaz sem se pa hitro preoblekla in prižgala comp...

Potem napišem več...sam, da ga poštimam...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
1.6.2009 18:51:01   
urška13
midva sva se pa danes potepala cca 5 ur, sva šla v mesto na kavo z atijem ki naju je zelo lepo prenesetil, saj gremo na morje za 4 dniuser posted image user posted image user posted image . praznujeva namreč 1. obletnico poroke ta vikenduser posted image zato sem našega malega hitro peljala fotkat in na upravno enoto delat osebno, da lahko gremo v petek na morje. kako se veselim. mi je prav fajn, da ni vroče, samo da deževalo ne bi, da se lahko sprehajamo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
1.6.2009 18:52:53   
urška13
Dali v sredo ali v četrtek bom spet v mestu, ko grem po osebno. se dobiva, da ti prinesem kapljice za E.?
saj res, pa še v zd moram po napotnico.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
1.6.2009 18:53:59   
urška13

user posted image

user posted image

user posted image ful sta luštni!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
1.6.2009 19:12:34   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: urška13

user posted image

user posted image

user posted image ful sta luštni!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
1.6.2009 19:15:42   
Lolita23
Živjo!!

Mi danes tudi skačemo, kot nori, sva sestavila šotor, da vidiva če ni kaj narobe z njim, ker ko si enkrat že tam je prepozno, potem sva šla še po drugih opravkih, pa urejava še razne stvari, ker ima moj ta vikend dvodnevni piknik pri nas, in bojo žural in pil za narejeno diplomo, okol 20 ljudi bo kampiralo tu.user posted image user posted image user posted image Bom verjeten na smrt utrujena.

Vidim, da je blue eye super gostiteljicauser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
1.6.2009 20:46:59   
Dali*
...sedaj grem spat, ker imam noro migreno...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
1.6.2009 21:26:14   
Bethany
Čeeer,

Elina se mi je na poti domov od Katje skor celo pot drla user posted image user posted image , doma pa po kakih 15 min (plus previjanje in malo zizanja) končno zaspala... Za urco in pol. Js pa zram. Me je neki zmatralo... verjetno tisti šluki šampanjca user posted image user posted image

Urška13, super za morje! user posted image user posted image in prvo obletnico!! Kam pa greste? Na našo obalo?

Dali, a tebe pa migrene napadajo?? user posted image user posted image Mam eno kolegico, ki je tud zelo boga zarad migren... Ejla, sta se pa dolgo še danes potepala. Js pa kr malo pogrešam taka dolga potepanja, pa kr nekak ne pridejo več v poštev, če hočem, da ornk odspi svoji dve rundi čez dan in pa seveda poje obe kašici.

Ko smo glih pri kašicah: hruška z rižem - njam njam! Koleraba - bljak! Jutri ji dam malo korenčka zraven, če bo kaj bolj jedljivo.

Katja, kak sta luštne najine pupe, ko spita vsaka v svoji jajčki. user posted image user posted image Bo še treba kak tak izletek organizirat. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
1.6.2009 21:30:42   
Bethany

Dali v sredo ali v četrtek bom spet v mestu, ko grem po osebno. se dobiva, da ti prinesem kapljice za E.?

Urška13, a ti še rabiš une kapljice Sab simplex, ko sma se enkrat pogovarjale, da ti jih lahko dam, ker men bojo ostale odprte in bojo čez čas romale v smeti...

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
1.6.2009 21:38:38   
urška13

Urška13, a ti še rabiš une kapljice Sab simplex, ko sma se enkrat pogovarjale, da ti jih lahko dam, ker men bojo ostale odprte in bojo čez čas romale v smeti...

ja, prosim, mu še kar dajemo in gre ful po njih, tak da pridejo pravuser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
1.6.2009 21:43:43   
urška13
Dali upam, da je migrena kmalu minila in E. pridno spal!

Bethany gremo cez mejo do Umaga. je bila prijateljica pred kratkim tam in ful zadovoljna, da je veliko zelenja za šetanje z vozički. komaj čakamuser posted image upam, da ne bo tako slabo vreme, kot je zaenkrat napovedano.

naš mali končno spi. eno uro kasneje kot ponavadi. upam, da bo sedaj tudi alarm eno uro kasneje....je napisala naivna mamicauser posted image

uuu, jaz imam pa končno dve zvezdiciuser posted image

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.