![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 11:01:43
|
|
|
|
Dali*
|
E še vedno počiva, ko se zbudi bova papcala, če bo hotel, ker je pred 1 uro, ga oblečem in počasi kreneva proti puncam. Okrog 12 - ih, ne?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 11:04:08
|
|
|
|
Dali*
|
...se že oglaša...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 11:05:32
|
|
|
|
katja_p
|
Takšna pa je postrežba pri Blue eye:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 11:07:56
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: Bethany ko smo glih pri hujšanju: sem si danes drznila stopit na vago in kaj pokaže?? 70 dek manj kot prejšnji teden, pa sem na veliko grešila. Torej imam "že" 63 kil, točno! Še šest manj, pa bom tam, ko sem začela... Bravo! Js ne bom stopla na vago, ker sm v tem tednu prevečkrat prepozno jedla in velik sladkega ... pa se men to zlo hitr pozna. Bom ta tedn pridna, ker v soboto bo torta Ja madoniš, pa buhteljni dans Da jih ne bi preveč prnesla Blue eye, vse spakirano? Js sm dala Tjašo spat. Sicer ni bla velik pokonc, ampak očitno je navajena, da takle čas dopoldan spi, kljub temu, da je prej dlje potegnla - no, al je pa bla dolg budna pa je js nism čula do 9, ko se je orng oglasla üme-biti ... ja jernejček je mel že včeraj vse spakirano, midva sva dans na vrsti s tem da sledi še vaganje kovčkov in ročne prtljage ter vozeka in jajčke. uuufffff. bogi moj k bo to furu sem pa tja. jerneju mi je uspelo spakirati vse v 3 kovčke po 5 kg tk da lahko vzamema kot ročno prtljago na letalo, ostane nama še 50 kg za spodaj od tega 35 kg cot za naju in ostale krame ter 15 kg sem pustila v rezervi, ker tolko vozek tehta, če nam ga slučajno nebi hotel vzet na letalo zastonj ker je prevelik in nam ni treba plačati, če ga bodo pa vzel mamo pa rezervo 15 kg za domov (beri: nakupi.....) bom dala zvečer slikco gor k poslikam kolko je prtljage......upam da bo letalo zdržalo. da o hujšanju ne govorimo....včeraj sem si najprej prinesla cote v dnevno da jih zlikam za zravn pa sem si rekla da bom za vsak slučaj vsako rpobala kako to zgleda po porodu na meni in kaj mi je sploh prav da ne bom nosla zraven premajhnih...in rezultat...prazen moj kufer jojjojojojoj...no sej neki mi je prav da naga glih ne bom so se pa vrste fejst razredčle. MMMMMOOOOOOOONTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII POMAGAJ!
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 11:09:51
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Evo, kapučin v četrtem poskusu ratal: sam mal mu morem še videz izboljšat, da bo tak kot v kaki kavarni je pa močn ko vrag! SE PRIPOROČAM KO PRIDEM NAZAJ IN KATJA ZA TVOJ SLADOLED Z JAGODAMI!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 11:14:08
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Takšna pa je postrežba pri Blue eye: a ti si to vse poslikala!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 11:18:16
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Takšna pa je postrežba pri Blue eye: a ti si to vse poslikala! evo, sem glih pogledala slikce na mailu so tako lepe.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 11:18:32
|
|
|
|
katja_p
|
Blue eye: a po mailu si dobla fotke? Ja itakq, da sm vse poslikala! Če je blo pa tk nobl, kot da smo me babnce ble oh-in-sploh gostje! Bethany: a sta vi2 slučajn že prebrale vse pravljice iz "rdeče" knjige? Bi si mi2 s Tjašo jo sposodile pa vama v zameno posodiva pravljice iz "modre" knjige.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 11:24:06
|
|
|
|
katja_p
|
Tjaša in Elina sta pa pol čist omagali v avtu:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 11:37:58
|
|
|
|
Dali*
|
mi2 kreneva čez 15 minut...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 11:57:39
|
|
|
|
katja_p
|
Dali: spomni me, da ti dam bone za DM! A ktera ne rabi od DM bona za Fitovalov šampon? Js se priporočam!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 12:24:09
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Tjaša in Elina sta pa pol čist omagali v avtu: vsaka v svojem kotičku zase premleva kako je dan potekal.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 14:55:37
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Tjaša in Elina sta pa pol čist omagali v avtu: vsaka v svojem kotičku zase premleva kako je dan potekal. Našo je Jernej tak šarmiral, da je mogla pol kr jopco k sebi stiskat, ker ni blo njega
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 14:59:22
|
|
|
|
katja_p
|
Takole: Tjaša spi, predvidevam, da ELina tud, Etien je pa tud zaspal v vozeku Kake pridne otroke imamo
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 18:17:03
|
|
|
|
Dali*
|
Mi2 sva prišla šele zdaj domov...E je še v košari, jaz sem se pa hitro preoblekla in prižgala comp... Potem napišem več...sam, da ga poštimam...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 18:51:01
|
|
|
|
urška13
|
midva sva se pa danes potepala cca 5 ur, sva šla v mesto na kavo z atijem ki naju je zelo lepo prenesetil, saj gremo na morje za 4 dni . praznujeva namreč 1. obletnico poroke ta vikend zato sem našega malega hitro peljala fotkat in na upravno enoto delat osebno, da lahko gremo v petek na morje. kako se veselim. mi je prav fajn, da ni vroče, samo da deževalo ne bi, da se lahko sprehajamo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 18:52:53
|
|
|
|
urška13
|
Dali v sredo ali v četrtek bom spet v mestu, ko grem po osebno. se dobiva, da ti prinesem kapljice za E.? saj res, pa še v zd moram po napotnico.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 18:53:59
|
|
|
|
urška13
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Tjaša in Elina sta pa pol čist omagali v avtu: ful sta luštni!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 19:12:34
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Tjaša in Elina sta pa pol čist omagali v avtu: ful sta luštni!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 19:15:42
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Mi danes tudi skačemo, kot nori, sva sestavila šotor, da vidiva če ni kaj narobe z njim, ker ko si enkrat že tam je prepozno, potem sva šla še po drugih opravkih, pa urejava še razne stvari, ker ima moj ta vikend dvodnevni piknik pri nas, in bojo žural in pil za narejeno diplomo, okol 20 ljudi bo kampiralo tu. Bom verjeten na smrt utrujena. Vidim, da je blue eye super gostiteljica
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 20:46:59
|
|
|
|
Dali*
|
...sedaj grem spat, ker imam noro migreno...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 21:26:14
|
|
|
|
Bethany
|
Čeeer, Elina se mi je na poti domov od Katje skor celo pot drla , doma pa po kakih 15 min (plus previjanje in malo zizanja) končno zaspala... Za urco in pol. Js pa zram. Me je neki zmatralo... verjetno tisti šluki šampanjca Urška13, super za morje! in prvo obletnico!! Kam pa greste? Na našo obalo? Dali, a tebe pa migrene napadajo?? Mam eno kolegico, ki je tud zelo boga zarad migren... Ejla, sta se pa dolgo še danes potepala. Js pa kr malo pogrešam taka dolga potepanja, pa kr nekak ne pridejo več v poštev, če hočem, da ornk odspi svoji dve rundi čez dan in pa seveda poje obe kašici. Ko smo glih pri kašicah: hruška z rižem - njam njam! Koleraba - bljak! Jutri ji dam malo korenčka zraven, če bo kaj bolj jedljivo. Katja, kak sta luštne najine pupe, ko spita vsaka v svoji jajčki. Bo še treba kak tak izletek organizirat.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 21:30:42
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 Dali v sredo ali v četrtek bom spet v mestu, ko grem po osebno. se dobiva, da ti prinesem kapljice za E.? saj res, pa še v zd moram po napotnico. Urška13, a ti še rabiš une kapljice Sab simplex, ko sma se enkrat pogovarjale, da ti jih lahko dam, ker men bojo ostale odprte in bojo čez čas romale v smeti...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 21:38:38
|
|
|
|
urška13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: urška13 Dali v sredo ali v četrtek bom spet v mestu, ko grem po osebno. se dobiva, da ti prinesem kapljice za E.? saj res, pa še v zd moram po napotnico. Urška13, a ti še rabiš une kapljice Sab simplex, ko sma se enkrat pogovarjale, da ti jih lahko dam, ker men bojo ostale odprte in bojo čez čas romale v smeti... ja, prosim, mu še kar dajemo in gre ful po njih, tak da pridejo prav
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 21:43:43
|
|
|
|
urška13
|
Dali upam, da je migrena kmalu minila in E. pridno spal! Bethany gremo cez mejo do Umaga. je bila prijateljica pred kratkim tam in ful zadovoljna, da je veliko zelenja za šetanje z vozički. komaj čakam upam, da ne bo tako slabo vreme, kot je zaenkrat napovedano. naš mali končno spi. eno uro kasneje kot ponavadi. upam, da bo sedaj tudi alarm eno uro kasneje....je napisala naivna mamica uuu, jaz imam pa končno dve zvezdici
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.