![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 21:53:24
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 ... Bethany gremo cez mejo do Umaga. je bila prijateljica pred kratkim tam in ful zadovoljna, da je veliko zelenja za šetanje z vozički. komaj čakam upam, da ne bo tako slabo vreme, kot je zaenkrat napovedano. naš mali končno spi. eno uro kasneje kot ponavadi. upam, da bo sedaj tudi alarm eno uro kasneje....je napisala naivna mamica uuu, jaz imam pa končno dve zvezdici aaha, super! V hotel verjetno, ane? Zvezdica: Hja, Urška, bo treba več čvekat tle gor, hehe...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 21:56:32
|
|
|
|
urška13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: urška13 ... Bethany gremo cez mejo do Umaga. je bila prijateljica pred kratkim tam in ful zadovoljna, da je veliko zelenja za šetanje z vozički. komaj čakam upam, da ne bo tako slabo vreme, kot je zaenkrat napovedano. naš mali končno spi. eno uro kasneje kot ponavadi. upam, da bo sedaj tudi alarm eno uro kasneje....je napisala naivna mamica uuu, jaz imam pa končno dve zvezdici aaha, super! V hotel verjetno, ane? jap Zvezdica: Hja, Urška, bo treba več čvekat tle gor, hehe... ja, res je, sam brez računalnika ne gre...pa tudi pozna se mi, da nisem več tako utrujena kot prva dva meseca po porodu, ko sem že ob 9h dol padala. sedaj šele ob 10h
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 21:57:43
|
|
|
|
urška13
|
no, tole z roza bi moralo biti malo višje, pa sem pozabila...bo treba it spat in se spočit hi hi lahko noč, predvsem pa čim manj "alarmov"
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 22:01:08
|
|
|
|
Bethany
|
Kaj pa imaš to eno luštno fotko v avatarju?? Kje je to?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 22:04:40
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Kaj pa imaš to eno luštno fotko v avatarju?? Kje je to? me spominja na najino plažo na Mauritiusu... takale je bila, na vse zgodaj zjutraj...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 22:17:59
|
|
|
|
urška13
|
... evo mene izpod tuša in preden grem v postlo še neki natipkam Bethany saj se bolj poredko javljam, sam ko se pa, mi pa čist strga ha ha ja, za 2 zvezdici sem pa mogla proslavit in dodat slikco je pa z najinega poročnega potovanje s Kube, kjer je bil spočet najin zakladek a mauritius je bilo pa vajino poročno? vsak ima svojo plažico nekje na drugem koncu sveta meni je pa danes čisto strgalo pri hrani in sem jedla vse in še več...čeprav se drugače kar precej pazim zaradi krčkov. no, in sem jedla od jagod, češenj, paprike, paradajza....joj, upam, da bo vse ok...sam je blo pa taaaaaak dober. mi je manjkalo vitaminov očitno. pa še Dali se mi skoz hvali, kak že lahko vse je...sem morala kar sprobat. upam, da ne bom jutri objavljala samih
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 22:18:17
|
|
|
|
katja_p
|
Bethany: take fotke niso dovoljene tle gor! Elina, ja kaj ji je pa blo? Boga revica .. Naša je šla zdle spat, ker sm bla js na pevskih. Je bla pa fora, da je zaspala, predn sm šla, ob 18.00-ih. Ni mogla več, moj je pa tud čist zmatran zgledal in mu niti nism rekla, da naj jo proba zanimirat še za kako uro in ji da pol za jest pa spat. ...pa jo slišim, da še neki čveka v postli ... Madona je težk, če nism doma ... Gre kr vse narobe ... Dali: joj, vi2 dta se še pa dolg potepala Urška: za morje, zvezdice, obletnico! Bethany: probava ju3 prit do mesta? Kk si nardila riž s hruško? Naša dans ful prdi po tej hruški
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 23:39:24
|
|
|
|
katja_p
|
Js še kr strašim tu ... printam prošnje in življenjepise za šiht ... grem kmal spat, ker sm že čist munjena. Dali: za migreno ... sej bo minilo ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 7:52:01
|
|
|
|
martka
|
zdravo!!! prva, prva, prva.... hahahaha no, saj me celo dan ne bo. ob 9h greva ven, domov prideva okoli 12h, gre okoli 13h spat, spi do 15h in potem greva spet ven, in tako mine dan... in zato tu nič ne pišem... gaja se zdaj igra v igralnici, jaz pa tule tipkam, da vidite, da vas še imam v mislih... pa pa pupe!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 8:02:03
|
|
|
|
katja_p
|
martka: js imam dans namen prit v mesto, najbrž tam okol 12, mogoč prej. Počas bo šla Tjaša na prvo rundo spanja, o se naspi, najeva, pa greva. Te pokličem. Bethany: kako sta vidve?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 8:12:57
|
|
|
|
Bethany
|
Dobro jutro!! Danes pa smo spali do petih zjutraj, potem malica, je bila lačna kot volk, in po obeh zizah je spet omagala kar med nama v postelji še za eno uro. Ob pol sedmih pa je bila budna tik pred budilko. Zdaj sma pa že pri Baceku, potem malo igranja, spet malo malice in dopoldanski počitek bo tu. Urška, no, lepo lepo, ti se kar bolj pogosto oglašaj tle! Ti bo sadje in zelenjava dala tulk energije, da bo komot zdržat zvečer kaj dlje kot do devetih Držimo pesti, da tvoje "pregrehe" včeraj, ne bojo imele posledice na tamalemu. Ja, Mauritius je bil najina poročna lokacija. Mislim, da je nekaj fotk v albumu tle gor. Vidva sta pa lepo začinila vajino potovanje Katja, danes sprehod do mesta je pri meni bolj težko izvedljiv. Zakaj? Ker pride ob 12ih moj domov na južno, saj potem popoldan grem js k frizeraj in ne bo časa kosila delat. Hruškina kašica: v vreli vodi sem malo povrela koščke hrušk, kakih 4-5 min, potem sem jih odcedila in zmiksala v mikserju, odlito vodo pa porabila in vmešala kakih 5 otroških žličk riževih kosmičev ter vse skupaj zmešala. Men se pa ni zdel kej veliko več prdenja po hruški...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 8:45:44
|
|
|
|
katja_p
|
Kašica: aja .... s kosmiči ... js sm pa misla, da s pravim rižem! Aha, to pa poznam. Js šibam zdle v Merkator po hruške - jih v Lidlu včeri niso meli. Pa ji bom spet nardila enako kot včeri: kuhana hruška, naribana jabka in ene 2 žlički kosmičev za zgostitev. Sprehod: no, pol bom pa js sama šla v mesto, ko se tamala zbudi. Zna bit, da bom že okol 11.30 tam, glede na to, da tamala že spi. Frizer: dobr naj te zrihta, da se boš lahk v nedeljo slikala, sam ne preveč nobl, da ne boš pol upala v bazen Kosilo dans: kaaaajjjjj????? Ena čvekica nas je zapustila, ne? Blue eye, mislim ... očitno je včeri mela preveč dela, da bi se še javila. No, uživaaaajjjj!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 8:59:41
|
|
|
|
Dali*
|
Dobro jutro! Mi2 sva se zbudila pred pol urce. e je že v igralnici, jaz sem pojedla jabolko in vas na hitro preletela. Ja, včeraj sem se pa od tebe Katja odpravilja v Trnovlje na obisk k bartu in nato od tam še peš domov. Jah, nahodila sva se pa včeraj. Potem sem bila eno urco še kul, nato pa taka migrena, da sem šla kar spat. In sem jo pozdravila do alarma ob 23.30...heh. Danes okrog 11. pa pride na obisk kolegica s svojo malo 7,5 mesečno punčko in gremo nato malo na sprehod za Savinjo in v park. Grem mal posparvit, ker včeraj nisem mogla potem nč naredit. Blue eye pa je že na poti na dopust...ji kr mal zavidam, heheeh in hkrati privoščim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 9:05:32
|
|
|
|
blue eye
|
hey, mi se odpravljamo, noč je bila katastrofalna jutro še bolj, spala sem vsega skupaj eno uro, ker je imel jernej pevske vaje , noče jest, dobil je polno rdečih izpuščajev po celmu telesu, od včeraj zvečer od 8 je spal natanko 2,5 ure in to je to, tak da si sploh ne upam pomislt kaj bo dans. fzul je slabe volje, tk da sem tako slabe volje. pol se je pa še en obisk včeraj vsedu do 11 ure zvečer. prtljage je pa oh in sploh. morm slikat pa dat gor. ob 10 je štart. lepo se imejte, vas bom zelooooo pogrešala in va s in vaše čveke, glejte da bom mela kej za prebrat ko pridem nazaj. uživajte v sprehodih.
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 9:20:56
|
|
|
|
Bethany
|
ujej, blue eye!!! Ja, kaj mu je pa bilo? Ima tremo pred potovanjem? Pomoje so mal tvoji živčki tud na njega vplivali. Skuliraj se, pa bo!! Boš vidla, da bo vse ok. Skratka, uživajte FUUUL! še za nas. Za brat naše čveke se pa ni treba bat, pomoje boš rabila nekaj dni, da boš prišla na tekoče, heheh! Hm, obisk do 11ih zvečer? tega pa ne toleriram, prvič zarad malega otroka, drugič zarad utrujenih staršev in tretjič v tvojem primeru zarad potovanja naslednji dan ... Kosilo danes: midva boma zunaj spekla svinjske zrezke, pa mal zelenjave - papriko in bučke, pa po zeleno solato bom probala skočit na vrt. pa bo za silo. pa še montijevo, heh!! Frizer: ni straha, da bo današnja frizura držala do nedelje, bom vsaj enkrat vmes že prala glavo. Ti sam vreme zrihti, pa bomo skakal v bazen. Pa se fotkal! Bom js tud tamalega fotiča (novo pridobitev) zram vzela. Katja, lepo se sprehodita do mesta, pa lahk si kak sladoled privoščita še za naju. Pardon, slikc iz Mauritiusa nimam v tem albumu, sem zamešala, so na FB. Drugače pa so tudi na blogu, v arhivu pod avgust 2007. Se mi jih ne ljubi sem gor devat...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 9:49:25
|
|
|
|
katja_p
|
Js sm se v trgovini odločla, da bom kuhala: pire, tinstan ohrovt in pečenice Sm dala dans 10 prošenj na pošto, mam še 3 tule na mizi, ker mi je zmanjkalo kuvert. Zdaj pa čakam na predvsem negativne odgovore Blue eye:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 9:53:41
|
|
|
|
katja_p
|
Tjaša se je odločla zbudit ... po 1,5 ure. Noče več spat 2 uri skup bo pa zdle v vozeku še zakinkala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 10:14:11
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Blue eye uživaj maksimalno Spet je malo sonce, zato verjetno sve bežimo ven, da ga izkoristimo
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 10:55:27
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Js sm se v trgovini odločla, da bom kuhala: pire, tinstan ohrovt in pečenice Sm dala dans 10 prošenj na pošto, mam še 3 tule na mizi, ker mi je zmanjkalo kuvert. Zdaj pa čakam na predvsem negativne odgovore Blue eye: Kosilo: Prošnje:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 10:57:06
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Tjaša se je odločla zbudit ... po 1,5 ure. Noče več spat 2 uri skup bo pa zdle v vozeku še zakinkala. ja, Elina je tudi budna, po dobri uri. Zdej ji še uro in pol ne uspe skupaj spravit. Mogoče jo dam prepozno spat No, za nekaj časa bo že za zdržat. Bo šla okoli dveh nazaj spat, pa bo! Grema zdele kašico jest in za kosilo pripravit.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 15:43:00
|
|
|
|
Bethany
|
joj, kak dolgočasen dan... Nič se mi ne da. Jutri moram nujno nekam krenat, da se mi mal dan zafila. takle cel dan noter bit (z izjemo mal pohajkovanja po vrtu) je kr hudo... pol pa komi čakam, da pride kdo domov, da mi mal popestri dan...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 16:33:23
|
|
|
|
katja_p
|
Madonca, cel dans me skor ni blo doma, pa sm sam 2 posta imela za prebrat - ste se pa načvekale S Tjašo sva bili v mestu, malo poklepetali z martko in Gajo, šli pozdravit na jezikovno šolo, kjer sm delala, šli do atija in v Evropo na ledeno kavo, pol pa počas domov. V vozeku mi ni spala, razen slabe pol ure - pol sm se pa v Evropi vsedla in je bil vozek pr miru pa smo končali s spanjem. Sm jo zdle ob 4 dala v postlo spat. Ker je bla hitrej pokonc, kot sm pričakovala, nisem kuhala, ampak sm ji dala kr hruško od Frutka (še sreča, da imam tako obilno in pestro zalogo v omari, a ne, Bethany? ). Pa jo je seveda celo zmazala, zizat pa ni pol več htela. Ju3 zopet udarimo en daljši sprehod?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 17:06:54
|
|
|
|
katja_p
|
A ima ktera kako odvečno OMW nalepko? Js mam pa Sparove, Mercatorjeve, Tuševe in DM-ove. Vam dam, ne rabim nič.
< Sporočilo je popravil katja_p -- 2.6.2009 17:07:48 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 18:26:04
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p A ima ktera kako odvečno OMW nalepko? Js mam pa Sparove, Mercatorjeve, Tuševe in DM-ove. Vam dam, ne rabim nič. A ti tud zbiraš, kaj bi pa ti rada imela Jaz upam na nahrbtnik ali potovalko ta večjo
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 18:30:22
|
|
|
|
|
Katja_p jaz imam dve če rabiš???
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.