Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 18:37:42
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Katja_p jaz imam dve če rabiš??? Bi imela ja ... a boš kaj po CE se potikala? Ma ne, js jih ne zbiram, moja prjatlca. Pa jih par še rabi, da bo vzela -ne-vem-kaj. Ker niti ne vem, kaj vse imajo. Js sam na kup dajem te nalepke
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 19:53:03
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... Ker je bla hitrej pokonc, kot sm pričakovala, nisem kuhala, ampak sm ji dala kr hruško od Frutka (še sreča, da imam tako obilno in pestro zalogo v omari, a ne, Bethany? ). Pa jo je seveda celo zmazala, zizat pa ni pol več htela. Ju3 zopet udarimo en daljši sprehod? Jap, tvoja zaloga frutekov in hipp-ov presega celo BC-ovo ponudbo kašic Js sem danes vzela še hruško od fruteka, da bo jutri za na sprehod v mesto in pa eno zelenjavno, mislim da cvetača, krompir in korenček. Sprehod jutri: sem za, in to bi js krenala pred Elininim dopoldanskim spanjem, tam okol devetih najkasneje. Z Martko sma zmenjene ob 10ih pri občini, baje nisi nič, če se tam redno ne pojavljaš na kavici... sem čula... in me je kr zaskrbelo, da nič tam ne čepim, heheheeee ... hec...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 19:59:06
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p A ima ktera kako odvečno OMW nalepko? Js mam pa Sparove, Mercatorjeve, Tuševe in DM-ove. Vam dam, ne rabim nič. OMV-jevih nimam... js tak mal tankam odkar sem na porodniški, da bi naftna industrija zarad mene propadla Se mi še na sklopki avta pozna, da je bolj stagniral med zimo, se mi je kr neki "sferdirbala", ko je nisem dost uporabljala... no, zdaj je spet porihtano! Se pa priporočam za DMove. Pliiiissss!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 22:20:38
|
|
|
|
Bethany
|
Maaa, kje pa ste danes vse? Haloooo? Sama tle gor strašim... sem že zlikala kup perila, pospravila kuhinjo, si pripravila nekaj stvari za jutri, pa še vedno nobene tle gor... Eh, monologov se pa ne grem, grem rajš spat. cau!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.6.2009 22:45:22
|
|
|
|
katja_p
|
Js sm sicer še tu, sam grem kr spat, ker sm čist zmatrana dans. Bom ju3 kaj napisala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 9:08:38
|
|
|
|
Dali*
|
Jutro! Mi2 sva se sedaj zbudila in mali e se že igra mami pa pije kavico in je Grancereale crocante. E je to noč podrl rekord. Spat sem ga dala ob 20. uri in se je ob 21. zbudil kao lačen, čeprav je jedel ob 18.30 in 19.30 uri, ampak bolj tko na hiter in se je bolj igral. Nato sva ob 21. uri jedla in je spal do 4. ure zjutraj. Sem se jaz vmes 2 x prebudila, ker je namreč preskočil kar 2 obroka. Joj, ko bi se držal tega kej več kot eno noč. Nato sva pa ob 7. uri papcala v veliki postelji in zaspala nazaj do 8.45 ure.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 9:34:34
|
|
|
|
Dali*
|
Nikjer nobene... grem dat piščanca v marinado za današnje kosilo, ta čas se E še neki pogovarja z igračami, potem bo sledil počitek in nato bova šibala proti city centru.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 9:40:33
|
|
|
|
katja_p
|
Js sm tu Bethany, je šla v mesto, js pa dans ostanem doma, ker bom pol, ko gre Tjaša na počitek, šla ven senčnico obrezat, kar mi je še ostalo. Pol je dež napovedan za ju3. Sm pa tud js misla it dans v CC, mal pogledat Naty-Tajo in skuštrano al pa na kak obisk na geodetsko, sam bom rajš kr doma ostala. Čez vikend so pa plohe napovedane Sicer vseen prite, bomo pa pod strehco, če bi kaj blo - bo pa menda toplo
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 9:58:01
|
|
|
|
Dali*
|
Jst grem na malo daljši sprehod do CC-ja, pa se botem ustavim pri mojemu v službi, pa v Lidl grem po zelenjavo. Katja ali Bethany...če bosta slučajno šle kaj v Muellerja...jst bi meli neki za naročit... ...ma da le ne bi bilo dežja v nedeljo...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 10:17:33
|
|
|
|
katja_p
|
JS bom šla ne-vem-še kdaj. Ziher pa najkasnej v začetku naslednga tedna. Morm it h G po tabletke pa grem usput še v Muellerja. Mi lahk kr na mail napišeš, kaj rabiš, Dali. Dež: ja js tud upam, da ne bo. Če pa bo, pa bo ... bo pa samo foto-uting prestavljen. Vse ostale pa tk kot je. Pijem ledeno kavo, Tjaša spi, pol šibnem pa ven.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 10:29:08
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p JS bom šla ne-vem-še kdaj. Ziher pa najkasnej v začetku naslednga tedna. Morm it h G po tabletke pa grem usput še v Muellerja. Mi lahk kr na mail napišeš, kaj rabiš, Dali. Dež: ja js tud upam, da ne bo. Če pa bo, pa bo ... bo pa samo foto-uting prestavljen. Vse ostale pa tk kot je. Pijem ledeno kavo, Tjaša spi, pol šibnem pa ven. Greš v CC? Se dobima na pol poti in grema skup. Lahko pridem do križišča z Dečkovo...hm???
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 13:43:46
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Kak ste?' ka vam je fajn, ko se tak med sabo poznate in hodite na sprehode, jaz bi tud tu rada kako mamico spoznala, da bi takle hodile. No drugače pa smo mi danes zunaj jaz grem zdajle mal v senčko k mali, ki zunaj spi. Uživajte
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 13:50:08
|
|
|
|
katja_p
|
Lolita: ti imaš Blue eye najbližje? Nobene druge ni blizu, da bi vozičkla? Se kr pozna, da smo me iz mesta, je velik lažje se dobit pa spoznat. Morš kaj v CE prit
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 14:52:54
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Lolita: ti imaš Blue eye najbližje? Nobene druge ni blizu, da bi vozičkla? Se kr pozna, da smo me iz mesta, je velik lažje se dobit pa spoznat. Morš kaj v CE prit jap ona je najbližje, sam sej je tud tudi mamic sam to so bolj zaprte skupine, ki jih sploh ne vidim, predvsem je krivo to, da sem nova tu.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 15:06:56
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Lolita: ti imaš Blue eye najbližje? Nobene druge ni blizu, da bi vozičkla? Se kr pozna, da smo me iz mesta, je velik lažje se dobit pa spoznat. Morš kaj v CE prit jap ona je najbližje, sam sej je tud tudi mamic sam to so bolj zaprte skupine, ki jih sploh ne vidim, predvsem je krivo to, da sem nova tu. Se morta pol z Blue eye večkrat zment pa itk skupi kam al pa vsaj 1x na teden prit v CE in gremo skup, da se vsaj mal načvekata v živo Rs škoda, da ti zadnč ni ratalo prit k Blue eye, smo si te želele spoznat. Pa drugič
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 16:12:30
|
|
|
|
Bethany
|
Helou, babuške! Uf, danes pa je bil bolj bizi dan! Zjutraj sma že ob devetih odrinile peš proti Celju, nama je na pol poti do Ostrožnega Martka prišla na sproti, tak da je bila druga polovica poti do mesta bolj zanimiva. Pa sma šle do občine, se tam dol "zicnale"... EEEJ, kaka gužva je dopoldan po kafičih v mestu!! Pa kaj ta folk nima služb oz. kakšne so te službe, da lahko kr cel dopoldne kofetkaš?? Js bi tud mela tak šiht Gaja je pred občino jedla zelenjavno kašico, Elina pa hruškino od Fruteka. Sta obe pridno pojedli kljub temu, da je bilo okoli veliko zanimivih stvari za gledat. Sta ble pa ful hecni, ko sta se gledali in se smejali druga drugi, pa mal božali, hehe... Jap, je treba prijateljice spoznat, ane? Zdej ima že dve, Tjašo in Gajo, pa enga prijatelja Etiena.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 16:18:25
|
|
|
|
Bethany
|
Spanje Eline danes: ponoč v eni rundi do 6:20, potem pa okoli pol desetih za pol urce (na poti v mesto), pa ob pol enih za pol urce (na poti domov). Ko sma prišle pa domov, pa malo igranja, zizanja, zabavanja s tetko, ki je glih prišla na obisk in je končno omagala ob treh. Kr vredu... pa me je tak skrbelo
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 19:26:25
|
|
|
|
Bethany
|
Moja nesojena kafetjera je šla nazaj v trgovino... sem za njeno ceno nabavila hrane in robe in skor dvakrat prekoračila vrednost kafetjere Sem pa med drugim kupila tako fajno piknik deko, da se lahk zunaj na vrtu na travi z Elino valama ob lepem vremenu, pa lonček za njene papice s pokrovčkom in take luštne male posodice za shranjevanje kašic, ki ostanejo od enega obroka... tak, da mi bo to bolj prav prišlo, ko pa pocejana kafe mašina
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 21:17:48
|
|
|
|
urška13
|
hej hej včeraj prepozno zvečer prišla do računalnika in se mi niti približno ni dalo še kaj natipkat. se pa zato danes potrudim , čeprav sem že fajn utrujena. sva bila danes kar na dveh sprehodih, pa še en lušten obisk sva imela, prijateljico in njenega sineka. dan je kar zletel mimo, pa še vreme je bilo prav fajn. in naš mali je bil danes ekstremno priden upam na čim več takih dni. sicer pa nas še vedno muči polivanje, ampak itak ne morem nič pomagat, je pa zoprno, ker ga je treba veliko preoblačit. danes se mi je po 2 dneh končno pokakal. sem taaaak vesela. prej nikoli ni imel problemov. me je bilo strah, da bo prvič zaprt ravno na morju. sam da je ok. bethany a ve ste bile pa danes v mestu? jaz pa ta teden vsak dan razen danes jutri bova pa spet,če ne deževalo. šibava na občino po osebno in v zd po napotnico. potem pa na kakšno kavico. bo katera v centru bolj zgodaj dopoldne? Dali kapljice bom imela s seboj, če boš imela čas. spalne navade: naš mali zaspi med 8 in 9 ter se doji okrog 2h, nato spi do 5h, ko je konec spanja. ponavadi se še podojiva, potem na veliko pritiska in včasih še malo podrema. jaz bi pa še tako kakšno urco, dve dlje spala...saj sicer čez dan ne grem nikoli spat.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 21:19:44
|
|
|
|
urška13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Moja nesojena kafetjera je šla nazaj v trgovino... sem za njeno ceno nabavila hrane in robe in skor dvakrat prekoračila vrednost kafetjere Sem pa med drugim kupila tako fajno piknik deko, da se lahk zunaj na vrtu na travi z Elino valama ob lepem vremenu, pa lonček za njene papice s pokrovčkom in take luštne male posodice za shranjevanje kašic, ki ostanejo od enega obroka... tak, da mi bo to bolj prav prišlo, ko pa pocejana kafe mašina ti si ta prava mami- vrnila kafe aparat in nabavila stvari Elino
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 21:22:03
|
|
|
|
urška13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Pa sma šle do občine, se tam dol "zicnale"... EEEJ, kaka gužva je dopoldan po kafičih v mestu!! Pa kaj ta folk nima služb oz. kakšne so te službe, da lahko kr cel dopoldne kofetkaš?? Js bi tud mela tak šiht ej, to se jaz vsak dan sprašujem. kaj vsi živijo od sociale oz. od naših prispekov???
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 21:23:12
|
|
|
|
urška13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jst grem na malo daljši sprehod do CC-ja, pa se botem ustavim pri mojemu v službi, pa v Lidl grem po zelenjavo. Katja ali Bethany...če bosta slučajno šle kaj v Muellerja...jst bi meli neki za naročit... ...ma da le ne bi bilo dežja v nedeljo... kaj pa imate v nedeljo? piknik?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 21:23:36
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 hej hej včeraj prepozno zvečer prišla do računalnika in se mi niti približno ni dalo še kaj natipkat. se pa zato danes potrudim , čeprav sem že fajn utrujena. sva bila danes kar na dveh sprehodih, pa še en lušten obisk sva imela, prijateljico in njenega sineka. dan je kar zletel mimo, pa še vreme je bilo prav fajn. in naš mali je bil danes ekstremno priden upam na čim več takih dni. sicer pa nas še vedno muči polivanje, ampak itak ne morem nič pomagat, je pa zoprno, ker ga je treba veliko preoblačit. danes se mi je po 2 dneh končno pokakal. sem taaaak vesela. prej nikoli ni imel problemov. me je bilo strah, da bo prvič zaprt ravno na morju. sam da je ok. bethany a ve ste bile pa danes v mestu? jaz pa ta teden vsak dan razen danes jutri bova pa spet,če ne deževalo. šibava na občino po osebno in v zd po napotnico. potem pa na kakšno kavico. bo katera v centru bolj zgodaj dopoldne? Dali kapljice bom imela s seboj, če boš imela čas. spalne navade: naš mali zaspi med 8 in 9 ter se doji okrog 2h, nato spi do 5h, ko je konec spanja. ponavadi se še podojiva, potem na veliko pritiska in včasih še malo podrema. jaz bi pa še tako kakšno urco, dve dlje spala...saj sicer čez dan ne grem nikoli spat. jutri, če ne bo deževalo se lahko dobiva v mestu. Sem te že hotla poklicat. Kdaj približno mi sam povej, da se bova tko naštimala, vi2 sta bolj zgodnja, ne...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 21:24:35
|
|
|
|
urška13
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jst grem na malo daljši sprehod do CC-ja, pa se botem ustavim pri mojemu v službi, pa v Lidl grem po zelenjavo. Katja ali Bethany...če bosta slučajno šle kaj v Muellerja...jst bi meli neki za naročit... ...ma da le ne bi bilo dežja v nedeljo... kaj pa imate v nedeljo? piknik? jst tudi upam, da ne bo dežja, sicer bo naše morje bolj klavrno
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 21:25:36
|
|
|
|
Dali*
|
Bethany - Kofetjero si boš nabavila drugo in boljšo....Elina je pa ziher zadovoljna z vsemi novimi stvarmi. Katja - lepa fotka...takole ste uživale, ko je mamica zaključila z urejanjem okolice...pridna mami in Tjaša, ki ti je dala dovolj časa...in pridna spala...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.