|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
31.5.2009 15:58:40   
Bethany
Evo, kapučin v četrtem poskusu ratal:

user posted image

sam mal mu morem še videz izboljšat, da bo tak kot v kaki kavarni user posted image user posted image je pa močn ko vrag!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
31.5.2009 20:55:51   
katja_p
user posted image  za kapučin, Bethany! Pridem kmal user posted image

Evo, naše dete sem odložla ajat, js grem pa dans tud kr spat, ker sm čist švoh in če bom še dolg zvečer pokonc, mi bo grlo začelo napadat ... že kr čutim.

Naša je dans imela samo 2 rundi spanja - je namreč drugi rundo potegnila od 13.00 do 16.30!¨Celo pop! Sm lahk skuhala, posparvla, pojedla sladoled s "cimro", pa še zlikala cel kup in končno nimam več cot za likat user posted image  (do ju3, ko bom dala prat!)

Lepo bodte! Se ju3 slišmo! Vidmo pa tud kaj ta teden, če bo vreme ok.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
31.5.2009 22:19:06   
Lolita23
Evo mi smo tudi doma Tjaša že spi, piknik je uspel, danes so bili še zadnje pregrešitve, od jutri pa malo bolj resno k hujšanjuuser posted image user posted image user posted image

Lep capucino in še lepši Jernejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
1.6.2009 8:41:31   
Bethany
Dobro jutro!

midva sma že budne od pol sedmih (je spala celo noč user posted image user posted image ) zdaj pa gledama baceka Jona

user posted image

user posted image user posted image

Katja, kako je danes s sladoledom, ti ga je kaj ostalo od včeraj?? user posted image user posted image Js prispevam domače jagode in buhtlje, če mi bojo ratal. Testo se že dela. user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
1.6.2009 8:44:16   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Dobro jutro!

midva sma že budne od pol sedmih (je spala celo noč user posted image user posted image ) zdaj pa gledama baceka Jona

user posted image

user posted image user posted image

Katja, kako je danes s sladoledom, ti ga je kaj ostalo od včeraj?? user posted image user posted image Js prispevam domače jagode in buhtlje, če mi bojo ratal. Testo se že dela. user posted image user posted image

kje je bacek??

tudi gaja je spala do pol sedmih, celo noč

no, evo me tukaj, da me ne pozabite

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
1.6.2009 8:56:06   
Dali*
Dobro jutro!

Jah, tok vsi hvalijo baceka jona, da si ga morem enkrat ogledat. E najbrž še ne sme gledat TV...

Bethany - močen kapučino je pa, če si dala več kave in če uporabljaš esspresso kavo. Če hočeš bolj blago lahko daš tudi ono iz hoferja. Gala, ta rdeča (takoj ko stopiš v hoferja jo imajo na levi strani, pa še full je poceni)...moja mai jo ma full rada, ker kave Gorizia pri nas ne prodajajo in ko gremo v ITA jo kupimo.

Katja - kaj ti še potem manjka...da še jaz prispevam svojo udeležbo...lep dan še kaže in pri tebi na terasi je super, pa še razlog za dolg sprehod imam.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
1.6.2009 9:02:04   
Dali*
Tko...zdej pa spijem kavico do konca in grem likat. E že počiva po jutranji telovadbi...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
1.6.2009 9:05:40   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Pomembno!!!!! Dali in še ktera (no, js bom počakala, da ga tašča kupi):

http://nakup.pikapolonica.com/

Zabeleženo...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
1.6.2009 9:06:48   
Dali*
Katja...Bethany...jaz prinesem mali šampanjček...paše zraven. Sej mal ga pa lahko spijem...ni panike...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
1.6.2009 9:11:13   
Dali*
Katja imaš zs

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
1.6.2009 9:20:44   
Bethany
Ooo, Martka! Welcome Back!! user posted image user posted image

... aha, vidim, da si klicala... sem bila zaposlena z uspavanjem Eline. Sem en mičken zamudila, pa se mi je že jokala oz. drla 5 min, no, zdaj je tiho... upam, da spi...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
1.6.2009 9:23:59   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Dobro jutro!

Jah, tok vsi hvalijo baceka jona, da si ga morem enkrat ogledat. E najbrž še ne sme gledat TV...

...
Katja - kaj ti še potem manjka...da še jaz prispevam svojo udeležbo...lep dan še kaže in pri tebi na terasi je super, pa še razlog za dolg sprehod imam.

Dali, hitro na youtube pa pogledat kak kratek del Baceka. Res je fajna risanka... ena redkih zadnje čase. Pa Elini se ful dopade, ker so tale lepe barve, najbolj pa uživa pri koncu, ko grejo napisi gor na zeleni podlagi. Takrat se pa ful smeji. user posted image user posted image

No, Katja se še mora javit, sma kr naredile plan brez nje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
1.6.2009 9:26:57   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Dobro jutro!

...
Bethany - močen kapučino je pa, če si dala več kave in če uporabljaš esspresso kavo. Če hočeš bolj blago lahko daš tudi ono iz hoferja. Gala, ta rdeča (takoj ko stopiš v hoferja jo imajo na levi strani, pa še full je poceni)...moja mai jo ma full rada, ker kave Gorizia pri nas ne prodajajo in ko gremo v ITA jo kupimo.

....

Hm, ja, espresso sem dala. Ker tak piše. Bom probala to s hoferja. A mora bit čist polna ta posodica / cedilo kave, do roba? Js bi dala sam pol, pa bi tudi bilo manj močno... Sam, ko sem dala manj, mi je voda mimo tekla, namesto, da bi šla gor v zgornjo posodo... user posted image Razen, če je bil kak drug razlog za to... ne vem... no včeraj je pol ratalo, samo malo vode je pricurilo ven in na štedilnik...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
1.6.2009 9:30:33   
katja_p
Evo še mene user posted image

Je tamala dans sicer se ponoč zbudila 2x, pol pa potegnila do 9 in sma se lepo naspale user posted image

Bethany, Dali: sladoleda dost, tud neki jagid je še, lahk jih še prneseš! Pridita kadarkol, js sm doma - ne bom kam šla, ker morm mal za inštrukcije dans pregledat liste.

Dali: imaš zs

martka: ja lepo tebe še tu videt user posted image

Lolita: super, da je uspel piknik user posted image

Takole je pa naša htela lučko:

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
1.6.2009 9:31:41   
Bethany
evo, sem našla eno celo risanko Baceka na youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=qas27wHba4w&feature=related

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
1.6.2009 9:33:29   
katja_p
Joj, js morm Blue eye še slike poslat od zadnjič pr njej ... Ma , je še vse na fotoaparatu. Dobiš user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
1.6.2009 9:34:40   
katja_p

evo, sem našla eno celo risanko Baceka na youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=qas27wHba4w&feature=related

Mi2 vsak dan gledava baceka Jona, zjutraj in zvečer, ko čaka na kašico user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
1.6.2009 9:35:21   
Bethany

...
Bethany, Dali: sladoleda dost, tud neki jagid je še, lahk jih še prneseš! Pridita kadarkol, js sm doma - ne bom kam šla, ker morm mal za inštrukcije dans pregledat liste.

...
Takole je pa naša htela lučko:

user posted image

user posted image user posted image user posted image hehe, kake lušte!! Pa kr na sredi mize sedi, frajerka!! user posted image user posted image

Ok, fino! Midve pridema, ko se Elina naspi in naje, pomoje tam okol 12ih! Prinesem jagode, zdele grem pa buhtljne nardit, upam da se mi spet ne zažgejo...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
1.6.2009 9:39:00   
katja_p
Buhteljne pa le nared, ja user posted image   (nč ne bo s hujšanjem ... user posted image )

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
1.6.2009 10:09:33   
Bethany

Buhteljne pa le nared, ja user posted image   (nč ne bo s hujšanjem ... user posted image )

se že pečejo... user posted image user posted image

ko smo glih pri hujšanju: sem si danes drznila stopit na vago in kaj pokaže?? 70 dek manj kot prejšnji teden, pa sem na veliko grešila. user posted image user posted image Torej imam "že" 63 kil, točno! Še šest manj, pa bom tam, ko sem začela... user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
1.6.2009 10:19:42   
Dali*

se že pečejo... user posted image user posted image

ko smo glih pri hujšanju: sem si danes drznila stopit na vago in kaj pokaže?? 70 dek manj kot prejšnji teden, pa sem na veliko grešila. user posted image user posted image Torej imam "že" 63 kil, točno! Še šest manj, pa bom tam, ko sem začela... user posted image user posted image

Jaz sem tudi grešila na veliko in mi pokaže za 1 kg manj, hehehe

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
1.6.2009 10:23:47   
katja_p

Bravo! user posted image  Js ne bom stopla na vago, ker sm v tem tednu prevečkrat prepozno jedla in velik sladkega ... pa se men to zlo hitr pozna. Bom ta tedn pridna, ker v soboto bo torta user posted image  Ja madoniš, pa buhteljni dans user posted image  Da jih ne bi preveč prnesla user posted image

Blue eye, vse spakirano?

Js sm dala Tjašo spat. Sicer ni bla velik pokonc, ampak očitno je navajena, da takle čas dopoldan spi, kljub temu, da je prej dlje potegnla - no, al je pa bla dolg budna pa je js nism čula do 9, ko se je orng oglasla user posted image  üme-biti ...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
1.6.2009 10:31:50   
katja_p
Dali imaš zs

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
1.6.2009 10:54:43   
katja_p
Blue eye, Bethany: imata mail

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
1.6.2009 11:00:15   
Dali*

Blue eye, Bethany: imata mail

jst bi tud rada vidla vas tri pri blue eye

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.