![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 15:58:40
|
|
|
|
Bethany
|
Evo, kapučin v četrtem poskusu ratal: sam mal mu morem še videz izboljšat, da bo tak kot v kaki kavarni je pa močn ko vrag!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 20:55:51
|
|
|
|
katja_p
|
za kapučin, Bethany! Pridem kmal Evo, naše dete sem odložla ajat, js grem pa dans tud kr spat, ker sm čist švoh in če bom še dolg zvečer pokonc, mi bo grlo začelo napadat ... že kr čutim. Naša je dans imela samo 2 rundi spanja - je namreč drugi rundo potegnila od 13.00 do 16.30!¨Celo pop! Sm lahk skuhala, posparvla, pojedla sladoled s "cimro", pa še zlikala cel kup in končno nimam več cot za likat (do ju3, ko bom dala prat!) Lepo bodte! Se ju3 slišmo! Vidmo pa tud kaj ta teden, če bo vreme ok.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 22:19:06
|
|
|
|
Lolita23
|
Evo mi smo tudi doma Tjaša že spi, piknik je uspel, danes so bili še zadnje pregrešitve, od jutri pa malo bolj resno k hujšanju Lep capucino in še lepši Jernej Lahko noč
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 8:41:31
|
|
|
|
Bethany
|
Dobro jutro! midva sma že budne od pol sedmih (je spala celo noč ) zdaj pa gledama baceka Jona Katja, kako je danes s sladoledom, ti ga je kaj ostalo od včeraj?? Js prispevam domače jagode in buhtlje, če mi bojo ratal. Testo se že dela.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 8:44:16
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Dobro jutro! midva sma že budne od pol sedmih (je spala celo noč ) zdaj pa gledama baceka Jona Katja, kako je danes s sladoledom, ti ga je kaj ostalo od včeraj?? Js prispevam domače jagode in buhtlje, če mi bojo ratal. Testo se že dela. kje je bacek?? tudi gaja je spala do pol sedmih, celo noč no, evo me tukaj, da me ne pozabite
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 8:56:06
|
|
|
|
Dali*
|
Dobro jutro! Jah, tok vsi hvalijo baceka jona, da si ga morem enkrat ogledat. E najbrž še ne sme gledat TV... Bethany - močen kapučino je pa, če si dala več kave in če uporabljaš esspresso kavo. Če hočeš bolj blago lahko daš tudi ono iz hoferja. Gala, ta rdeča (takoj ko stopiš v hoferja jo imajo na levi strani, pa še full je poceni)...moja mai jo ma full rada, ker kave Gorizia pri nas ne prodajajo in ko gremo v ITA jo kupimo. Katja - kaj ti še potem manjka...da še jaz prispevam svojo udeležbo...lep dan še kaže in pri tebi na terasi je super, pa še razlog za dolg sprehod imam.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 9:02:04
|
|
|
|
Dali*
|
Tko...zdej pa spijem kavico do konca in grem likat. E že počiva po jutranji telovadbi...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 9:05:40
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Pomembno!!!!! Dali in še ktera (no, js bom počakala, da ga tašča kupi): http://nakup.pikapolonica.com/ Zabeleženo...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 9:06:48
|
|
|
|
Dali*
|
Katja...Bethany...jaz prinesem mali šampanjček...paše zraven. Sej mal ga pa lahko spijem...ni panike...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 9:11:13
|
|
|
|
Dali*
|
Katja imaš zs
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 9:20:44
|
|
|
|
Bethany
|
Ooo, Martka! Welcome Back!! ... aha, vidim, da si klicala... sem bila zaposlena z uspavanjem Eline. Sem en mičken zamudila, pa se mi je že jokala oz. drla 5 min, no, zdaj je tiho... upam, da spi...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 9:23:59
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Dobro jutro! Jah, tok vsi hvalijo baceka jona, da si ga morem enkrat ogledat. E najbrž še ne sme gledat TV... ... Katja - kaj ti še potem manjka...da še jaz prispevam svojo udeležbo...lep dan še kaže in pri tebi na terasi je super, pa še razlog za dolg sprehod imam. Dali, hitro na youtube pa pogledat kak kratek del Baceka. Res je fajna risanka... ena redkih zadnje čase. Pa Elini se ful dopade, ker so tale lepe barve, najbolj pa uživa pri koncu, ko grejo napisi gor na zeleni podlagi. Takrat se pa ful smeji. No, Katja se še mora javit, sma kr naredile plan brez nje
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 9:26:57
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Dobro jutro! ... Bethany - močen kapučino je pa, če si dala več kave in če uporabljaš esspresso kavo. Če hočeš bolj blago lahko daš tudi ono iz hoferja. Gala, ta rdeča (takoj ko stopiš v hoferja jo imajo na levi strani, pa še full je poceni)...moja mai jo ma full rada, ker kave Gorizia pri nas ne prodajajo in ko gremo v ITA jo kupimo. .... Hm, ja, espresso sem dala. Ker tak piše. Bom probala to s hoferja. A mora bit čist polna ta posodica / cedilo kave, do roba? Js bi dala sam pol, pa bi tudi bilo manj močno... Sam, ko sem dala manj, mi je voda mimo tekla, namesto, da bi šla gor v zgornjo posodo... Razen, če je bil kak drug razlog za to... ne vem... no včeraj je pol ratalo, samo malo vode je pricurilo ven in na štedilnik...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 9:30:33
|
|
|
|
katja_p
|
Evo še mene Je tamala dans sicer se ponoč zbudila 2x, pol pa potegnila do 9 in sma se lepo naspale Bethany, Dali: sladoleda dost, tud neki jagid je še, lahk jih še prneseš! Pridita kadarkol, js sm doma - ne bom kam šla, ker morm mal za inštrukcije dans pregledat liste. Dali: imaš zs martka: ja lepo tebe še tu videt Lolita: super, da je uspel piknik Takole je pa naša htela lučko:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 9:33:29
|
|
|
|
katja_p
|
Joj, js morm Blue eye še slike poslat od zadnjič pr njej ... Ma , je še vse na fotoaparatu. Dobiš
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 9:35:21
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... Bethany, Dali: sladoleda dost, tud neki jagid je še, lahk jih še prneseš! Pridita kadarkol, js sm doma - ne bom kam šla, ker morm mal za inštrukcije dans pregledat liste. ... Takole je pa naša htela lučko: hehe, kake lušte!! Pa kr na sredi mize sedi, frajerka!! Ok, fino! Midve pridema, ko se Elina naspi in naje, pomoje tam okol 12ih! Prinesem jagode, zdele grem pa buhtljne nardit, upam da se mi spet ne zažgejo...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 9:39:00
|
|
|
|
katja_p
|
Buhteljne pa le nared, ja (nč ne bo s hujšanjem ... )
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 10:09:33
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Buhteljne pa le nared, ja (nč ne bo s hujšanjem ... ) se že pečejo... ko smo glih pri hujšanju: sem si danes drznila stopit na vago in kaj pokaže?? 70 dek manj kot prejšnji teden, pa sem na veliko grešila. Torej imam "že" 63 kil, točno! Še šest manj, pa bom tam, ko sem začela...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 10:19:42
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Buhteljne pa le nared, ja (nč ne bo s hujšanjem ... ) se že pečejo... ko smo glih pri hujšanju: sem si danes drznila stopit na vago in kaj pokaže?? 70 dek manj kot prejšnji teden, pa sem na veliko grešila. Torej imam "že" 63 kil, točno! Še šest manj, pa bom tam, ko sem začela... Jaz sem tudi grešila na veliko in mi pokaže za 1 kg manj, hehehe
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 10:23:47
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany ko smo glih pri hujšanju: sem si danes drznila stopit na vago in kaj pokaže?? 70 dek manj kot prejšnji teden, pa sem na veliko grešila. Torej imam "že" 63 kil, točno! Še šest manj, pa bom tam, ko sem začela... Bravo! Js ne bom stopla na vago, ker sm v tem tednu prevečkrat prepozno jedla in velik sladkega ... pa se men to zlo hitr pozna. Bom ta tedn pridna, ker v soboto bo torta Ja madoniš, pa buhteljni dans Da jih ne bi preveč prnesla Blue eye, vse spakirano? Js sm dala Tjašo spat. Sicer ni bla velik pokonc, ampak očitno je navajena, da takle čas dopoldan spi, kljub temu, da je prej dlje potegnla - no, al je pa bla dolg budna pa je js nism čula do 9, ko se je orng oglasla üme-biti ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 10:31:50
|
|
|
|
katja_p
|
Dali imaš zs
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 10:54:43
|
|
|
|
katja_p
|
Blue eye, Bethany: imata mail
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.6.2009 11:00:15
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Blue eye, Bethany: imata mail jst bi tud rada vidla vas tri pri blue eye
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.