|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
30.5.2009 22:35:09   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Bethany - sem si pogledala kako elina pridno papca. Ja super, dobra kuharca si, ni kaj. user posted image

user posted image user posted image Hipp dobre kašice pripravlja, hehehe!!! user posted image user posted image

Jah. sej zato najbrž Tjaša ne mara japke in kar ji pripravi skrbna mamica Katja. Še mal pa bo poznala vse sorte jabolk.

Še mal pa bo pogruntala, da če ven pošpuka, kar pripravi mamica, pol vzame mami eno stekleničko, ko piše gor Hipp al pa Frutek in da tist za jest user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
30.5.2009 22:37:00   
Bethany
Monti: js takle razmišljam: če se delam, da me ne gane, kot da ga ni, me bo mogoče spet kej porajtal... user posted image user posted image user posted image

jah, nič! Spokajmo se že v pižamo in posteljo, noooo! ... Nočko, babnce!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
30.5.2009 22:38:05   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Bethany - sem si pogledala kako elina pridno papca. Ja super, dobra kuharca si, ni kaj. user posted image

user posted image user posted image Hipp dobre kašice pripravlja, hehehe!!! user posted image user posted image

Jah. sej zato najbrž Tjaša ne mara japke in kar ji pripravi skrbna mamica Katja. Še mal pa bo poznala vse sorte jabolk.

Še mal pa bo pogruntala, da če ven pošpuka, kar pripravi mamica, pol vzame mami eno stekleničko, ko piše gor Hipp al pa Frutek in da tist za jest user posted image

ne da bo kmal pogruntala, JE ŽE!! Ti dojenčki so bolj brihtni, kot si mislimo! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
30.5.2009 22:42:47   
katja_p
martka pa res neki štajka ... jo bo treba mal okarat user posted image

Moj user posted image  je šel pa žurat ... ne vem kam, ne vem, kdaj misli prit nazaj ... Vem sam, da je vzel s sabo svojga bratranca, ki je ta vikend na počitnicah. In takrat, ko je on na počitnicah, je katastrofa! Zakaj? Ker ne vem, kaj naj kuham, ker je vegi in ker z mojim pol cele dneve sedita pred kompom in nabijata GP3 - formulo. Da bi pa šla ven pa vzela vsak ene grablje ... "ka je že to?" user posted image

Js grem pa zdle mal pregledat priročnik za učenje nemščine za otročke, ki sm ga lani začela delat. Pa da vidim, če je treba kaj še dopisat, a ga lahk že sprintam.

Pol pa spat. Sm ful neprespana in mam zvečer že čist krvave oke!

Aja, pa moja mami je dans potrdila, da dobi Tjaša prenosno postlco, levčka. Tako da bom lahk tud js ga kteri posodla, če bo rabla. Bethany, ti ni treba nujno kupvat, če nimaš namena. Sam pol ne mormo it skup na kako morje al pa v hribe. Ej, sej res! Lahk gremo v hribe! Zdaj ko mamo fensi šmensi nahrbtnike (naša ga še niti sprobala ni user posted image )

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
30.5.2009 22:46:24   
katja_p
Naš bacek Jon, naš bacek Jon ... lalalalalalalalla ...

Sma dans gledle spet to risanko (hvala Bethany user posted image ) in mi gre skoz ta muzka po glavi! Pa tista tablca za v avto se mi tud dopade - predvsem zato, ker ma bacek tako luštno dudo user posted image

Js bom pa naši za 6m kupla novo dudo (ker jo itak more dobit zdaj od 6-12 al kolk so že).

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
30.5.2009 23:09:46   
Dali*

martka pa res neki štajka ... jo bo treba mal okarat user posted image

Moj user posted image  je šel pa žurat ... ne vem kam, ne vem, kdaj misli prit nazaj ... Vem sam, da je vzel s sabo svojga bratranca, ki je ta vikend na počitnicah. In takrat, ko je on na počitnicah, je katastrofa! Zakaj? Ker ne vem, kaj naj kuham, ker je vegi in ker z mojim pol cele dneve sedita pred kompom in nabijata GP3 - formulo. Da bi pa šla ven pa vzela vsak ene grablje ... "ka je že to?" user posted image

Js grem pa zdle mal pregledat priročnik za učenje nemščine za otročke, ki sm ga lani začela delat. Pa da vidim, če je treba kaj še dopisat, a ga lahk že sprintam.

Pol pa spat. Sm ful neprespana in mam zvečer že čist krvave oke!

Aja, pa moja mami je dans potrdila, da dobi Tjaša prenosno postlco, levčka. Tako da bom lahk tud js ga kteri posodla, če bo rabla. Bethany, ti ni treba nujno kupvat, če nimaš namena. Sam pol ne mormo it skup na kako morje al pa v hribe. Ej, sej res! Lahk gremo v hribe! Zdaj ko mamo fensi šmensi nahrbtnike (naša ga še niti sprobala ni user posted image )

Glede tvojega in bratranca - no comment

G.a prof. ti boš lahko naše malčke učila nemščino...bodo vsi približno enake starosti in upam, da se bomo še dolgo tko družile, pa da se bodo potem še naši otroci...

Glede posteljice, se bom še jaz priporočala. Bova sicer probala namignit tašči, ki je zadnjič govorila, da mu more kako cotko kupit. joj ne...nej raje prispeva kak € za posteljico, za rečmo obmesečnico.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
30.5.2009 23:21:35   
katja_p
Dali, pejt spat! Js morm tud, ker drgač bodo prekmal budilke!

Postlca: user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
30.5.2009 23:25:18   
Dali*

Malega je zagrabla lakota in evo...sem že nazaj...sem ga dala na zizo in zdej lepo spi naaprej. Zdej je pa še mene zagrabla in jem še topel PZ kruh z domačo salamo in sirom. Njami...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
31.5.2009 8:05:21   
katja_p

Malega je zagrabla lakota in evo...sem že nazaj...sem ga dala na zizo in zdej lepo spi naaprej. Zdej je pa še mene zagrabla in jem še topel PZ kruh z domačo salamo in sirom. Njami...

Očitno smo se res za nedoločen čas skregale z Montijem user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
31.5.2009 8:07:58   
katja_p
Sicer pa DOBRO JUTRO!

user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
31.5.2009 8:45:16   
Bethany
Dobro jutro!!!

Sem si že privoščila pomarančni sok in hotla sprobat mojo novo capučino kafetjero, pa neki ne štima... user posted image user posted image Med spodnjim kotličkom in zgornjo posodo mi med vrenjem vode kava ven teče in po el. plošči. Sma preverjala dihtunge, če so kej hin. Je pa hec, da sma dala zdele not samo vodo, brez kave in mleka, je pa normalno zavrela in stekla v zgornjo posodo. Ko pa je vmes še kava, gre pa ven na napačnem koncu. Pa niti noče mleka spenit, torej ni dost pritiska, zgleda... user posted image user posted image

Kaj je to odvisno od količine kave v tistem cedilu? Dali, ti ko si majstrica, mora bit kava čist do roba? Al manj? Še enkrat probam, če ne bo ok, vrnem... user posted image user posted image

Katja, super za posteljico!! Js se še nisem odločila, se bom pa priporočala za izposojo za na morje, če je ne bom kupla. user posted image user posted image

Jaaaa, hribi!!! Midva tud planirama en izletek, mogoče na kako Roglo najprej. Da sprobamo najprej ravni teren. Vidva pa Tjašiko sprobajta, kak se kej drži not, v nahrbtniku. Sej sedi že zelo lepo, bo verjetno tud not dokaj stabilna.

Nič, grem na froštik, svežo potičko in kavico, ne iz kafetjere... user posted image ... Ja, sori Monti! Zdej mu bomo pa dale vetra, haha!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
31.5.2009 8:56:54   
blue eye

Blue eye - Non abbiamo fatto il divorcio proppio, ma qualche volta ci vuole un po di zucchero, heh...

aja , a pol mu niste dale divorcia, sam sladkor je dovoljen....seveda v majhnih količinah, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blue eye -- 31.5.2009 8:57:19 >

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
31.5.2009 9:01:37   
blue eye
likam, likam....perem, sušim....likam, likam.....a je še kak glagol v zvezi s temuser posted image user posted image user posted image user posted image

Madona ste se razpisale včeraj zvečer, od kod vam taka enrgija ob pol nočiuser posted image user posted image user posted image

katja - super za postlco

Bethany - le poročaj nam o novih prehrambeni izzivih.FDrgač so pa te Alverde kašice iz DM ful dobre, jst sem v ostanek od zadnjič dala mal tople prekuhane vode in mal riževe kašice da je blo spet nazaj 150 ml in je zmazal kot za šalo.Dans mu pa skuham za dopoldansko malico: krompir, korenje, cvetačo in brokoli, ker ma ful rad.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
31.5.2009 9:34:38   
Lolita23

Lolita, Kdaj pa greste na morje??

Čez 3 zedne, sam jaz si že zdej sezname pišem, ker imam v teh treh tednih še krst, pa še par stvari, potem pa še zadnje čase sem tak pozabljiva, da je bolj bogo potem pa raje pišem, ker za 3 tedne morja, kjer dobesedno kampiramo(naša parcela, ne smemo pa gradit-hrvatiuser posted image ), rabiš veliko predvsem za Tjašo, ta imam že cel list stvari.user posted image user posted image Jaz pa še pol neuser posted image

Avto nama je pa všeč BMW ali pa Wolskvagnov terenecuser posted image Jz imam pa že od malega fetiš na terenca, največji avto, ki sem ga pa vozila je pa golf, no največ pa Twingota,user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
31.5.2009 9:52:35   
katja_p
Pomembno!!!!! Dali in še ktera (no, js bom počakala, da ga tašča kupi):

http://nakup.pikapolonica.com/

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
31.5.2009 10:01:26   
katja_p
V Mercator centru imajo od pon-pet eno uro pred zaprtjem 50 % popust na pecivo in pekovske izdelke! Sm zdle vidla, ko sm šla po kruh.
Sem pa vzela spet mal teh ta-poceni kašic. Zdaj mam pa res zalogo! Pa lahk kdaj mal res zmešam s kosmiči al pa kuhano hrano ...

Kafetjera: user posted image  dej jo naštudiraj, al pa nes nazaj ... js sm si pa tk zaželela kapučin pr teb v kratkem user posted image

Blue eye: ja, zdaj boš mogla prjet za pegles, ker nimaš več velik cajta user posted image  Ti kr zavidam, da greste ...

Hribi, Bethany: mi bomo v kratkem šli od Grmovškovga na Ribniško, al pa vsaj na Črni vrh. Se pa lahk mi zmenmo in gremo enkrat konc junija (ko bosta pa ziher že lepo čičali not) iz Peska na Lovrenška al pa vsaj mal tam okol, da vidmo, kolk zdržita.

Naša pupa se je pa dans sam 1x zbudila, pridna. Zdej bo pa počas že prvo rundo odspala ... še kake pol urce.

Zuni je sonček ... sam je mrzlo user posted image  

Pa češnje zorijo ... sm včeri že mal ji potrgala in probala - so fajn mesnate! Njam njam njam ... drug teden bodo pa ziher že fajn zrele!

Men se pa ne da likat ... ka pol nardiš? user posted image  Vseen greš, ne user posted image

Kosilo dans: po vsej verjetnosti bo mal rizi-bizija, omaka iz mladega korenčka, sojini polpet, motovilec. Pol sladoled čez z jagodami la pa lučka (kar se bosta poba pač odločla), pa kako juhco bi prej ... grem mal pobrskat na kulinariko.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
31.5.2009 10:11:00   
katja_p
Sm se že odločla za juhco:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11058

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
31.5.2009 10:27:52   
Lolita23
Živjo!!!

Mogoče bo pa danes sončen dan to sem zaćutil že zjutraj...................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se odprvljamo v podčetrtek, kjer nama d va kolega pripravljata pojedino, tako da mi ni treba kuhatuser posted image

hujšanje men pa zdej stagnira že dva tedna, prej sem zgubila 2 kg, zdej pa ne gor ne dol, mi malo voljo jemlje, sam sem si rekla od jutri bolj intezivnouser posted image

lp

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
31.5.2009 12:45:13   
blue eye
user posted image

evo tako pa naše dete pridno čaka na svojoj zelenjavno kašico

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
31.5.2009 14:44:15   
Bethany
Aha.. nikjer nobene, ste vse na sonček pobegnile. Pa taka grozna napoved je bila za danes, zdaj pa sonček pa 21 st. user posted image user posted image

Naša pa spi, drugo rundo danes. Sem dopoldne, ko je spala, umila okna, posesala in pomila tla in pobrisala prah iz vseh skritih kotičkov, ki se jih lotim samo parkrat na leto... ma, kulk ga je bilo! user posted image Groza... no, zdej je soba čista, je pa hodnik spet prašen... ni konca temu pucanju... user posted image

Na srečo je kosilo ob nedeljah vedno v spodnjem štuku, tak da se mi ni treba še s tem obremenjavat. user posted image user posted image

Sma pa zdele z mojim pregledala poročne fotke od prejšnje sobote (njegovo delo) in so res super, kot da ne bi prvič fotkal take zadeve kot je poroka. Tak da, če se bo kira le odločila za ohcet, mam enga fajnega fotografa doma. user posted image user posted image Tudi dokaj ugodnega user posted image user posted image

Papica danes: kuhana hruška z rižekom. Je bila dobra, pojedla vse, kolikor sem pripravila. user posted image Zdele popoldne pa še probama kolerabo.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
31.5.2009 14:44:51   
Bethany

Sm se že odločla za juhco:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11058

mmmmm! zveni slastno!! user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
31.5.2009 14:50:46   
Bethany

...
Kafetjera: user posted image  dej jo naštudiraj, al pa nes nazaj ... js sm si pa tk zaželela kapučin pr teb v kratkem user posted image

...
Hribi, Bethany: mi bomo v kratkem šli od Grmovškovga na Ribniško, al pa vsaj na Črni vrh. Se pa lahk mi zmenmo in gremo enkrat konc junija (ko bosta pa ziher že lepo čičali not) iz Peska na Lovrenška al pa vsaj mal tam okol, da vidmo, kolk zdržita.
...
Naša pupa se je pa dans sam 1x zbudila, pridna. Zdej bo pa počas že prvo rundo odspala ... še kake pol urce.
...

Hm, kafetjera: jo bom še enkrat sprobala in če mi še sedaj ne rata, dam še eno možnost komu, ki zna operirat s temi zadevami, sicer vrnem. Sem se js tud ful veselila kapučina... user posted image user posted image

Hribi: jaa, se strinjam, se strinjam! user posted image user posted image Se bomo zmenili. Midva boma danes spet mal Elino not dala, da vidimo, koliko je zrasla in postala bolj stabilna od zadnje probe kak mesec nazaj. user posted image user posted image

Pridna Tjaša! Vidiš, da gre spat skoraj celo noč! Mi smo tudi imeli samo eno budnico ob pol štirih, potem pa konkretno že ob šestih. Jooooj, kak je bila glasna zjutraj, kr pogovarjala bi se: bau, bau, bau... ba ba ba...je blo danes zjutraj slišat... pa vriskanje in cviljenje... niti slučajno ne moreš spat zraven tega vriskajočega deteta. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
31.5.2009 14:51:43   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

user posted image

user posted image user posted image pol bi pa mogla dat še fotko, ko jo je pojedel, pa nič ga spucat prej user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
31.5.2009 15:00:00   
blue eye

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

user posted image

user posted image user posted image pol bi pa mogla dat še fotko, ko jo je pojedel, pa nič ga spucat prej user posted image user posted image

je dans tako elpo jedu da sploh nebi opazla razlike , sem bla kr presenečena, rokce je mel pr mer, nč vn pluvu kr gledu me je in lepo jedu,in to 150 ml

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
31.5.2009 15:56:33   
katja_p
Naša še kr spi drugo rundo, bok kmal že 3 ure user posted image

Dans sma papale jabček in zraven sm dala ene 3 žličke tiževih in koruznih kosmičev. In je ful lepo pojedla, mislih da mal čez 150g, tk da nisva pol jedle, sva šele pred spanjem. Torej, tud jabko ima rada user posted image

Js bom tud nesla zdle nahrbtnik ven, pa da jo damo pol notr, sam ko I zuni dela neke stvari, dvomim, da bo mel čas, da jo naštimamo not in naštudiramo tega Deuterja - naj rajš kr zuni poštima, dokler ma še veselje, ker čez tedn ga nima user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.