|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.5.2009 21:48:57
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Hej ženske! Tole danes mi je že bolj všeč NO, VIDIŠ DA BO SPET DEBATA... V Kočevju je bilo res fino, vreme gor ali dol. HB nimamo več FT, ker mi je bilo že čisto bz. Ko bo shodila, se še oglasimo tam in to je to. Zdaj pa prepustiva mesto Tiji in še komu, ki nujno potrebuje FT in seveda s tem podaljšanje porodniškega dopusta MORDA JAZ? AL PA NAŠA SENY ?? Danes je imela Lana nastop pri angleščini. Pikica moja mala, ki sploh ni več tako mala Priložim kakšno fotko FOTKE SO KRASNE, KAKO LEPA JE LANA , kdaj si jo vpisala k angli in kdo jo ima , kaki zunanji , kolkrat na mesec in seveda kok je pridobila kaj znanja? Jutri RA z Zojo in RAZGOVOR V SLUŽBI, moje prošnje - kakšne?ma sem preveč firbčna , saj me ne zanima,sanm ko sem jaz na isti poti pa me pol bolj firbec matra, da mi nebi kaka varianta ušla take in drugačne Upam, da bo odziv dober, me pa že v želodcu stiska Jaz definitivno nisem še za v službo In to jaz čisto resno. MISLIM, DA NISI EDINA, MEN SE ISTO DOGAJA, sem se že šla dogovarjat za polovičko, sedaj pa mam še teden časa da razmislim, da mi postavijo nove plane dela...bolj ko gre teden h koncu, bolj se nagibam k polovički , čeprav mi ne diši polovička v denarnici , ampak moj čas z otrokom je pa več vreden , sedaj rabi mene, čez čas pa bolj moj denar, saj bo treba vse plačat, saj se že sedaj plačuje - Škofijska OŠ..., seveda tud mene , ampak... Seny- za ponudbo za jutri vseeno hvala, ampak bom zato vzela moža sabo, da bo čuval avto In hvala za danes, za vse Upam, da si lepo preživela popoldan , o meni bi se dalo veliko spet za pokomentirat. Moja Tija pa sploh ni bila taka tečka kot praviš. Malo že, samo to vse spada zdraven. Je pač moja Zoja ekstremno priden otrok (se mi ne da iskat zdaj tistega smeškota ki se pod mizo valja ) Sayuri- upam, da ste dobro opravili na pregledu. Je rekla Petra, da ste bili za danes naročeni na FT. Muklla- tudi jaz držim pesti, da se tole vaše spanje čimprej uredi. Jaz si sploh ne predstavljam, da ne zaspi pred peto zjutraj Menčy- ma ti imaš same fejst predloge Jaz sem za. Za kofetek pri tebi. TOREJ SE BOMO ZMENILE, ta teden, sem gledala, bo bolj deževno Če bo le čas. Tudi zate pestke za boljše noči. HVALA... Na morje gremo pa tudi mi v Nerezine na Lošinj. In to že prav kmalu Komaj čakam že. Potem pa še en dopust na našem ranču na Krku , pa še kaj vmes. letos moram izkoristit maximalno. jaz tudi, sva rekla , da bi šli kar za 14 dni, če nam le uspe dobiti to ponudnbo Cena za aprtma,ki ga omenjaš je pa res ugodna. dulcinea- jap, tudi jaz se bojim zobarja. JAZ TUDI , tisto praskanje po zobeh, mam pa zadnja 4 leta srečo, ker mam vedno vse ok, mi ne rabi nič delat, se sam prenaročimo klavdi- Zala že ve, kje najde vitamine Glede RD- jaz mam letos še večji problem glede praznovanja. Zoja je julijska, Lana avgustovska, takrat, ko so res vsi na morju, in ni nobenega doma Moram zgruntat kakšno varianto, ki bo kul za vse. Po mojem praznovanje skupaj za L&Z in prestavljeno proti koncu avgusta.. KAJ PRAVITE? COOL ... Ma tole s kahlico je čist slučajno ratalo. Še vedno je nisem spraznila in jo občudujem baba zmešana Jutri zjutraj ponovimo vajo. Ženske, tiste, ki še dolgujete za Just Jutri me na kavico ne bo. Moja blagajničarka bo Seny. Tako da tiste, ki pridete na kofi, lahko prinesete denar in ga date Seny (klavdi, sayuri..), ker imava s Seny v petek že spet opravke in se bova videli pa mi bo ona predala Seny, provizije si ne trgaj sama!!! Še fotografije: Lepo se imejte!
|