|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
27.5.2009 9:28:43   
seny
user posted image user posted image šit user posted image user posted image user posted image  prehitevam sama sebeuser posted image user posted image
muklla ,user posted image user posted image  za neprespane noči , Saj bo bolš , držim pesti , da od danes naprej prespite vse noči.
nogica in pikica , kaj se bomo zdaj skup za zobarja menili , namesto kafetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pikica , ni problema , ti kar zobe kaži , me se bomo pa zabavale user posted image no se bosta zabavaliuser posted image user posted image user posted image

Kaj bo dež danesuser posted image  tako nekaj klavrno zgleda zunajuser posted image Ah , kavica po FT nam pripada user posted image user posted image user posted image  pa če vile padajouser posted image user posted image user posted image
Danes sem razmišljala glede RA......saj sploh ne vem user posted image tisti stopalček se mi zdi , da je veliko boljšuser posted image Kar sram me bo ko bom tja prišla , kaj naj sploh rečemuser posted image Saj mi je itak sama rekla , da se naj greve malo pokazat , ampak takrat res ni še plezala , niti na noge se ni postavla, no saj poslala me je zaradi stopala ...zdaj pa ....smejali se mi bodouser posted image Joj, saj sploh ne vem , če bom šla.Verjetno bom šla prej do Lušinove , da mi pove , če je sploh še potrebno zaradi tistega stopla...Mater sem živčna , nebi rada , da je kaj narobe , si pa želim podaljšanjeuser posted image Bom pa rekla , da sem jaz zrela za podaljšanje , ker imam težave in , če mi lahko kakšno napotnico napišejo za RA za starejše.....Glede na moje simptome bodo diagnoze ziher porazne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in takrat mi penzjon ne uideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
27.5.2009 10:06:22   
Muklla
nogica jst mam mislim, da 5 škatel od Novolaca. Sem vedela, da jih moram spravlat. Sedmi čut. Če so prave, so tvoje. Berem, da si neka umetnica. Jst tudi rada kaj ustvarjam, ampak mi že 10 mesecev ne pride na pamet, ker imam tega malega okupatorja. Tudi nohte se mi da nalakirat. Joj, včasih sem si take poslikave delala, zdaj so pa prav dolgočasni.

A ve tamalim dajete vse adaptirano mleko za v flašo? Jst razmišljam, da bi ji počas začela dajat kravjega. Tega mi sploh noče več pit. Ne vem kaj je to. Pa je že tako lepo zvečer mela flašo + joško, zdej se pa kar obrača.

pikica bravo Z za kahlico user posted image . Jst sem zadnjič našo gor posadila, pa jo je kar dol odnesl. Moram bit bolj vstrajna. Mi je v P razlagala glavna sestra, da je njen vnuk pri 10 mesecih na kahlo kakal. Sem rekla, da bom tudi jaz probala, pa ....

Včeraj smo se naplavali. Tamala je čist zmešana, miga v vodi, da je prav hecna. Komaj čakam morje.

No, pa se je malo shladilo. Sicer je nekaj turobno vreme, pa kar paše.

Mi pa že drugo noč, ampak res čisto nič ne spimo. Včeraj sem zaspala ob 4h zjutraj, danes ob 5h. Jst močno upam, da so zobki. Spi, pa tečnari, se premetava, pa samo joška jo potolaži. Pismo.

Ajde, mejte se!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
27.5.2009 10:11:08   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Ojla

Jaz sem od zobarja user posted image user posted image user posted image . Kolikor me je blo strah je blo vse ok, no sej druzga ne more bit, če mi je samo pregled naredila. Sem bila prvič pri njej. Uf kako sem vesela da ni blo kakšnega vrtanja. Sem srečala pikico.

pikica user posted image user posted image user posted image upam, da ni bolelo in da so ti poštimali.

NOGICA - kremico sem 1. uporabila na očkovem pikniku in namazala oba naša dva pa še mene, sam po prsih, po pa še v nedeljo in včeraj, torej skupaj 3x-reakcije pri nobenem ni bilo, mislim, da bi se v treh dneh že pokazala user posted image , ampak
je oba sonce prijelo in oba sta bila rdeča user posted image , ne prehudo, rdečica pa se je poznala, ne vem al sem jih prepozno namazala al krema ne deluje dovolj dobro al kaj sem ga pokvačkala user posted image
zanima me še cena te kreme ?? CENA = 20,90 eur HVALA
kdaj ti jo prinesem nazaj, prideš v četrtek na user posted image ??? al se kaj pr teb ustavim ?

Mislim, da je zaščita dovolj visoka, moraš pa jih namazat vsaj pol ure prej, raje več, preden greš na sonce. Jaz sem Taro včeraj namazala s 16, pa je bla na žgočem soncu pa je čist ok, nič je ni prijelo. Seveda pa je odvisno od tipa kože. Če si podvržen opeklinam, potem žal ne bodo pomagale kreme ampak druga zaščita, senca, oblačila. Drugače pa mislim, oz. kot sem ti že rekla, reakcije ne bi smelo biti.
Ko boš šla kaj mimo pa mi jo dostavi, bom bolj slabo doma, zato mi jo lahko daš na okno ptred vhodom ali pa če je kdo doma jo daj tastu ali tašči. V četrtek me ne bo na kavico, ker delam.

ZMENJENO...

Muklla
copatki bodo po vsej verjetnosti drug teden, ampak ne bom obljubljala. Ima skoraj vse že doma, samo eno pošiljko čaka za v ponedeljek potem pa mi pošlje. Takoj ko bodo šli proti meni vas obvestim in vam jih dostavim. Vem, da jih že komaj čakate ampak sem imela res veliko naročil, še od drugih.

zdaj je blo tok altok vročeuser posted image , no, pa se bomo le enx videle, ko boš dostavila copatke...user posted image

no saj je bla tud cena lepa user posted image

menčy kolk pa je bla, če lahko vprašam, ker sploh ne vem koliko so torte

CENA TORTE JE BILA 50 EUROV.  AJA, za 40 kosov.

Kmetujem še vedno. Ampak nč ne sadim. Sam darilca postavm not, pa sadje oberem. A ti kmetuješ? Nobenga darlca nikol ne dobim od tebe. user posted image

dulči jaz sem malo opustila tole kmetovanje, ker še realnega ne sfolgam. Darilca pa dobim od tebe in se ti lepo zahvaljujem, bom še jaz kaj poslala če se mi bo dalo.

Lep dan vam želim.

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
27.5.2009 10:21:48   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

user posted image user posted image user posted image super pikica, samo da ni bolelo. Jaz mam napotnico za Kotnikovo v Lj., tako da bom šla verjetno drug teden, ta teden mam vsega preveč.

Ja tale tema pa kar zamira. Pa škoda, res.

ZAMIRA?ne dajmo se, še večx se moramo videti pa ne bomo mogle več ena brez druge user posted image user posted image user posted image  in bomo tud tu gor ble, je pa škoda ker majo ene probleme z drugimi, mi je škoda za tiste user posted image ;
torej kdaj pridete k meni na user posted image ? ta teden bo bolj slabo vreme user posted image , pol pa drug teden , če ste ZAZAZA

Imam eno prošnjo, vsaj za tiste ki še pokukate sem gor. Če slučajno katera še daje mleko v prahu svojemu pikcu bi vas prosila za odvečne škatle. Prevzamem osebno user posted image . Hvala

JAZ NIMAM, KE RMU NE DAJEM TEGA MLEKA.

Jest sem si privoščila kopel, zdaj pa še noge namakam, kako paše. Pol bi pa še masaža pasala user posted image

BLAGORTEBI---  user posted image user posted image

sayuri
zdej pejd skoz vas, ko hišica stoji, smo jo komaj dobre dve uri nazaj postavili ven. Zdej mamo pa pravi otroški vrt, kar vsega malo preveč je ratalo. Se bodo pa otročki bolj veselo igrali.
Drugače pa jaz torto za RD ponavadi naročim, saj je itak enkrat na leto, če je pa kar tako jo pa sama spečem, ampak res bolj poredko se spravim pečt torto. Mislim, da me bo A. ful presenetla s temi polžki, JA NAREDI PERFEKTNO user posted image  komaj čakam nedeljo user posted image

Drugač mam pa kar nekaj odpovedi za nedeljo, gredo vsi na morje. Ene moram še jutri poklicat. Bomo pa "tastari" žurali s Taro user posted image

JA TUD PR NAS JE BLO KAR NEKAJ TAKIH ODPOVEDI, PRAV ŠKODA user posted image , KO SE ČLOVEK ŽE TOK PRPRAVLJA,
MA JAZ SEM REKLA , DA BOM ZA TOBIJEV RD KAR VSE VAS POVABILA, DA SE BODO OTROCI LAHKO SKUPAJ ZABAVALI,VELIKI VRTNI ŽUR user posted image user posted image  TO BO NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE user posted image
IN NEPRECENLJIVO JE IMETI DOBRE  user posted image  PRIJATELJE  user posted image , TI SO vredni več kot vse ostalo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
27.5.2009 10:28:43   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Kuhana je user posted image user posted image user posted image  za vse, če sploh katera še pride. KAKO, DA NE, JAZ SEM TU user posted image user posted image   OČITNO MAJO RAJŠ PRAVO KOT VIRTUALNO, SE BOMO PA KJE DRGJE DOBIVAL A NE?!!!     user posted image user posted image user posted image
Videt je, kot da se ne bo več nič kuhalo user posted image
Mi smo danes prvič lulali v kahlico user posted image user posted image user posted image , sem ja pa tudi prvič posedla gor. Jupiii, sem bla vesela kot radio user posted image

uau, saj ne morem verjet,, kaki genialnni otroci user posted image user posted image user posted image , bravo še za mamico,sam ti to znaš user posted image   user posted image

Lep dan vsem skupaj!

hvala za user posted image , danes mi je res teknila-vse tri, imeli smo spet eno izmed tistih user posted image  noči-spali NIČ OD 23.00-2.00, potem pa slabo user posted image , novega zoba pa še vedno nič ven user posted image , kar pomeni da bodo še take nočke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
27.5.2009 10:34:16   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: seny

user posted image user posted image šit user posted image user posted image user posted image  prehitevam sama sebeuser posted image user posted image
muklla ,user posted image user posted image  za neprespane noči , Saj bo bolš , držim pesti , da od danes naprej prespite vse noči.
nogica in pikica , kaj se bomo zdaj skup za zobarja menili , namesto kafetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pikica , ni problema , ti kar zobe kaži , me se bomo pa zabavale user posted image no se bosta zabavaliuser posted image user posted image user posted image

Kaj bo dež danesuser posted image  tako nekaj klavrno zgleda zunajuser posted image Ah , kavica po FT nam pripada user posted image user posted image user posted image  pa če vile padajouser posted image user posted image user posted image

BOMO PA NOT SEDELE user posted image user posted image
Danes sem razmišljala glede RA......saj sploh ne vem user posted image tisti stopalček se mi zdi , da je veliko boljšuser posted image Kar sram me bo ko bom tja prišla , kaj naj sploh rečemuser posted image Saj mi je itak sama rekla , da se naj greve malo pokazat , ampak takrat res ni še plezala , niti na noge se ni postavla, no saj poslala me je zaradi stopala ...zdaj pa ....smejali se mi bodouser posted image
PA SAJ SE NE BODO TEB, SAJ NISI TI NAPOTNICE NAPISALA user posted image user posted image user posted image  
Joj, saj sploh ne vem , če bom šla.Verjetno bom šla prej do Lušinove , da mi pove , če je sploh še potrebno zaradi tistega stopla...Mater sem živčna , nebi rada , da je kaj narobe , si pa želim podaljšanjeuser posted image Bom pa rekla , da sem jaz zrela za podaljšanje , ker imam težave in , če mi lahko kakšno napotnico napišejo za RA za starejše.....Glede na moje simptome bodo diagnoze ziher porazne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in takrat mi penzjon ne uideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DEJ DEJ NO, PA NE VIDIŠ, DA ZOJA ŽE V KAHLICO LULA user posted image , NAŠI PA ŠE KAR V PLENICE user posted image   user posted image
, MISLIM, DA SI DOBER PRIMER ZA RA user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
27.5.2009 10:37:44   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

nogica jst mam mislim, da 5 škatel od Novolaca. Sem vedela, da jih moram spravlat. Sedmi čut. Če so prave, so tvoje. Berem, da si neka umetnica. Jst tudi rada kaj ustvarjam, ampak mi že 10 mesecev ne pride na pamet, ker imam tega malega okupatorja. Tudi nohte se mi da nalakirat. Joj, včasih sem si take poslikave delala, zdaj so pa prav dolgočasni.

A ve tamalim dajete vse adaptirano mleko za v flašo? Jst razmišljam, da bi ji počas začela dajat kravjega. Tega mi sploh noče več pit. Ne vem kaj je to. Pa je že tako lepo zvečer mela flašo + joško, zdej se pa kar obrača.

pikica bravo Z za kahlico user posted image . Jst sem zadnjič našo gor posadila, pa jo je kar dol odnesl. Moram bit bolj vstrajna. Mi je v P razlagala glavna sestra, da je njen vnuk pri 10 mesecih na kahlo kakal. Sem rekla, da bom tudi jaz probala, pa ....

Včeraj smo se naplavali. Tamala je čist zmešana, miga v vodi, da je prav hecna. Komaj čakam morje.

No, pa se je malo shladilo. Sicer je nekaj turobno vreme, pa kar paše.

Mi pa že drugo noč, ampak res čisto nič ne spimo. Včeraj sem zaspala ob 4h zjutraj, danes ob 5h. Jst močno upam, da so zobki. Spi, pa tečnari, se premetava, pa samo joška jo potolaži. Pismo.

PR NAS , DANES ŠE JOŠKA NI PALILA, JE TULU IN TULU, JAZ PA TOK UTRUJENA DA NISEM MOGLA ŠE OČI ODPRTIH DRŽAT IN SEM KAR DREMALA, M. GA JE PA OKROG NOSU, POL PA SPET MAL NA JOŠKO ITD. user posted image user posted image

Ajde, mejte se!

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
27.5.2009 10:40:03   
klavdi*
oj ženske
mi zdaj trenutno plezamo po dnevni sobi.Mogli bi it kaj ven pa dežuje.Kar se pa tiče zobozravnikov imam en velik odpor.Naslednji torek imam zobarja pa se že čist bojim user posted image .Nazadnje sem bla pred tremi leti.Katastrofa kok je to hitro minilo.ko bo treba it se bom kar user posted image user posted image user posted image .
nogica tudi jaz ti bom prihranila škatle od aptamila sam sem prejšnji teden šele novo škatlo začela.Naša pije mleko samo še zjutraj.
pikica bravo user posted image user posted image da,je vama uspelo lulat v kahlico.To je že velik podvig za začetek.
No evo kaj je zdaj naredila ZALA.Medtem časom,ko se tle dopisujem pa naša deklica user posted image veselo meče zemljo iz lončnice in jo nese v usta.Primanjkujejo vitamine zgledauser posted image .

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
27.5.2009 10:42:27   
Menčy
TOREJ ŠE EN O VPRAŠANJE, KAM GRESTE ŠE KAJ NA MORJE TISTE, KI NIMATE SVOJE DESTINACIJE user posted image user posted image , MI SI RIHTAMo MALI LOŠINJ pa še ne vem če nam bo uspelo , močno upam, da user posted image , saj je tam res fajn , plaža blizu, majnša, da mam dost pregleda, dostopna obala, klima, terasa pa več sob- do mesta sicer 3 km ampak no ja , user posted image
cena tud super, mislim da 30 na dan
no, jaz to nisem v živio videla, ampak so mi prijatli do dobrega razložili....videla sem pa slike user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
27.5.2009 11:55:34   
Muklla
Menčy mi gremo tudi na Mali Lošinj - Nerezine. Do plaže 20 m, klima, dupleks apartma, novo opremljen, cena 80 eur, ker gremo skupaj s sestro, ki ima 3 mesecev manjšega fantka, sicer 60 eur na dan. Tvoja varianta je full poceni. Če si ob morju je takoj dražje.

Lošinj je meni zakon. Fajn klima, pa veliko senčke.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
27.5.2009 13:22:29   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: seny

BOMO PA NOT SEDELE user posted image user posted image
Danes sem razmišljala glede RA......saj sploh ne vem user posted image tisti stopalček se mi zdi , da je veliko boljšuser posted image Kar sram me bo ko bom tja prišla , kaj naj sploh rečemuser posted image Saj mi je itak sama rekla , da se naj greve malo pokazat , ampak takrat res ni še plezala , niti na noge se ni postavla, no saj poslala me je zaradi stopala ...zdaj pa ....smejali se mi bodouser posted image
PA SAJ SE NE BODO TEB, SAJ NISI TI NAPOTNICE NAPISALA user posted image user posted image user posted image  
Joj, saj sploh ne vem , če bom šla.Verjetno bom šla prej do Lušinove , da mi pove , če je sploh še potrebno zaradi tistega stopla...Mater sem živčna , nebi rada , da je kaj narobe , si pa želim podaljšanjeuser posted image Bom pa rekla , da sem jaz zrela za podaljšanje , ker imam težave in , če mi lahko kakšno napotnico napišejo za RA za starejše.....Glede na moje simptome bodo diagnoze ziher porazne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in takrat mi penzjon ne uideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DEJ DEJ NO, PA NE VIDIŠ, DA ZOJA ŽE V KAHLICO LULA user posted image , NAŠI PA ŠE KAR V PLENICE user posted image   user posted image
, MISLIM, DA SI DOBER PRIMER ZA RA user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je menčy , ti si zakon , na to pa sploh pomislila nisem , pa veš , da reče tudi ata , danes preverjenouser posted image  Naša zna pa plesat in tečkat je dons pikici pokazala kaj se pravi tečnobauser posted image user posted image user posted image to je tud že dober razlog za RAuser posted image user posted image user posted image user posted image  Mormo še sayuri počakat , da poda svoje mnenjeuser posted image user posted image Kaj praviš sayuri , bomo jutri na kavi to predebatirali?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
27.5.2009 13:28:25   
seny
S pikico sva že iz Kočevjauser posted image user posted image kavica je zakonuser posted image user posted image .Sva pa že tako zverzirane , da točno veva kako dva vozička v prtljažnik spravtuser posted image Pol pa v avto in gasauser posted image user posted image user posted image  malo težav je , ker ji daljinc za odklenit ne dela , ampak dva koraka več pa tud to zadevo rešmouser posted image user posted image user posted image user posted image
pikica , a te jutri jaz peljem v Ljubljano , če bo med potjo slučajno Zoja lačna , da ji daš lahko kakšen piškotek , da ne boš avta umazalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
27.5.2009 15:41:56   
seny
Mam preveč časauser posted image user posted image user posted image sam tolk , da nas spravim na prvo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
27.5.2009 16:05:27   
dulcinea
Pa kaj se vse tolk bojite zobarja user posted image  Men pa ni problem it.

EJ, tle je obup od vremena. Burja, mal dežja. K bi vsaj orng padalo, da bi kaj zalilo, ampak je sam mal zmočilo prah.

Jaz sem pa bla poo dolgem času pri frizerju. Na žalost nisem šla do Karmen, ker ni časa, moji lasje so pa nujno rabili škarje, tako da sem kar tukaj eno najdla.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
27.5.2009 19:52:20   
sayuri
O, lepo, da ste se malce razpisale. >Sej...danes, ko je dež user posted image

JAz sem bila v Lj z Lovrom na pediatrični. Sva imela en pregled. Joj, se je vleklo vse skupaj.user posted image PA gneča, pa vroče, pa greš gor, pa spet dol, pa te pošiljajo od vrat do vrat user posted image  Še dobro , da sem se potem pri eni kolegici ustavila na ledeni kavi. PA jagode sem šla k njej iskat - jih prinesem jutri na kafe. user posted image  So tkoooooo dobre user posted image .

KAj več energije nimam..... Sem utrujena od celega dneva.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
27.5.2009 20:54:44   
Anonimen
Hej ženske!
Tole danes mi je že bolj všeč user posted image  
V Kočevju je bilo res fino, vreme gor ali dol.  HB nimamo več FT, ker mi je bilo že čisto bz. Ko bo shodila, se še oglasimo tam in to je to. Zdaj pa prepustiva mesto Tiji in še komu, ki nujno potrebuje FT in seveda s tem podaljšanje porodniškega dopusta user posted image user posted image user posted image  
Danes je imela Lana nastop pri angleščini. Pikica moja mala, ki sploh ni več tako mala user posted image  Priložim kakšno fotko user posted image
Jutri RA z Zojo in RAZGOVOR V SLUŽBI, moje prošnje, take in drugačne user posted image  Upam, da bo odziv dober, me pa že v želodcu stiska user posted image  Jaz definitivno nisem še za v službo user posted image  In to jaz čisto resno.

Seny- za ponudbo za jutri vseeno hvala, ampak bom zato vzela moža sabo, da bo čuval avto user posted image user posted image user posted image  In hvala za danes, za vse user posted image  Upam, da si lepo preživela popoldan user posted image , o meni bi se dalo veliko spet za pokomentirat. user posted image
Moja Tija pa sploh ni bila taka tečka kot praviš. Malo že, samo to vse spada zdraven. Je pač moja Zoja ekstremno priden otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (se mi ne da iskat zdaj tistega smeškota ki se pod mizo valja user posted image user posted image user posted image )

Sayuri- upam, da ste dobro opravili na pregledu. Je rekla Petra, da ste bili za danes naročeni na FT.

Muklla- tudi jaz držim pesti, da se tole vaše spanje čimprej uredi. Jaz si sploh ne predstavljam, da ne zaspi pred peto zjutraj user posted image user posted image  
Menčy- ma ti imaš same fejst predloge user posted image  Jaz sem za. Za kofetek pri tebi. Če bo le čas. Tudi zate pestke za boljše noči.
Na morje gremo pa tudi mi v Nerezine na Lošinj. In to že prav kmalu user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam že. Potem pa še en dopust na našem ranču na Krku user posted image , pa še kaj vmes. letos moram izkoristit maximalno. user posted image  Cena za aprtma,ki ga omenjaš je pa res ugodna.

dulcinea- jap, tudi jaz se bojim zobarja. user posted image

klavdi- Zala že ve, kje najde vitamine user posted image

Glede RD- jaz mam letos še večji problem glede praznovanja. Zoja je julijska, Lana avgustovska, takrat, ko so res vsi na morju, in ni nobenega doma user posted image  Moram zgruntat kakšno varianto, ki bo kul za vse. Po mojem praznovanje skupaj za L&Z in prestavljeno proti koncu avgusta.. user posted image
KAJ PRAVITE?

Ma tole s kahlico je čist slučajno ratalo. Še vedno je nisem spraznila in jo občudujem user posted image user posted image  baba zmešana user posted image user posted image  Jutri zjutraj ponovimo vajo. user posted image

Ženske, tiste, ki še dolgujete za Just user posted image  Jutri me na kavico ne bo. Moja blagajničarka bo Seny. Tako da tiste, ki pridete na kofi, lahko prinesete denar in ga date Seny (klavdi, sayuri..), ker imava s Seny v petek že spet opravke in se bova videli pa mi bo ona predala user posted image  Seny, provizije si ne trgaj sama!!! user posted image user posted image user posted image

Še fotografije:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
27.5.2009 21:30:46   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

JAz sem bila v Lj z Lovrom na pediatrični. Sva imela en pregled. Joj, se je vleklo vse skupaj.user posted image PA gneča, pa vroče, pa greš gor, pa spet dol, pa te pošiljajo od vrat do vrat user posted image  Še dobro , da sem se potem pri eni kolegici ustavila na ledeni kavi.
BRAVO, TAKO SE DELA user posted image  ...

PA jagode sem šla k njej iskat - jih prinesem jutri na kafe.

BLAGOR NAM user posted image user posted image user posted image

user posted image  So tkoooooo dobre user posted image .

LE PEJDI POČIVAT ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
27.5.2009 21:48:57   
Menčy

Hej ženske!
Tole danes mi je že bolj všeč user posted image  
NO, VIDIŠ DA BO SPET DEBATA... user posted image user posted image

V Kočevju je bilo res fino, vreme gor ali dol.  HB nimamo več FT, ker mi je bilo že čisto bz. Ko bo shodila, se še oglasimo tam in to je to. Zdaj pa prepustiva mesto Tiji in še komu, ki nujno potrebuje FT in seveda s tem podaljšanje porodniškega dopusta user posted image user posted image user posted image

MORDA JAZ? user posted image  user posted image user posted image  AL PA NAŠA SENY user posted image ?? user posted image user posted image

Danes je imela Lana nastop pri angleščini. Pikica moja mala, ki sploh ni več tako mala user posted image  Priložim kakšno fotko user posted image
FOTKE SO KRASNE, KAKO LEPA JE LANA user posted image ,
kdaj si jo vpisala k angli in kdo jo ima , kaki zunanji user posted image , kolkrat na mesec in seveda kok je pridobila kaj znanja?

Jutri RA z Zojo in RAZGOVOR V SLUŽBI, moje prošnje - kakšne?ma sem preveč firbčna , saj me ne zanima,sanm ko sem jaz na isti poti pa me pol bolj firbec user posted image matra, da mi nebi kaka varianta ušla user posted image  
take in drugačne user posted image  Upam, da bo odziv dober, me pa že v želodcu stiska user posted image  Jaz definitivno nisem še za v službo user posted image  In to jaz čisto resno.

MISLIM, DA NISI EDINA, MEN SE ISTO DOGAJA, sem se že šla dogovarjat za polovičko, sedaj pa mam še teden časa da razmislim, da mi postavijo nove plane dela...bolj ko gre teden h koncu, bolj se nagibam k polovički user posted image , čeprav mi ne diši polovička v denarnici user posted image user posted image , ampak moj čas z otrokom je pa več vreden user posted image , sedaj rabi mene, čez čas pa bolj moj denar, saj bo treba vse plačat, saj se že sedaj plačuje - Škofijska OŠ..., seveda tud mene , ampak...

Seny- za ponudbo za jutri vseeno hvala, ampak bom zato vzela moža sabo, da bo čuval avto user posted image user posted image user posted image  In hvala za danes, za vse user posted image  Upam, da si lepo preživela popoldan user posted image , o meni bi se dalo veliko spet za pokomentirat. user posted image
Moja Tija pa sploh ni bila taka tečka kot praviš. Malo že, samo to vse spada zdraven. Je pač moja Zoja ekstremno priden otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (se mi ne da iskat zdaj tistega smeškota ki se pod mizo valja user posted image user posted image user posted image )

Sayuri- upam, da ste dobro opravili na pregledu. Je rekla Petra, da ste bili za danes naročeni na FT.

Muklla- tudi jaz držim pesti, da se tole vaše spanje čimprej uredi. Jaz si sploh ne predstavljam, da ne zaspi pred peto zjutraj user posted image user posted image  
Menčy- ma ti imaš same fejst predloge user posted image  Jaz sem za. Za kofetek pri tebi.
TOREJ SE BOMO ZMENILE, ta teden, sem  gledala, bo bolj deževno user posted image user posted image
Če bo le čas. Tudi zate pestke za boljše noči. HVALA... user posted image
Na morje gremo pa tudi mi v Nerezine na Lošinj. In to že prav kmalu user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam že. Potem pa še en dopust na našem ranču na Krku user posted image , pa še kaj vmes. letos moram izkoristit maximalno.
jaz tudi, sva rekla , da bi šli kar za 14 dni, če nam le uspe dobiti to ponudnbo user posted image
user posted image  Cena za aprtma,ki ga omenjaš je pa res ugodna.

dulcinea- jap, tudi jaz se bojim zobarja. user posted image
JAZ TUDI user posted image , tisto praskanje po zobeh, mam pa zadnja 4 leta srečo, ker mam vedno vse ok, mi ne rabi nič delat, se sam prenaročimo user posted image user posted image  

klavdi- Zala že ve, kje najde vitamine user posted image

Glede RD- jaz mam letos še večji problem glede praznovanja. Zoja je julijska, Lana avgustovska, takrat, ko so res vsi na morju, in ni nobenega doma user posted image  Moram zgruntat kakšno varianto, ki bo kul za vse. Po mojem praznovanje skupaj za L&Z in prestavljeno proti koncu avgusta.. user posted image
KAJ PRAVITE?

COOL user posted image ...

Ma tole s kahlico je čist slučajno ratalo. Še vedno je nisem spraznila in jo občudujem user posted image user posted image  baba zmešana user posted image user posted image  Jutri zjutraj ponovimo vajo. user posted image

Ženske, tiste, ki še dolgujete za Just user posted image  Jutri me na kavico ne bo. Moja blagajničarka bo Seny. Tako da tiste, ki pridete na kofi, lahko prinesete denar in ga date Seny (klavdi, sayuri..), ker imava s Seny v petek že spet opravke in se bova videli pa mi bo ona predala user posted image  Seny, provizije si ne trgaj sama!!! user posted image user posted image user posted image

Še fotografije:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
27.5.2009 21:51:10   
Menčy
PIKICA - kam si šla takrat h kozmetičarki - v Kočevje ??
KLEPETKAA - a ma nina še doma salon al na Humcu???

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
27.5.2009 21:57:11   
seny
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , pikica kakšna cukrčka .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako Zoja mirno sedi na kahliciuser posted image , bom poskusila jutri še našo tečko gor spravit , pa mal poslikatuser posted image user posted image user posted image , ker nimam banje ...in , če slučajno rata , bom pa kar v tuškabini shranilauser posted image user posted image user posted image
Fajn zrihtajte jutri.
Aha, provizijo mi boš potem ti podelilauser posted image user posted image user posted image user posted image en banditos bo zadost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
27.5.2009 21:59:11   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

JAz sem bila v Lj z Lovrom na pediatrični. Sva imela en pregled. Joj, se je vleklo vse skupaj.user posted image PA gneča, pa vroče, pa greš gor, pa spet dol, pa te pošiljajo od vrat do vrat user posted image  Še dobro , da sem se potem pri eni kolegici ustavila na ledeni kavi. PA jagode sem šla k njej iskat - jih prinesem jutri na kafe. user posted image  So tkoooooo dobre user posted image .

Ste dobro odpravili , je vse ok?Ti se pa le fajn odpočijuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
27.5.2009 22:01:59   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

MORDA JAZ? user posted image  user posted image user posted image  AL PA NAŠA SENY user posted image ?? user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja midve sva ziher za tjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
27.5.2009 22:08:32   
seny

Danes je bilouser posted image user posted image  Zakaj pa rabiš smeškote , ki se pod mizo valjajo user posted image to je res , da je Zoja pridna user posted image Kaj pa , če ima Zoja to pridnost po meniuser posted image user posted image user posted image veš , ker sva glih na isti dan rodile je sigurno kakšna moja lastnost tudi na njo preskočilauser posted image user posted image user posted image Tija je pa jeznarita in cmerasta po moji cimri iz porodnišniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
27.5.2009 22:14:00   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

No evo kaj je zdaj naredila ZALA.Medtem časom,ko se tle dopisujem pa naša deklica user posted image veselo meče zemljo iz lončnice in jo nese v usta.Primanjkujejo vitamine zgledauser posted image .

Mogoče bo pa vrtnarkauser posted image user posted image A veš , da je naš Alen tudi oboževal zemljo iz rožnikov .Bilo je tako hudo , da sem morala vse rože umaknituser posted image In tko fajn se spomnim ko se je  od mojga bratranec vedno smejal , ker sem imela tavelike rožnike na omariuser posted image  in kaj se je zgodilo...čez dve leti so bili tudi pri njih vsi rožniki po omarahuser posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
27.5.2009 22:15:01   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Jaz sem pa bla poo dolgem času pri frizerju. Na žalost nisem šla do Karmen, ker ni časa, moji lasje so pa nujno rabili škarje, tako da sem kar tukaj eno najdla.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo frizuro.Si samo skrajšala ?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.