|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
25.5.2009 7:48:35   
sayuri
Danes sem žalostna...zelo žalostna.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R.I.P. dragi moj Colt  user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
25.5.2009 8:19:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Danes sem žalostna...zelo žalostna.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R.I.P. dragi moj Colt  user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3502
25.5.2009 10:00:31   
Menčy
pikica - lepo, da ste uživali in se drug dan do dobra naspali- mi se nismo user posted image ;
mladoporočenca lepa, tvoji mali pa seveda najlepši user posted image  pa pohvla etvojim sladkim mojstrovinamuser posted image
SAYURI - ŽALUJEM S TABO
MUKLLA - tud pr na se nč ne obeta s kakšno poroko user posted image , se jim nikamor ne mudi user posted image user posted image , pa super za spanecuser posted image
seny - kej si ???????????????
klavdii - kje s pa ti?
no, in ostale vse klepetke user posted image user posted image user posted image

sem va smislila, danes povabiti na moj vrt na kofetek in sladico pa je za nami noč, ki je bila katastrogalna- spali smo približno po 10 minut, potem pa ura bedenja in joka, zobje user posted image  prtiskajo na polno in včeraj je prikukala dvojka-levo-zgoraj (user posted image čudno dvojkaA PRED enko user posted image )
nekaj slišim
mam zarjo doma....

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
25.5.2009 14:48:45   
sayuri
No takole...malce več časa in miru ter volje. JAh, danes sem res žalostna. user posted image  AMpak nimamo kaj. Vsako življenje se začne in konča. Tudi pasje. Colt je bil z nami 12 let, kar je veliko veliko za to pasmo. ZAdnje pol leta mu je zdravje občutno pešalo. user posted image  Od februarja do sedaj je bil na tabletah. Vendar ga kolki niso več držali. Ni mogel več vstat, bit na nogah, ni mogel kontrolirat blata, vode, komaj je dihal....bogi je bil, res bogi.user posted image ..tako, da smo mu olajšali trplenje. Mislim, da je bilo tako tudi njemu prav. Je hudo, ampak še bolj bi nam bilo hudo gledati, kako trpi in se matra. Včeraj ga je Aleš skoal, počesal, očedil...tko da je šel lep tja v pasja nebesa. Dopoldne je zaspal čisto mirno v maminem naročju..... Je rekla mami, da se ni sploh nič upiral...kar prepustil se je vsemu....kot bi slutil, da gre tja, kjer nič ne boli. Uf... Je moj prvi pes. Prvi, ki sem si ga sama kupila. S štipendijo.... user posted image  Hvala vsem za lepe besede.

Zdaj pa da še malo pokomentiram.
Menčy joj si imela pa pestro. Ja, tele priprave na RD niso kar tako. Verjetno je vse skupaj dobro izpadlo, a ne? Ste očiju kaj posebnega pripravili? Moj ima v ponedeljek 60 let, pa se moram kaj spomnit. MAm težave že z izbiro darila user posted image , Drugače bom pa jaz tudi zavihala rokava in peklanogičine) ter oblikovala (pikičine) piškote. V soboto bomo praznovali Filipov RD, v nedeljo pa očijev. Uf, bo treba spet jest. user posted image user posted image user posted image  Bravo za zobke user posted image  Jah, tud zobki nimajo nobenega reda. Nič hudega, če je dvojkica ven pred enko pokukala. user posted image  

pikica vidim, da ste uživali na poroki user posted image  Sem šla 2x skoz okno gledat, pa vas nisem nikjer vidla. So pa celo soboto trobili. Je bilo veliko porok, zgleda. Pa s tvojim sta prava majstra. Madona, kake piškote sta naredila.user posted image Kaj pa tisti listki in peclji? Je to pravo al umetno? Bom jst to probala narest user posted image  PA lepi ste biliuser posted image ....sem gledala tud na FBju slikice. Imam denar od dulči za Justa...povej, ti prej prinesem al bo v četrtek na kavici dovolj hitro?

seny kako je bilo na morju? No vidiš...morski zrak Tii prija. Še zobek je ven pokukal user posted image
Muklla pri nas se pa obeta ena poroka. Verjetno drugo leto user posted image  Brat neki govori. user posted image

Jaz sem čez vikend belila dnevno sobo user posted image . Danes imam za pospravit, pa se mi nč ne da user posted image  No ja...imam dva pomagača, ki hitro odkrijeta vodo user posted image . Sem jima kar bazenček na terasi naštimala, pa sta tko uživala notri. Zunaj je pa res peklensko vroče. Ampak meni je všeč. Jaz imam rada vroče dneve. user posted image

Evo, budnica....

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
25.5.2009 15:22:16   
dulcinea
Alo babe žabe. Kako smo kaj? Je kaj ohladilo v Ribnci? Tle ni že 14 dni nč padalo. user posted image  V bajti sedim v kratkih hlačah. Prej sem si pa spet noge v lavorju namakala. Kok je blo fajn user posted image

Nogica, teh sokov pri nas ne kuhamo. Včasih smo delali šabeso - sok, sirupa nismo nikol. Oz, jaz sem predlani neki sprobavala, pa mi ni bil tko dober, kot če ga pijem pri eni žlahti. Iz melise pa naša mat nardi mentol. Liste mete (ne vem katere, ker jih ma ene 4 različne sorte) nabaše v steklenico s širokim vratom, pa vmes daje sladkor. Pol pa to na balkonu čmajzi nekaj dni, pol pa s šnopsom zalije. Po parih mescih pa precedi in dolije še šnops. Baje d je dobro.

Pikica, tole sta pa z možem ful lepo nardila (piškote). Jaz ponavad nardim na tak način sam jagode. So mi pa všeč tko za dekoracijo na krožniku s pecivom, ker drugače je vse sam rjavo, rumeno, belo. Pol pa daš gor neki živo rdečega.
Sayuri mi je predala Just, jaz pa njej dinarčke. Mende ti bo dala, ko te naslednjič zagleda.
oooo, kakšne lepotičke so ble tvoje hčerkice. A sebe ne boš pa nč pokazala? Kaj pa nevesta pa ženin -  a vesta, da ju tkole javno prikazuješ nan forumu? Se mi zdi, da se je N. ful spremenila v obraz, odkar jo nisem videla.

Smrka, o keri kmetiji ti to govoriš? Kakšno grozdje? A spet druga kmetja? Ma ti si že prov ena kmetica ratala.

Menčy, sožalje za Markovo staro mamo.

Sayuri, joj kak lep kuža user posted image . A to je vaš, al je iz Lazov? Kakšna škoda. A je od starosti šel v pasja nebesa? Naj mu bo lepo tam gori user posted image user posted image user posted image
Aha, sem prebrala naprej. So mi pa kar solze v oči stopile.

Mate pa vse mlade očete. Moj je že par let odkar je imel 60. Pa sem mlajša od vas user posted image . Naš je imel orng fešto. No, in ker je čokoholik, sva mu z M. kupila 7 kilsko čokolado v Gorenjki. Najprej je mislu, da je slika, ker je res ogromna, pol k je pa odvil, so se mu pa kar očke zasvetile. Se mi zdi, da je bil tega najbolj vesel, pa ne zato, k sma mu midva to kupla. Pol jo je vsak dan jedel.

Sayuri, uni peclji od češenj so tapravi, od jagod pa hrušk pa narežeš vejico od pušpana.
A Franci se bo ženu?

Kje so pa ostale? A Seny je še na morju? Sem bla v soboto v šparu. Se vidi d je Seny štimala, so kar preceje spremenili police user posted image

Klepetka, javi se kaj, magari na ZS. 
Nasy se tud nič več ne javi.
Zadnjič sem na mailu zasledila Sonjah, pa je sam napisala, da je na šihtu, pa da ji zmanjkuje časa za forum.
Srki, a te je zamjalu tam v loznbodnu al kaj?
Klavdi tud že en lep cajt ni blo naforum.

A sem še koga pozabila?

No ja, napište še kaj. Ke do 3. junija vas boš še brala, pol pa skor do konc junija ne več. No, razen če bo kje zastonj internet vleklo. Zdaj mam tak telefon, da lahko tud po netu srfam z njim user posted image .

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
25.5.2009 16:55:47   
klavdi*
OJ PUNCE !
Javim se vam po dolgem času.
SAURY  moje sožalje za tvojega kužka.
SENY dobra si ,da kar sama s hčerko odpotuješ na morje.
PIKICA tvoje ustvarjalne dobrote so pa res odlične .Desetka zate.
DULČI a pol v začetku junija odpotuješ v daljne kraje.
MENČY  a si morda spekla pol ruske kapeuser posted image .
KLEPETKA danes sem te pa vidla v mercatorju.
MUKLLA lepo,da je špela dobila zobka.

Mi smo bili včeraj na morju na našem vikendu in tam smo postavili ZALI bazenček in ko smo hoteli dati ZALO v vodo se je začela histeričnouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
25.5.2009 20:46:46   
smrka
Sayuri mi je hudo za kuzata.
Mency sozalje za prababico
Dulcy to je ena druga kmetija, sej ti skusam poslat vabilo pa te sploh nimam na seznamu. Mozno da si ze prejela vabilo pa si blokirala al zbrisala. Naj ti Sayuri proba poslat vabilo.

Tko, zdaj grem pa brat.

lepo se mejte

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
25.5.2009 21:34:04   
dulcinea
Možno ja, da sem blokirala, ker sem en dan vse po vrst brisala.

Sem pa še na eni drugi kmetiji. Sem mislna, da sem zbrisala, ma ko sprejmem darilo, se spet pojavim na tej svoji kmetiji. Tam si ti, ampak Sayuri pa ni vmes.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
25.5.2009 22:21:32   
Anonimen
Dober večer!
Da se vam še malo javim, preden grem v mižule. Sem danes tako nekam utrujena. Po mojem tole vreme. Čez dan nisem vedla al bi se dala ven al not. Nekje mi je bilo prevroče, drugje prehladno user posted image  Sicer pa je tudi Zoja dobila zobek. Četrti po vrsti, še druga dvojka zgoraj je pokukala ven. Enke bodo pa vsak čas zunaj, se vidi kot da že so.

Sayuri- jap, na poroki bilo fletno. A da si čez okno gledala? Sem se tud jaz spomnila nate na poti iz grada do Amadeusa in obratno user posted image
A Filip pa že 5 let? Joj, kam čas beži.
Listki in peclji so pravi. Za češnje sva uporabila borove vejice, za hruške in jagode pa listke od pušpana, kot je rekla že dulcinea.
Za denar od dulci se ne mudi po mojem tako zelo, vsaj tako je rekla nogica. Pa itak sem založila zanjo, tako da ni problema. V četrtek me pa ne bo, ima Zoja RA. Ni panike. Ko bo, se ti oglasim user posted image
Pridna si z beljenjem user posted image

Dulcinea- ja, jagode res lepo popestrijo kakšen pladenj z biskvitom in piškoti. pa tudi hruške in češnje.
Sebe na N.poročni dan sem pokazala malo na FB user posted image  Povsod pa tud ne morem bit user posted image  Ja, ja, sem dobila dovoljenje za objavo fotk, brez problema. user posted image  Kaj pa vem če se je spremenila v obraz, mogoče se meni ne zdi, ker jo večkrat vidim. Jaz pravim, da make up naredi svoje. In tudi pri njej je bilo tako. 

Lahko noč punce!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3509
25.5.2009 23:29:45   
Anonimen
Ojla

Vidim, da uživate v lepih dnevih user posted image user posted image user posted image

pikica kakšne umetnine. Kapo dol user posted image user posted image user posted image . Gre pa veliko časa za tole a ne.
Slikice iz poroke so čudovite. Tudi na FB sem si ogledala samo se mi ni dalo še nič komentirat. Kakšne princese, vse user posted image Kje je moj poročni dan? Takoj bi ponovila. Čez dva dni imava že 3. obletnico user posted image .

seny
welcome home, pa vabljena na kofetka. Hiška pobarvana, jutri popoldne jo mogoče prestavimo na stalno lokacijo na vrtu. Manjka le nekaj drobnarij, kot so  odtisi rok moža in Tare, barvanje dna (zaščita, mi mora dvignit kolega z viličarjem).
Mimogrede hiška je že dražja za 100 eur, tako da še dobro da smo jo takrat res takoj vzeli user posted image

Tija user posted image user posted image user posted image za zobke. Končno še zobki poleg lask user posted image

sayuri
kdaj pa je rojen Filip? Mi tudi v nedeljo praznujemo Tarin RD. Je letos točno na njen datum rojstva.

dulči jaz drugače delam kar veliko vrst likerjev, najraje po mojih receptih al pa kar tako na pamet. Čez zimo zaloga poide, tako, da moram vsako pomlad zgodaj začet s temi zvarki. Mojga "jegra" bi prodala kolikor bi ga imela user posted image Sem naredila sirup, pa po pravici povedano ga še nisem poskusila. tašča pravi da ji je kar ok, ampak da je bezgov boljši, torej bo ena runda dovolj, bom raje še bezgovga naredila.

sayuri sožalje za Colta. Tudi mi smo jo usmrtili (komaj ubogico user posted image ) 3 tedne nazaj. Je bila tako uboga, komaj se je še vlekla, zadnji konec ji je popolnoma odpovedal, stara pa je bila 10 let.

Menčy user posted image user posted image user posted image za vso organizacijo. Tortica je bla dobra? Ja uboščki s tem spanjem, naj se vam čimprej vse pošlihta. Tobija user posted image user posted image user posted image za zobke.
Samo za informacijo me zanima reakcija na kremico?

Punce jutri imam zobarja. Kako me je strah ne znam povedat. Ko da grem rodit user posted image . Saj bi vprašala če je katera za kavo jutri okol 11-ih pa ne vem kakšna bom prišla iz ordinacije user posted image
Upam, da res ne bo prehudo. Jutri začnem žagat - šele - in tudi upam, da izžagam te moje polže. Danes sem delala polžja vabila, pa moram še zjutraj nekaj dokončat, se mi zdajle ne da več, pol pa tud jest kakšne fotke gor dam. Kdaj in kaj bom pekla sploh ne vem, vem le to, da imam v nedeljo okoli 30-35 oseb na našem vrtu user posted image

Zdej grem še malo pred tv, pol pa v miževo deželo. Smo zjutraj vsi trije vstali ob pol petih, ker je tako tulilo po glavni cesti (nesreča v Žlebiču), pol je bil pa tle čez še obvoz in so nas ti avtomobili tako motili. Spanca manjka ampak grem vseeno malo pošaltat. Pa možka malo prerukat tam na sedežno ko tako žaga user posted image . Nam drv res ne manjka, jih vsako noč mož pridno žaga user posted image

Punce lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3510
26.5.2009 8:32:57   
seny
ku-kuc user posted image spet sem tuuser posted image .user posted image user posted image user posted image kavica , le postrežite siuser posted image
Komentirala ne bom vse user posted image se mi še ne dauser posted image
menčy , sožalje za prababico.user posted image
sayuri, mogoče je res tako boljš za Colta , tudi zate  enuser posted image
pikica , nogica , muklla , klepetka , klavdi , dulci , smrka , i'm backuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj, še to Tija ima zobek.Tako , da od zdaj naprej imamo lase in zobeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
26.5.2009 8:45:00   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: seny

joj, še to Tija ima zobek.Tako , da od zdaj naprej imamo lase in zobeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jutro punce...kako ste? Spet sonček, a ne? A ni to fajn? user posted image  DAnes moram do konca pospravit dnevno. V>čeraj so me vsi prsti boleli od drgnjenja user posted image

nogica Filip ima naslednji torek RD. user posted image  PA bomo kar to soboto praznovali. Upam,d a bo lepo vreme, da bomo na vrtu. Včeraj sva šla v Breže torto naročit. MA...saj torto znam jaz sama naredit, ampak si je zapičil, da hoče imet na torti Strelo in še dva dirkalna avtomobila iz risanke Cars user posted image , tako da mi ni preostalo drugega, kot da jo naročim. PA še dela bom imela manj (ja, ja user posted image ). AJa...sem se ozirala, če bom kje hišico vidla, pa imate vrt verjetno bolj zadaj, a ne nogica?

Menčy...pozabila.....sožalje tudi iz moje strani za prababico tvojih otročkov.

Zdaj pa grem...je Lucija na kafe prilšla user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
26.5.2009 9:47:38   
Muklla
Oj še iz moje strani. Današnja noč user posted image . Totalna katastrofa. Zaspala sem šele ob 4h zjutraj. Pazi, samo za uro in pol in spet alarm. No potem je spala do 7.30. Pa kaj sem jaz komu nardila, da imamo takole. Sem čist nap.... Vsak dan grem dopoldan na sprehod. Ma danes ni šans. Sej bom še kaput. Šparam moči, ker greva čez 2 uri v Atlantis. Upam, da me ne dobi kakšna toča. Še to bi manjkalo.

Ja, sayuri glede kužka vem kako je to. Mi se še vedno jočemo, ko se spomnemo na našega Linota, pa je že več kot 5 let v nebesih. Vrata v kurilnici so pa še vedno priprta. Tam je imel svoj fotelček. Ko je imel vsega poln kufer, je bil tam njegov kotiček. Pa zanimiv, ko to vidim, samo zaluputnem brez komentarja. Jah, tako je. Sem zadnjič rekla B, da ko bodo otroci odrasli si želim enga cortkanga kužka, da ga bom zraven vozila. Pa je reku, da ni šans, ker se preveč navežem. Tak, da .....

nogica a copatki bodo kmalu? No, mi smo v teh vročih dnevih kar bosi. Sej bodo, ko bodo, samo spomnala sem se, pa vprašam. Bravo za hiško. Just je super.
seny no, pa imate zobek user posted image . Ej, sem zadnjič razmišjala, da ne vem, če bi šla sama s tamalo na morje. Pa ne vem zakaj ne. Faca si.

sayuri fajn kofetkaj. Sem te zadnjič vidla, mislim da dva dni nazaj z eno fletno kiklco, pa si bila tako hitra, da te nisem uspela dohitet.

ajde, morm it, prišel moj okupator. hoče tipkat user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
26.5.2009 10:03:34   
Menčy
DOBRO JUTRO VSEM in HVALA za izrečeno sožalje in pohvale ob organizaciji očkovega RD.

NOGICA - kremico sem 1. uporabila na očkovem pikniku in namazala oba naša dva pa še mene, sam po prsih, po pa še v nedeljo in včeraj, torej skupaj 3x-reakcije pri nobenem ni bilo, mislim, da bi se v treh dneh že pokazala user posted image , ampak
je oba sonce prijelo in oba sta bila rdeča user posted image , ne prehudo, rdečica pa se je poznala, ne vem al sem jih prepozno namazala al krema ne deluje dovolj dobro al kaj sem ga pokvačkala user posted image
zanima me še cena te kreme ??
kdaj ti jo prinesem nazaj, prideš v četrtek na user posted image ??? al se kaj pr teb ustavim ?

SAYURI - blagor za user posted image , men se tud kofetka user posted image user posted image , o maš tud ti priprave, kar 2 RD, no, boste pa oba na en mah user posted image , ja , otroci majo nore želje, rista te carse pa ni najbolj "ajnfah", naša tortica je bila dobra user posted image , na tortici je bil oči, kot majhen fantek- star eno leto, je mislu da je že Tobija user posted image user posted image user posted image , no saj je bla tud cena lepa user posted image
pridna si, da kar sama beliš
SENY- WELCAME BACK, user posted image opapa, kar sami na morje, sta pa malce zapeljevale fantoline ,a ne user posted image   ?? user posted image
super za zobke user posted image
DULČI - te ni nč u naše kraje?? a še kmetuješ, sem mislila, da ste že vse opustile in puško v koruzo vrgle...
KLEPETKAA _ to je pa že preveč....
SEM MISLILA, DA BOMO DANES SE KJE V SENČKI POSEDELE IN MAL POKLEPETALE IN user posted image ,....

že en teden se nismo videle, izgleda pa že celo večnost

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
26.5.2009 10:28:36   
dulcinea
Menčy, saj sem bla zdaj ta vikend, al nism mela prov nč časa. Še pr Sayuri sem se sam tolk ustavla, da sem Justa pobrala, pa šla.

Kmetujem še vedno. Ampak nč ne sadim. Sam darilca postavm not, pa sadje oberem. A ti kmetuješ? Nobenga darlca nikol ne dobim od tebe. user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
26.5.2009 11:22:35   
Menčy
dulči - ne jaz ne kmetujem,mam tok dela že z otroškim kmetovanjem, da za virtualnega ne znese user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
26.5.2009 11:24:25   
Menčy
MUKLLA !! pa dober swimming user posted image !!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
26.5.2009 11:26:13   
sayuri
Menčy a veš,d a sem razmišljala, če bi te danes poklicala in se najavila za kafe. user posted image  SAm sem se zadržala, ker res moram spravit v red dnevno sobo. user posted image  Pa itak pospravljam lahko samo, ko L&Z spita. Zdajle sem ju dala spat...sta čist zadeta od kopanja v bazenčku. user posted image POpoldne ne bom nič naredila, jutri moram v Lj, v četrtek obvezno kofetkanje, potem pa peka peciva... Evo, spet ne bom mogla k tebi priti. Šele naslednji teden user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
26.5.2009 11:30:02   
Anonimen
Ojla

Jaz sem od zobarja user posted image user posted image user posted image . Kolikor me je blo strah je blo vse ok, no sej druzga ne more bit, če mi je samo pregled naredila. Sem bila prvič pri njej. Uf kako sem vesela da ni blo kakšnega vrtanja. Sem srečala pikico.

pikica user posted image user posted image user posted image upam, da ni bolelo in da so ti poštimali.

NOGICA - kremico sem 1. uporabila na očkovem pikniku in namazala oba naša dva pa še mene, sam po prsih, po pa še v nedeljo in včeraj, torej skupaj 3x-reakcije pri nobenem ni bilo, mislim, da bi se v treh dneh že pokazala user posted image , ampak
je oba sonce prijelo in oba sta bila rdeča user posted image , ne prehudo, rdečica pa se je poznala, ne vem al sem jih prepozno namazala al krema ne deluje dovolj dobro al kaj sem ga pokvačkala user posted image
zanima me še cena te kreme ?? CENA = 20,90 eur
kdaj ti jo prinesem nazaj, prideš v četrtek na user posted image ??? al se kaj pr teb ustavim ?

Mislim, da je zaščita dovolj visoka, moraš pa jih namazat vsaj pol ure prej, raje več, preden greš na sonce. Jaz sem Taro včeraj namazala s 16, pa je bla na žgočem soncu pa je čist ok, nič je ni prijelo. Seveda pa je odvisno od tipa kože. Če si podvržen opeklinam, potem žal ne bodo pomagale kreme ampak druga zaščita, senca, oblačila. Drugače pa mislim, oz. kot sem ti že rekla, reakcije ne bi smelo biti.
Ko boš šla kaj mimo pa mi jo dostavi, bom bolj slabo doma, zato mi jo lahko daš na okno ptred vhodom ali pa če je kdo doma jo daj tastu ali tašči. V četrtek me ne bo na kavico, ker delam.

Muklla
copatki bodo po vsej verjetnosti drug teden, ampak ne bom obljubljala. Ima skoraj vse že doma, samo eno pošiljko čaka za v ponedeljek potem pa mi pošlje. Takoj ko bodo šli proti meni vas obvestim in vam jih dostavim. Vem, da jih že komaj čakate ampak sem imela res veliko naročil, še od drugih.

no saj je bla tud cena lepa user posted image

menčy kolk pa je bla, če lahko vprašam, ker sploh ne vem koliko so torte

Kmetujem še vedno. Ampak nč ne sadim. Sam darilca postavm not, pa sadje oberem. A ti kmetuješ? Nobenga darlca nikol ne dobim od tebe. user posted image

dulči jaz sem malo opustila tole kmetovanje, ker še realnega ne sfolgam. Darilca pa dobim od tebe in se ti lepo zahvaljujem, bom še jaz kaj poslala če se mi bo dalo.

Lep dan vam želim.

< Sporočilo je popravil nogica -- 26.5.2009 11:35:34 >

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3519
26.5.2009 15:08:20   
Anonimen
Ojla
Ja, tudi jaz sem preživela zobarja user posted image
nogica- sem zobozdravnici vsakič, ko je kakšen zobotehnični predmet vzela v roke, rekla, da mi naj da injekcijo user posted image  Pa sploh ni bilo potrebno. user posted image  Začasno mi je zaprla zob, moram pa na rentgen, kot ti, da bo videla kaj je s tem zobom za naredit.user posted image  Jaz sem se naročila že za jutri v Kočevju, ker imava z Zojo ravno FT, pa bosta 2 muhi na en mah. Tako da seny- kot je zmenjeno že za jutri, greš z mano, pa boš malo tisti čas, ko bom jaz svoje zobe kazala, popazila na Zojo, prav? user posted image
klepetka- mi je tašča rekla da si bila pri meni. Sam ne vem točno kdaj. Avto je parkiran dol v garaži, da je na hladnem, tako da je čisto možno, da sem bila doma user posted image , sicer pa pri zobarju (sem mogla "nujno" tja, se mi je včeraj zob zlomil). Je bil pa moj ati pri Zoji. No v glavnem, jaz sem ravno dobro prišla iz Griča. Sem ti Justove izdelke obesila na kljuko, ker ni bilo nobenega doma. user posted image  Ker jutri dopoldne me spet ne bo doma, v četrtek pa ravno tako ne. Joj, kaj bo šele ko bom hodila v službo, saj sama sebe ne bom mela časa poiskat user posted image

vroč dan je zunaj, kar prevroč se mi zdi za sprehode. Jaz in Zoja sva šle prej kar s kolesom, vsaj malo vetra narediš user posted image

lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
26.5.2009 20:59:07   
Anonimen
Ojej kakšno mrtvilo je na tej naši temi.. user posted image user posted image  Prav škoda.

klepetka- ti mi samo prosim sporoči, če si dobila vrečko od Justa na kljuki, da bom vedela, da je prišla v prave roke.

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
26.5.2009 21:50:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image super pikica, samo da ni bolelo. Jaz mam napotnico za Kotnikovo v Lj., tako da bom šla verjetno drug teden, ta teden mam vsega preveč.

Ja tale tema pa kar zamira. Pa škoda, res.

Imam eno prošnjo, vsaj za tiste ki še pokukate sem gor. Če slučajno katera še daje mleko v prahu svojemu pikcu bi vas prosila za odvečne škatle. Prevzamem osebno user posted image . Hvala

Jest sem si privoščila kopel, zdaj pa še noge namakam, kako paše. Pol bi pa še masaža pasala user posted image

sayuri
zdej pejd skoz vas, ko hišica stoji, smo jo komaj dobre dve uri nazaj postavili ven. Zdej mamo pa pravi otroški vrt, kar vsega malo preveč je ratalo. Se bodo pa otročki bolj veselo igrali.
Drugače pa jaz torto za RD ponavadi naročim, saj je itak enkrat na leto, če je pa kar tako jo pa sama spečem, ampak res bolj poredko se spravim pečt torto. Mislim, da me bo A. ful presenetla s temi polžki, komaj čakam nedeljo user posted image

Drugač mam pa kar nekaj odpovedi za nedeljo, gredo vsi na morje. Ene moram še jutri poklicat. Bomo pa "tastari" žurali s Taro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
26.5.2009 21:55:45   
Anonimen
nogica user posted image  za hišico. Jo pridem enkrat tudi jaz pogledat user posted image  Drugače sem pa ravno včeraj vrgla 2 škatli Aptamila stran, zdaj se pri nas škatle praznijo zeloo počasi, ker Zoja prije mleko samo še 2x na dan, ostalo delam z alpskim. Ampak ni problema, bom se spomnila nate. user posted image
Ja, tele odpovedi za praznovanja RD poleti so mi znana user posted image  Meni je prav žal zato. Bom mogla kaj zgruntat pametnega user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
27.5.2009 8:15:54   
Anonimen
Kuhana je user posted image user posted image user posted image  za vse, če sploh katera še pride. Videt je, kot da se ne bo več nič kuhalo user posted image
Mi smo danes prvič lulali v kahlico user posted image user posted image user posted image , sem ja pa tudi prvič posedla gor. Jupiii, sem bla vesela kot radio user posted image

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
27.5.2009 9:12:16   
seny

Zoja,  jeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image  ma ti si neverjeten otrokuser posted image user posted image

pikica , kaj se ne bo več kave kuhalo , normalno , da se bo user posted image ane babe ?user posted image user posted image
nogica user posted image user posted image user posted image za postavljeno hiško , jo pridem pogledat .Tudi pri nas že ogrodje stojiuser posted image user posted image user posted image
sayuri , joj Filip že pet let ...kok to hitro mine user posted image Moj Alen je že tako velik , da se noče nič crkljatuser posted image pa sploh ne vem kdaj je zrastu , jaz ga imam še zmeraj za mojo bebikouser posted image Pridna si ti , sama belišuser posted image user posted image user posted image user posted image Na morju pa user posted image joj, jaz bi kar tam ostala , sploh ne morem prehvaltuser posted image komaj čakam , da Alen začne počitnice , se bom kar tja preselilauser posted image
menčy, evo mene user posted image user posted image user posted image  Tud ti si bila pridna user posted image user posted image user posted image  No tudi pri tebi je že deset mesecev mimo ,kar smo švicale v porodnišniciuser posted image Kje je kdo , da malo čas ustavi , to gre čist prehitrouser posted image  Vse naj , naj Tobija za včerajšni mini RD user posted image
dulci ,user posted image user posted image user posted image user posted image  police so pa razturane user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kakšne kmetije se greste spetuser posted image Dajte že nehat kmetovat.Kam boste pa s vsemi pridelkiuser posted image user posted image user posted image user posted image
klavdi , veš nisem bla čist sama.To pa ne vem , če bi si upalauser posted image Pa ne zaradi vožnje , to se lahko ustaviš , mal pomalcaš , pretegneš.....tam je bolj problem , če ni nobenga , se ne moreš ne stuširat , ne na WC ....naša pa je pa kar se spanja tiče zelo nepredvidljivauser posted image Vsaj , da je nekdo , da jo malo popazi ta čas.No sem pa nahecala mami in očija , da sta šla z mano user posted image Mal sem težila , ampak na koncu sem zmagalauser posted image user posted image
muklla , ja naš težko pričakovani zobek je tu user posted image user posted image user posted image user posted image In

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.