Menčy
|
ja , čas je da se še jaz javim in sorry , ker sem vas zanemarjala od torkove kavice, bilo je super , škoda, ker ste ostale manjkale, ker potem bi pa bila že prava eskadrilija - ampak dela sem imela res veliko s to organizacijo današnjega piknika za očkovih 60. let, ki se seveda še ni končal sam jaz sem morala it dat TObija spat - torej peka, nabava, organizacija DJ-ja, naročilo torte, odojka, golaža, nakup vsh plastičnuihi n papirnatih zadevic, ki sodijo k pikniku pa vaši, njamsi, biskvitki , pa solateeee pa priprava tone mesaaa... ... ... vmes je umrla še Markova stara mama-Z. in T. prababica, imela sta jo zelo rada, tako, da imamo jutri še pogreb ... ja, pa še zobekzgoraj-dvojka-levo smo dobili danes in gotovo, še jutri drugi ven pokukuka, Tobija pa ž e cel teden PRAVI SITKOOOO ,Inič NE SPI-NIČČČČČ , hvala bogu so noči še kar mirne (bujenje 1x.-2x) tok sam na hiter upam, da me kdo zamenja men se še tok čevapčiči in ražnjiči in solatke pa pivika lušta pappa pa mejte se lepo , uživajte v lešpi nedelji, mi bomo bolj...