|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.5.2009 8:53:20
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny klepetka , lepo je bilo v tvoji družbi po dolgem času Klepetka je prišla na kofe? Jaz sem bila včeraj v LJ. Sem mogla it nekaj na faks. Pol sem šla pa še mal do Rudnika, ampak nisem nikjer Pikice srečala. No, sam jaz nisem bila v Super novi. Jaz sem šla nek do DM, pa mal v Kika pošnofat, ker so rekli, kako je vse pocen. SAm men je tko cigansko not, pa skor ne slišiš slovenščine tam not, da me je kar ven odneslo. Pol sem šla pa še v Leclerca mal po ulcah se sprehodit, da sem sploh vidla, kakšna roba vse obstaja. Ker ponavad kadar grem z mojim, greva sam po fransocko štručo, kak po starih štunfih smrdeč sir pa kake ribe. Pol se pa že konča, ker moj ne zdrži v trgovini 15 minut. No, včeraj sem imela čas se "sprehajat". Ko sem prišla domov, me je seveda začela bolet glava. Pol sem si namazala sence z oljem 31, ni pomagalo. Pol sem šla spit kofe z limono. Tud ni pomagalo. Mogoče zato, ker je blo mrzlo kofe V glavnem, spat sem šla ob pol 12h, ker je moj prišel s seminarja tko pozno, ampak zaspala pa nisem do pol dveh. Malo me je gor držalo to, ker me je bolela glava, mal pa to, da sem pila kofe, in to ob taki pozni uri. Jaz drugače pijem kofe bolj redko, oz. ponavad tistega brez kofeina. Kakšno je kaj vreme v Ribnci? Tle piha burja, mal je oblačno, ampak deževat pa noče . Tle ni blo že vsaj 14 dni nobenega dežja, razen uno malo k pobere prah. Najine vrtnine se pa sušijo. Koruza niti vzkalit noče . Pa še voluhar nama je vse prevrtal, pol sta pap še psa vse razkopala, ko sta voluharja iskala. Pa še burja je nek polomila . V glavnem, mene kar srce boli, ker sva tolk ur že v to vložila, zdaj bo šlo pa tolk v nič. Še 6x spat, pa frlim v USA. Po eni strani komaj čakam, po drugi me je pa mal strah kako bo z vsem prevozom in organizacijo tam gor. Mam pa eno prošnjo, če bi lahko ena šla do TICa, če boste kaj v Ribnci, pa pogledale, če majo kake mimi spominke, pa če piše gor Slovenija. Bi nesla s sabo. Zato mora bit majhno pa lahko. Sem razmišljala o kakih kuhalnicah, tako da je še uporabno pol. Saj kuhalnice bi mi že teta dala, sam pol nima noben za vžgat gor besedila. Joj, kolk sem pa zdej naklofala
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|