|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
27.5.2009 22:16:56   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Mi pa že drugo noč, ampak res čisto nič ne spimo. Včeraj sem zaspala ob 4h zjutraj, danes ob 5h. Jst močno upam, da so zobki. Spi, pa tečnari, se premetava, pa samo joška jo potolaži. Pismo.

Joj , muklla , srčno upam ,da bo današnja noč boljšauser posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
27.5.2009 22:18:08   
seny
sayuri in menčy , a gresta jutri na telovadbo  ali samo na kavo?

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
27.5.2009 22:20:08   
Anonimen
Menčy-  Ma jaz tebi, Seny, pa še komu privoščim obiskovanje RA in FT, če potem sledi podaljšanje porodniškega dopusta. Sicer pa je itak z vajinima otročkoma vse v najlepšem redu. Itak! user posted image
Lano sem k angleščini vpisala v septembru. Ima jo zunanji (Moj prijatelj se imenuje firma), je treba plačat, hodila je enkrat na teden po 2 šolski uri, učitelj jo je prišel iskat v vrtec (ker je to bilo ob 12h), potem smo jo mi prevzeli v OŠ. Je bila najmlajša učenka, edina iz vrtca user posted image  Znanje- v začetku se mi je zdelo da full napreduje (seveda je imela že malo podlago od doma- štetje, barve, kašen predmet, živali..), potem pa se mi je zdelo da se je kar nekako ustavilo. Nič novega nisem slišala od nje, ampak nisem niti pričakovala ne vem kaj in zahtevala. Ker je še majčkena user posted image  Samo pravijo, da si otroci nabirajo besedni zaklad, ki ga uporabijo kasneje user posted image  Na nastopu danes me je tudi kar presenetila. So peli pesmice, pa je kar pela tisto angleško besedilo, pikica moja user posted image
Nič zato Menčy, če vprašaš, nisi firbec user posted image  Jutri se grem v službo pogajat za 6-urni delavnik, upam, da ne bo kdo kaj kompliciral. Bi tud jaz delala 4 ure, sam iz finančnega vidika bi bilo to pa kar hud padec, tako da sem našla neko srednjo varianto. Pa v 8-ih urah bom doma iz une tečne Ljubljane. Si tako želim kakšno službo tukaj v Ribnici ali okolici. Potem še za septemberski dopust, bodo rekli komaj je prišla pa že gre, samo Zoja bo potrebovala uvajanje v vrtec, si bom vzela kar 2 tedna frej. Pa še vedno ne vem, al naj zaprosim za neplačan dopust, al naj pokurim vsega letošnjega?? user posted image user posted image  Kaj praviš/pravite? user posted image Potem za organizacijo dela, ker že tako delam za 2 user posted image  Je šla sodelavka v pokoj predlani in sem vse njeno delo pokasirala, mi ni uspelo v 10-ih urah nardit vsega, kaj bo šele zdaj v 6-ih...
Pa še kaj bi se našlo. Važno mi je, da bom jaz doma 2 uri prej in ne bom stala v gužvi na cesti, pa čas bom izkoristila za moje najdražje... to je pomembno. Če ne bi denar igral vloge pa bi takoj sprejela za polovičko.

H kozmetičarki v Kočevje sem šla v studio B (Mušič Branka s.p.). Jaz sem zadovoljna z njo, sicer razen nege obraza nisem pri njej nič drugega probala, sam mi je kul. Salon ima na avtobusni postaji, tam za Herbbyjevo hiško zaviješ noter.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
27.5.2009 22:22:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

bom poskusila jutri še našo tečko gor spravit , pa mal poslikatuser posted image user posted image user posted image , ker nimam banje ...in , če slučajno rata , bom pa kar v tuškabini shranilauser posted image user posted image user posted image
Fajn zrihtajte jutri.
Aha, provizijo mi boš potem ti podelilauser posted image user posted image user posted image user posted image en banditos bo zadost user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ja, shrani v tuškabini, naslednji dan pa lahko pretočiš v kozarček od Frutka, da se ti slučajno tam ne polije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vesela da ti bo en banditos zadost, pa še razlog za srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jah, če si pa fajn deklina user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
27.5.2009 22:23:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Seny- za ponudbo za jutri vseeno hvala, ampak bom zato vzela moža sabo, da bo čuval avto user posted image user posted image user posted image  In hvala za danes, za vse user posted image  Upam, da si lepo preživela popoldan user posted image , o meni bi se dalo veliko spet za pokomentirat. user posted image
Moja Tija pa sploh ni bila taka tečka kot praviš. Malo že, samo to vse spada zdraven. Je pač moja Zoja ekstremno priden otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (se mi ne da iskat zdaj tistega smeškota ki se pod mizo valja user posted image user posted image user posted image )

Danes je bilouser posted image user posted image  Zakaj pa rabiš smeškote , ki se pod mizo valjajo user posted image to je res , da je Zoja pridna user posted image Kaj pa , če ima Zoja to pridnost po meniuser posted image user posted image user posted image veš , ker sva glih na isti dan rodile je sigurno kakšna moja lastnost tudi na njo preskočilauser posted image user posted image user posted image Tija je pa jeznarita in cmerasta po moji cimri iz porodnišniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem jih pa mogla poiskat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
27.5.2009 22:26:49   
Anonimen

Seny- za ponudbo za jutri vseeno hvala, ampak bom zato vzela moža sabo, da bo čuval avto user posted image user posted image user posted image  In hvala za danes, za vse user posted image  Upam, da si lepo preživela popoldan user posted image , o meni bi se dalo veliko spet za pokomentirat. user posted image
Moja Tija pa sploh ni bila taka tečka kot praviš. Malo že, samo to vse spada zdraven. Je pač moja Zoja ekstremno priden otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (se mi ne da iskat zdaj tistega smeškota ki se pod mizo valja user posted image user posted image user posted image )

Danes je bilouser posted image user posted image  Zakaj pa rabiš smeškote , ki se pod mizo valjajo user posted image to je res , da je Zoja pridna user posted image Kaj pa , če ima Zoja to pridnost po meniuser posted image user posted image user posted image veš , ker sva glih na isti dan rodile je sigurno kakšna moja lastnost tudi na njo preskočilauser posted image user posted image user posted image Tija je pa jeznarita in cmerasta po moji cimri iz porodnišniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, zihr, če so bila vsa vrata na stežaj odprta. In tam iz intenzivne hitro kaj prileti v porodno sobo, pa še tolk si usta odpirala user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
27.5.2009 22:37:33   
seny

Ja, ja, zihr, če so bila vsa vrata na stežaj odprta. In tam iz intenzivne hitro kaj prileti v porodno sobo, pa še tolk si usta odpirala user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
27.5.2009 22:39:48   
seny
user posted image  sem ga tud jaz našlauser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
27.5.2009 22:54:48   
Anonimen

user posted image  sem ga tud jaz našlauser posted image

No ql. Verjetno te ni več tukaj. Saj jaz grem počas pod kovter, jutri moram zgodaj na pot user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3559
28.5.2009 7:21:08   
Anonimen
Jutro punce!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse! Nam je uspelo že drugič se polulat v kahlico. In to čez par sekund, ko sem jo posedla gor. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo preživite dan, mi šibamo v Ljubjano. Pa lepo se jagod najejte user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3560
28.5.2009 7:22:12   
Anonimen
JOJ, NE MOREM VERJET. Po lulanju sem jo še enkrat posedla gor, medtem ko sem pisala post se je še pokakala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Srček moj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3561
28.5.2009 7:35:29   
sayuri
Jutro. user posted image

Joj sem se vam navsezgodaj zjutraj nasmejala. user posted image  Menčy, pikica, seny.....hvala za prvo dozo današnjega smeha user posted image , NAslednja sledi na kafetu. user posted image

seny jaz grem zihr tud na telovadbo. user posted image Moram malo migat. Sem čisto zakrnela. Pol me pa vsaj ta telovadba malo predrami. user posted image  Aja, sem čist pozabila včeraj napisat - z Lovrom smo na pregledu fajn opravili. Imamo sicer oktobra še 1x kontrolo, ampak je bilo že včeraj fajn. user posted image

pikica ja, včeraj bi morala imeti FT, pa so me iz pediatrične klicali, da se selijo in da je cela zmešnjava, da naj kakor že včeraj pridem na pregled. Zato sem morala pri Petri odpovedat. SAj potem sem razmišljala, da je to v bistvu fajn. Ker najprej sem imela datum za danes, pa bi pol kafe zamudilauser posted image . Tko, da se je zdaj čist fajn izšlo. user posted image  LAno moram pa res pohvalit. Pridna punca. A najmaljša je bila pri angleščini? No, saj pri toliko starem otročku je najpomembneje, da se "sreča" z jezikom, da mu gre melodija v uho in podobno. Če pa še kaj zna izgovorit, pa toliko bolje. user posted image Fajn opravi danes user posted image

Aha, vidim da imate ve iste probleme s povabljenic za RD. JAz sem kar malo razočarana. Do sedaj so mi odpovedale dve družini in Lucija. user posted image  Ok, saj zastopim, da so še druge stvari in drugi plani, ampak vseeno. Pol sem pa malce užaljena najprej user posted image , potem si pa rečem: K...vas gleda, bo pa za nas več ostalo user posted image    Se pa sprašujem...če je že zdaj za Filipov RD tak problem, kaj bo šele julija za Z&L user posted image . JAz načeloma sem za prestavitev datuma in se potem praznuje čez mesec ... ampak vsaj pri nas se to ne obnese. Vedno so eni izgovori.... Tko da sem se že zdasvnaj odločila...takrat bomo praznovali, če kdo lahko, naj pride, če ne pa tud prov user posted image

Ej punce, kaj pa če bi me eno skupno žurko naredile za naše januarsko/julijsko/avgustovske pobaline? Seveda poleg une klasične domače. user posted image  

Evo...spet je nastal roman, pa nč pametnega nisem še povedala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
28.5.2009 7:43:29   
sayuri

JOJ, NE MOREM VERJET. Po lulanju sem jo še enkrat posedla gor, medtem ko sem pisala post se je še pokakala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Srček moj user posted image

To ni normalno za 10 mesečnega otroka in to moraš danes v RA nujno omenit user posted image user posted image user posted image

Bravo Zoja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
28.5.2009 8:13:01   
dulcinea
Seny, samo skrajšala sem. Minimalno. Tolk kot je blo nujno. Pol me je pa posušila na moje naravne kodrčke. Sem ku en pudlček.

Punce, veste, da ste/smo lahko Slovenke zadovoljne z 1 letom porodniške. Pred 14 dnevi, ko je bla pri nas ena nizozemska družina, so meli ravno enoletno punčko. Pa smo se z mamo menile, da zdaj bo pa morala v službo, pa pravi,d a je slišala, da je v SLO 1 leto porodniške, ampak ona pa dela že od 3 mesca punčke naprej. Pri njih je tak zakon. Ampak dobi pa mende vsak varstvo.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
28.5.2009 9:17:48   
seny
sayuri, user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregled.Jaz bom ponovno špricala telovadbo.Kot je že zadnjič na kavi ena rekla , sem tudi jaz mislila , da bom s to telovadbo pridobila tako postavo kot jo ima S.user posted image ( vsaka ji čast)ampak je nisemuser posted image user posted image
pikica ,user posted image user posted image user posted image  za Zojin kakecuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
28.5.2009 9:56:30   
smrka
Dobr jutr punce!
Jest sem bla budna do 2 zjutraj, potem pa zaspat nisem mogla.. sem se zbudila ob 8.30, hitr se oblekla, brez da bi se pocesala in pelala A. v vrtec... se dober da veter piha, pa  sm se lahko nanj zlagala da mi je frizuro razbrkal. Zdele pa pocas zajtrkujem, pa kofi sem spila.... potem pa na bajsikel pa z enim gospodom na kosilo, pa na faks.. uf.. tolk dela user posted image Ampak sam se do pondelka, potem je pa konec obveznosti... pol pa akcija... juuhhhuuu

Sayuri, za RD je tko skor vedno, ljudje so polno zaposleni, in si premalo casa vzamejo za bliznje.. le kam hitijo. Se je treba vcasih kar ustavit in zamislit.Ravno vcer sem dobila en fajn mail, bi ga posredovala vsem vam. Drgac pa za skupno praznovanje julijev, avgustovk, in ostalih rojenih v bliznjih mesecih, bi jest bla ZA! Jest sem zmer za fajn druzbo! Ce se kej zmenmo, jaz pridem SIGURNU!

No tko.. zdej si se mal zobe spucam.. pa se grem kr vlect za pol ure...user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
28.5.2009 16:54:11   
Muklla
Oj!

pikica kaj si uredila v službi?

Jst sem šla pred mesecem ali več v službo in sem tudi pokasirala ornk delovnik za naslednje leto, edino kar mi  verjetno ne bo treba je razredništvo. Me čaka povečan obseg dela. Pa otroc so čist adijo. So čakal, da pridem iz porodniške in imam samo izbirnega predmeta 5 ur (se mi zdi) al 4 ure. Ja, samo prednost je, da jaz iz LJ pridem včasih že ob 14, pa tudi prej sem že bila doma. To se mi zdi pa čist OK. So pa dnevi, ko sem pa tudi ob 20h iz šole hodila (svet šole, govorilne, ....). Takrat bo pač oči bolj aktiven.
To noč je bilo malo bolje. Jst mislim, da je naša biba lačna. Pa noče flaše, joške so pa že na hlape. Sem danes kupila od Pomurskih mlekarn mleko v prahu (sem nekje na RR prebrala, da je za probat), pa bom probala, če jo mogoče okus heca. Ker ob 4h zjutraj, ko mi je film poču in sem šla mleko narest, ga je malo spila (40 ml), pol je pa spala kuker je pač spala.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
28.5.2009 21:33:19   
seny
No , pa je dan pri koncuuser posted image
Mi smo bili celo popoldne zunaj , je blo tako fajn , ker ni bilo tako vroče.
Naši Tiji rine ven že drugi zobekuser posted image user posted image user posted image No pa jih bomo imeli tudi miuser posted image
pikica , kaj si zrihtala v službi ?Pa RA ?
nogica , upam , da je šoping uspel , mogoče sta se celo s pikico , kje v SN srečaleuser posted image
sayuri, jagode sem potem , kar jaz domov vzela user posted image jih je bil Alen ful veseluser posted image
klepetka , lepo je bilo v tvoji družbi po dolgem časuuser posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
28.5.2009 21:38:51   
Menčy

TO JE NORO user posted image user posted image user posted image ZOJA,
mislim da moramo vse v RA - mame, me očitno deramo nekaj močno narobe , a ne pikica user posted image ??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
28.5.2009 21:41:07   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro. user posted image

Joj sem se vam navsezgodaj zjutraj nasmejala. user posted image  Menčy, pikica, seny.....hvala za prvo dozo današnjega smeha user posted image , NAslednja sledi na kafetu. user posted image

seny jaz grem zihr tud na telovadbo. user posted image Moram malo migat. Sem čisto zakrnela. Pol me pa vsaj ta telovadba malo predrami. user posted image  Aja, sem čist pozabila včeraj napisat - z Lovrom smo na pregledu fajn opravili. Imamo sicer oktobra še 1x kontrolo, ampak je bilo že včeraj fajn. user posted image

pikica ja, včeraj bi morala imeti FT, pa so me iz pediatrične klicali, da se selijo in da je cela zmešnjava, da naj kakor že včeraj pridem na pregled. Zato sem morala pri Petri odpovedat. SAj potem sem razmišljala, da je to v bistvu fajn. Ker najprej sem imela datum za danes, pa bi pol kafe zamudilauser posted image . Tko, da se je zdaj čist fajn izšlo. user posted image  LAno moram pa res pohvalit. Pridna punca. A najmaljša je bila pri angleščini? No, saj pri toliko starem otročku je najpomembneje, da se "sreča" z jezikom, da mu gre melodija v uho in podobno. Če pa še kaj zna izgovorit, pa toliko bolje. user posted image Fajn opravi danes user posted image

Aha, vidim da imate ve iste probleme s povabljenic za RD. JAz sem kar malo razočarana. Do sedaj so mi odpovedale dve družini in Lucija. user posted image  Ok, saj zastopim, da so še druge stvari in drugi plani, ampak vseeno. Pol sem pa malce užaljena najprej user posted image , potem si pa rečem: K...vas gleda, bo pa za nas več ostalo user posted image    Se pa sprašujem...če je že zdaj za Filipov RD tak problem, kaj bo šele julija za Z&L user posted image . JAz načeloma sem za prestavitev datuma in se potem praznuje čez mesec ... ampak vsaj pri nas se to ne obnese. Vedno so eni izgovori.... Tko da sem se že zdasvnaj odločila...takrat bomo praznovali, če kdo lahko, naj pride, če ne pa tud prov user posted image

Ej punce, kaj pa če bi me eno skupno žurko naredile za naše januarsko/julijsko/avgustovske pobaline? Seveda poleg une klasične domače. user posted image  

JAZ SEM ZA user posted image . TO BI BILO ZABAVNO user posted image  ! !! nekja podobnega sem že jaz predlagala

Evo...spet je nastal roman, pa nč pametnega nisem še povedala user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
28.5.2009 21:42:40   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Dobr jutr punce!
Jest sem bla budna do 2 zjutraj, potem pa zaspat nisem mogla.. sem se zbudila ob 8.30, hitr se oblekla, brez da bi se pocesala in pelala A. v vrtec... se dober da veter piha, pa  sm se lahko nanj zlagala da mi je frizuro razbrkal. Zdele pa pocas zajtrkujem, pa kofi sem spila.... potem pa na bajsikel pa z enim gospodom na kosilo, pa na faks.. uf.. tolk dela user posted image Ampak sam se do pondelka, potem je pa konec obveznosti... pol pa akcija... juuhhhuuu

Sayuri, za RD je tko skor vedno, ljudje so polno zaposleni, in si premalo casa vzamejo za bliznje.. le kam hitijo. Se je treba vcasih kar ustavit in zamislit.Ravno vcer sem dobila en fajn mail, bi ga posredovala vsem vam. Drgac pa za skupno praznovanje julijev, avgustovk, in ostalih rojenih v bliznjih mesecih, bi jest bla ZA! Jest sem zmer za fajn druzbo! Ce se kej zmenmo, jaz pridem SIGURNU!

cool, več nas je , boljš je, če je družb res prava... user posted image

No tko.. zdej si se mal zobe spucam.. pa se grem kr vlect za pol ure...user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
28.5.2009 21:54:54   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

TO JE NORO user posted image user posted image user posted image ZOJA,
mislim da moramo vse v RA - mame, me očitno deramo nekaj močno narobe , a ne pikica user posted image ??
ja, ja to morva v RA oment user posted image Ziher dobiva podaljšano porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
28.5.2009 22:20:31   
Anonimen
Dober večer!
No, čez dan smo lulali in kakali v pleničke, mislite, da je s tem kaj narobe?? user posted image user posted image user posted image user posted image

V RA uredila vse. Ko bo shodila, se naročim na pregled, ravno tako kot na FT. Punca je čist super, vse bp, vse ok, nobenih napak, skrbi, sam popravljat ji je treba nogice, da ne bo stala na prstih, če tako stoji, in to je to.
No, a mislite da bom dobila potem podaljšano porodniško?? user posted image user posted image user posted image   Zihr, zihr, a ne?

Služba- sprejeli in se strinjali z vsem, kar sem omenila. 6-urni delavnik + pomoč (ena gospa za 4 ure), uvajanje v vrtec v septembru KOLIKOR bom potrebovala, lahko tudi 2 tedna, ... Tako da user posted image  Smo šli še kofetkat z sodelavkami, pa shopping, Muller, H&M in Hervis. Brez SN, vse smo opravili v CP user posted image  razen v Obiju smo se še za nazaj ustavili user posted image  Prispeli domov "že" pred 17-to. Pismo, jaz ne vem al sam mi ne znamo "normalno" priti domov al kaj.

Pa še danes "špricam" srečanje pri Harlekinu z ribniškimi sošolkami iz srednje šole user posted image  Pa saj bodo še srečanja, jih naredimo vsake toliko časa user posted image

Za srečanje z vsemi vami sem pa tudi jaz ZA, čeprav spet mislim, da se bo verjetno težko uskladit glede na to, da se začenja čas dopustov.. Bi bilo pa super, res!!

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3573
28.5.2009 22:21:45   
Anonimen

pa shopping, Muller, H&M in Hervis. Brez SN, vse smo opravili v CP user posted image  razen v Obiju smo se še za nazaj ustavili user posted image   

No, sem pozabila še Baby center, pa New Yorker, pa verjetno še kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3574
28.5.2009 22:37:35   
Anonimen
user posted image Kakšen se vam zdi tale model/barva? Jutri je spletna akcija v Baby centru, znižan 30%, to pa je kar nekaj, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.