|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
21.5.2009 21:33:20   
mimi30
jst sm tud sama, pa še brez sladoleda, sem prej uli zadnjo lučko pojedlauser posted image

se mi kr smilišuser posted image ...zadnjič sem kupla une kornete v škatli...pa mi niso nič kej dobri kot, da je nek cuker na vrhuuser posted image ....se morjo mal stopit, da se tist cuker nekam not pogrezne user posted image pol šele gre

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
21.5.2009 21:33:59   
Jancci
Joooj kok so posrečeni tile naši januarčki. Berem tuki kaj se vam dogaja in se režim zraven  user posted image user posted image .. pa jagode jem.. ful sladke!! Mmmmmmm

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
21.5.2009 21:34:28   
Anonimen
jst plačam kr ko je gnar nakazan, prek klika, k če čakam, pol kr skopni za druge zadeveuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
21.5.2009 21:37:23   
Anonimen
viš, jst si pa glih jagod ne upam, zarad tamalga, no, dons sem eno tajni litl miceno, pa včeri enouser posted image sam več pa ne upam...uli jih tud še nism dala, bom zdej enkrt probala. ma pa moj fotr tako alerhijo na jagode, da adijoooo...so ga komi rešl enkrt, ko je tolk zateku, da ni več dihat moguuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
21.5.2009 21:37:35   
Jancci
Mimi, sej najhujš kar se ti lohk zgodi, če ti odklopjo elektriko je to, da ne bi mogla na rr!!   user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
21.5.2009 21:38:13   
mimi30
ja, sej jaz tud prek klika plačam...sam vseen se morm zraven spravit, uf da se sam spomnim kak me nervira ko se za vsako položnico stanje zmanjšauser posted image ...sam zdajle pa položnice iščemuser posted image ...da jih ni dragi dal na stranuser posted image , al pa kje že plačaluser posted image user posted image ja ja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
21.5.2009 21:39:51   
Jancci
Aja? Ja bogi no.. jest sem jih pa že enkrat prej jedla, sicer bolj s strahom, pa ni blo nič narobe. Upam, da zdaj tut ne bo, ker sem jih že pol košarce pojedla!? Bom rajš nehala!! user posted image
Je pa imela moja sestra alergijo baje tam do enega leta, po lje pa izzvenelo!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
21.5.2009 21:41:21   
mimi30
ja, jancci to bi blo najhujuser posted image , tv itak ne gledam...spala pa še zdaj ne bi

mi imamo pa na vrtu (beri sredi mesta ob cesti) jagode navadne in gozdne...sploh jih noben ne rihta (no, mal jih oplejemo) drgač pa so kake so...samo so letos obojne jagode in češnje (ki so že zrele) čist brez okusa in vodene...jih je pa velikuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
21.5.2009 21:42:06   
sonček33
Dober večer!

Kako ste?
Kaj počnete čez dan v teh vročih dneh?

Midva sva se cel dan potepala, no v času najhujše vročine sva spala pod češnjouser posted image

Krtekxx - moje kolesarjenje še ni bilo na dnevnem redu, računam pa, da se bo čimprej pojavilo

Khurde  - kako ste?Vročina?

sončnica in katja - vse najboljše pupe, pa da boste užiavle s svojima družinicama

tjasssa - mala je sonček in kakšna frizurca, bravo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
21.5.2009 21:42:07   
Anonimen
ja sej do enga leta je najhuj, pol pa izvenijo počas te alergije, nekje po tretjem je pa sploh ok, če seveda paziš in se držiš diete (ob potrjeni alergiji, ne kr na suho).

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
21.5.2009 21:46:48   
mimi30
po tehle naših jagodah po moje še alergije ne morš dobituser posted image ...nimajo čist nč v seb

moj user posted image ima pa na eno vrsto gorčice alergijo....pa verjetno še na kakšno stvar, ker jo je enkrat fasal, ko smo bili pri teti na vikendu in je samo sadje in njihovo zelenjavo tam jedel...sem ga mogla kar na urgenco peljat ker je postal nerazpoznavno zatečen v obraz in po rokah ter težko je dihal....mene je skor kap...on bi pa počival....sem ga napokala v avto in so tud na urgenci v sekundi odreagirali, ko jim je seveda uspelo ven izza vrat pogledat.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
21.5.2009 21:47:53   
Jancci
Ma zdej sem si rajš eno mocarelo naseckala in jo glodam tuki... zadnje čase bi samo sladko jedla. Pa drugače mi niti ni to kdo cukra! V zadnjem tednu sem pojedla eno škatlo domačic, pa še ene une "tastare" piškote, ki majo razne figure.. ne vem kako se reče.. mislim da je en mlin na škatli, .. ful dobri!! No, pol sem dve škatle jaffa piškotov uničla.. še eno imam tam, in potem RES ne bom več kupovala pičkotov!!  
Pol se pa sprašujem zakaj se št. na vagi nič ne manjša user posted image user posted image  No, sam da se ne veča  user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
21.5.2009 21:48:01   
Anonimen
evo moja dva štruklauser posted image

user posted image

pa še ula, frajerkauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
21.5.2009 21:48:13   
sonček33
Mimi  - aptamil je vrečkah, ja.

kopanje -vsak dan

obarčanje - ničuser posted image , tudi kravice še niso najboljšuser posted image

GH - takole, jaz tudi nisem še za uvajanje, pa ker že glih mal pišemo o tem . npr. s temi sokci - a sveže stisnjen korenčkov sok a to je ok? al mora biti skuhano na začetku?

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
21.5.2009 21:51:29   
mimi30
Pa drugače mi niti ni to kdo cukra!

user posted image user posted image po napisanem sodeč res ne. Spekular...neki tazga menda...mal s cimetom, njamsi

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
21.5.2009 21:51:42   
Anonimen
a sveže stisnjen korenčkov sok a to je ok? al mora biti skuhano na začetku?

jst recimo koenčka nisem kuhala, pa od sadja tudi nič, sem pa začela z ostalo zelčenjavo - bučke in takšno, kar se pač kuha, no, tud korenček sem skuhala, valjda, sam drgač pa kr surovga tud, sam kasnje, ko se je organizem že mal navadil na takšne vrste hrano.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
21.5.2009 21:54:41   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Pa drugače mi niti ni to kdo cukra!

user posted image user posted image po napisanem sodeč res ne. Spekular...neki tazga menda...mal s cimetom, njamsi

Jaaaaaa! Ma zakon so!!!

Ula sta res posrečena s temi kapami!!  user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 21.5.2009 21:56:25 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
21.5.2009 21:56:16   
mimi30
sonček, ne rabi bit skuhano...pri nas ni blo, nouser posted image ...zdaj pa vidiš, da so mnenja čist deljena...

ulla, kak sta dobrauser posted image , itak da najlepša poleg mojihuser posted image ...neo se super drži gor, ko neki veliki frajeruser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
21.5.2009 22:09:43   
sonček33
nea, ulla fletkote mata

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
21.5.2009 22:53:26   
kiara24
Ulla- a pa lahko recimo navadno poleto in ajdo... pa te stavri. K tolk piše o tem guteinuuser posted image . kjut sta obauser posted image user posted image user posted image

Jancci- ja takrat naj bi bili pripravljeni na GH. Zato pa tudi pravijo da je zelo dobro začeti uvajtai okrog 6tega meseca GH ker je takrat ta refleks (porivanje GH ven z jeziočkom)že skoraj odpravljen. Pri nas tega ni bilo in čisto lepo je z žličko.

Sonček33- jaz ga nič ne kuham jaz dajem svežega. če je kuhan gre vse ta bolj ven!

Danes sem tolk prehodila da me je osmukalo povsod spet, kuser posted image nimam pameti. No pa še žulje sem fasla in to na podpladih komaj hodim ne vem kaj bo jutri.

Evo na kraju zločina je konec sedaj grem pa spat.

Želim vam lepo nočko.

Jutris  srečanjem ni nič pol a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
21.5.2009 23:03:08   
khurde
user posted image user posted image user posted image  za otročke!

Sonček, ni vročine, ima malo povišano temperaturo, a še vedno pod mejo. Neki jo daje, težko zaspi, razen v slingu (kar zvečer ni bilo nikol treba).

Kiara, ajda in koruza ne vsebujeta glutena.

Matr, zdej sem pa pozabila, kaj je vse še bilo napisano. user posted image  Grem nazaj brat. Aja. Naša babnica se je dva dni nazaj prvič obrnila iz trebuha na hrbet, iz hrbta na trebuh pa še vedno pride do malo več kot polovice poti, pol jo pa nazaj vrže. In je jezna. user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 23:27:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3772
22.5.2009 7:39:13   
PAJO
dobro jutro čvekice in za vas user posted image ki jo jz že pijem.

sm tamavga peljala v vrtec,cunje obesla mal pospravla,čakam da
tamala vstane da lahko posesam vse in po tleh pomijem.danes bo spet
čudovit danuser posted image user posted image res je vroče.a imate že vse svoje sončke v kratkih rokavih?????

lep dan,papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
22.5.2009 8:13:14   
Anonimen
Ulla- a pa lahko recimo navadno poleto in ajdo... pa te stavri.

ja, koruza, riž, ajda, proso so brez glutena, tko da to komot, ostalo pa kasnej, tam nekje po 7. mesecu lohk počasi. ma ta navodila so itak različna, pa pri tem glutenu ne gre za alergijo ( alergija je lohk recimo na pšenico, oz. beljakovine v pšenici), pač pa zaradi celiakije - organizem ne tvori encima za prebavo glutena v žitih, posledica so hude prebavne težave, driska nonstop, bruhanje, krvavitve iz prebavil, splošno slabše stanje otroka, nenapredovanje itd. zdej eni pravjo, da če to maš, tko maš, pa je vseen kdaj začneš jest gluten, da se tu nič ne da. druga teorija je pa podobno kot pri laktozni intoleranci (organizem ne tvori encima za prebavo mlečne laktoze, to ma moj brat), da je pač prirojena ful redka (tak otrok recimo tud matrinega mleka ne prenaša sploh), ampak je pridobljena nekje po tretjem letu, kasnej pa lohk spet izzveni, ob pravilni dieti, ko si organizem malo spočije, se lohk ti encimi začnejo spet tvorit. odloči se pač vsak sam, jst sem recimo počakala s tem, sej se u bistvu ne mudi, ker je zadost stvari brez glutena, k jih pa komot je otrok.

niia, ja, po flaši ni fajn, se otrok navadi pol maš pa sranje, pa zarad zobkov, naj pije iz kozarca, saj se hitro navadi, pa uni lončki z ustnikom so tud faj, ne pa da valja nonstop flašo po ustih in mu ves tisti cuker zaliva zobkeuser posted image ula recimo tko ni nikol nič po flaši pila, občasno sem ji dala kako vodo not, sam ji je blo bolj zanimivo iz kozarca pit, po slamci je hitro naštudirala, zdej pa že pije čist lepo iz kozarca. no, včasih si še kej za vrat zlijeuser posted image pa ajd, bo že...pa tud če otrok pije mleko po flaši, bi ga jst raj na kozarce navajala, ker mleko bo počasi skenslal, bo jedel druge stvari in s tem tudi flašo, če pa še tekočino pije po flaši za žejo, tist je pa ful težje...

pa jst na splošni ne dajem sokov za pit, pa se je čist lepo navadla da se voda pije, tud če ji kdo ponudi sok, reče odo bomuser posted image pa nesladkan čaj, ga mam skoz kuhanga, unga bebi, k ga jst pijem, tistga ma tud rada, pa čeprov v vrtcu dobijo sladkan čaj, pa pravta vzgojiteljici da dostkrt hoče vodo, pa ji pač vodo nalijeta, ostali pa čajuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
22.5.2009 8:43:58   
mimi30
res je vroče.a imate že vse svoje sončke v kratkih rokavih?????

PAJO, ja mi imamo. Bodi s kratkimi in tanke dolge poletne hlače ali pa bodi brez rokavov, majčka s kratkimi in hlačke. Kratkih hlač ali kiklice, da bi imela nage noge ji še nisem oblekla....sej hlačke so čist tanke in pol ne rabim tolk skrbet, če ji sonček na njih posije...kaj pa vem tako je zaenkrat, mogoč bo pa že kmal drgačuser posted image

jutrouser posted image , prvo rundo spala do 3:30huser posted image . Zdaj gledam na uro, da vidim kak dolgo bom lahk v soboto zunajuser posted image .

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.