ronja
|
Ronja, ja najboljš, da kar naših in ti svojo taščo zraven pošlješ, ko sta jo že zrihtalauser posted image hehe, saj je treba redno servisiranje . Ampak v glavnem je lubi mehanik, hehe, jaz se sam vozim okoli . Je pa fajn, če se lepo razumeš, meni je fino mal z njo poklepetat, pa mi je všeč, da jo imam rada in obratno - bi mi bilo hudo, če bi se grdo gledali, pa vem, da bi se, če ne bi takrat uredili... mimi, če bi mojidve imeli take reakcije na cepljenje, bi tudi dala svečko, kaj se bo otrok matral... Vendar pri Ronji hvalabogu zaenkrat ni bilo potrebno, Lejla pa še ni bila cepljena, pa upam, da bo tudi tako dobro prenesla - no, bila je za TBC in tisto je dobro prenesla, edino kar ornk se ji je kasneje zagnojilo na mestu vboda - čez kak mesec, ko se pokaže reakcija. Ampak pravijo, da je to dobro, da to pomeni, da ima dober imuski sistem... Upam, da je res tako, ker ne bi rada, da bi bili drugo leto obe ful bolani... Že tak mi je kar mal grozno, da bosta šli v vrtec... Lani sem bila čist flegma - vsi grejo, pa vsi preživijo, bo pa tudi moja... Pa na predstavitvi mi je bil vrtec všeč, se mi je zdelo, da se trudijo, fajn ravnateljica in podravnateljica, taki topli, človeški, pa da se bo vse dalo zmenit, tudi za kahlo itd... da majo še rajš, če že hodi na kahlico, itd... Pa da majo cel dan za pit ponujeno - nesladkan čaj, da niso nikoli žejni (to me je skrbelo, ker sestri niso dajali pit, da ne bi lulali, da ni treba previjat, ap sem vprašala)... Potem ko sem jo pa pripeljala, pa razočaranje na celi črti... Kahle še ne, je kao prezgodaj, pijača je visoko na mizi, da si ne morejo vzet, pa samo kozarci, ko 11 mesečni še ne spijejo ne vem kaj iz kozarca... pa seveda so kozarci prazni, se mora vzgojiteljici dat natočit... rečejo pa taki mini itak še ne sami,... Pa taka bolj hladna vzgojiteljica... Ma, sem bila prav paf in žalostna... Zdaj se pa nekak spet sestavljam, da se lahko to zgodi... Malo še upam, da bo druga vzgojiteljica, pa bo vse ok... Malo pa vem, da glih tak ne bo, kot bi si želela... Kak se pa druge s tem spopadate? Ker jaz nisem navajena, da se mojidve jočeta, ker se nikoli ne (mislim, kdaj že zajamrata, amapk da bi prav jokali, pa ju ne bi mogla potolažit takoj, to pa ne)... In so mi sosedi iz drugega bloka rekli, da njihova še zdaj vsak dan joka, ko gre v vrtec, potem pa baje neha (ampak ko starš gre, ona joka - v vrtec je šla pa dec.) in da pač moraš to vzet tako kot je, pa se ne sekirat. On je bil zelo flegma glede tega, se vidi, da se je že sprijaznil, samo jaz pa sploh ne vem, kako se bom na to navadila... Pa si rečem, saj bo samo za 24 ur na teden (še prevoz na delo in nazaj štejem), pa če se bo dalo, se bom zmenila, da bom mela petke fraj, pa bomo skup... ampak vseeno... Kar nekak mam kar malo cmok v grlu, ko na to pomislim... Pa Lejla bo še tako mičkena! Saj vem, da bosta preživeli, saj ne gre za to... Samo jaz bi rada, da se mata fajn, da sta veseli, ne žalostni... Ne vem, kak se sprijaznit s tem, da me ne bo tam, ko me bosta rabili... saj kadar jima je fajn brez mene, grem z vesejem po svoje ... Samo kadar me rabita, mi je pa muka, če vem, da jokata, pa me ni... mimi, jaz sem si pri Ronji kar na roke stisnila - če ne boš dobila črpalke (jaz ti je ne morem posodit, ker ni moja, je tudi sposojena ).
< Sporočilo je popravil ronja -- 20.5.2009 15:21:06 >
|