|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
22.5.2009 8:45:22   
mimi30
ulla, na instant polenti piše, da lahko vsebuje sledi glutenauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
22.5.2009 8:49:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

ulla, na instant polenti piše, da lahko vsebuje sledi glutenauser posted image

ma ja, to v tolk da so zaščiteni, če bi se slučajno kaj znašlo vmes, ker pač na istem obratu predelujejo različna žita. pač morjo to napisat, glih tko kt marsikje piše da lahko vsebuje sledove jajc in mleka, pa čeprov v izdelku tag u bistvu ni.

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
22.5.2009 8:53:10   
Soncnica
Hoj punce!

Ful ste napisale...grem prebrat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
22.5.2009 9:11:50   
katjakokol
dobro jutro
uf danes bo spet vroce kolko je videt

ula lepa sta tvoja soncka mala pa kar sta si podobna

tjasssa lepo pije sama iz flaske nas se ne more prijeti mu je preteska ker imamo stekleno flasko

res so lepi ti mali vsak po svoje je lepsi

evo pa se vam jaz pokazem nasega malega faloteka

user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
22.5.2009 9:13:16   
snikolina
Doobro jutrooo, kako ste kaj?  Pri nas sije sonček, počasi pakiram, ker gremo jutri zjutraj v NM, v moj rojstni kraj.Se že ful veselim, ker bo končno sonček in bova malo vozičkala, da me svet vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zvečer pa nazaj in v nedeljo k tašči na piknik, ker je imela RD. Vsak dan na en konec SLO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spali smo kot vedno, danes sem malo več dojila, zgleda, da mu je bilo fajn vroče. Gospodič spi odkrit, takoj ko ga pokrijem, začne noge razmetavat in stokat, tako da sem obupalauser posted image Ob 6.45 se je zbudil, ob 7h je že kakal in ob 8h zaspal nazaj in še vedno spi-NE MOREŠ VERJET. Tole je zdej prvič.

Zdej sem za nazaj brala-ste mi nardile lušte s tem sladoledom, njami, jst pa prazno skrinjo, ccccc.. Bo treba kej nabavit.

Jst tut še nisem jagod probala, mogoče v nedeljo. V kolikšnem času se pa pokaže alergija in v kakšni obliki, če slučajno do nje pride??  Vem, spet adiijo uprašanje, ampak jst res ne vem. Men je tole vse novouser posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
22.5.2009 9:15:07   
snikolina
JOJJJJ, kolk lepe slikice, user posted image user posted image user posted image user posted image Vsi so TOOOOK LUŠTNI, pa fuuul veliki!!

Madona naš flaške ni videl od prvega meseca, vprašanje, če jo sploh zna prijeti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
22.5.2009 9:16:13   
ronja
V kolikšnem času se pa pokaže alergija in v kakšni obliki, če slučajno do nje pride??

Navadno se kar takoj, isti večer, v roku 2-3 dni pa 100%.

Neposredna povezava do sporočila: 3782
22.5.2009 9:20:28   
katjakokol
user posted image

tako pa ze jaz sedim mami pa mi  malo pomaga in me drzi za rokicouser posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
22.5.2009 9:20:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

V kolikšnem času se pa pokaže alergija in v kakšni obliki, če slučajno do nje pride??

nop. pokaže se drugič ali kasnej. če si recimo alergičen na čebelji pik - prvič ko te piči čebela, ne bo nič, naslednjč je pa lohk reakcija, ker organizem prepozna snov  in reagira. prvič ni pa nikoli reakcije na ničessar. tko da eventuelno se lohk enkrat naješ jagoduser posted image pol pa ne večuser posted image .
seveda, pol, naslednjič, se pa reakciija pokaže takoj, v parih minutah lohk.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
22.5.2009 9:25:25   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

nop. pokaže se drugič ali kasnej. če si recimo alergičen na čebelji pik - prvič ko te piči čebela, ne bo nič, naslednjč je pa lohk reakcija, ker organizem prepozna snov  in reagira. prvič ni pa nikoli reakcije na ničessar. tko da eventuelno se lohk enkrat naješ jagoduser posted image pol pa ne večuser posted image .
seveda, pol, naslednjič, se pa reakciija pokaže takoj, v parih minutah lohk.

AHA, torej v nedeljo pojedina, potem pa mir, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SO domače, s taščinega vrta, njamiiiii.
Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
22.5.2009 9:26:39   
OLjica
dobro jutro punce,

sem na hitro prebrala...

cepljenje smo dali skoz, zdej je malipok. trenutno se igra in dela kroge, obrača se pa fuluser posted image je bla p kar presenečena. jst ne vem kaj je ona mislila. obrnil se je tudi, mislim da je že pogruntal.

PAJO, vozek je super, mali uživa in lepo leži in spi. samo težave mam z marelo oz. senčnikom-. tok mi gre na živce, skoz se premika pa pada.

glede uvajanja gh, p je meni rekla, da vse skuhamuser posted image tko da ne vem. mogoče na začetku, jst bom začela ko bo napolnil 5 mes. začem pa z zelenjavo. korenček, bučke, koleraba, krompir in sladko zelje, to mi je predlagala p. sladko zeljeuser posted image to bom še vidla

ko čas hitro teče, včeraj sm urejale slike. vsak trenutek z otrokom je trea izkorisit, ker zdej so pravi cukrčki.

če bo srečanje drug teden na Šobcu, pridem

zdej bomo papali pa gremo vn. jst mu občem tanke 374 hlače, bodi brez rokavov in tenko majčko. sonček, pri vas v lescah je za kakšo stopino več. kaj ti oblečeš malemu?

Neposredna povezava do sporočila: 3786
22.5.2009 10:08:47   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

JOJJJJ, kolk lepe slikice, user posted image user posted image user posted image user posted image Vsi so TOOOOK LUŠTNI, pa fuuul veliki!!

Madona naš flaške ni videl od prvega meseca, vprašanje, če jo sploh zna prijeti. user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3787
22.5.2009 10:24:53   
katjakokol
mi pa oblecemo samo bodi ki je narejen na kratke hlace in kratek rokav
ker mu je se tak ful vroce

mai pričakuje družbo

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
22.5.2009 10:40:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

mi pa oblecemo samo bodi ki je narejen na kratke hlace in kratek rokav
ker mu je se tak ful vroce

jst ga tud tko oblečem, pa še tko je čist mokeruser posted image

katja zgleda pa velik fant tale tvoj user posted image

madona, mene pa zanima, kok lohk nekdo z visoko šolo na vprašanje, če je al ni pripravljen it na misijo napiše NE, KER SMO NE OSPOSOBLJENIuser posted image WTFuser posted image

(odgovor članu katjakokol)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
22.5.2009 10:50:45   
krtekxx
Katja res velik fant - pa taka lepa lička ma.
Res em zanima, zakaj vidim samo določene slikce????
Oljica
, ja katero pediatrinjo maš pa ti (saj si iz Kr, a ne)?
Jaz ji še zmeraj dajem tistih nekaj žličk mleka s posameznimi zrnci polente - ker še nisem utegnila (beri ni avta, ko je avto pa ni časa) do trgovine kupit kak un rižolino, ali pa proso, ali ajdo, ali...a še kaj lahko. Če pa rečem mojmu naj kupi, bo pa gotovo prinesel kako kilo neoluščenega riža, pa bogve kaj še.
Sonček, mogoče bom jutri, ko imamo en piknik, našla za toliko časa enega varuha in prepričala punco, da bo dala mir, da bom lahko po doooolgem času (letih) šla na kolo. Si želim na Mohorja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
22.5.2009 10:53:07   
snikolina
madona, mene pa zanima, kok lohk nekdo z visoko šolo na vprašanje, če je al ni pripravljen it na misijo napiše NE, KER SMO NE OSPOSOBLJENIuser posted image WTFuser posted image

hahaha, ne morem ne smejat se.

Dej Ula povej, moram jst kej urgerat, ko naš tamali se že tretji dan z desno roko suva pod rebra in v bedro? Je to normalno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
22.5.2009 10:55:12   
Anonimen
kak to misliš suvauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3792
22.5.2009 11:00:23   
snikolina
hahahahah, udarja se, zamahne z roko gor in se rukne, sej ne non stop, vsake tolko.. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
22.5.2009 11:07:45   
Anonimen
ajauser posted image ma ne, po moje to ni panke, to pač poštudirajo kaj vsake tolko, pa pol ponavljajo, se jim fajn zdi ko nekaj novega znajo, nam se pa čudno zdi, nič posebnegauser posted image
neo se je neki časa po nosu kresaluser posted image je stegnil rokico in jo gledal kot največje čudo, pol pa k jko je hotel v usta zbasat in še ni najbl obvladal, se je pa mahniluser posted image
zdej če bi se to nonstop ponavljalo, kot en tik al kaj, pač omeni na naslednjem pregledu, da pogleda.

Neposredna povezava do sporočila: 3794
22.5.2009 11:29:05   
snikolina
AHA, kulči, pol pa je vse ok, se mi je pa res "čudno" zdelo, hahaha. In kako potekajo ankete? Še kakšna "pametna" izjava?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
22.5.2009 11:42:15   
Anonimen
ma ne vem, sami čudaki so, jst ne razumemuser posted image napol pismeni itak, pa kake stavke res tvorjo, OMG...jst sam zavijam z očmi, pa kar se da, popravim, da ma kak smisu, k je men v program nerodno tko prepisat, da neb kdo mislu da sem jas tolk glupauser posted image

najbl mi je pa čudno to, k je recimo vprašanje ALI STE /NISTE PRIPRAVLJENI ODITI NA MISIJO V TUJINO? pol pa napišejo zarad denarja, zarad družine, zarad bla bla bla....ja ok, sam a si al nisiuser posted image lohk ti zarad denarj si prpravljen it, al pa ne, zarad družine isto itd. noben,  MA NOBEN ne napiše sem pripravljen, nisem pripravljenuser posted image veš ka je to, od vseh rezervistov, kolkr jih je( zdej mam narjenih 800 anket) mogoč sta bla dva, k sta to napisala....in pol nej te ankete dajo ven neke realne rezultateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3796
22.5.2009 12:13:44   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Ma zdej sem si rajš eno mocarelo naseckala in jo glodam tuki... zadnje čase bi samo sladko jedla. Pa drugače mi niti ni to kdo cukra! V zadnjem tednu sem pojedla eno škatlo domačic, pa še ene une "tastare" piškote, ki majo razne figure.. ne vem kako se reče.. mislim da je en mlin na škatli, .. ful dobri!! No, pol sem dve škatle jaffa piškotov uničla.. še eno imam tam, in potem RES ne bom več kupovala pičkotov!!  
Pol se pa sprašujem zakaj se št. na vagi nič ne manjša user posted image user posted image  No, sam da se ne veča  user posted image user posted image

Men je pe zdnč moj user posted image  tkole povedu, da me pozdravlja una Jana k ma Meto in je vsa suha.user posted image  Dobr ti greuser posted image

Otroci so superca user posted image user posted image ... bom še jst kakšno slikce napopalauser posted image

Ulla - glej in se čudi ... mamo res inteligenco med vojaki user posted image

Naš Tine je zdej najdu kolena in se še med spanjem drži zanje.user posted image user posted image user posted image  Ga grem prejle pogledat in spi z dudo v ustih, ves nagužvan z glavo v kot postelje in drži kolena.user posted image  Res smešna poza user posted image user posted image

Jst sem zdej en popoldne rolala z vozičkom, moj je pa Meto na kolo naložil in smo šli. Pol pridemo pa domov, jst letim na wc in polušam kako me sosedi opravljata.user posted image  Mater sta pogruntale, da sem prestara za rolanjeuser posted image  Grem dons spet, da bosta imele kej za govort user posted image user posted image  Aja, pa še mojmu bom rolarje kupilauser posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 22.5.2009 12:21:46 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
22.5.2009 12:21:19   
barba
Evo slikce user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
22.5.2009 13:19:47   
Anonimen
barba a pr vas so tud očala aktualnauser posted image
ula si je tud zanč namislila une iz H&Ma....pa, dobr nej jih ma, pol je paradirala tam po centru z očalami in unmu klobuku pa se afnala, folk se ji je pa režaluser posted image
sem pa mojga ubila s pogledom, ko je od nekod potegnil une hellokitty očale, v obliki srčka, če bi to uli kuplauser posted image je kr zmrznil, pa jih hitro dal nazajuser posted image pa kaj si ti nor user posted image

Mater sta pogruntale, da sem prestara za rolanje

user posted image user posted image user posted image

sej tud, no, kaj si tud misliš, rolala bi se, cccc user posted image user posted image user posted image

tko, jst sem zaključla za anketami ( za dons, mam jih še okol 100, pol pa še enepar enih drugih, krajših), neo spi, jst grem pa uno piščanjčje truplo vržt pečtuser posted image pa verjetno bo riž zravn...nisem še zihr...

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 22.5.2009 13:20:20 >

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
22.5.2009 14:13:23   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: barba

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Ma zdej sem si rajš eno mocarelo naseckala in jo glodam tuki... zadnje čase bi samo sladko jedla. Pa drugače mi niti ni to kdo cukra! V zadnjem tednu sem pojedla eno škatlo domačic, pa še ene une "tastare" piškote, ki majo razne figure.. ne vem kako se reče.. mislim da je en mlin na škatli, .. ful dobri!! No, pol sem dve škatle jaffa piškotov uničla.. še eno imam tam, in potem RES ne bom več kupovala pičkotov!!  
Pol se pa sprašujem zakaj se št. na vagi nič ne manjša user posted image user posted image  No, sam da se ne veča  user posted image user posted image

Men je pe zdnč moj user posted image  tkole povedu, da me pozdravlja una Jana k ma Meto in je vsa suha.user posted image  Dobr ti greuser posted image

Ojoj.. a se hecaaaaššš??? Ta pa je... nej mojga mal vpraša... je res, da nikol nisem bila debela, ampak sama vem, da imam še dost zaloge okol bokov, na stegnih... ma da ne začnem naštevat.. in se pol ne počutim lih najboljš. user posted image  Drugač pa hvala za kompliment! user posted image

?... iz kere "sklede" je pol najboljš, da malo dete pije karkol pač že pije? K je tok tega v trgovinah, pa se mi niti ne da raziskovat.

Meta spi.. že drugič dons, čist čudno.. no sam, sej bi jest tut zaspala, če bi me eden v vreči gujsal pol ure  user posted image user posted image  Je prej tok jokala, ker me ni bilo ko se je zbudila.. sem bila pri frizerju (da ene 14 dni ne bom siva po svetu hodila) in jo je taščica pričakala. Je mene hotla!!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.