Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 8:45:22
|
|
|
|
mimi30
|
ulla, na instant polenti piše, da lahko vsebuje sledi glutena
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 8:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 ulla, na instant polenti piše, da lahko vsebuje sledi glutena ma ja, to v tolk da so zaščiteni, če bi se slučajno kaj znašlo vmes, ker pač na istem obratu predelujejo različna žita. pač morjo to napisat, glih tko kt marsikje piše da lahko vsebuje sledove jajc in mleka, pa čeprov v izdelku tag u bistvu ni.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 8:53:10
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj punce! Ful ste napisale...grem prebrat
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 9:11:50
|
|
|
|
katjakokol
|
dobro jutro uf danes bo spet vroce kolko je videt ula lepa sta tvoja soncka mala pa kar sta si podobna tjasssa lepo pije sama iz flaske nas se ne more prijeti mu je preteska ker imamo stekleno flasko res so lepi ti mali vsak po svoje je lepsi evo pa se vam jaz pokazem nasega malega faloteka
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 9:13:16
|
|
|
|
snikolina
|
Doobro jutrooo, kako ste kaj? Pri nas sije sonček, počasi pakiram, ker gremo jutri zjutraj v NM, v moj rojstni kraj.Se že ful veselim, ker bo končno sonček in bova malo vozičkala, da me svet vidi Zvečer pa nazaj in v nedeljo k tašči na piknik, ker je imela RD. Vsak dan na en konec SLO Spali smo kot vedno, danes sem malo več dojila, zgleda, da mu je bilo fajn vroče. Gospodič spi odkrit, takoj ko ga pokrijem, začne noge razmetavat in stokat, tako da sem obupala Ob 6.45 se je zbudil, ob 7h je že kakal in ob 8h zaspal nazaj in še vedno spi-NE MOREŠ VERJET. Tole je zdej prvič. Zdej sem za nazaj brala-ste mi nardile lušte s tem sladoledom, njami, jst pa prazno skrinjo, ccccc.. Bo treba kej nabavit. Jst tut še nisem jagod probala, mogoče v nedeljo. V kolikšnem času se pa pokaže alergija in v kakšni obliki, če slučajno do nje pride?? Vem, spet adiijo uprašanje, ampak jst res ne vem. Men je tole vse novo
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 9:15:07
|
|
|
|
snikolina
|
JOJJJJ, kolk lepe slikice, Vsi so TOOOOK LUŠTNI, pa fuuul veliki!! Madona naš flaške ni videl od prvega meseca, vprašanje, če jo sploh zna prijeti.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 9:16:13
|
|
|
|
ronja
|
V kolikšnem času se pa pokaže alergija in v kakšni obliki, če slučajno do nje pride?? Navadno se kar takoj, isti večer, v roku 2-3 dni pa 100%.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 9:20:28
|
|
|
|
katjakokol
|
tako pa ze jaz sedim mami pa mi malo pomaga in me drzi za rokico
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 9:20:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja V kolikšnem času se pa pokaže alergija in v kakšni obliki, če slučajno do nje pride?? Navadno se kar takoj, isti večer, v roku 2-3 dni pa 100%. nop. pokaže se drugič ali kasnej. če si recimo alergičen na čebelji pik - prvič ko te piči čebela, ne bo nič, naslednjč je pa lohk reakcija, ker organizem prepozna snov in reagira. prvič ni pa nikoli reakcije na ničessar. tko da eventuelno se lohk enkrat naješ jagod pol pa ne več . seveda, pol, naslednjič, se pa reakciija pokaže takoj, v parih minutah lohk.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 9:25:25
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: ronja V kolikšnem času se pa pokaže alergija in v kakšni obliki, če slučajno do nje pride?? Navadno se kar takoj, isti večer, v roku 2-3 dni pa 100%. nop. pokaže se drugič ali kasnej. če si recimo alergičen na čebelji pik - prvič ko te piči čebela, ne bo nič, naslednjč je pa lohk reakcija, ker organizem prepozna snov in reagira. prvič ni pa nikoli reakcije na ničessar. tko da eventuelno se lohk enkrat naješ jagod pol pa ne več . seveda, pol, naslednjič, se pa reakciija pokaže takoj, v parih minutah lohk. AHA, torej v nedeljo pojedina, potem pa mir, SO domače, s taščinega vrta, njamiiiii. Hvala.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 9:26:39
|
|
|
|
OLjica
|
dobro jutro punce, sem na hitro prebrala... cepljenje smo dali skoz, zdej je malipok. trenutno se igra in dela kroge, obrača se pa ful je bla p kar presenečena. jst ne vem kaj je ona mislila. obrnil se je tudi, mislim da je že pogruntal. PAJO, vozek je super, mali uživa in lepo leži in spi. samo težave mam z marelo oz. senčnikom-. tok mi gre na živce, skoz se premika pa pada. glede uvajanja gh, p je meni rekla, da vse skuham tko da ne vem. mogoče na začetku, jst bom začela ko bo napolnil 5 mes. začem pa z zelenjavo. korenček, bučke, koleraba, krompir in sladko zelje, to mi je predlagala p. sladko zelje to bom še vidla ko čas hitro teče, včeraj sm urejale slike. vsak trenutek z otrokom je trea izkorisit, ker zdej so pravi cukrčki. če bo srečanje drug teden na Šobcu, pridem zdej bomo papali pa gremo vn. jst mu občem tanke 374 hlače, bodi brez rokavov in tenko majčko. sonček, pri vas v lescah je za kakšo stopino več. kaj ti oblečeš malemu?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 10:08:47
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina JOJJJJ, kolk lepe slikice, Vsi so TOOOOK LUŠTNI, pa fuuul veliki!! Madona naš flaške ni videl od prvega meseca, vprašanje, če jo sploh zna prijeti. podpis
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 10:24:53
|
|
|
|
katjakokol
|
mi pa oblecemo samo bodi ki je narejen na kratke hlace in kratek rokav ker mu je se tak ful vroce
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 10:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol mi pa oblecemo samo bodi ki je narejen na kratke hlace in kratek rokav ker mu je se tak ful vroce jst ga tud tko oblečem, pa še tko je čist moker katja zgleda pa velik fant tale tvoj madona, mene pa zanima, kok lohk nekdo z visoko šolo na vprašanje, če je al ni pripravljen it na misijo napiše NE, KER SMO NE OSPOSOBLJENI WTF
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 10:50:45
|
|
|
|
krtekxx
|
Katja res velik fant - pa taka lepa lička ma. Res em zanima, zakaj vidim samo določene slikce???? Oljica, ja katero pediatrinjo maš pa ti (saj si iz Kr, a ne)? Jaz ji še zmeraj dajem tistih nekaj žličk mleka s posameznimi zrnci polente - ker še nisem utegnila (beri ni avta, ko je avto pa ni časa) do trgovine kupit kak un rižolino, ali pa proso, ali ajdo, ali...a še kaj lahko. Če pa rečem mojmu naj kupi, bo pa gotovo prinesel kako kilo neoluščenega riža, pa bogve kaj še. Sonček, mogoče bom jutri, ko imamo en piknik, našla za toliko časa enega varuha in prepričala punco, da bo dala mir, da bom lahko po doooolgem času (letih) šla na kolo. Si želim na Mohorja.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 10:53:07
|
|
|
|
snikolina
|
madona, mene pa zanima, kok lohk nekdo z visoko šolo na vprašanje, če je al ni pripravljen it na misijo napiše NE, KER SMO NE OSPOSOBLJENIuser posted image WTFuser posted image hahaha, ne morem ne smejat se. Dej Ula povej, moram jst kej urgerat, ko naš tamali se že tretji dan z desno roko suva pod rebra in v bedro? Je to normalno?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 10:55:12
|
|
|
|
Anonimen
|
kak to misliš suva
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 11:00:23
|
|
|
|
snikolina
|
hahahahah, udarja se, zamahne z roko gor in se rukne, sej ne non stop, vsake tolko..
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 11:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
aja ma ne, po moje to ni panke, to pač poštudirajo kaj vsake tolko, pa pol ponavljajo, se jim fajn zdi ko nekaj novega znajo, nam se pa čudno zdi, nič posebnega neo se je neki časa po nosu kresal je stegnil rokico in jo gledal kot največje čudo, pol pa k jko je hotel v usta zbasat in še ni najbl obvladal, se je pa mahnil zdej če bi se to nonstop ponavljalo, kot en tik al kaj, pač omeni na naslednjem pregledu, da pogleda.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 11:29:05
|
|
|
|
snikolina
|
AHA, kulči, pol pa je vse ok, se mi je pa res "čudno" zdelo, hahaha. In kako potekajo ankete? Še kakšna "pametna" izjava?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 11:42:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ne vem, sami čudaki so, jst ne razumem napol pismeni itak, pa kake stavke res tvorjo, OMG...jst sam zavijam z očmi, pa kar se da, popravim, da ma kak smisu, k je men v program nerodno tko prepisat, da neb kdo mislu da sem jas tolk glupa najbl mi je pa čudno to, k je recimo vprašanje ALI STE /NISTE PRIPRAVLJENI ODITI NA MISIJO V TUJINO? pol pa napišejo zarad denarja, zarad družine, zarad bla bla bla....ja ok, sam a si al nisi lohk ti zarad denarj si prpravljen it, al pa ne, zarad družine isto itd. noben, MA NOBEN ne napiše sem pripravljen, nisem pripravljen veš ka je to, od vseh rezervistov, kolkr jih je( zdej mam narjenih 800 anket) mogoč sta bla dva, k sta to napisala....in pol nej te ankete dajo ven neke realne rezultate
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 12:13:44
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Ma zdej sem si rajš eno mocarelo naseckala in jo glodam tuki... zadnje čase bi samo sladko jedla. Pa drugače mi niti ni to kdo cukra! V zadnjem tednu sem pojedla eno škatlo domačic, pa še ene une "tastare" piškote, ki majo razne figure.. ne vem kako se reče.. mislim da je en mlin na škatli, .. ful dobri!! No, pol sem dve škatle jaffa piškotov uničla.. še eno imam tam, in potem RES ne bom več kupovala pičkotov!! Pol se pa sprašujem zakaj se št. na vagi nič ne manjša No, sam da se ne veča Men je pe zdnč moj tkole povedu, da me pozdravlja una Jana k ma Meto in je vsa suha. Dobr ti gre Otroci so superca ... bom še jst kakšno slikce napopala Ulla - glej in se čudi ... mamo res inteligenco med vojaki Naš Tine je zdej najdu kolena in se še med spanjem drži zanje. Ga grem prejle pogledat in spi z dudo v ustih, ves nagužvan z glavo v kot postelje in drži kolena. Res smešna poza Jst sem zdej en popoldne rolala z vozičkom, moj je pa Meto na kolo naložil in smo šli. Pol pridemo pa domov, jst letim na wc in polušam kako me sosedi opravljata. Mater sta pogruntale, da sem prestara za rolanje Grem dons spet, da bosta imele kej za govort Aja, pa še mojmu bom rolarje kupila
< Sporočilo je popravil barba -- 22.5.2009 12:21:46 >
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 12:21:19
|
|
|
|
barba
|
Evo slikce
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 13:19:47
|
|
|
|
Anonimen
|
barba a pr vas so tud očala aktualna ula si je tud zanč namislila une iz H&Ma....pa, dobr nej jih ma, pol je paradirala tam po centru z očalami in unmu klobuku pa se afnala, folk se ji je pa režal sem pa mojga ubila s pogledom, ko je od nekod potegnil une hellokitty očale, v obliki srčka, če bi to uli kupla je kr zmrznil, pa jih hitro dal nazaj pa kaj si ti nor Mater sta pogruntale, da sem prestara za rolanje sej tud, no, kaj si tud misliš, rolala bi se, cccc tko, jst sem zaključla za anketami ( za dons, mam jih še okol 100, pol pa še enepar enih drugih, krajših), neo spi, jst grem pa uno piščanjčje truplo vržt pečt pa verjetno bo riž zravn...nisem še zihr...
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 22.5.2009 13:20:20 >
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 14:13:23
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Ma zdej sem si rajš eno mocarelo naseckala in jo glodam tuki... zadnje čase bi samo sladko jedla. Pa drugače mi niti ni to kdo cukra! V zadnjem tednu sem pojedla eno škatlo domačic, pa še ene une "tastare" piškote, ki majo razne figure.. ne vem kako se reče.. mislim da je en mlin na škatli, .. ful dobri!! No, pol sem dve škatle jaffa piškotov uničla.. še eno imam tam, in potem RES ne bom več kupovala pičkotov!! Pol se pa sprašujem zakaj se št. na vagi nič ne manjša No, sam da se ne veča Men je pe zdnč moj tkole povedu, da me pozdravlja una Jana k ma Meto in je vsa suha. Dobr ti gre Ojoj.. a se hecaaaaššš??? Ta pa je... nej mojga mal vpraša... je res, da nikol nisem bila debela, ampak sama vem, da imam še dost zaloge okol bokov, na stegnih... ma da ne začnem naštevat.. in se pol ne počutim lih najboljš. Drugač pa hvala za kompliment! ?... iz kere "sklede" je pol najboljš, da malo dete pije karkol pač že pije? K je tok tega v trgovinah, pa se mi niti ne da raziskovat. Meta spi.. že drugič dons, čist čudno.. no sam, sej bi jest tut zaspala, če bi me eden v vreči gujsal pol ure Je prej tok jokala, ker me ni bilo ko se je zbudila.. sem bila pri frizerju (da ene 14 dni ne bom siva po svetu hodila) in jo je taščica pričakala. Je mene hotla!!!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.