Soncnica
|
Hoj punce! Moram najprej pohvaliti našo pupiko; že kar nekaj noči spančka od desetih zvečer pa do sedmih zjutraj . Zjutraj sem ji v spalnico naštimala babyfon in šla čisto potiho dol v dnevno. Tam prižgem TV in dam na MTV, nakar čez kakih 15 minut ugotovim, da sem zamenjala babyfona in je bil tisti, ki bi moral biti v spalnici v dnevni sobi, gor v spalnici pri pupiki je bla pa ful na glas muzika iz MTV - ja Skratka tamala je imela učke čist na širok odprte, pa čist je bla preč, ker jo je taka glasna muzika zbudila... črpalka za mleko - jaz si nikakor ne morem spumpat mleka - ali je kakšna fora? Se ful matram, pa mi ne gre Pa vem, da ima polno mleka, ampak ne stisnem niti kapljice. Ronja kako stiskaš kar z roko? krst - tudi pri nas je tako, da smo krstili zaradi moževih staršev. Onadva sta ful verna, to jima ogromno pomeni in ker sta res zlata, ker se lahko 100% zanesemo nanju in nama ful pomagata, sem sama s sabo sklenila kompromis... Nobeden nama ni rekel, da morava otroka krstit, niti naju ni nikoli vprašal, če bova dala krstit. Sem pa vidla, da je tašča začela kar jokat od sreče, ko sem ji povedala, da sva se odločila za krst. Je bil pa krst izven maše in je res trajalo 15 min Vrtec - tudi mene je groza zaradi vrtca, moja mami je delala v vrtcu in mi je povedala kako zgledajo jasli, tako da nad to idejo nisem nič kaj navdušena. Še čakamo odločbo...Ronja jaz te čist razumem, zgleda, da imamo vse iste strahove. Je pa fajn, ko ti potem mali enkrat reče: pa dej mami, zakaj si me prišla iskat, a me ne moreš kar pustit tukaj (v vrtcu)? Potem veš, da se ima res fajn ... Farfala dejmo se zment, da do konca porodniške končamo s študijem? Tudi jaz nisem rosno mlada (34), do zdaj bi lahko imela že doktorat...Sonček hvala za spodbudo obračanje moja pupika se tut že prav lepo obrača iz hrbta na trebuh Pol nekaj časa pase kravice, pol ji je pa dost, pa začne jamrat Zvezdica točno to, kar si napisala; važno je da je mali sit Valjda je dojenje prvo, ampak če rabi dodatek zakaj ne? A je z možem že kaj bolje? Nea držim pesti za Erika Kiara a si ji sama stisnila korenčkov sok, a si ga kupila (katera znamka)? Če nas zavrnejo v vrtcu, moram najti privat varstvo. V bistvu je privat varstvo že napol dogovorjeno in je vrtec bolj rezerva, če ne najdemo dobrega privat varstva. Pri meni ni šans, da jaz ostanem doma. Ogledalo za avto - tudi jaz ga rabim, bom šla pogledat na spletno trgovino od BC Ulla umita bradavica ne diši enako Pri nas je isto... Bog ne daj, da se našpricam s kakšnim parfumom... Khurde če ji meriš temperaturo v ritki mislim, da moraš odštet 0,3 stopinje. Lahko da boste dobili zobke, mi jih imamo že 5. Tudi mi gremo do pediatra, če je res hudo, sicer ne. Se vedno bojim, da ne bomo tam še kakšen virus zraven pobral katja kokol hvala enako Tjassa kakšen cortek je tamalčka (mi imamo enak igralni center ) Tamalčka mi tako "potuje" po igralnem centru, da je prišla že ven, pa naprej na preprogo, pa naprej na parket... Se malo pa bo šla sama na sprehod...
|