|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
21.5.2009 8:55:31   
Anonimen
danes ga dojim, pa mu usput pripravim dodatek, je stresel 60 ml ko šus in zaspal v hipu. Torej sem imela premalouser posted image

Evo, ulla tole meni ni jasno. A naj ne bi bila potreba in povpraševanje že davno usklajenouser posted image . Zakaj potem otrok nima dovolj in še toliko popije po flaškiuser posted image ? Mogoče bi pa bilo dovolj in bi se mogel samo malo bolj potrudit in malo dalj časa vlečtuser posted image .

hm, to je tko, ja.  otrok rad sesa, pomirja ga, mu daje občutek varnosti, glih tko mleko, to je nakaj, kar mu je domače in blizu in kul. pa v flaši tolk fajn samo teče, sam mal cucljaš pa jeuser posted image in tud če otrok ni lačen, bo skor ziher spil tam enih 50ml, pa mogoč jih bo čez 10 min polil, pa to neben ne gleda , sam tist da jih je spil, se pravi je bil lačen. in tud tist, ko otroka dobesedno vrže v komo po flaši - to ni dokaz da je otrok bil lačen, ampak samo to, da je adapt. mleko bolj nasitno, bolj zafila želodček in tu hitrej. mamino mleko pa je laje prebavljivo in to pač drugač poteka. sej veš kak se počutiš, če poješ recimo skledo solate al pa sadje in takšno al pa v nedeljo pri mami na južni, ko poješ juho, pa krompir, meso, solato, še kako sladico, se dobesedno nažreš in te še sam kavč mikauser posted image organizem pač rad prebavlja v miru, (sploh za prebavo težjih stvari se porabi ogromno energije) in to najlažje počne takrat, če lastnik spiuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3701
21.5.2009 9:04:16   
katjakokol
soncnica vse najboljse za roj dan
midve pa lahko skupaj nazdravima

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
21.5.2009 9:06:59   
katjakokol
mi pa ze pijemo  hippov sokec jutri  bomo pa poskusili kasico
mali je ful naudusen nad brezkvo z ananasem

mai pričakuje družbo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
21.5.2009 9:12:02   
kiara24
Dobro jutro,

Evo danes malo prej, da vas počekiram in malo komentram. Klara se Igra v igralnem centru in prevračauser posted image user posted image sem se ji nasmejala. Sapli smo super od 21tih pa do 6tih zjutraj  pol pa dojili in še naprej do 8mih.
No evo vmes smo se morali še nahranitiuser posted image preden jaz napišem.

Sonček- ogledalo smo kupili v BC za 4,5E nekaj takega v Piakpolonici je za (,5 E samo je drugače narejen.

Pajo- a kar frutek ji daješ? Jaz sem ji dala naraven sok korenčkov po žlički.

Krtekxx
- mi imamo samo eno ogledalo in je na Klarini lupinici pripeto, sprednje avto.ogledalo pa je tako obrnjeno, da se jo vidi tam.

Nea- držim pesti, da bo vse ok z ledvičkamuser posted image user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
21.5.2009 9:12:24   
tjasssa
user posted image

evo našo gospodično , že sama papca

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
21.5.2009 9:16:25   
kiara24
a niste nič previdne glede teh sokcov? od hippija in frutkauser posted image

Ulla- se strinjam mi smo sedaj večina samo še na flaši in to samo zato, ker tam se ni treba tolk matrat kot na joški iz joške ko jo pristavim se samo afnauser posted image . Včasih jo našpoam in pije iz joške dokler lepo teče ko neha jo samo ven zagoni.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
21.5.2009 9:16:32   
tjasssa
user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
21.5.2009 9:20:02   
Anonimen
a niste nič previdne glede teh sokcov? od hippija in frutka

men so itak mimo, sploh pa za uvajanje, sploh pa če začneš že pri 4m. da o kašicah ne govorim - pa gor sm vidla breskev in ananas? to se šele po 7. mesecu svetuje, breskev je lohk alergena(mi smo jo uli lohk šele po prvemletu dali), ananas pa itak zarad kisline ni primeren za tak mali organizem.
in ne morm zastopit kok lohk to v neko kašico umešajo ( sploh po 4.m), ko pa so te kašice tko skrbno pripravljene in nalašč za naše ljube otročkeuser posted image

pa brez zamereuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
21.5.2009 9:20:45   
Anonimen
tjassa kok je luštna mala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3709
21.5.2009 9:34:54   
krtekxx
Slikic ne vidim, pa bi zelo rada!
Katjakokol - a ti že dodajaš GH? Saj verjetno si že zapisala zakaj, ampak jaz ne berem vedno vsega - me pa zelo zanima, zakaj si se za to odločila. Jaz še zmeraj cenkam v sebi dodajati GH ali ne (to ej bil ponedeljkov nasvet P), čeprav sem ji včeraj skuhala polento in jo eno čajno žličko vmešala v ene 20 ml mleka (mojega) potem pa ji po žlički dajala. Potem je pa punca, kot pač vse, kar je v dosegu njene roke, prijela žličko in si jo dala v usta. N

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
21.5.2009 9:36:10   
Soncnica
Hoj punce!

Moram najprej pohvaliti našo pupiko; že kar nekaj noči spančka od desetih zvečer pa do sedmih zjutraj user posted image user posted image user posted image . Zjutraj sem ji v spalnico naštimala babyfon in šla čisto potiho dol v dnevno. Tam prižgem TV in dam na MTV, nakar čez kakih 15 minut ugotovim, da sem zamenjala babyfona in je bil tisti, ki bi moral biti v spalnici v dnevni sobi, gor v spalnici pri pupiki je bla pa ful na glas muzika iz MTV - ja user posted image user posted image user posted image Skratka tamala je imela učke čist na širok odprte, pa čist je bla preč, ker jo je taka glasna muzika zbudila...

črpalka za mleko - jaz si nikakor ne morem spumpat mleka - ali je kakšna fora? Se ful matram, pa mi ne greuser posted image Pa vem, da ima polno mleka, ampak ne stisnem niti kapljice. Ronja kako stiskaš kar z roko?

krst - tudi pri nas je tako, da smo krstili zaradi moževih staršev. Onadva sta ful verna, to jima ogromno pomeni in ker sta res zlata, ker se lahko 100% zanesemo nanju in nama ful pomagata, sem sama s sabo sklenila kompromis... Nobeden nama ni rekel, da morava otroka krstit, niti naju ni nikoli vprašal, če bova dala krstit. Sem pa vidla, da je tašča začela kar jokat od sreče, ko sem ji povedala, da sva se odločila za krst.
Je bil pa krst izven maše in je res trajalo 15 min

Vrtec - tudi mene je groza zaradi vrtca, moja mami je delala v vrtcu in mi je povedala kako zgledajo jasli, tako da nad to idejo nisem nič kaj navdušena. Še čakamo odločbo...Ronja jaz te čist razumem, zgleda, da imamo vse iste strahove. Je pa fajn, ko ti potem mali enkrat reče: pa dej mami, zakaj si me prišla iskat, a me ne moreš kar pustit tukaj (v vrtcu)? Potem veš, da se ima res fajnuser posted image ... 

Farfala dejmo se zment, da do konca porodniške končamo s študijem? Tudi jaz nisem rosno mlada user posted image (34), do zdaj bi lahko imela že doktorat...Sonček hvala za spodbudo

obračanje moja pupika se tut že prav lepo obrača iz hrbta na trebuh user posted image user posted image user posted image Pol nekaj časa pase kravice, pol ji je pa dost, pa začne jamrat user posted image

Zvezdica točno to, kar si napisala; važno je da je mali situser posted image Valjda je dojenje prvo, ampak če rabi dodatek zakaj ne? A je z možem že kaj bolje? user posted image

Nea držim pesti za Erika user posted image user posted image user posted image

Kiara a si ji sama stisnila korenčkov sok, a si ga kupila (katera znamka)? Če nas zavrnejo v vrtcu, moram najti privat varstvo. V bistvu je privat varstvo že napol dogovorjeno in je vrtec bolj rezerva, če ne najdemo dobrega privat varstva. Pri meni ni šans, da jaz ostanem doma.

Ogledalo za avto
- tudi jaz ga rabim, bom šla pogledat na spletno trgovino od BC

Ulla umita bradavica ne diši enako user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas je isto...user posted image Bog ne daj, da se našpricam s kakšnim parfumom...

Khurde če ji meriš temperaturo v ritki mislim, da moraš odštet 0,3 stopinje. Lahko da boste dobili zobke, mi jih imamo že 5. Tudi mi gremo do pediatra, če je res hudo, sicer ne. Se vedno bojim, da ne bomo tam še kakšen virus zraven pobral

katja kokol hvala enakouser posted image user posted image user posted image  user posted image  

Tjassa kakšen cortek je tamalčka user posted image (mi imamo enak igralni center user posted image )

Tamalčka mi tako "potuje" po igralnem centru, da je prišla že ven, pa naprej na preprogo, pa naprej na parket... Se malo pa bo šla sama na sprehod...user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
21.5.2009 9:41:57   
Anonimen
čeprav sem ji včeraj skuhala polento in jo eno čajno žličko vmešala v ene 20 ml mleka (mojega) potem pa ji po žlički dajala.

ja, tko je kul, če ji boš že kaj dodajala, ji dej po žlički, ne nared napake pa da ji v flašo daješ karkoli, ker pol se ne boste kr tko rešli flašeuser posted image in je res kul, če se že od začetka navadio po žlici jest. polenta je ok, k je lahka pa fajn prevaljiva, pa riž recimo, sam tist lohk zapira, tko da mogoč mal kasnej, pa jst sem riž vedno s suhimi slivami delala - glih zato, da slive izničjo ta zapiralni učinekuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3712
21.5.2009 9:57:35   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
kako se kaj kopate sedaj k je tolk vroče jaz jo kar na dva dni v banjici kopam in ful uživa.

Vsak danuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Tiste ki ste dobile vrtec zavrnjen kaj boste naredileuser posted image . Jaz bom probala poiskat zasebno varstvo  nekje v bližini. Itak pa ne vem kako bo, mogoče da pa jaz ne bom šla nazaj delak k imam pogodbo za določen čas do konca leta. Ne vem kaj bo.

Jst sem poiskala privat varstvo. Mi ga bo ena gospa pazila, ki pazi še enga otroka.

sonček33 - ja na Šobcu

sončnica user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
21.5.2009 10:11:59   
snikolina
A ste gledale preverjeno glede teh varušk? Je blo kr zanimivo.

Drugače pa mi še kar ne spimo celo noč, vprašanje kdaj sploh bomo user posted image user posted image user posted image Dogaja.

Kopamo vsak drugi dan, še vedno je nezaupljiv do vode, je pa vsaj jokat nehal. Tako da je ves skrčen in samo gleda naju in včasih se celo nahitro nasmehne in to je to. Me zanima kako bo na morju.

Tole uvajanje tut meni dela probleme, sploh ne vem kako začeti. Julija bo akcija. Moram čimveč čtiva nabavit in analizerat potem pa po svojeuser posted image Ah, sej bo. Dojenje je še vedno zakon!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
21.5.2009 10:36:12   
Jancci
Mimi mleko (mislim ,da aptamil)  lahko kupiš v malih vrečkah.. so pakirani po 30g.. tako za eno porcijo!

Tjassa je fletka mala tale pupika!

Soncnica to si pa dober izvedla z baby phonom!!!  user posted image

Ula tale teorija o separacijski krizi se mi pa zdi kar zanimiva! Ker Meta ima podobne izpade kot Neo.. zvečer kar neki jokca in noče sama zaspat, kot je prej. V bistvu jo greva potem izmenično z mojim vsakih nekaj minut tolažit in to traja cca pol ure, potem pa zaspi. To je zdaj že ene 14 dni, je bilo pa včeraj že nekoliko bolje in ni tok jokala. Nočem pa bit skos zraven, da se ne bo preveč navadla, ker zdaj ji je že zelo hitro jasno, da je najbolj fino v naročju oz., da je mamica skos zraven. Kdaj je pa pol druga taka kriza?
A ti Neotu daješ kej vode al pa čaja? Pa še to... Meta ni preveč navdušena nad mojo levo joško. Vedno se najprej ful krega (beri:dere) ko jo priklapljam in to traja nekaj minut, po lpa ko vidi da ni druge se pa umiri in lepo popije. Z desno nima nobenih težav. V čem je fora?

Frutek.. poznam tipa, ki dela v fruktalu.. pozna cel postopek priprave frutka in je rekel, da on rajši da svojima otrokoma (fantek 2 leti in punčka 6 mesecev) frutek, kot pa da v trgovini kupi sadje, ker nikoli ne veš kolk je to sadje špricano. Pri frutku je taka sledljivost in haccp sistem, da točno vejo s katerega drevesa je prišlo sadje. Oba njegova otroka jesta frutek. Vprašala sem ga tudi za HIP, pa ni vedel točno kako imajo oni. Se bo mal pozanimal. Če imate domače sadje je pa vrjetno itak boljše ker veste, da ni špricano!! Samo malo jih je, ki jim na vrtu raste kaj več od jabolk, hrušk, sliv in češenj... user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
21.5.2009 10:43:21   
Anonimen
Nočem pa bit skos zraven, da se ne bo preveč navadla

sej se bo odvadla tuduser posted image

druga pa ne vem, a je okol 1. leta, al je še vmes kakšna user posted image

ne, jst u nič ne dajem, niti vode niti čaja, se sam doji, pač po želji, kot mu paše. pa to z joškami so vedno neke fore...mamo mi istouser posted image ula je recimo sam na levi hotla pit, na desni ne tolk, se je ful bunla, edin v spanju ji je blo vseen...tko da je posledično bla leva ful večja, ker je tud bla proizvodnja večja. no, med nosečnostjo se je izravnalo, zdej neo ma pa iste foreuser posted image po moje je to, k jaz tud nekak težko držim otroka na desni roki, kaj pa vem, tko čudno mi je, pa posledično pol več na levi nosim in otroku verjetno bolj pašeuser posted image pol pa k se več na eni strani doji, je tud proizvodnja tam večja, pa drgač teče pol verjetno, pač ljubše mu je. ni pa panike zato.

to o frutku pa jst ne verjamemuser posted image jst tud poznam tipa, pa mam čist drgačne informacijeuser posted image pa tud če čist logično pomisliš...mah, brezvezeuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3716
21.5.2009 10:49:06   
PAJO
ja jz sm že tamavmu isto dajala frutke pa hipp.....pa je vse ok.je isto zrasu...kot vsi
ostali,pa nobenih alergoj,nobenih težav....ja tko je vsak po svoje.
jz nobenga lih preveč ne poslušam,nardim po svojih sposobnostih....user posted image

jz sm ji tudi včerej dala frutek sok breskev po flaški pa ga je rada pila.
dons bova pa spet pol mal.ja tko je pr nam.prejle je lih vstala se mal
igrala v igralnem centru kar se fulll rada...pa kakala je...zdejle je pojedla....

full je že vroče zunej res noro.mal bova šle v senčko čičatuser posted image res je lepo.

no bejbe uživejte se slišmo,papa

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
21.5.2009 10:49:11   
Jancci
Ja jest mam pa desno ful večjo..  user posted image user posted image  Se bo že zravnalo! user posted image  Ponoči pa res ni težav s tem.. zanimivo!

Ja frutek... kaj pa vem? Naj bi imeli sistem, mal poznam ker sem s te branže, ampak vedno so lahko luknje. Je pa zadeva kar se tiče hrane (sploh otroške) zelo stroga!!! Zadeve ne odstopajo od deklaracije, tako ,da lahko prebereš vse kar je notri. Tudi sama sem bila v fruktalu, sicer smo gledali drugo linijo, ampak mu mu kar vrjamem, da je pri frutkih tako kot je rekel. Sem pa tudi vidla kako delajo hrenovke in paštete.. je pa mal druga zgodba... user posted image  Čeprav, če hočeš kvaliteto je treba delati s kvaliteto.. okus te pa ne izda! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
21.5.2009 11:08:38   
Anonimen
Sem pa tudi vidla kako delajo hrenovke in paštete.. je pa mal druga zgodba.

sej tu je pa isto...sej sm že napisala, un moj kolega mi je reku - zakaj je frutek tko na fino zmiksan? ne zato, da ga otroci lažje jejo, ampak zato, da se ne vidi kaj je notriuser posted image itd. itd. in vse tiste kontrole pa bio pa eko - to sm pomeni, da notri ni nedovoljenih snovi. dovoljene so pauser posted image tko da je isto špricano in takšno, samo z dovoljenimi snovmiuser posted image itak da so lukne, na otrocih se zmeri fajn služi, pa skrbne mamice se kr raznežjo ob napisih eko in bio, valjda, vse najboljše za našga sončkauser posted image sam ni čist tko.
kupljeno jabko na debelo olupit, pa ogromno narediš. sej jeres da njveč vitaminov je v olupu in tik pod njim, samo isto je pa z ostalimi snovmi. do 3mm pod olupom največ, pol pa res minimalno. mal tud o škropivih vem kako de
lujejo in takšno, pa ni glih tko grozno, k eni skačejo joj, špricano!! mal je treba poznat zadeve, čeprav nikakor ne zagovarjam uporabo fitofrmacevtskih sredtev. pa če na tržnci pogledaš bio in eko in vem kako jabko - lepo, veliko, bleščečo, brez črvov....user posted image ...bio my assuser posted image bio so naše jabke, k rastejo tamle na travniku, kjer nobeno škropivo niti mim ne gre, stare 30 al celo več let, obvezno s črvi, majhne, skrtuljene, nikakveuser posted image me zanima kolk ljudi bi na tržnci kuplo tako jabko, pa so lohk še tolk na bio mahnjeni. in zato tud v frutnih ni nič bolj bio in eko, ma živ boh me ne prepričauser posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
21.5.2009 11:58:44   
Anonimen
joj, men se že moti od teh anketuser posted image

ponoč sanjam rezervisteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3720
21.5.2009 13:01:15   
ronja
ponoč sanjam rezervisteuser posted image

oni pa tebeuser posted image

Glede hrane se strinjam, da je domače najboljše, potem je pa Frutek, potem pa šele razna nemška sranja ala hipp itd... Vseeno bolj našim zaupam - kot je bila enkrat ena karikatura o Fruktalu: "Jasno, da bomo bankrotirali, saj smo še edini, ki delamo sadni sok iz sadja". Jasno, da je notri tudi kaj drugega, vendar pa vseeno manj sranja kot pri drugih - to ti lahko že vonj pove - mislim, kakšne tiste hipp zadeve (sem parkrat dobila od drugih, mala ni marala) tako smrdijo, da ni šans, da bi to jedla!
Pri uvajanju jasno, da bom delala sama - v glavnem na začetku soparim, ker tako ostane največ vitaminov, ap fajn okus je, tak nežen in pri ronji res nib ilo nobenih problemov z uvajanjem, nikoli nobenih prebavnih težav, nikoli ni ven pljuvala... Se pa po moje splača počakat s hrano prve pol leta in pa potem počasi eno po eno uvajat na vsake par dni in pa seveda doma kuhat.

jaz mam tako lestvico:
doma sveže soparjeno > doma sveže pripravljeno kako drugače > doma pripravljeno in zamrznjeno > kupljen Frutek > kupljeno ostalo sranje

Tak da - če se da, bom sama sveže naredila, če ni časa ali materiala ali ne vem kaj se zgodi, pač odmzrnem, če tudi tega ni - recimo smo zunaj, na izletu, nekje, kjer ne morem kuhat, vzamem frutek sabo. Zdaj seveda ne, ker se jasno Lejla samo doji, ne dodajam ne vode, ne čaja, ne hrane, nič. Tudi pri Ronji je bilo tako in tako bo tudi pri vsakem naslednjem, ki bo iz mene prišeluser posted image .
Pa tudi na teh izletih ipd., se dostikrat da znjat, pa kupiš jabolko, s sabo nosiš tisti ribežl za parmezan, ki je tak ploščat, mali, pa lepo gor naribaš sadje, ali pa vzameš vilico in pretlačiš banano, melono... Tak sem jaz delala, ko smo šli na Ciper v hotel, kjer res kao nič ne moreš. Pa kupiš lahko jogurt, ki ga tudi lahko dokaj kmalu jejo,... Tako da ni treba, da so non stop na teh kupljenih hranah... Ma z malo domišljija se marsikaj da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
21.5.2009 13:03:58   
ronja
Je res, da to, da otrok je razne ind. zadeve, še ne pomeni, da bo kaj narobe z njim, jasno, da ne. Ampak pač za svojega otroka hočeš najboljše, pa pač delaš po svojih zmožnostih... Meni ni problem nekaj skuhat in pač skuham.

Pri vseh teh zadevah je tako, da je pač določen riziko: tveganje pa ne pomeni, da se bo to nujno zgodilo, niti ne pomeni, da če se nekomu ni, potem je pa vse ok. pač tisti jo je dobro odnesel. Tudi berz handlinga večina otrok čisto dobro miga - nekateri pa pač ne. In če obstaja možnost, da svojemu otroku koristim, zakaj user posted image mu ne bi? Že tako dosti stvari verjetno ne vemo...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
21.5.2009 13:05:47   
Anonimen
pa a bi ti prebrala zs končno user posted image  user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3723
21.5.2009 13:20:46   
kiara24
Ulla- se strinjam s teboj glede frutkov....user posted image
Soncnica
- jaz sem ga sama stiskala iz bio korenja k poznam eno k ga doma pridelujejo brez vse ****rij. Nisem pristaš teh umetnih stvari kar se tiče za uvajanje hrane ne frutek ne hippi mi ni kul in bom vedno delal sama doma. Na vrtu imam že špinačo, blitvo in vse potrebne stavri ki jih bo Klara lahko potem jedla.

Tjasssa- tudi naša takole drži flaško.... kolk je kjuuuut, pa ful lask ma že.

Pa zakaj jima dajete po flaški stvari, če uvajate....user posted image jaz dajem po žlički in ful lepo je, dajem pa ji na vsake 4 dni, ker nočem hiteti.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
21.5.2009 13:52:04   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Slikic ne vidim, pa bi zelo rada!
Katjakokol - a ti že dodajaš GH? Saj verjetno si že zapisala zakaj, ampak jaz ne berem vedno vsega - me pa zelo zanima, zakaj si se za to odločila. Jaz še zmeraj cenkam v sebi dodajati GH ali ne (to ej bil ponedeljkov nasvet P), čeprav sem ji včeraj skuhala polento in jo eno čajno žličko vmešala v ene 20 ml mleka (mojega) potem pa ji po žlički dajala. Potem je pa punca, kot pač vse, kar je v dosegu njene roke, prijela žličko in si jo dala v usta. N

jaz imam vse fruteke in sokece ko pise po 4 mes.
meni je p rekla da ce ni dojen mu kar naj zacnem  dajet saj je uvajanje za nedojenega po 4mes
za dojene pa po 6mes.
in jaz mu dajem in mu je ful vsec

pa se ce gres lepo pocasi itak traja kar nekaj casa

< Sporočilo je popravil katjakokol -- 21.5.2009 13:57:02 >

mai pričakuje družbo

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.