|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
19.5.2009 22:57:51   
Erin
kajauser posted image   KAJ je bilo? user posted image user posted image   pa bravo za - kg!

zoja miša - dobro opravite jutriuser posted image Operacija pa..jah, bodi misli da je to dobro za njo in da bolj prej ot kasneje.. mene vedno take isli "pokonci" držijo..

krysia, sayuri .- super za klepet in zapravljanje!

Mi smo imeli danes pregled na gastro... že vedno bi  morali jemati zdravilo pa tega ni nihče povedal..nam so dali recepr za eno dozo, nič rekli da mora potem naša P dati recept za novo niti niso napisala v pošto ki smo jo dobili.. danes pa reče, da je treba zdravilo jemati 3 mesece!!! In bomo spet na zdravilih... Bodo pa preverjali tudi alergijo na jajca, mleko, še nekaj kar ne znam niti rečt, pa mal sem izsilila da probajo še za jabolko in arašide..mater jim je težko nekaj klukc več narediti... zakaj bi otroka večkrat matrali če lahko v enem odmerku preverijo vse??? In tako je spet dal kri, v enem mesecu že 4-ič! Revež... ga vedno moj drži, jaz grem ven, ne zmorem...

Smo se pa kuhali danes v avtu, zamenjala sem mu 5 pleničk za hrbtom, 4x bodija, ker je imel čisto premočene.. smo po koncu šli v M-Šiška malo v nabavo, jest in na kofe, da se je malo ohladilo, da smo se izognili gužvi za nazaj, najedli, mali naspal...

Drugače še vedno kašlja, mi2 z mojim tudi malo ampak smo boljše...

Žal mi je vsem ki niste dobile vrtca!! (betty,...)
Mi smo dobili v soboto odločbo da smo sprejeti(seveda ko pa so  zrihtali da so vzeli vseh "odvečnih" 130 otrok in jim zagotovili prostore) in jutri jim nesem pogodbo preden si premislijo... ME zanima samo še če bodo mene tudi vzeli ko bo razpis... mislim da..moram bit optimistična glede na to da se razumem z ravnateljico..samo glede na pretekle izkušnje ne zaupam nikomur več do zadnjega, niti najbližjim...

bella - pridna si!

bambi - mi smo šli na gastro. v Lj zaradi refluksa ampak so nam delali Ph metrijo želodčne kisline in gastroskopijo...  gresta vidve v Lj? Zakaj so vaja pa napotili tja?

Aja, matejchi..sem že dala podatke za 9 m? 9700g in 73 cm..menda.. povsod drugače merijo...

minca
- naj vročina hitro mine!

K_a_t_J_A
- kako si ti kaj?  Upam da ste kako alergijo prerasli...mate kar probleme s tem..dobre ste... jaz sploh nebi vedela kaj mu dati za jest...

Hvala za odgovore glede prsi..mene so danes tako bolele da sem si jih šla masirat in pumpat..pa nisem nič napumpala, samo pumpo usrala za tistih 5 kapljic... ravno za eno malo žličko je bilo..sem hotela T dat pa mi je ven pljunil..je že vedel zakaj...

Čestitke vsem slavljenčkom!!!user posted image user posted image user posted image

Maja - Zara je res lepa in velika punčka!!! .. jaz bom poskusila podaljšat porodniško, samo tudi ne vem kakšen je postopek...bom prosila zaradi tega sindroma, če bodo ugodili, samo dvomim..  Kako pa to izpolniš? Sam, s pediatrom? Kje dobiš obrazec - če obstaja? Kaj upoštevajo? KAj boste ve predložile zraven? Kaj? Kako? Kje? Do kdaj? PROSIM odgovre če le katera ve...PLIIIIIIIIIIS!!!!!!!

andrejaboris
  - bravo za tvoj trud! Koliko časa boš okrevala? Kaj točno so ti rezali ven??  Hitro okrevaj!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
19.5.2009 23:07:09   
Erin
Aja še nakaj... prosim za menje..kaj naj naredim...

Naš poba mora zaradi refluksa pač imeti dvignjeno ležišče ampak se sedaj postavlja nanoge in ima ograjico na tem delu ko stoji okoli prsi,.. ma se bojim da mi čez čofne...
Sem že danes dohtarja vprašala, kaj je manj nevarno, spustiti ležišče ali naj ostane dvignjeno in reskiram da mi pade čez?? Pa mi ni znal odgovoriti...

Kaj bi ve naredile?

Ali se ve tud kaj bojite prvih plezanj čez ograjo? KAko zavarovati? NAša posteljica mislim da nima  variante da odstraniš eno "rešetko" - kar velja sicer kasneje za starejše...

Mal se bojim, ker vsakič ko se zbudi vstane in gleda čez in dol, se bojim da se mi ne bi samo prekucnil... Podložim s trampolinom????user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
19.5.2009 23:25:29   
matejchi
a hodite vse s  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spat??

Lahko noč......

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
19.5.2009 23:33:25   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

a hodite vse s  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spat??

Lahko noč......

Niso vse nočne kavke kot me(dve)user posted image

Kaj, svetovala mi pa ne boš?

Nejka - sem ti poslala ZS pa mi je napisalo:

Prišlo je do kritične napake! Sporočilo o napaki nam je bilo posredovano in se že dela na tam, da bi jo odpravili.
Povezava z bazo ni uspela!

user posted image user posted image user posted image

Ti jutri odgovorim še 1x.....

Grem spat...

Nočko!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
20.5.2009 0:25:21   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Kako pa to izpolniš? SAM Kje dobiš obrazec - če obstaja? OBSTAJA - CSD IN INTERNET Kaj upoštevajo? NAPISANO V PRAVILNIKU KAj boste ve predložile zraven? IZVIDI..VSE KAR MAMO. 

Ni blema, sem že sama vse našla..če še kateri kaj pomaga:

http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=2002105&stevilka=5222

dodatek k temu pravilniku:

http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=2006129&stevilka=5438

(na koncu preverite seznam bolezni, kaj vse se upošteva - pri originalu in dodatku)

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/dopustNegaVarstvo.asp

Vprašanja (v iskalnik vpišite- podaljšanje porodniške):
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/vprasanjaSV.asp?action=ISCI&PN=1&KAT=

VLOGA

http://www.csd-lj-siska.si/pdf/S-1-3-N_VLOGA_ZA_NAKNADNO_UVELJAVITEV_PRAVIC.pdf

< Sporočilo je popravil Erin -- 20.5.2009 0:31:48 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
20.5.2009 7:13:33   
nell
Zoja Miša - mi hodmo po stanovanju, ko je zunaj toplo, kar bosi - včasih sicer z zoknčki, včasih pa brez - nimam občutka da bi mu bilo mrzlo. Sem pa opazla, da naravnost uživa kadar je bos, tud veliko bolj spreten je pri hoji - ma zgleda boljši oprijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja - čestitke za - kg.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa prav da se pohvališ, da tud sama sebe potepljaš po ramenih. A ni fino, ko končno spet zlezeš v hlače, ki si jih nosila pred nosečnostjo. Js sem do sedaj zgubila 7kg, moj pa 10kg, ampak sva komaj na prvi tretini in če jih izgubiva še trikrat toliko, bova oba mela še preveč. Sem pa vesela za vsak kg, ki se stopi - najbolj pa takrat k dobim kake stare kavbojke na rituser posted image user posted image user posted image user posted image .

No takole, ko že misliš, da imaš čas, da lahko malo ponetkaš - nekje zaslišiš jokec ma-ma-ma-ma - hja no pa drugič

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.5.2009 7:14:00   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

sayuri no ja. na mama.si ni bilo nobenega odgovora, na RR tudi ne, tak da je še vedno oni za 18 e v igri. malo še bom počakala, pa bom vidla kak bo.
očitno so ugotovili da je to super stvar in da se je ne splača prodat user posted image
sem šla tud v baby center pa pikapolonico vprašat, če dajo kaj popusta za dvojčke, pa so rekli da je prenizki znesek user posted image  te že user posted image

poskusi dat oglas še tukaj http://med.over.net/forum5/list.php?55 

Je pa zdaj tak čas, ko se bojo obroči veliko rabili.

DRugače pa dobro jutro. Mi smo pokonci že od 5h user posted image . Samo je zdaj tko fajn, ko je zgodaj dan. Se mi zdi, da sem do sedmih že ogromno naredila. Zunaj se dela lep da. Rožce moram na vrtu sfrizirat, pa kakšen bazenček moram it kupit. Bo treba že noge namakat user posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
20.5.2009 7:41:45   
buhtlčk
jutro

jaz sem tudi pokonci že od 6.15. Se je drl ko nor, pa pridem, pa sedi v pojstlci pa se dere na ful user posted image Je flaša pol vse poštimala, pa oči user posted image No zdaj je šel pa na dopoldansko rundo očitno, je tišina.

Kaja čestitke za -kg, pa nell tudi. Jaz se večerji trenutno odpovedujem, pa je tkoooo težko, tako da čestitke res.

Zoja Miša po moje čim prej operacija tem bolje, moje mnenje. Bo pa vse uredu user posted image

Erin ja tko je z navodili od zdravnika, pa če še tko merkaš pa sprašuješ kej spustijo. Pa pozdravite se no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za službo bi pa zdajle res moralo bit 100%, upam da res.

Bella pridna. Jaz spet dostikrat že do 21h drnjoham na kavču (a je problem potem večerjo spustit al kaj user posted image )

andrejaboris pa minca tud vam pikepoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
20.5.2009 7:43:43   
buhtlčk
Za seznam:

2. zobek 19.5.

Kilograme pa centimetre pa jutri. Ma pa okrog 11kg, sem se spomnila pri tebi Erin, ko je Tilen kao debel. Pa saj niti 10kg nima?!?! Pa za našo žverco vem, da ni debel, on je pač en ornk dec user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
20.5.2009 10:47:59   
Neža7
Zdravo punce in user posted image

Samo na hitro, da vse pozdravim user posted image

V petek smo mi3 šli v živalski vrt user posted image  Neža je bila tako pridna. Najraj je imela slona user posted image  Poskusila je tudi njen prvi vroči čips mmmm kako je imela rada user posted image
V soboto smo imeli celo družino pri nas na žaru user posted image  Lep dan je bil.
V nedeljo smo mi3 šli na Robanov kot in je bilo fino! Neža uživa v nahrbniku in v naravi user posted image  V petek bomo še enkrat šli malo uživat v naravi.

Erin....... user posted image
user posted image =  plazim se od 18.05.2009 user posted image  končno!

Lepo se imejte in veliko se smejte user posted image

Nisem nič brala nazaj, ker sedaj moram šibat user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
20.5.2009 10:49:41   
Neža7
Aja! za ta drugi zobek še čakamo user posted image  user posted image  Že več kot 1 mesec nazaj je dobila 1. zob user posted image  in še čakamo za 2.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
20.5.2009 11:31:55   
bella02
Erin, ma so čudni, da ti niso povedali, da morata jemat zdravila. Bogi Tilen, da ga tako matrajo. Poljubček in user posted image mu pošiljata Tjaša in Tejauser posted image .
Glede posteljice sva midva enak problem pri Tjaši rešila s prenosno oz. potovalno posteljo. Notri daš jogi in mali ne bo šel nikamor. Če je še nimaš, samo pazi, da ne kupiš tiste, ki se da pri strani odpret. Pomoje to tamali hitro pogruntajo. Tjaša je bla notri od 1. leta do 3., ko je šla v veliko posteljo. Ravno tako nisva imela take postelje s premičnim dnom in nama je 2x ven padla, k sreči jo je user posted image ulovil v zraku, ker sva imela zraven najino posteljo. Kaj bi bilo, da bi z glavco udarila obnjo, pa niti nočem razmišljat.
Torej boš s prenosno posteljo rešila problem. Sej ti je morda kera že napisala, nisem še prebrala do konca. Ne, ni šeuser posted image

Sayuri, bom se oglasila, ampak potem poleti ali jeseni, v času izpitov ne bom nič kaj hodila dol. Do konca imam pa še 13 izpitovuser posted image

Lep dan!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
20.5.2009 11:56:43   
minca_n
sem videla da se pogovarjate glede zobozdravnika.
no jaz sem včeraj bila pri svoji zobozdravnici in sem jo vprašala kdaj bi se naj pripeljalo otroke prvič k njej. in je rekla da pred 3-im letom je tako brezveze, ker še otrok ne sodeluje. rekla je tudi da je dosti na mamicah, da jim ne davamo za pit sladkanega čaja, sladkih sokov in pa da ko se kaj sladkega poje da se gre zobeke umit. in če delamo tak ne bi smelo biti težav z mlečnimi zobmi. zdaj pa če je to vse res pa nevem user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
20.5.2009 12:17:25   
Krysia
No, da vas na hitro pozdravim ... nisem šla v službo, ker me je ravnateljica zjutraj klicala, da je nekaj prišlo vmes in da nima časa ... razmišljamm, a je samo izgovor al je res user posted image No, bom že prišla do nje, ni panike ...

Čestitke za danešnje 9mesečnice: LANA (žanneža), MARUŠA (matejchi) in ZOJA & NIA (minca_n), čestitke za 3/4 leta. user posted image user posted image

Kaja02, super za izgubljene kg! Dobra si, ni kaj. Pa kar pohvali se sama, če te že noben drug noče ...

buhtlčk, odpovedovanje večerji? Ni šans, ne morem ... držim pesti, da boš vztrajala. Pa vem, da je težko ... In seveda ... čestitke za zob št. 2!

Erin, kako ti niso povedal, da mora Tilen jemat ta zdravila še naprej? Ja tile dohtarji so pa res ... a ti naj bi to kr sama vedla, al kaj? svašta ...

Zoja Miša, nič se bat operacije, prej ko to naredijo, boljše je verjetno.

Neža7, vi ste pa aktivni - se kr dost potepate. Bravo! A počutiš se v redu?

Gajka, fajn da uživate na morju! Ja jst sm spraševala za temperatuto morja ...

Vprašanje: koliko naj bi bila temperatura vode, da se lahko naši sončki kopajo v njej? Mislim, jst vem, da bo Rok poleti definitivno hotel v vodo ... pa ne vem, kako naj ga prepričam, da ne sme, če ne bo dovolj topla ... drugač smo pa razmišljali, da bi šli pogledat morje 5. junija, ko gremo kolegom pomagat postavljat prikolico, pa bi en apartma najel za enih 5 dni ... destinacija je otok Rab - Lopar, rajska plaža ... mivka, nizka voda, raj za otročke (za odrasle niti ne, sam ... sej veste, vse za naše sončke). Bomo vidli, kaj bo iz tega ...

Evo, to bi blo vse za zdej ... se tipkamo ...

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
20.5.2009 12:55:34   
matejchi
user posted image
anita nagradno vprašanje.. kje je to slikano? user posted image (slikano pred 15 minutami in ni fototapeta user posted image )

Erin sem tudi jaz razmišljala kot bella, jogi v prenosno posteljo..

zobar pri treh letih se mi pa zdi malo pozno... bom naslednjič v kartoteko pogledala, kdaj sva bila prvič, vem, da sva šla najprej na eno predavanje... in je ful koristilo.. ni nobenih problemov ne z zobmi, ne z umivanjem user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 20.5.2009 12:56:24 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
20.5.2009 15:19:10   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Neža7, vi ste pa aktivni - se kr dost potepate. Bravo! A počutiš se v redu?

Moram biti drugač bi samo spala in sam sebi se smilila, ker mi je skoz slabo user posted image  Saj bi morala iti sedaj malo na zrak ampak se mi ne da user posted image  Včeraj sem kmalu nezavest padla, ker imajo takooooooooooooooooooooooo vroče v naši knjižnici user posted image  

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
20.5.2009 18:57:11   
matejchi
Neža a že kaj o imenih razmišljate?

Zdaj grem pa naša dva kopat.. najprej Marušo pol Žiga, pol pride pa oči pa je treba z vodo šparat in bova šla kar skupaj v
user posted image user posted image .
V petek gremo pa z user posted image
v Maribor... user posted image pride pa v soboto za nami, ker imamo v nedeljo birmo in mora pripeljat še torto.. upam, da je do Maribora ne bo že načel..user posted image

No verjetno vas je to ful zanimalo... user posted image user posted image
Erin
user posted image  user posted image

RD RR

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
20.5.2009 19:31:36   
Zoja Miša
Mi2 sva super. Kaja Lina je prestala pregled, samo v usta so ji pogledali, videli, da je vse o.k. Ponoven pregled čez 1 leto, operacija okoli njenih 2,5 let. Čakali nisva nič, ker je princeska pri sprehodu okoli, očitno pravo zdravnico za hlače pocukalauser posted image . Sva preskočili vse, ki so tam čakali že od prejuser posted image  Z menoj je bila moja sestra, tako da je bilo res supre in hitro za nama. Potem smo ga 3 babe celo popoldne sraleuser posted image . Ne, prav faj smo se imele. Šle še v lekarno, kjer sem pustila celo premoženje user posted image , jah, nakupi za morje. Sedaj skoraj že lahko greva. Še nekaj bodyjev in trenarka hlač pa smo parajtuser posted image

Carol, hvala za info, bom klicala sedaj vsak dan ko norauser posted image

Katja hvala, itak moram v Pikapolonico, pa bom pogledala.

Erin, ja tako študiram tudi jaz. Glede tega kaj ti svetovati nimam pojma kaj bi bilo bolje, sorry.user posted image  Glede zdravila pa sem tudi brez besed.

Krysia, ne se dat, tale ravnatlca mi je mau sumljiva.user posted image  Pa morje, ti kar pojdi. Kdaj v vodo, hmmmm...po mojem če bo zate prijetno bo tudi zanj. Kaj vem. Merit je ziher ne bom šla.

Matejchi, uživajte z čuha puho do Mb.

Vidim, da itak nič ne čvekateuser posted image . Grem knjigo bratuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
20.5.2009 19:39:13   
Neža7
matejchi....... mi2 sva se odločila že dolgo nazaj, da bi imela Nežo in Aljaža user posted image  Sedaj imava najino lepotičko Nežo in sedaj čakava na Aljaža ALI Nejo user posted image

Moja že od 18:30 spi user posted image  njen vožiček čistim, ker mi gre na jetra, ker je bež barva in se takoj umaže user posted image  Jutri bo imela čist vožiček user posted image user posted image  in mamica bo vesela user posted image user posted image

Grem do konca počistit vožiček, ker sedaj je ža lepo namočilo v vaniš user posted image  

Lep večer vsem želim user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
20.5.2009 19:42:21   
Neža7
matejchi....... Ženske VSE zanima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moja je že sedaj tak firbec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
20.5.2009 19:42:46   
andrejaboris
JUTRI SEM V cELJU !!  Ma kera čas za kofe????

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
20.5.2009 20:18:27   
matejchi
AB potegni do Kamnika, ni hudič, da pol pride še Zoja M. user posted image

Neža user posted image

RD RR

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
20.5.2009 20:37:32   
sayuri
MOja dva tud že spita, Filip je gor pri LUciji, moj je šel eno dojenčico zapit, jst pa pr račkotu....evo. user posted image  Če bi pila alkohol, bi si zdaj en pir odprla. Tko pa ...nč... Fruc ... user posted image

neža vidim, da tebi hormoni dajo migat. Si ful aktivna. Ma saj to je fajn, da se zamotiš....splo, če ti je slabo. Jaz kar komaj čakam, da rodiš user posted image  A bosta kaj vprašala za spol? user posted image

matejchi ooooo, super...z vlakom greste... user posted image  To bo super doživetje za Ž&M user posted image . Pa lepo,d a si tko šparovna z vodo. user posted image  Mogoče pa dobite vodnega februarčka naslednje leto user posted image  user posted image

ZojaMiša a tko...kar preko reda, a? user posted image   Ma, važno je, da je bil pregled ok. user posted image  Zdaj si frej za eno leto. user posted image  Kdaj točno ti odrineš na morje?
Krysia jaz sem prvo leto pri Filipu lih tko študirala, kdaj naj ga dam v morje. PA sem prve dva dni bazenček na plaži napihvala, pa vodo not grela user posted image . Vsi ostali otroci so se pa kopali in namakali v morju user posted image . Pol sem ga pa še jaz dala. NA začetku je plezal čist ob vstopu v morje. Tja do gležnjev je voda itak topla. Pol je plezal kar direkt not...do brade in še kar naprej bi šel user posted image . Tko, da smo potem kar hodili v vodo z njim. SAm mi smo vedno v ta hudi sezoni na morju, tko da je takrat voda ful topla. Probaj...pa mogoče res v začetku v bazenček. Al pa vsaj malo nogice namočit user posted image
Erin hm, tole z zdravili je pa prav smešno, no. DAjte se pozdravit user posted image

Neki bi mogla jest zdajle... user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 20.5.2009 20:39:16 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
20.5.2009 20:41:00   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ta rumene so mi najbolj všeč:

user posted image

Aha, še tole sliko moram pokomentirat. Me spominja na slike iz tabloidov. Tkole ujamejo ta najbolj znane zvezdnice z otročki user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
20.5.2009 20:48:03   
sayuri
Ujeli smo nekaj zvezdniških mamic

Angelina Jolie in hčerka Zahara
user posted image

Jesica Alba in hčerka Honor

user posted image

anita goitan in hčerka Zoja
user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?